Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

alexsuciu1970

QUOTE (badescus @ Dec 4 2007, 17:48) *
Inca mai sunt disponibile cateva de doua camere la preturi acesibile mie.
Daca primesc un credit (pt avans) in timp util s-ar putea sa iau.

Pe de alta parte, fata de preturile vehiculate la data deschiderii topicului, ma tem ca preturile au crescut foarte mult... am primit o oferta de preturi zilele acestea.

De la acelasi developer s-a mai lansat un proiect nou tot in zona Pallady Towers. Are avantajul ca chiar pe bulevard, dar in acelasi timp e "protejat" de o cladire de birouri pe care o fac tot ei. Daca ai bafta sa lucrezi chiar la o firma care va inchiria spaiu aici te-ai scos! Mai gasesti ceva info si aici sau la Euroest agent exclusiv.
Cred ca Balta Alba/ Titan este zona cu cele mai multe proiecte. O fi asa de mare cererea in zona?
soff
Care mai e stadiul complexelor astea? Au fost probleme cu dezvoltatorul GIGANT? A iesit totul ok?

batrinu
Salutare,
eu sunt unul dintre cei care au cumparat in acest complex si cam la 4-5 zile ma duc pe acolo, se lucreaza in draci, neoficial se pare ca termenul de predare este de 31.august.2008
la T2 s-au pus si izolatia exterioara, s-a tencuit si deja au inceput finisarile in apartamente.
la T1 au tras deja conductele de gaze.
la T3 s-au pus in mare parte ferestrele.

am fost azi pe acolo si tocmai vrb cu cei de pe santier si imi spuneau ca vom fi vecini cu un nou complex facut de cei de la Adama (Titan Residence II), deja au inceput s asape fundatia.

Daca mai sunt "vecini" pe aici, poate mai lasa si ei un mesaj.

O zi buna
missy_09_09
QUOTE (batrinu @ Apr 7 2008, 15:09) *
Salutare,
eu sunt unul dintre cei care au cumparat in acest complex si cam la 4-5 zile ma duc pe acolo, se lucreaza in draci, neoficial se pare ca termenul de predare este de 31.august.2008
la T2 s-au pus si izolatia exterioara, s-a tencuit si deja au inceput finisarile in apartamente.
la T1 au tras deja conductele de gaze.
la T3 s-au pus in mare parte ferestrele.

am fost azi pe acolo si tocmai vrb cu cei de pe santier si imi spuneau ca vom fi vecini cu un nou complex facut de cei de la Adama (Titan Residence II), deja au inceput s asape fundatia.

Daca mai sunt "vecini" pe aici, poate mai lasa si ei un mesaj.

O zi buna

Buna,

am cumparat si eu in Pallady Residence si am observat ca se lucreaza foarte bine in ultima perioada. Mie mi s-a dat ca termen estimativ de predare octombrie, dar cred ca vor termina mai devreme.

Eu am luat in T1. Daca la T2 au inceput finisarile, a fost cineva sa aleaga parchet, gresie, faianta etc?
h0stile
QUOTE (missy_09_09 @ Apr 9 2008, 15:52) *
Buna,

am cumparat si eu in Pallady Residence si am observat ca se lucreaza foarte bine in ultima perioada. Mie mi s-a dat ca termen estimativ de predare octombrie, dar cred ca vor termina mai devreme.

Eu am luat in T1. Daca la T2 au inceput finisarile, a fost cineva sa aleaga parchet, gresie, faianta etc?

tot in T1 am rezervat si noi. initial, ne gindeam sa luam in T3 insa au ramas numai apartamentele scumpe. lucrarile vad ca avanseaza destul de repede. daca obtinem imprumutul la timp atunci noi il si achitam integral. are cineva idee ce hipermarket se face in spatele complexului? acolo unde e groapa aia mare (pe google earth apare ca 'balta cu stiuci')?
missy_09_09
QUOTE (h0stile @ Apr 10 2008, 13:17) *
tot in T1 am rezervat si noi. initial, ne gindeam sa luam in T3 insa au ramas numai apartamentele scumpe. lucrarile vad ca avanseaza destul de repede. daca obtinem imprumutul la timp atunci noi il si achitam integral. are cineva idee ce hipermarket se face in spatele complexului? acolo unde e groapa aia mare (pe google earth apare ca 'balta cu stiuci')?

Da, este hypermarketul Real, care se va deschide la toamna. Iar in vara vor incepe constructia si la Carrefour (asta va fi gata in 2009).
soff
QUOTE (missy_09_09 @ Apr 10 2008, 16:45) *
Da, este hypermarketul Real, care se va deschide la toamna. Iar in vara vor incepe constructia si la Carrefour (asta va fi gata in 2009).

Unde anume va fi carrefour?

missy_09_09
QUOTE (soff @ Apr 10 2008, 18:37) *
Unde anume va fi carrefour?

Cica pe un fost teren de peste 5 ha al Sicomed, dar n-am idee unde anume e terenul asta.
OlderMan
QUOTE (missy_09_09 @ Apr 10 2008, 18:33) *
Cica pe un fost teren de peste 5 ha al Sicomed, dar n-am idee unde anume e terenul asta.

Referitor la acesti 5ha de la fosta Sicomed, pot preciza sunt amplasati vis-a-vis de POLICOLR, la aprx.1000 de intrarea pe Autostrada Soarelui, in acest moment , toate cladirile de pe acest teren sunt demolate si se lucreaza la evacuarea deseurolr rezultate din demolare.
Chiar vis-a-vis de acest amplsament sunt doua viitoare iesiri de metrou (statia Policolor), care dupa cum ar trebui, in acest an sa fie date in folosinta.

daca tot veni vrb de HyperMarket, chiar in spatele complexului Pallady Residence se pare ca se va construi un astfel de Hypermarket (pentru cunoascatoari, pe locul fostei "ratari")

poate cei care au mai fost pe la Complex, au vazut ca in spatele lui T3 la vreo 200-300 mp deja se fac pregatiri pentru un nou bloc, are cineva vreo informatie legata de acest lucru?
h0stile

QUOTE (OlderMan @ Apr 12 2008, 14:19) *
poate cei care au mai fost pe la Complex, au vazut ca in spatele lui T3 la vreo 200-300 mp deja se fac pregatiri pentru un nou bloc, are cineva vreo informatie legata de acest lucru?

din cite am inteles acolo construieste Adama (cei cu Edenia) un nou complex (Titan Residences II).

oricum, cu Real si Carrefour si Auchan linga noi e o sa fie destul de bine dpdv al optiunilor. btw, cade si Policolor pina la urma? am trecut ieri p'acolo si de obicei intru prin curtea fabricii. erau unii care renovau o cladire, in timp ce altele sunt clar lasate in paragina. pina la urma cad toate cladirile alea sau nu? d-l Serban parca spunea ca Policolor si-a mutat productia in Bulgaria si ca pina la urma o sa le rada pe toate, insa nu stiu cit de exacta este informatia asta.
OlderMan
QUOTE (h0stile @ Apr 13 2008, 13:54) *
din cite am inteles acolo construieste Adama (cei cu Edenia) un nou complex (Titan Residences II).

oricum, cu Real si Carrefour si Auchan linga noi e o sa fie destul de bine dpdv al optiunilor. btw, cade si Policolor pina la urma? am trecut ieri p'acolo si de obicei intru prin curtea fabricii. erau unii care renovau o cladire, in timp ce altele sunt clar lasate in paragina. pina la urma cad toate cladirile alea sau nu? d-l Serban parca spunea ca Policolor si-a mutat productia in Bulgaria si ca pina la urma o sa le rada pe toate, insa nu stiu cit de exacta este informatia asta.

momentan vreo 2-3 ani cu siguanta Policoloru` nu cade, o mica informatie are si Dl. Serban, da o parte din productia fabricii s-a mutat in Bulgaria, dar nu toata, cel putin se lucreaza pe parte de cercetare, si btw Policoloru este la vreo 1km de noi, si oricum nu ne afecteaza d.p.d.v. al noxelor, noi intram prin fosta IOR 2, care s-a desfintat si si-a inchiriat spatiile divesior intreprinzatori, tipografii, service`uri auto, la intrare in "fabrica" era si un restaurant, etc.
Titan residences II va avea 11 etaje si doua etaje la subsol pentru parcare.

Apropos v-ati achizitionat si parcare?
zilele aceseta vreau sa-l sun pe Dl serban sa-l intreb de gresie, fainata, etc., voi stiti ceva?
missy_09_09
QUOTE (OlderMan @ Apr 13 2008, 22:16) *
momentan vreo 2-3 ani cu siguanta Policoloru` nu cade, o mica informatie are si Dl. Serban, da o parte din productia fabricii s-a mutat in Bulgaria, dar nu toata, cel putin se lucreaza pe parte de cercetare, si btw Policoloru este la vreo 1km de noi, si oricum nu ne afecteaza d.p.d.v. al noxelor, noi intram prin fosta IOR 2, care s-a desfintat si si-a inchiriat spatiile divesior intreprinzatori, tipografii, service`uri auto, la intrare in "fabrica" era si un restaurant, etc.
Titan residences II va avea 11 etaje si doua etaje la subsol pentru parcare.

Apropos v-ati achizitionat si parcare?
zilele aceseta vreau sa-l sun pe Dl serban sa-l intreb de gresie, fainata, etc., voi stiti ceva?

Eu n-am luat deocamdata loc de parcare. O sa ma mai gandesc....

Iar cu gresia, faianta, parchet etc cred ca mai avem de asteptat....
OlderMan
QUOTE (missy_09_09 @ Apr 14 2008, 13:12) *
Eu n-am luat deocamdata loc de parcare. O sa ma mai gandesc....

Iar cu gresia, faianta, parchet etc cred ca mai avem de asteptat....

o sa fie prb cu parcarea prin zona, nu ai pe unde sa parchezi pe Str Fetesti, unde sunt blocurile de 4 etaje, cit despre intrarea prin Th. Pallady si sa parchezi prin fostul IOR 2, nu stiu cit de bine este.... mad.gif

am vrb cu Dl Serban si a spus de ne va anunta vis-a-vis de momentul in care vor primi mostrele de gresie si faianta.
am vazut pe un perete de pe T1 citeva probe de vopsea pentru exteriorul cladirilor.
din informatiile pe care le-am mai obtinut, de saptamina asta se apuca si de "finisarea" lui T2, T3, in T1 au inceput deja aceste finisari cu parterul, unde pe alocuri au pus si caloriferele pentru pozitionare.

au mai aparut poze pe site.
alinta
Eu am fost pe 1 mai sa vad ce s-a mai intamplat, mi-am luat in T2, numai pe acolo am intrat...au pus tevile de gaz, incepusera sa instaleze si partea electrica, caloriferele erau puse in procent de 50%, apartamentele aveau toate usi, se misca destul de bine. In ceea ce priveste alegerea gresiei, faiantei si a parchetului dupa cate stiu- vom fi anuntati cand trebuie sa mergem sa le alegem. Si apropos de faianta...am observat la ultima vizita ca faianta va fi doar un "brau" de 80 cm sad.gif, eu ma gandeam ca incep de jos si merg cu ea pana aproape de tavan, dar nu , doar undeva la 1m si ceva de la sol se va pune faianta. Sunt dezamagita de lucrul asta, si sunt sigura ca multi n-au stiut de asta. Pe site am vazut ca au pus vreo 4 poze noi, cele cu exteriorul aproape terminat din T2.
Uitam, aviz celor de la parter...ati aflat ca in fata apartamentelor va fi gard de sarma??sad.gifsad.gif
Daca mai aflu ceva vin cu vesti!
boboloi70
are cineva idee daca se vor amenaja spatii verzi si daca se va face ceva cu drumul ? la proiectul din Gura Siriului nu am vazut nici o amenajare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huh.gif
OlderMan
vis-a-vis de amenajarea drumului, cei care se ocupa de santier, au spus ca-l vor amenaja, sa speram ca asa va fi, cit depsre spatiile verzi, cred ca mai degraba le vom amenaja noi poate dupa ce ne vom forma in asociatia de locatari. Am vazut ca in spatele blocului cu 4 etaje care este pe str.fetesti, deja o parte din drum a fost amenajat, pina in fata vilelor in constuctie.

tot "complexul" va fi ingradit cu gard de sirma, model de gard pe care il gasim in tot sectorul 3, cica ar fi obligati de catre primarie sa-l imprejmuiasca cu astfel de gard.
stiti pe cineva care s-ar fi mutat in Gura Siriului? poate ne da si nou ceva detalii de cum sunt finisajele, daca au aparut ceva probleme? etc...

ce parere aveti despre "inchiderea" balcoanelor?

ciupeta
eu am contractat un ap la parter cum adica gard de sarma in fata ap? poate dupa gardul de beton care am vazut ca au inceput sa il ridice ca daca il pune pe terasa mea il pot scoate... cu inchiderea balconului este ok... de ce nu?
alinta
QUOTE (ciupeta @ May 9 2008, 21:23) *
eu am contractat un ap la parter cum adica gard de sarma in fata ap? poate dupa gardul de beton care am vazut ca au inceput sa il ridice ca daca il pune pe terasa mea il pot scoate... cu inchiderea balconului este ok... de ce nu?

tot la parter am luat si eu, si da, gard de sarma vor pune:((, crede-ma eu sunt tare dezamagita -una ne-au spus alta fac. In ceea ce priveste spatiul verde cu siguranta noi vom face ceva, in niciun caz ei, momentan in fata apartamentelor e numai nisip-vom amenaja noi, asta e clar.... Dupa cate stiu eu ca sa inchidem balconul ne trebuie autorizatie, alti bani alta bataie de cap. La mine au inceput deja durerile de cap- tevile de gaz trec prin camera si nu au voie sa le mascheze, se vad tare urat, nici amplasarea calorifereler nu-mi place, termopanele nu se inchid bine, si asta ti-o spun ca am verificat in mai multe apartamente, dar sper sa le regeleze la final. Sa vedem ce-o sa iasa!
ciupeta
QUOTE (alinta @ May 11 2008, 12:34) *
tot la parter am luat si eu, si da, gard de sarma vor pune:((, crede-ma eu sunt tare dezamagita -una ne-au spus alta fac. In ceea ce priveste spatiul verde cu siguranta noi vom face ceva, in niciun caz ei, momentan in fata apartamentelor e numai nisip-vom amenaja noi, asta e clar.... Dupa cate stiu eu ca sa inchidem balconul ne trebuie autorizatie, alti bani alta bataie de cap. La mine au inceput deja durerile de cap- tevile de gaz trec prin camera si nu au voie sa le mascheze, se vad tare urat, nici amplasarea calorifereler nu-mi place, termopanele nu se inchid bine, si asta ti-o spun ca am verificat in mai multe apartamente, dar sper sa le regeleze la final. Sa vedem ce-o sa iasa!

nu imi imaginam ca o sa fie totul perfect trebuie sa rezolvam cumva. in legatura cu terasa din fata ap eu am inteles ca va fi pusa gresie si va ramane doar o portiune de 2 m latime de la gard neamenajata, eu am pe T2 , pe colt si sub terasa este parcarea si ni s-a spus ca nu avem voie sa plantam nimic doar ghivece cu plante atat, ceea ce nu ma deranjeaza f mult. dar stii cum este pana nu o sa vedem ce o sa fie cred ca vb degeaba. dar oricum este bine sa mai schimbam impresii.
alinta
QUOTE (ciupeta @ May 12 2008, 12:05) *
nu imi imaginam ca o sa fie totul perfect trebuie sa rezolvam cumva. in legatura cu terasa din fata ap eu am inteles ca va fi pusa gresie si va ramane doar o portiune de 2 m latime de la gard neamenajata, eu am pe T2 , pe colt si sub terasa este parcarea si ni s-a spus ca nu avem voie sa plantam nimic doar ghivece cu plante atat, ceea ce nu ma deranjeaza f mult. dar stii cum este pana nu o sa vedem ce o sa fie cred ca vb degeaba. dar oricum este bine sa mai schimbam impresii.

da, m-am uitat pe plan si am vazut ca distanta de la bloc la gard ar trebui sa fie de vreo 2.85m. Imi inchipuiam ca nu putem planta pomi:)), dar o floare ceva...glumeam evident, e prea mic spatiu pt plante, dar gazonul nu prea vad cum ar afecta parcarea subterana. Ai mai trecut pe-acolo??
ciupeta
QUOTE (alinta @ May 15 2008, 15:00) *
da, m-am uitat pe plan si am vazut ca distanta de la bloc la gard ar trebui sa fie de vreo 2.85m. Imi inchipuiam ca nu putem planta pomi:)), dar o floare ceva...glumeam evident, e prea mic spatiu pt plante, dar gazonul nu prea vad cum ar afecta parcarea subterana. Ai mai trecut pe-acolo??

nu, nu am mai trecut recent ziceam ca o sa mai trecem dar nu prea am avut timp. eu am terasa destul de mare 100 m2, la gazon ne gandisem si noi sa punem pe cei 2 m nu gazonul nu influnteaza doar sa nu stai toata ziua cu furtunul pe el smile.gif) si gardul ala de care ziceai vine deasupra celui de beton nu stiu daca la asta te refereai. in rest asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile.
alinta
Sper ca saptamana viitoare sa-mi fac timp sa trec. Sa auzim de bine!
ciupeta
QUOTE (alinta @ May 15 2008, 21:05) *
Sper ca saptamana viitoare sa-mi fac timp sa trec. Sa auzim de bine!

hai ca am trecut eu azi pe acolo, ai avut dreptate cu geamurile, am incercat si eu si ala de la living nu se inchidea bine. in rest ma mai deranjeaza caloriferul din bucatarie care este pus pe un perete undeva la mjloc si cu teava ai avut dreptate ca trece practic prin camera dar este oarecm logic fiind contoar pe scara si ca avem centrale nu aveau altfel cum sa traga teava dar daca o vopsesti alba nu cred ca se mai vede asa urat in rest una peste alta este bine.
soff
QUOTE (ciupeta @ May 20 2008, 18:33) *
hai ca am trecut eu azi pe acolo, ai avut dreptate cu geamurile, am incercat si eu si ala de la living nu se inchidea bine. in rest ma mai deranjeaza caloriferul din bucatarie care este pus pe un perete undeva la mjloc si cu teava ai avut dreptate ca trece practic prin camera dar este oarecm logic fiind contoar pe scara si ca avem centrale nu aveau altfel cum sa traga teava dar daca o vopsesti alba nu cred ca se mai vede asa urat in rest una peste alta este bine.

Din ce am auzit la altii cu apartament nou nu ai voie sa vopsesti teava de gaz, sa o acoperi sau sa agati ceva de ea. Dar problema asta e la toate apartamentele cu centrala.
ciupeta
QUOTE (soff @ May 20 2008, 17:53) *
Din ce am auzit la altii cu apartament nou nu ai voie sa vopsesti teava de gaz, sa o acoperi sau sa agati ceva de ea. Dar problema asta e la toate apartamentele cu centrala.

da ce vien cineva in casa mea sa vada ce culoare are teava?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.