Compartimentare sertare ptr. mobila bucatarie ?

mindulita

ajutor ! :help:
dupa mari strofocari de ...memorie, calcule si aplicatii la fata locului am ajuns la faza "ce fac cu sertarele ?" la o mobila de bucatarie.

adica
am proiectat si asamblat (barbatul meu sa traiasca !)o mobila de bucatarie, la 2,4 metri lungime, de-aia de apartament cu bucatarie mica.
sunt f. multumita pina aici, am folosit materiale bune, pal melaminat, blat de lucru lucios si postforming la fronturile de la sertare.
totul a fost taiat perfect, asamblat la mm, dar am o mica problema: sub blatul de lucru am numai SERTARE, adica metabox, astea sunt sertare cu lateralele din metal. imi trebuiesc ELEMENTELE DE COMPARTIMENTARE, adica chestiile alea subtiri care impart sertarul in sectoare, compartimente, in care asez diverse chestii: cratite, capace etc. sa nu alunece si sa fie harababura.
cind am cumparat metabox-urile, adica aceste 10 sertare, habar nu aveau vinzatorii ca mai exista si elementele de compartimentare. se vind separat, si sustin in continuare cei de la magazin ca nu pot face comanda ptr. asa ceva, ca nu exista in cataloagele lor. devil.gif
am facut o poza la sertarele mobilei de la job-ul barbatului meu, ca sa va faceti o idee. am nevoie de tevile alea albe ce stau deasupra sertarului. wink.gif
mindulita
mai astept inca informatii tongue.gif
cam asa va arata sertarul.
faina, zaharul si alte chestii asemanatoare vor fi depozitate in recipiente speciale.
:help:

io1
mergi la un magazin mare de accesorii de mobila gen regency sau darel si cerele elementele de compartimentare de la blum,eventual cerele sa vezi un catalog de la blum.
daca nu mai poti incerca la DECORI ,unde au produse de la hafelle.
cerbra
cred ca in 3 ani a gasit o solutie biggrin.gif
dididido
www.gelutrade.com
Sunt prin Rahova .Acolo au asa ceva.Si multe altele asemanatoare

Succes!
ionileea
Poze si produse, daca nu-s pe stoc atunci la comanda, puteti gasi si pe www.roxymob.ro
Metabox, glisiere Tandem, Tandembox, Aventos...
skama
QUOTE (mindulita @ Mar 17 2004, 10:40) *
mai astept inca informatii tongue.gif
cam asa va arata sertarul.
faina, zaharul si alte chestii asemanatoare vor fi depozitate in recipiente speciale.
:help:

si astia la www.akara.ro au ceva compartimentari de sertare, de multe feluri, care merg si la sertare cu amortizare sau sertare cu laterale metalice, insa la astia nu se numesc metabox ci integra.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.