Buna ziua dragi vecini!
Daca acum o luna de zile se simtea tensiunea si nerabdarea acumulata in multele luni de asteptare, acum vad ca aproape toti am cedat nervos....si cu cat se apropie extraodinarul si oficialul (cel putin in contract asa e!) 15 decembrie, cu atat suntem mai nervosi. Pentru fiecare milion pe care trebuie sa il scot din portofel ma apuca toti dracii pentru ca leafa vine la fel dar cheltuieleile se multiplica/divesifica pe zi ce trece. Pana saptamana trecuta stiam ca onorariul pe care il voi plati notarului in momentul semnarii actelor finale este de 5600 RON....GRESIT! Mai trebuie 1400 RON pentru intabularea ipotecii
In privinta gresiei si a faiantei, incepand de luni echipele de faiantari vor incepe sa monteze pe T1 iar in urma lor vin parchetarii, instalatorii cu centralele termince, mobilierul de baie etc. Abia dupa ce o sa vad astea montate o sa imi mai creasca nitel moralul si o sa incep iar sa sper ca vom face Craciunul la noi acasa.
Pana acum noi ne-am facut probleme in privinta internetului: cine e prin zona si cat de repede se monteaza avand in vedere ca va fi perioada sarbatorilor? Vai ce naivi suntem.......din ce am ce am citit mai sus, acum ne facem probleme pentru curent, apa si gaze. Voi avea o discutie cu dl. Serban cat mai curand posibil ca sa stiu naibii la ce sa ma astept. Hai ca iar m-am enervat
Azi este 19 octombrie .....cred ca voi incepe AMR-ul ca in armata
Multa bafta tuturor!!!!
PS: pentru mihaelads, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!