QUOTE(moonchild11 @ May 8 2007, 20:27) [snapback]2807267[/snapback]
<BR>Dar tu unde ti-ai luat? Ca n-ai zis pe celelalt topic, cu Confort Park. Banuiesc ca oamenii sunt familiari cu cartierul, stau sau lucreaza in zona, si sunt in g-ral multumiti. Pt. mine: Gara de Nord e prea departe, si de servici, si de unde sta mama, langa statii de metrou (in afara de Militari si asta) nu am gasit, in Vitan nu m-am putut apropia de preturi, iar la Ilioara nu-mi plac apartamentele - cu bucataria in sufragerie, si mi s-au parut mici/prost impartite. Ca pret, cel mai mic (63 mp utili) iese la 93K+ fara loc de parcare, dupa preturile de pe site (punand si TVA).<BR>
<BR><BR>La Ilioara am luat ... 2 camere in 65 m2 (util)... la vreo 76 mii pret total (fara loc parcare). Cele din Vitan construite de aceiasi firma sunt intr-adevar putin mai scumpe. Problema cu bucataria se poate rezolva dupa dorinta clientului ca sa zic asa, daca vrei se poate inchide (livingul cu totul are peste 30 de m2, dormitor de vreo 14,5 )... in fine... nu exista o alegere perfecta... trebuie sa faci compromisuri pe undeva
)<BR>