alinta
30th August 2008, 23:13
QUOTE (missy_09_09 @ Aug 29 2008, 13:01)

Pe mine m-au sunat sa ma cheme pt deviz. A mai primit cineva deviz? Eu am cerut niste modificari, dar in minus, nu in plus (de ex am renuntat la niste pereti despartitori). Alte modificari nu am avut. Inteleg ca tb sa platesc si pt asta?
Eu una n-am primit nimic...dar nici n-am vrut sa modific ceva, cand ma mut ma gandesc daca le las asa sau mai schimb ceva...sa nu fie cumva diferenta de la gresie si fainata, presupun ca nu te-ai incadrat in 35ron/mp.
OlderMan
1st September 2008, 08:29
QUOTE (alinta @ Aug 31 2008, 00:13)

Eu una n-am primit nimic...dar nici n-am vrut sa modific ceva, cand ma mut ma gandesc daca le las asa sau mai schimb ceva...sa nu fie cumva diferenta de la gresie si fainata, presupun ca nu te-ai incadrat in 35ron/mp.
buna,
nici noi nu am primit inca devizul, care personal cred ca este vorba de diferenta de la gresie&faianta, am mai auzit ca pe la sfirsitul lui octombrie ar fi termenul de finalizare.
nu stiu daca ati vazut dar la ultimul etaj din T3 sunt inchise doua balcoane, la intrebarea mea cum de acel balcoane sunt inchise, raspunsul a fost de genul "asa prevedea proiectul intitial", eu personal imediat dupa ce intru in posesia apartamentului voi incerca sa si il inchid.
am fost si am vazut un apartament nevindut, in care s-au montat usile interioare, gresia si faianta, sincer la prima vizualizare arata bine, nu am intrat in detalii, am vazut ca au fost folosite distantiere de 2 mm la gresie&faianta.
cam astea sunt informatiile pe care la detin eu.
suma respectelor
missy_09_09
1st September 2008, 13:54
S-a clarificat
Nu era vorba de diferenta de la gresie&faianta ci de faptul ca am cerut pentru dormitor (pentru ca este foarte mic) sa-mi fie trase firele si priza pt televizor astfel incat sa-l pot pune direct pe perete (ca altfel nu mai am loc sa trec pe langa pat). Apropo, dormitoarele sunt mici si la voi? La mine nu numai ca e mic dar e si construit ciudat (pe lung). Va fi necesar un mare efort de imaginatie pentru a-l mobila
alinta
1st September 2008, 14:39
Cred ca toti vrem sa inchidem balcoanele , dar sigur vor trebui autorizatii si cand ma gandesc iar la birocratii ma apuca groaza. Eu n-am urcat sa vad cum arata, dar la prima vedere cred ca-s ok.
Missy fa comada de un pat mai mic:))). Lasand gluma la o parte, unele nici mie nu mi se par ok compartimentate, dar suntem inventivi gasim noi ceva sa arate si bine si sa ne simtim in largul nostru. Dar e casa noastra - urata sau nu, luninoasa sau nu, ingusta sau nu, dar e a noastra. Hai ca devin optimista.
Citeam acum cateva zile de faza cu racordare la energia electrica, apa, gaze si am gasit destule sa le zic tampenii - pe scurt spuneau ca in ansamblurile rezidentiale nu putem face contract individual. Contractul va fi facut de dezvoltator si noi vom efectua platile catre el...ma rog nu-mi prea vine a crede asta...Vom vedea!
boboloi70
1st September 2008, 16:07
Salutare ,
Langa noi ADAMA a inceput sa construiasca. Am gasit un link http://www.financiarul.com/articol_8756/ad...onstructor.html unde gasim informatii despre proiect. In plus pe site adama la bucuresti proiecte viitoare gasim titan residence. Pe placuta de la teren sunt trecute doar 2 blocuri. In ziar anunta 6 blocuri. La modul lor de lucru si la cum merge piata imobiliara imi e frica sa nu ramana santier pentru mai multi ani.
In plus unde a fost rataria , adica tot langa noi se va face un alt mare proiect imobiliar casablanca (pallady 43). Detalii aici http://www.casablancaresidence.ro
sau articol din ziar http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2...are+bucurestene Dupa mine totul este o poveste dar sa vedem ce ne astepata pe viitor.
Toate cele bune,
Boboloi
alinta
1st September 2008, 23:04
Urata treaba..insa ma asteptam sa se construiasca, e muult spatiu inutil. Ce e mai rau - e ca Adama merge fff lent sau deloc, poate gresesc dar in drum spre birou trec pe langa o constructie pe care o fac ei in Baneasa , sunt 2 ani si nu pare ca s-a modificat semnificativ.
missy_09_09
1st September 2008, 23:51
QUOTE (boboloi70 @ Sep 1 2008, 16:07)

Salutare ,
Langa noi ADAMA a inceput sa construiasca. Am gasit un link
http://www.financiarul.com/articol_8756/ad...onstructor.html unde gasim informatii despre proiect. In plus pe site adama la bucuresti proiecte viitoare gasim titan residence. Pe placuta de la teren sunt trecute doar 2 blocuri. In ziar anunta 6 blocuri. La modul lor de lucru si la cum merge piata imobiliara imi e frica sa nu ramana santier pentru mai multi ani.
In plus unde a fost rataria , adica tot langa noi se va face un alt mare proiect imobiliar casablanca (pallady 43). Detalii aici
http://www.casablancaresidence.rosau articol din ziar
http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2...are+bucurestene Dupa mine totul este o poveste dar sa vedem ce ne astepata pe viitor.
Toate cele bune,
Boboloi
Si eu cred ca ne-am pricopsit cu ceva santiere in vecinatate pentru urmatorii ani, dar n-avem ce face, zona e in plina dezvoltare.
carinutza
6th September 2008, 12:01
Buna ziua dragi vecini
Nu am mai intrat pe forum de vreo luna de zile si dupa ce am citit posturile voastre am recunoscut imediat senzatia aia de nerabdare si tensiune....se pare ca toti ne cam roadem unghiile si asteptam caci din nefericire nu prea mai avem altceva de facut
.
Daca pana luna trecuta ziceam: in octombrie, de ziua mea, ma mut in casa noua si o sa fac si o sa dreg.....acum ma consolez cu gandul ca de Craciun o sa fiu la mine acasa
(refuz sa cred nu va fi asa). E foarte frustrant semntimentul pe care il incerc atunci cand ajung pe santier si nu mai vad furnicarul ala de muncitori dar e logic sa nu mai fie asa...acum sunt in interior.....si faptul ca nu vad ce fac, ma face sa ma gandesc ca nu fac nimic. Stiu ca nu e asa, stiu ca nu e nici in interesul lor sa frece menta si sa amane livrarea imobilelor dar inevitabil ma enervez. Apoi mi-am zis: si daca apartamentul meu e gata ....LA CE BUN!!!!! ca pana nu sunt toate gata nu se intabuleaza blocul, nu ma suna banca sa semnez actele finale, deci nu ma incalzeste cu nimc....asa ca respir adanc, ma calmez si ma gandesc la altele (mobila de bucatarie, lustre, canapea, rafturi pentru carti etc).
Am vazut ca s-a zis ceva de chitul de rosturi, presupun ca ei la santier au doar chit alb sau cel mult bej si gri, nu au chituri colorate. Faianta/gresia mea din baie sunt mov-violet si nu vreau ca rosturile sa fie albe asa ca am decis cu dl.Florin ca ii voi duce eu saptamana viitoare chitul de rosturi in ce culoare imi convine mie ....iar acum caut culoarea mov
.
In ceea ce priveste vecinatatea, cu siguranta in 5 ani nu vom mai fi pe harta la marginea bucurestiului, tot ce pot spera e ca aia de la ADAMA sa isi tina molozul pe santierul lor si sa nu ne obtureze noua calea de acces cu fel si fel de utilaje, mormane sau noroaie (si cred ca vor face doar 2 blocuri, ca imi da cu virgula daca incerc sa bag 6 pe parcela aia).
OlderMan, la ultimul etaj din T3 sunt 2 apartamente care cu siguranta au fost cumparate pe vremea cand proiectul era doar pe hartie la stadiul de schita
, la probabil 900eur mp, asa ca intre prieteni, (desi cred ca cel mai bine se aplica "cine imparte, parte isi face" ca sa intelegem si mai bine cum sta treaba) iar raspunsul pentru balcoane "asa prevedea proiectul intitial" este varianta politicoasa la "ce te BIP pe tine grija de alte apartamente" (te rog din suflet nu te supara pe mine, dar eu asa vad lucrurile).
La final mai adaug ca speranta moare ultima....poate ne vom muta in octombrie...cine stie....ca cei de la santier "cu siguranta" nu stiu.
alinta
18th September 2008, 14:45
Salutare,
Ati mai aflat ceva?? Eu am sunat acum cateva zile la santier si am intrebat daca a venit gresia. Am inteles ca de saptamana viitoare incep si la mine si ca a ajuns. Eu una nu m-am incadrat in pretul impus si mi-au zis sa trec cand am timp sa platesc diferenta. Presupun ca nu sunt singura in aceeasi situatie...a mai fost cineva sa plateasca? Se palteste la sediu sau pe santier?
Am intrebat si de chit...se pare ca ei au doar alb si un gri...mi s-a spus ca daca vreau o anumita culoare la chit mi-l pot cumpara, daca nu vor pune ei ce au.
missy_09_09
19th September 2008, 13:46
QUOTE (alinta @ Sep 18 2008, 15:45)

Salutare,
Ati mai aflat ceva?? Eu am sunat acum cateva zile la santier si am intrebat daca a venit gresia. Am inteles ca de saptamana viitoare incep si la mine si ca a ajuns. Eu una nu m-am incadrat in pretul impus si mi-au zis sa trec cand am timp sa platesc diferenta. Presupun ca nu sunt singura in aceeasi situatie...a mai fost cineva sa plateasca? Se palteste la sediu sau pe santier?
Am intrebat si de chit...se pare ca ei au doar alb si un gri...mi s-a spus ca daca vreau o anumita culoare la chit mi-l pot cumpara, daca nu vor pune ei ce au.
Si eu am de platit in plus pt faianta si gresie dar inca n-am facut-o. Imi amintesc ca dl. Serban mi-a spus ca ma vor suna ei si voi plati direct la sediu la Gigant (pentru ca intai fac ei decontarea cu Delta).
alinta
21st September 2008, 12:03
Hello again,
Luni ma duc sa platesc...am inteles ca nu-si mai au sediul pe str. Lanariei ci pe str. Magura Vulturului, nr.2, intrarea e mai usoara din Vatra Luminoasa decat din Sos Iancului.
OlderMan
24th September 2008, 08:15
Hello,
dragi vecini, ati vazut ca au scazut preturile in complexul nostru...... dupa calculele mele au scazut cu 10%.... paracri gratuite, mai putin la garsoniere...eeeeeeeeehhhhh....
am inteles ca de saptamina asta incep sa finiseze apartamentele cumparate, in rest mai stiti ceva?
suma respectelor.
alinta
24th September 2008, 11:12
QUOTE (OlderMan @ Sep 24 2008, 09:15)

Hello,
dragi vecini, ati vazut ca au scazut preturile in complexul nostru...... dupa calculele mele au scazut cu 10%.... paracri gratuite, mai putin la garsoniere...eeeeeeeeehhhhh....
am inteles ca de saptamina asta incep sa finiseze apartamentele cumparate, in rest mai stiti ceva?
suma respectelor.
Asta e, faptul e consumat...in T2 sper sa nu gresesc sunt terminate in proportie de 70-80%, in sensul ca mai au doar parchetul de adus sau de montat sanitarele. In T1 si T3 nu-s asa avansati, dar sa vedem cum se misca...oricum e cert nu vor fi gata in octombrie. Sunt terminate doar apartamentele nevandute! Cu bine!
boboloi70
2nd October 2008, 13:00
Salutare,
Eu unul nu cred ca se doreste terminarea complexului. Din cate vad mai sunt aproape 50 de apartamente de vanzare. In plus sunt 35 de apt. vandute catre straini care la finalizare trebuie sa le si plateasca. Din prezentari existente pt piata din UK ale acestui proiect se observa ca pt. expati s-a cerut numai avans de 15%-20%, restul urmand sa fie platit la finalizare. In acelele prezentari se faceau niste calcule de rentabiliate foarte atractive (si nerealiste). Nu cred ca exista un cumparator strain care a luat apt. pt a locui in el. Toate cele 35 de pat. pentru care s-a platit avans de catre straini vor fi scoase la vanzare. Cum in momentul de fata exista multa oferta si fffff putina cerere sunt sigur ca acest nou val de 35 de apt detinute (pe hartie) de straini va genera o si mai mare presiune pentru reducerea pretului de vanzare. Pana la urma vor vinde si cu 1000 de euro pe mp pentru a se forta vanzarea. Daca presupunem ca straini au luat deja credit pentru achizitia celor 35 de apt sunt sigur ca le vor scoate la vanzare la 80% din pretul de acizitie pentru a scapa de datorii (100% - 20% valoaer avans). Asta inseamna o presiune suplimentara. In prezent nici o banca nu mai finanteaza proiecte imobiliare. Ma indoiesc de puterea financiara a celor ce au construit la noi astfel incat sa aduca bani de acasa pentru finalizare si apoi sa astepte sa vanda la pretul dorit initial. In concluzie vor trebui sa forteze vanzarea, sa amane finalizarea sperand sa piarda cat mai putin. Nu vedeti ca tot ce se face acum se face cu un ritm fffff lent ?!?!?!. Nu se face nimic la drumuri, nu exista inca racordare la curent electric (curent este doar pt organizare de santier), fatadele nici ele nu sunt gata toate si exemplele pot continua. Imi doresc sa se finalizeze odata acest complex insa nu cred ca in Decembrie ne vom putea muta. Oricum nu am incredere in modul in care se va face amenajarea exterioara (drum acces, spatii verzii).
Cu speranta unui viitor cat mai bun,
Boboloi
alinta
2nd October 2008, 22:16
Amin...no comment:(
As putea spune ca tu ai fost singurul care ai pus punctul pe "i"...acelasi lucru il gandeam si-l gandesc in clipele pesimiste, incerc sa nu ma gandesc, insa ai dreptate, de cateva luni nu prea se misca...parca imi pare rau ca am facut o asemenea investitie...decat sa astept 8 luni de zile cu banii blocati (plus cate-or mai fi), mai bine mi-as fi luat un apartament intr-un bloc vechi..eram si mutata acum...dar prinde orbul scoate-i ochii:((
Speeer sa ne auzim de bine si sa ne cunoastem cat mai curand, sper ca acest viitor sa fie unul apropiat. Toate cele bune! pa pa
mat77
14th October 2008, 17:05
Salut,
Am cumparat si eu un apartament in acest complex. Deci o sa fim vecini.
As vrea sa stiu daca ati avut probleme cu punerea gresiei si faiantei. Eu am cerut sa mi se puna gresia si faianta (cea aleasa de mine de la Delta) dupa preferita, dar cu coltare din plastic pentru faianta din baie si plinta din hol si bucatarie. Mie mi s-a cerut cam mult pentru acest lucru. Mi se pare hotie pe fata.
alinta
14th October 2008, 18:50
QUOTE (mat77 @ Oct 14 2008, 18:05)

Salut,
Am cumparat si eu un apartament in acest complex. Deci o sa fim vecini.
As vrea sa stiu daca ati avut probleme cu punerea gresiei si faiantei. Eu am cerut sa mi se puna gresia si faianta (cea aleasa de mine de la Delta) dupa preferita, dar cu coltare din plastic pentru faianta din baie si plinta din hol si bucatarie. Mie mi s-a cerut cam mult pentru acest lucru. Mi se pare hotie pe fata.
Bine-ai venit vecine!
Probleme n-am avut, cel putin de ordin tehnic sa-i spun asa...nu se potrivea ceva - m-au chemat sa ne punem de acord, mi-au zis si si de coltare daca vreau..eu una mi-am pus doar pt exterior..ma tot sunau sa ma intrebe una alta. Surpriza cea mare a venit la final, si anume sa platesc manopera celui care a pus faianta si gresia pe motiv ca am avut preferinte si nu mi-am pus ce modele aveau ei...nu vreau sa intru in detalii ca ma enervez, nici mie nu mi se pare corect , nu se justifica acesti bani ceruti, care da, pare a fi hotie pe fata. Inteleg sa platim pusul coltarelor sau te miri ce lucru in plus vrem, dar ce zic si cer ei intrece orice....
Tu ai platit, daca da ti-au dat si chitanta, sau cer prea mult?
)
Eu n-am mai trecut si nici ca mai vreau sa trec, pt ca de cate ori ma duc plec de acolo cu nervi si dureri de cap - poate esti la curent, ti-au zis cand e gata, vad ca ne tot amana...ma rog termenul e 15 decembrie, dar ziceau ca se termina mult mai devreme...stii ceva??
Observ ca din cei care scriau pe-aici n-au mai dat niciun semn de viata.
OlderMan
14th October 2008, 20:20
hello,
am trecut astazi pe la santier, au inceput sa puna sapa in careu, au construit intrarea din careu in subsol, au terminat de vopsit exteriorul cladirilor si din informatiile pe care le-am primit mai au unul sau doua apartamente in T2 si se muta cu toata echipa de "faintari", "parchetari" in T1 cica pe la sf. acestei saptamini sau inceputul saptaminii viitoare.
sunt surprins de ceea ce spune alinta vis-a-vis de acea plata a manoperei, sincer la faza asta au fost niste "ciubucari". Eu personal voi refuza aceasta plata a "ciubucului" daca o sa-mi spuna de ea, daca eu personal consider ca nea"faiantaru" merita ii fac io cinste cu o bere, dar sincer sa nu vina cu astfel de pretentii ca`i refuz categoric sa-mi lase gresia si faianta nemontata sa-mi sacada manopera din ultima transa si imi gasesc io faintar.... Mie personal mi-au facut o multime de gauri intr-o camera umblind dupa un cablu care nu exista, sunt curios cum vor "astupa" aceste gauri pe care le-a facut un "electrician" meserias.
Noi trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care semnam procesul de predare-primire al apartamentului.
Avem vecini in T2 care deja au inceput sa-si aduca electrocasnice si cica le vine zilele astea si mobilierul din bucatarie, nice :-)
daca mai am ceva "noutati" va anunt. Apropos de finalizare, iarasi bateau cimpii cei de pe acolo, afirmind ca la sf. acestei luni, sa fim seriosi, eu zic ca se incadreza in termen sau in cel mai frumos caz undeva pe la jumatatea-sfirsitul lunii noiembrie.
P.S. au afisat un programul de vizitare al apartamentelor cumparate Simbata intre 10.00-12.00
suma respectelor.
alinta
15th October 2008, 00:19
QUOTE (OlderMan @ Oct 14 2008, 21:20)

hello,
am trecut astazi pe la santier, au inceput sa puna sapa in careu, au construit intrarea din careu in subsol, au terminat de vopsit exteriorul cladirilor si din informatiile pe care le-am primit mai au unul sau doua apartamente in T2 si se muta cu toata echipa de "faintari", "parchetari" in T1 cica pe la sf. acestei saptamini sau inceputul saptaminii viitoare.
sunt surprins de ceea ce spune alinta vis-a-vis de acea plata a manoperei, sincer la faza asta au fost niste "ciubucari". Eu personal voi refuza aceasta plata a "ciubucului" daca o sa-mi spuna de ea, daca eu personal consider ca nea"faiantaru" merita ii fac io cinste cu o bere, dar sincer sa nu vina cu astfel de pretentii ca`i refuz categoric sa-mi lase gresia si faianta nemontata sa-mi sacada manopera din ultima transa si imi gasesc io faintar.... Mie personal mi-au facut o multime de gauri intr-o camera umblind dupa un cablu care nu exista, sunt curios cum vor "astupa" aceste gauri pe care le-a facut un "electrician" meserias.
Noi trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care semnam procesul de predare-primire al apartamentului.
Avem vecini in T2 care deja au inceput sa-si aduca electrocasnice si cica le vine zilele astea si mobilierul din bucatarie, nice :-)
daca mai am ceva "noutati" va anunt. Apropos de finalizare, iarasi bateau cimpii cei de pe acolo, afirmind ca la sf. acestei luni, sa fim seriosi, eu zic ca se incadreza in termen sau in cel mai frumos caz undeva pe la jumatatea-sfirsitul lunii noiembrie.
P.S. au afisat un programul de vizitare al apartamentelor cumparate Simbata intre 10.00-12.00
suma respectelor.
Dupa cate intelesesem eu faiantarul era platit cu 25Ron/mp, dar acesta lua in mod normal 35Ron...asa ca s-au sfatuit intre ei si ce-au zis...hai sa-i punem sa palteasca inca 10Ron / mp...tragand linie pt ce facusera la mine trebuia sa mai platesc inca vreo 350 - 400Ron - suma care daca era justificata era sa zicem ok, dar atata timp cat ne-au zis ca apartamentul v-a avea gresie si faianta, ca acesta se poate alege dupa gustul fiecaruia nu inteleg de ce se cramponeaza la aceste nimicuri. Sa va spun sincer daca spuneau acest lucru de la inceput si anume va cumparati de la Delta insa manopera va fi suportata si de catre voi nu aveam ce sa comentam. Banii oricum nu i-au primit si nici nu am de gand sa le dau, insa am vorbit cu faiantarul si l-am luat la bani marunti...i-am facut un calcul cu tot ce a facut in plus, coltarele mai sus amintite, a mai pus un rand fata de cel standard de faianta in baie si bucatarie...toate astea ajungand in jurul sumei de 100, bani pe care intr-un final i-am dat si mi s-a parut normal sa-i dau, plus ca nu avea el nicio vina...el trebuia platit si nu de noi.
Inteleg eu bine...cu toate ca nu au trecut in T2 cu montatul gresiei deja si-au adus electrocasnice?? Ma gandeam si eu sa trec pe-acolo sa iau niste masuri pt mobila insa sa-le-aduc deja , mai ales ca nu am cheie sau altceva parca n-as face-o.
Da suntem in termen, insa de ce tot zic inceputul lui octombrie ( nu mai e cazul), inceputul lui noiembrie (no waaay), mijlocul lui noiembrie ( I hop so) cand de fapt se va termina pe 15 decembrie.
Ma gandesc cu stupoare ca va fi 15 dec si nu de alta dar ma gandesc ca sarbatorile bat la usa, iar noi trebuie sa umblam dupa contracte la lumina , gaze si ce-o mai fi si apoi sa-i mai si asteptam sa ne dea drumu'; la cum se misca toate la noi mai adaugati sarbatorile si cu siguranta va fi un fiasco total...eu traiesc cu speranta ca termenul de predare va fi totusi sfarsitul lui noiembrie.
Cum naiba program de vizitare...vrei sa-mi zici ca daca vreau sa ma duc maine ma usuie..." va rugam veniti sambata, doar atunci puteti vizita"
Sper sa nu va fi plictisit prea tare...va doresc nervi de otel si speeeer sa se termine odata.
mat77
15th October 2008, 10:43
Cu privire la manopera celui care a pus gresia si faianta, am discutat innainte de incepe sa o puna si mi s-a spus ca trebuie sa plates doar manopera pentru coltare si nimic mai mult. Surpriza a fost aproappe de final cand mi s-a cerut 5 mil, pentru "coltare", dar ei facusera calculul pentru manopera gresiei si faiantei pentru simplul motiv ca am avut preferinta unui model. A urmat o intreaga cearta, spunandu-mi ca au uitat sa imi spuna si multe altele....... Nu iteleg de ce trebuie sa platesc in plus manopera, trebuia sa ne spuna de la inceput. Oricum problemele cred ca nu o sa se termine aici, deoarece luni am fost acolo si nu terminasera de pus plinta la bucatarie si hol (lucrarea a inceput la inceputul lunii octombrie 1 sau 2). In final mi s-a cerut 2 mil, iar acum mi se mai cere inca un mil pentru a termina lucrarea. Este o intreaga "tiganie" mai rau "ca la piata". Am platit cele 2 mil, "la negru" bineiteles. Nici nu as mai vrea sa trec pe acolo pana la receptie, oricum cel putin doua saptamani cred ca nu o sa am timp sa ajung. La receptie o sa fiu foarte atent la toate detaliile, ceea ce propun la toti viitorii vecini.
La mine s-a pus si parchetul.
O sa mai vorbim. Sa speram ca o sa ne mutam in curand, pentru ca eu m-am saturat de asteptare.
alinta
15th October 2008, 11:46
Nu trebuia sa le dai nimic..eu am dat doar pt ce am considerat eu ca au facut in plus si i-am dat de-o bere faiantarului...Vasile parca...si doar atat. Alti bani de la mine n-or sa vada si daca insista sa vezi cearta. De cand am avut eu tam-tam cu ei a trecut destul, cred ca-s 3 saptamani...parchetul nu era pus...nu ma duc ca poate am vreo surpriza
)
Ma gandeam sa iau masuratori pt mobila, vreau sa-mi fac la comanda, macar o parte. A mai fost cineva? Sper sa nu avem interdictie si la asta.
)
mihaelads
15th October 2008, 13:09
Buna!
Dintre cei care si-au luat apartamente de 3 camere, imi puteti spune care care este suprafata utila? Ziceati ca sunt mici camerele
Ma intereseaza sa achizitionez un apartament aici.
Multumesc!
alinta
15th October 2008, 20:48
QUOTE (mihaelads @ Oct 15 2008, 14:09)

Buna!
Dintre cei care si-au luat apartamente de 3 camere, imi puteti spune care care este suprafata utila? Ziceati ca sunt mici camerele
Ma intereseaza sa achizitionez un apartament aici.
Multumesc!
Nu cred ca am auzit pe cineva sa zica ca sunt mici, prost impartite da, dar nu-s mici...tinand cont ca peretii sunt facuti din rigips poti face tu modificari, mai prost o sa fie cu sursa de lumina naturala (depinde cum vrei sa imparti). Dupa cate stiu apartamentele cu 3 camera ramase nevandute au o suprafata construita in jur de 120mp, util 100 - 105mp. Cp!
mihaelads
16th October 2008, 13:19
QUOTE (alinta @ Oct 15 2008, 21:48)

Nu cred ca am auzit pe cineva sa zica ca sunt mici, prost impartite da, dar nu-s mici...tinand cont ca peretii sunt facuti din rigips poti face tu modificari, mai prost o sa fie cu sursa de lumina naturala (depinde cum vrei sa imparti). Dupa cate stiu apartamentele cu 3 camera ramase nevandute au o suprafata construita in jur de 120mp, util 100 - 105mp. Cp!
multumesc de raspuns! azi am fost la ei pe santier, le-am vazut si am facut antecontractul pt 1 ap de 3 camere, asa ca o sa fim vecini
alinta
16th October 2008, 17:21
QUOTE (mihaelads @ Oct 16 2008, 14:19)

multumesc de raspuns! azi am fost la ei pe santier, le-am vazut si am facut antecontractul pt 1 ap de 3 camere, asa ca o sa fim vecini

Sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapanesti sanatoasa,
In ce tronson ai luat?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.