Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

carinutza

Buna ziua dragi vecini!
Daca acum o luna de zile se simtea tensiunea si nerabdarea acumulata in multele luni de asteptare, acum vad ca aproape toti am cedat nervos....si cu cat se apropie extraodinarul si oficialul (cel putin in contract asa e!) 15 decembrie, cu atat suntem mai nervosi. Pentru fiecare milion pe care trebuie sa il scot din portofel ma apuca toti dracii pentru ca leafa vine la fel dar cheltuieleile se multiplica/divesifica pe zi ce trece. Pana saptamana trecuta stiam ca onorariul pe care il voi plati notarului in momentul semnarii actelor finale este de 5600 RON....GRESIT! Mai trebuie 1400 RON pentru intabularea ipotecii w00t.gif ....si asta am aflat asa intr-o doara, ca m-am gandit sa nu ma fac de kko cand ajung la banca. Imi cer scuze ca e prima data in viata mea cand cumpar un apartament si nu am stiut ce costuri implica death.gif !
In privinta gresiei si a faiantei, incepand de luni echipele de faiantari vor incepe sa monteze pe T1 iar in urma lor vin parchetarii, instalatorii cu centralele termince, mobilierul de baie etc. Abia dupa ce o sa vad astea montate o sa imi mai creasca nitel moralul si o sa incep iar sa sper ca vom face Craciunul la noi acasa.
Pana acum noi ne-am facut probleme in privinta internetului: cine e prin zona si cat de repede se monteaza avand in vedere ca va fi perioada sarbatorilor? Vai ce naivi suntem.......din ce am ce am citit mai sus, acum ne facem probleme pentru curent, apa si gaze. Voi avea o discutie cu dl. Serban cat mai curand posibil ca sa stiu naibii la ce sa ma astept. Hai ca iar m-am enervat mad.gif . Noi ne gandeam ca GigantConstruct va in incheia contracte standard cu Distrigaz, Electrica si Apanova iar noi dupa semnarea contractului de vanzare-cumpare vom merge pe la cei 3 monopolisti cu actele necesare pentru schimbarea proprietarului (si eventual al tipului de abonament). Asa ar fi logic!!!
Azi este 19 octombrie .....cred ca voi incepe AMR-ul ca in armata biggrin.gif .....au mai ramas 56 de zile, suna mai optimist, parca ar fi mai putin.....
Multa bafta tuturor!!!!

PS: pentru mihaelads, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
alinta
Offff, ca bine le zici carinutza...netul era ultima optiune a noastra, nu zic ca nu ne faceam probleme in legatura cu el, dar daca nu-s utilitatile degeaba. Mai mult ca sigur contractele se vor face individual, deci noi trebuie sa strabatem orasul pt fiecare si sa mai si asteptam venirea lor...proces care fara pile dureaza cel putin o saptamana.
In ce priveste notarul nu stiu pe unde citisem ca ar lua 2% din pretul total al imobilului, deci ma asteptam la o suma mai mare...ca sa ne facem o idee cam cat reprezinta suma de care zici tu....stii cumva daca intabularea e stas sau si aia e in functie de mp,..etc. Tu ai vb cu un notar?? Ma scot din minti aceste costuri suplimentare...daca primesti detalii si cu altele:(( da si tu de veste.
Cu d-l Serban n-am mai vorbit ca m-as enerva cu siguranta, dansul a fost prima persoana cu care am intrat in contact si m-a asigurat acum mai bine de jumatate de an ca se va termina cu totul in octombrie. Ce-ar putea sa spuna acum..nimic nou...poate doar mi-ar zice ca termenul final e 15 decembrie.

boboloi70
QUOTE (alinta @ Oct 19 2008, 15:52) *
Offff, ca bine le zici carinutza...netul era ultima optiune a noastra, nu zic ca nu ne faceam probleme in legatura cu el, dar daca nu-s utilitatile degeaba. Mai mult ca sigur contractele se vor face individual, deci noi trebuie sa strabatem orasul pt fiecare si sa mai si asteptam venirea lor...proces care fara pile dureaza cel putin o saptamana.
In ce priveste notarul nu stiu pe unde citisem ca ar lua 2% din pretul total al imobilului, deci ma asteptam la o suma mai mare...ca sa ne facem o idee cam cat reprezinta suma de care zici tu....stii cumva daca intabularea e stas sau si aia e in functie de mp,..etc. Tu ai vb cu un notar?? Ma scot din minti aceste costuri suplimentare...daca primesti detalii si cu altele:(( da si tu de veste.
Cu d-l Serban n-am mai vorbit ca m-as enerva cu siguranta, dansul a fost prima persoana cu care am intrat in contact si m-a asigurat acum mai bine de jumatate de an ca se va termina cu totul in octombrie. Ce-ar putea sa spuna acum..nimic nou...poate doar mi-ar zice ca termenul final e 15 decembrie.

Salutare,

Nu va faceti probleme de net. Langa noi este sediul i-link ! Au pret super ok , viteza buna si oricum plang sa gaseasca clienti. Din cate stiu urmeaza sa ofere si telefonie +tv in viitorul apropiat !
O zi buna tuturor
alinta

ilink-ul asta e fostul evolva??
potspeedy
eftiniri la doua ansambluri imobiliare: "Trebuie sa ramanem pe piata"
de I.M. HotNews.ro
Luni, 20 octombrie 2008, 18:41 Economie | Imobiliar

Doi dezvoltatori au anuntat reduceri la preturile apartamentelor, pentru ansambluri rezidentiale si comerciale, finalizate sau in curs de finalizare. Corneliu Serban, directorul uneia dintre companii, a declarat pentru HotNews.ro ca reducerea se va resimti in profitul companiei, insa "trebuie sa ramana pe piata".

Dezvoltatorul imobiliar Gigant Construct vinde 10 apartamente in complexul Pallady Towers la prețul de 1.000 euro + TVA pe metrul pătrat construit. Este cea de-a doua ieftinire in complexul amintit, dupa o prima reducere de la 1.400 euro + TVA, la 1.180 euro + TVA, care a avut loc cu aproximativ o luna si jumatate in urma.

Corneliu Serban, directorul firmei, a declarat pentru HotNews.ro ca aceasta este strategia lui de vanzare pentru o treime din cele 30 de apartamente care au ramas din cele 300 scoase la vanzare la inceputul anului.

"Sa vedem cum reactioneaza piata. Dupa ce am anuntat noul pret (vineri, 16 octombrie - n.r.), am semnat deja antecontract pentru patru dintre acestea", spune Serban. Potrivit acestuia, toti cei 4 cumparatori sunt tineri si 3 dintre ei dispuneau de bani cash.

Gigant Construct are, la randul sau, de rambursat credite bancare insa directorul firmei spune ca nu exista probleme financiare in acest moment.

Un al doilea dezvoltator, Europa Group, a anuntat la randul sau ca va prelungi promotia de ieftinire" cu pana la 100.000 de euro a imobilelor din centrul Bucurestiului", din 3 proiecte rezidentiale si comerciale.

Potrivit informatiilor de pe website-ul companiei, in complexul Dona Block mai sunt sase apartamente la pret redus, in medie, cu 30.000 - 40.000 de euro. In City Center Residence, au fost ieftinite cu 500 euro/mp spatiile comerciale iar in Carol Park Complex, aflat inca in constructie, tot spatiile comerciale au resimtit reducerea, cu pana la 900 euro/mp.
boboloi70
QUOTE (alinta @ Oct 20 2008, 17:54) *
ilink-ul asta e fostul evolva??

Sincer sa fiu nu stiu ! A fost o retea de cartier initial cumparata de cei de la i-link ! i-link acopera destul de mult in sectorul 3 ! cred ca au in spate rds (este o parere nu o certitudine )!
alinta
ok, ms, vedem noi ce si cum va fi.
Ceva vesti?? Eu ma duc sambata, imi iau masuratori pt mobila! rolleyes.gif

carinutza
QUOTE (alinta @ Oct 19 2008, 15:52) *

Sfatul meu este sa trimiteti un mail la "Marius Amzulescu <bnpamzulescu@gmail.com>" , notariatul cu care lucreaza AlphaBank - Drumul Taberei, cu rugamintea de a va calcula toate taxele. Le spuneti care este valoarea apartamentului si cea a creditului si in 24h aveti raspunsul clar.

Pentru potspeedy
de I.M. HotNews.ro

Doi dezvoltatori au anuntat reduceri la preturile apartamentelor......

E foarte normal sa se intample asa ceva si stai linistit ca nu pierde nimic compania, important e sa le vanda cat mai repede, ideal ar fi pana pe 15 decembrie!
E ca in aviatie biggrin.gif .... cand se deschide o cursa, pe avionul respectiv sunt 10 locuri la 50EURO....vezi alea din reclame, 20 locuri la 100euro, 50 locuri la 180euro si restul la 250euro, daca faci la final un pret mediu te-ai scos foarte bine si ai si cursa plina coolspeak.gif
alinta
ms pt informatii, deja i-am trimis mail. Astept cu nerabdare raspunsul.
81ack

hello neighbourhoods,

desi am citit mereu forumul am spus ca o sa scriu....insa acum cand nervii mei sunt intinsi la maxim , m-am gandit sa va scriu asta pt ca deja cunoasteti sentimentul :cand se va termina!!!
eu am fost printre primii care au achizitionat un ap in T1 si desi am fost f entuziasmata la inceput acum deja imi vine sa-l strang de gat pe acest "amabil" domn Serban. si o sa ma intrebati de ce? pai dupa ce am cautat o faianta si o gresie care sa-mi placa ba nu aveau stocuri, ba nu aveau cantitatea necesara ba nu mai stiu ce ....ok am trecut cu vederea dar acum: cum se poate de 2 luni sanu se mai faca nimic, dar nimic in T1? O alta nelamurire de ce sa nu dea la toata lumea care achizitionat un imobil acollo, un loc de parcare, de ce a dat in promotie locul de parcare? iar acum mai ieftineste si mp. ok....normal omul tb sa faca ceva ca sa le vanda dar cu noi cei care am achizitionat deja ce se intampla?
am vazut ca la celelate tronsoane lucrurile au evoluat si sunt sanse sa se termine mai devreme, mie nici faianta nu mi-au pus-o mad.gif

hai sa stapanitzi sanatosi "propritatile"

QUOTE (carinutza @ Oct 21 2008, 10:56) *
Sfatul meu este sa trimiteti un mail la "Marius Amzulescu <bnpamzulescu@gmail.com>" , notariatul cu care lucreaza AlphaBank - Drumul Taberei, cu rugamintea de a va calcula toate taxele. Le spuneti care este valoarea apartamentului si cea a creditului si in 24h aveti raspunsul clar.

Pentru potspeedy
de I.M. HotNews.ro

Doi dezvoltatori au anuntat reduceri la preturile apartamentelor......

E foarte normal sa se intample asa ceva si stai linistit ca nu pierde nimic compania, important e sa le vanda cat mai repede, ideal ar fi pana pe 15 decembrie!
E ca in aviatie biggrin.gif .... cand se deschide o cursa, pe avionul respectiv sunt 10 locuri la 50EURO....vezi alea din reclame, 20 locuri la 100euro, 50 locuri la 180euro si restul la 250euro, daca faci la final un pret mediu te-ai scos foarte bine si ai si cursa plina coolspeak.gif

carinutza
81ack, bine ai venit printre noi thumbup.gif

mai avem putin si facem Asociatia Locatarilor Anonimi. "Buna ziua, ma numesc X si am cumparat un apartament in Ty" "Buna X console.gif "
Sa revenim totusi la lucruri putin mai serioase ....... AMR 54 smoke.gif
Am discutat cu dl. Serban si am lamurit povestea in privinta utilitatilor: el face contractele cu Distrigaz, Electrica, ApaNova iar noi in noiembrie dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare, vom merge (cu actul de proprietate) la Circa Financiara sector 3 ( ca sa stie statul Roman cui ii va lua impozit pe casa) si la cei mentionati mai sus pentru schimbarea proprietarului. Deci apa, gazul si lumina vor fi cat se poate de functionale la predarea apartamentelor. Din punctul meu de vedere, ar fi minunat sa pot sa imi rezolv toate kkaturile astea birocratice inainte de sarbatori.
In privinta datei finale NO COMMENT....eu una raman la numaratoarea mea smoke.gif , e ora 16:00, inca 8 ore si AMR 53..........
alinta
Cred ca sunt toti de acord cu mine sa te numim oficial Orologiul complexului.
Daca te rugam sa dai ceasul inainte...nu cu mult, doar cu vreo 2 saptamani crezi ca se poate.., promitem ca facem cinste tongue.gif .
O dam dintr-una-n alta..si cum le sta bine romanilor...sa facem haz de necaz.
Bun sosit pe forum noilor veniti si sa le stapaniti sanatosi!
carinutza
Gata am si ticker ca sa fie mai simplu scratchchin.gif ....numai sa reusesc sa il adaug....

[/url]
81ack
Multumim de urari si va doresc si voua la fel!

Si noi speram sa rezolvam sa reusim sa trecem contractele pe numele nostru pana de Sarbatori desi banuiesc ca si pt acestea trebuie sa mai achitam nu stiu ce taxe, e cineva mai in tema? Daca nu o sa ma interesez ca si asa am devenit expert prin cate am trecut cu casa astazici ca mi-am luat vila nu ap.
Si Carinutza sa nu uiti sa ne spui cu o saptamana inainte cand trebuie sa ne mutam biggrin.gif
O zi placuta sa veti
QUOTE (carinutza @ Oct 21 2008, 16:07) *
81ack, bine ai venit printre noi thumbup.gif

mai avem putin si facem Asociatia Locatarilor Anonimi. "Buna ziua, ma numesc X si am cumparat un apartament in Ty" "Buna X console.gif "
Sa revenim totusi la lucruri putin mai serioase ....... AMR 54 smoke.gif
Am discutat cu dl. Serban si am lamurit povestea in privinta utilitatilor: el face contractele cu Distrigaz, Electrica, ApaNova iar noi in noiembrie dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare, vom merge (cu actul de proprietate) la Circa Financiara sector 3 ( ca sa stie statul Roman cui ii va lua impozit pe casa) si la cei mentionati mai sus pentru schimbarea proprietarului. Deci apa, gazul si lumina vor fi cat se poate de functionale la predarea apartamentelor. Din punctul meu de vedere, ar fi minunat sa pot sa imi rezolv toate kkaturile astea birocratice inainte de sarbatori.
In privinta datei finale NO COMMENT....eu una raman la numaratoarea mea smoke.gif , e ora 16:00, inca 8 ore si AMR 53..........

alinta
Hello,

Ma uitam pe site...si am vazut ca baia e mobilata. Vom avea toti mobilier de la ei sau doar apartamentele nevandute, neparticularizate... sa zicem.
A mai fost cineva saptamana asta acolo?
Au inceput in T1? De T3 stiti ceva? Va intreb ca poate se lucreaza in paralel...mai castigam putin timp...

Carinutza...ai ramas in urma cu ceasul?tongue.gif

:
carinutza
Toate apartamentele vor avea mobilier de baie.

PS. Tickerul merge bine!
OlderMan
QUOTE (carinutza @ Oct 24 2008, 10:53) *
Toate apartamentele vor avea mobilier de baie.

PS. Tickerul merge bine!

hello, stau si citesc mesajele si ma gindesc sa ma duc sa vrb deja cu firma de mobila sa inceapa se-mi faca mobila, cine stie poate apuc sa ma mut inainte de sarbatori.... smile.gifsmile.gif

am fost luni pe santier si erau la T1 cu faianta si gresia, Carinutza, erau la tine in apartament cu montajul.
eu miine nu avung pe acolo, daca ajungeti da-ti si voi un msg pe aici, sa mai stim si noi ce-i pe acolo...

suma respectelor
carinutza
Gataaaaaaaaa......la mine au montat gresia si fainta ...nu imi vine sa cred!!! band.gif
Dupa o luna si jumate in care nu se mai intamplase absolut nimic, in sfarsit vad o mica imbunatatire. Imi venea sa pup peretii si podeaua cand am intrat in apartament. V-am zis eu ca o sa imi creasca moralul boxing.gif !!!
alinta
coolspeak.gif ....dupa cum stii la mine e gata ( de ceva vreme)...acum astept ok-ul final.
Oricum au mai facut ceva progrese in exterior....gardul de ciment care inconjoara complexul e aproape gata...interiorul e nivelat, am fost sa vad si parcarile subterane si nu mai au mult nici acolo.
T2 e terminat 99%, cred ca mai au holul, scarile si liftul, la T1 se lucreaza de zor ( eu sper ca intr-o saptamana, hai max 2 sa-l si termine)...n-am informatii pt T3...am uitat sa intreb. Ar fi ideal sa lucreze in paralel...dar...
Older, nu e o idee rea sa vb cu cei de la mobila.
Eu am fost sambata cu unul dintre baietii de la mobila, si am facut deja comanda pt bucatarie si hol, le-am zis cam ce vreau... e mai bine acum sa-i chemi din timp. Mobila mea va fi gata dupa 20 noiembrie...deci cam la tanc pt termenul final. Mai bine sa fie facuta...
missy_09_09
QUOTE (alinta @ Oct 27 2008, 13:40) *
coolspeak.gif ....dupa cum stii la mine e gata ( de ceva vreme)...acum astept ok-ul final.
Oricum au mai facut ceva progrese in exterior....gardul de ciment care inconjoara complexul e aproape gata...interiorul e nivelat, am fost sa vad si parcarile subterane si nu mai au mult nici acolo.
T2 e terminat 99%, cred ca mai au holul, scarile si liftul, la T1 se lucreaza de zor ( eu sper ca intr-o saptamana, hai max 2 sa-l si termine)...n-am informatii pt T3...am uitat sa intreb. Ar fi ideal sa lucreze in paralel...dar...
Older, nu e o idee rea sa vb cu cei de la mobila.
Eu am fost sambata cu unul dintre baietii de la mobila, si am facut deja comanda pt bucatarie si hol, le-am zis cam ce vreau... e mai bine acum sa-i chemi din timp. Mobila mea va fi gata dupa 20 noiembrie...deci cam la tanc pt termenul final. Mai bine sa fie facuta...

Ma bucur mult de tot pentru voi. Din pacate nu pot spune aceleasi lucruri frumoase despre apartamentul meu (16 din T1), care la aceasta data destul de inaintata se incapataneaza sa ramana la stadiul de santier. Nici un progres din august. Sincer nu mai am sperante sa ma mut inainte de finalul anului. Dupa cum arata toata scara, poate la primavara se va intampla acest eveniment. Sunt foarte dezamagita, mai ales ca platesc rate la credit (deloc mici) deja de un an de zile.
alinta
QUOTE (missy_09_09 @ Nov 7 2008, 13:03) *
Ma bucur mult de tot pentru voi. Din pacate nu pot spune aceleasi lucruri frumoase despre apartamentul meu (16 din T1), care la aceasta data destul de inaintata se incapataneaza sa ramana la stadiul de santier. Nici un progres din august. Sincer nu mai am sperante sa ma mut inainte de finalul anului. Dupa cum arata toata scara, poate la primavara se va intampla acest eveniment. Sunt foarte dezamagita, mai ales ca platesc rate la credit (deloc mici) deja de un an de zile.

Offf missy, sunt putini care nu platesc de un an rate la banci...eu insa inca sper ca pana pe 15 decembrie sa fie gata la toti, mai ales ca nu ne putem muta, noi cei la care s-a lucrat in aprtamente pana nu se termina cu totul. Ce sa zic...speranta moare ultima....si cum o sa vina luna cadourilor, mai stii?! ....poate vom "primi" accesul in casele noastre.
Te pup si nu mai fi supi...sa le mai dam o sansa si sa ne intarim nervii!
soff
QUOTE (alinta @ Nov 7 2008, 14:16) *
Offf missy, sunt putini care nu platesc de un an rate la banci...eu insa inca sper ca pana pe 15 decembrie sa fie gata la toti, mai ales ca nu ne putem muta, noi cei la care s-a lucrat in aprtamente pana nu se termina cu totul. Ce sa zic...speranta moare ultima....si cum o sa vina luna cadourilor, mai stii?! ....poate vom "primi" accesul in casele noastre.

Am si eu o intrebare. Cei care platiti cu credit imobiliar la final, cand ati inceput sa depuneti actele? Ma intereseaza cam care e perioada intre depunerea actelor si receptia apartamentului.
missy_09_09
QUOTE (alinta @ Nov 7 2008, 13:16) *

Multumesc mult pt incurajari smile.gif ai si tu dreptate, sa speram pana la capat si sa ne vedem cu bine vecini biggrin.gif

mihaelads
QUOTE (soff @ Nov 7 2008, 14:28) *
Am si eu o intrebare. Cei care platiti cu credit imobiliar la final, cand ati inceput sa depuneti actele? Ma intereseaza cam care e perioada intre depunerea actelor si receptia apartamentului.

Buna!
Actele pt credite se pot depune dupa ce sunt gata cadastrul+intabularea, iar astea am inteles ca le vom avea undeva in jur de 15 nov
Situatia e valabila pt cei care nu iau credit prin alpha bank, ci prin alta banca.

Numai bine,
Mihaela
alinta
Hello,
Azi am avut treaba prin Fetesti si nu m-am abtinut sa nu trec si prin santier...ca de tot in stadiu de santier este. Se lucra de zor, lucru imbucurator, dar... tot nu cred ca-s sanse sa fim chemati la receptie pana la finele lunii. Am inteles ca au chemat o firma care se ocupa de intabulari care au maasurat apartamentele, deci actele ar trebui sa soseasca.
Azi am intrebat si de T3 - au ajuns cu montatul gresiei pe la etajul 2, insa T1 merge greu, cu toate ca T1 are lift smile.gif), intr-adevar e inca in teste dar e montat.
Cam astea ar fi noutatile, in rest toate cum le stiti...aaa, inca ceva s-au apucat de asfaltat.
P.S. Carinutza cum stam cu ceasul...suntem in termen??? laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.