Buna seara dragi vecini (de suferinta)
azi am fost pe santier......sa nu dati cu oua si rosii in mine, dar nu cred cane mutam in decembrie....io numar in continuare AMR 31!!!! ...ca speranta asa cum s-a mai zis moare ultima. Eu cred ca in romania speranta nu moare niciodata
Din 27 octombrie, de cand au pus faianta/gresia, nu ai mai aparut decat prizele si intrerupatoarele....HEI RUP, HEI RUP, HEI RUP.
Ce sa zic, oamenii muncesc:
- curtea a fost asfaltata sunt montate si rigole pentru scurgerea apei;
- azi turnau sapa de beton pe marginea lui T2, mai exact calea de acces din strada Fetesti pana in parcarea subterana - btw e misto parcarea, am intrat si eu azi in subteran ca sa pot ajunge in intreriorul lui T2 deoarece.....
- se punea gresie la intrarile in blocuri (T1 si T2) si erau blocate usile de acces;
- in interior - tot la T2- erau fainatari si la parter si la etaj care prestau de zor, se dadea cu gled pe peretii holului si se montau usile din termopan de la ghena de gunoi.
Una peste alta noi astia care am luat apartamente la Pallady Residence stam bine! hai nu ne mutam in decembrie dar avem un produs 90% finit......sa intrati pe alte topicuri, sa vedeti ce e pe la altii....mie una imi e mila de bietii oameni.
Sa auzim numai de bine!
Aaaaaa am uitat....faza ffff tare....aia care monteaza centralele termice au avut un plan care zicea: cu tevile/racordurile pe afara, la vedere (era un kkat, trebuia decupat din blatul mobilei de bucatarie in zona tevilor).....si au discutat ei si au decis ca e mai bine cu tevile inauntru/ascunse in perete......usor de zis, mai greu de facut. Acum intra din nou in toate apartamentele si muta/monteaza tevile....ce inseamna asta