ancule
31st July 2007, 22:03
Multumesc frumos!Sunt incantata..am gasit cazare pentru perioada 24 august-1 septembrie la TA PEFKA.Doamna Maria mi-a raspuns foarte repede ..maximum 5 ore si pare o tipa ok.I-am trimis acum un mail cu confirmarea ca vrem sa ne cazam la dumneaei si am intrebat-o de avans...cum sa procedam!Asa ca...in principiu pe data de 24 august..pe la ora 2 noaptea ne imbarcam din Bucuresti 7 adulti.6 copii si un catzel spre Vourvourou!
adipetrica
1st August 2007, 14:24
QUOTE(ancule @ Jul 31 2007, 23:03)

Multumesc frumos!Sunt incantata..am gasit cazare pentru perioada 24 august-1 septembrie la TA PEFKA.Doamna Maria mi-a raspuns foarte repede ..maximum 5 ore si pare o tipa ok.I-am trimis acum un mail cu confirmarea ca vrem sa ne cazam la dumneaei si am intrebat-o de avans...cum sa procedam!Asa ca...in principiu pe data de 24 august..pe la ora 2 noaptea ne imbarcam din Bucuresti 7 adulti.6 copii si un catzel spre Vourvourou!
Noi sintem doua familii cu 5 copii la Vour52 cazati pina pe 28 august. Poate ne vedem pe acolo, si bem o bere:)
lsniculescu
1st August 2007, 15:33
Buna ziua! Sunt nou pe forum si as dori si eu informatii si impresii recente despre Vourvourou. Noi o sa plecam acolo pe 29 august, pana pe 7 septembrie; vila unde vom sta este Haus Katherina (www.halkidiki.com).
Drumul prin Bulgaria este in regula? Mai merge cineva atunci spre Grecia?
Multumesc.
ancule
1st August 2007, 19:36
Dragilor eu inca astept confirmarea pt Ta Pefka...Desigur ne vedem, la un suc...o cafea...o bere...mai greu...voi fi soferul familiei!:)) Eu plec pe 24 ...si stau pana pe 3 septembrie...asa ca..ne putem vedea pe-acolo...valabil pt toti cei care vor fi prin zona in aceasta perioada!
danutz1979
2nd August 2007, 09:11
QUOTE(lsniculescu @ Aug 1 2007, 16:33)

Buna ziua! Sunt nou pe forum si as dori si eu informatii si impresii recente despre Vourvourou. Noi o sa plecam acolo pe 29 august, pana pe 7 septembrie; vila unde vom sta este Haus Katherina (www.halkidiki.com).
Drumul prin Bulgaria este in regula? Mai merge cineva atunci spre Grecia?
Multumesc.
Informatii si impresii sunt o gramada pe acest thread. Chiar daca unele nu mai sunt chiar atat de recente, sunt inca valabile, crede-ma, pentru ca acolo timpul are o alta dimensiune
. Cat despre drumul prin Bulgaria, e in regula, doar sa ai grija la restrictiile de viteza si radare. A, si sa ceri neaparat chitanta si abtibildul la vigneta, altfel patesti ce am patit eu: 5 EUR spaga la vamesul de la Ruse la intoarcere. S-a legat de faptul ca nu aveam abtibildul si m-a intrebat ca un nesimtit "O mica atentie pentru mine?"
adipetrica
9th August 2007, 06:40
Nu s-a mai intors nimeni de pe la Vourvourou?
lsniculescu
9th August 2007, 08:17
Ai dreptate, "danutz1979" si iti multumesc de sfaturile despre drumul prin Bulgaria. Asteptam si eu pareri proaspete de acolo si, mai ales, daca mai merge cineva pe 28 seara spre Grecia.
Offtopic: Am gasit pe forumuri pareri diferite privind legalitatea detectoarelor de radar la bulgari. Si, totusi, cum le folositi? Le ascundeti?
O zi buna!
FLORA
10th August 2007, 10:06
QUOTE(ancule @ Jul 31 2007, 23:03)

Nu o sa va para rau. Vourvourou este un loc ideal pentru familii cu copii .... și cațel. Noi (4 adulti si 3 copii) mergem pentru a treia oară acolo la House Maria Manolaki. Plecam pe 20, și mergem prin Vama Veche pentru ca suntem din Tulcea. Pe acest traseu, drumul prin Bulgaria este mai scurt (380 km), mai lejer și nu sunt radare.
Ronnie Rocket
10th August 2007, 10:55
Salutare tuturor,
Sunt nou pe forum dar va citesc de ceva vreme...
Am o rugaminte pentru cei care au stat la Maria Manolaki ( noi plecam pe 08.09 dim pe la 02.00 ) daca pot da mai multe amanunte cu privire la vila, camere ( o sa stam intr-un apartam. mare de 2 camere, 2 bai, living+kitchineta etc ), daca sunt curate, daca se schimba prosoape, vesela curata ....etc. si ce sugestii aveti pentru noi ( daca trebuie sa luam ceva de acasa..).
Va multumesc anticipat si vacanta placuta celor care inca o asteapta
Ronnie Rocket
13th August 2007, 15:11
HELLLOOOOO,
O mana de ajutor va rog!
Revin cu solicitarea de mai sus pentru cei care au stst la Maria Manolaki.
bombonica
14th August 2007, 09:41
QUOTE(lsniculescu @ Aug 9 2007, 09:17)

Ai dreptate, "danutz1979" si iti multumesc de sfaturile despre drumul prin Bulgaria. Asteptam si eu pareri proaspete de acolo si, mai ales, daca mai merge cineva pe 28 seara spre Grecia.
Offtopic: Am gasit pe forumuri pareri diferite privind legalitatea detectoarelor de radar la bulgari. Si, totusi, cum le folositi? Le ascundeti?
O zi buna!
Eu l-am folosit la vedere, este perfect legal. Am si intrebat vamesul la intrarea in Bulgaria, desi avem confirmarea de la cineva care locuieste in Sofia. Nu stiu si cat e de eficient insa...pentru ca daca au "pistoale" si le dau drumul instant nu prea le detecteaza...cred. Spun cred ptr ca nu am intalnit decat un radar si ala bine"flash-uit" cu mult inainte
sstim
21st August 2007, 14:30
Salut ! Cateva detalii despre STUDIOS VOUR... 52 se poate ? Merci
ancule2
22nd August 2007, 10:32
Vad ca am ceva probleme cu logarea pe contul vechi asa ca am mai facut o modificare mica..adaugand un 2 la finalul userului..Dar sa trecem la lucruri mai serioase!La sf acestei saptamani plecam in Vourvourou..mai exact vineri spre sambata pe la ora 3 ...vrem sa traversam Bulgaria pe timpul zilei ca sa fim siguri ca nu vom avea probleme.Iesim pe la Giurgiu..Cineva amator sa mearga cu noi?In vama probabil ca vom ajunge sambata dimineata in jur de 4 jumate...Daca intereseaza pe cineva..nutu_anca@yahoo.com este adresa mea de mail...astept acolo un semn!Suntem 8 adulti si 6 copii...mergem cu 2 masini...nu va speriati...stiu ca suntem multi...dar avem o masina cu 7 locuri
)Pupici la toti...astept mail...si vacanta placuta!AAA ,vom sta la hotel Vourvourou!
andserb
22nd August 2007, 14:37
QUOTE(sstim @ Aug 21 2007, 15:30)

Salut ! Cateva detalii despre STUDIOS VOUR... 52 se poate ? Merci
Salut,
Ai nimerit foarte bine la VOUR 52. Eu am fost in iunie, si m-as mai duce oricand. Proprietarul, Angelos Nidimos, e profesor de sport in Serres, a mostenit terenul de la tatal lui (care il are de la bunicul, care il are de la bunicul etc) si si-a amenajat singur casa, piscina, curtea, barul... E simpatic, prietenos si comunicativ. Daca are cu cine, sta la barul din curte pana noaptea tarziu, stie ce muzica sa puna (de la Led Zeppelin pana la muzica greceasca), e sfatos, ca orice grec, si foooarte relaxat, la fel ca toti ceilalti de pe acolo. Cand intri in Vourvourou, continua sa mergi pe soseaua principala inspre Sarti, iar la vreo 500 de metri dupa o benzinarie, vei vedea casa pe dreapta.
Drum bun si vacanta faina!
sstim
23rd August 2007, 07:47
QUOTE(ancule2 @ Aug 22 2007, 11:32)

Vad ca am ceva probleme cu logarea pe contul vechi asa ca am mai facut o modificare mica..adaugand un 2 la finalul userului..Dar sa trecem la lucruri mai serioase!La sf acestei saptamani plecam in Vourvourou..mai exact vineri spre sambata pe la ora 3 ...vrem sa traversam Bulgaria pe timpul zilei ca sa fim siguri ca nu vom avea probleme.Iesim pe la Giurgiu..Cineva amator sa mearga cu noi?In vama probabil ca vom ajunge sambata dimineata in jur de 4 jumate...Daca intereseaza pe cineva..nutu_anca@yahoo.com este adresa mea de mail...astept acolo un semn!Suntem 8 adulti si 6 copii...mergem cu 2 masini...nu va speriati...stiu ca suntem multi...dar avem o masina cu 7 locuri

)Pupici la toti...astept mail...si vacanta placuta!AAA ,vom sta la hotel Vourvourou!
Multumesc ptr info STUDIOS VOUR... 52 .
amgcopilul
26th August 2007, 14:16
Salutare . Noi plecam la Vourvourou in noaptea de 3 sept. Suntem din Ploiesti si daca mai pleaca cineva in data de 3 putem discuta pe mess......alecugbrl este id-ul, poate ne strangem mai multi.
Vacanta placuta !
aliki
28th August 2007, 12:26
QUOTE(Ronnie Rocket @ Aug 10 2007, 11:55)

Salutare tuturor,
Sunt nou pe forum dar va citesc de ceva vreme...
Am o rugaminte pentru cei care au stat la Maria Manolaki ( noi plecam pe 08.09 dim pe la 02.00 ) daca pot da mai multe amanunte cu privire la vila, camere ( o sa stam intr-un apartam. mare de 2 camere, 2 bai, living+kitchineta etc ), daca sunt curate, daca se schimba prosoape, vesela curata ....etc. si ce sugestii aveti pentru noi ( daca trebuie sa luam ceva de acasa..).
Va multumesc anticipat si vacanta placuta celor care inca o asteapta
Buna,
Noi am stat la Maria Manolaki pana pe 10 august, dupa care am plecat in Thassos.
Nu stiu cum sunt apartamentele pentru ca eu si sotul meu am stat intr-un studio, dar ce pot sa iti spun este ca gradina este superba, una din cele mai frumoase gradini din zona, camerele curate (bine daca esti ff exigent mai gasesti cate o mica scapare) si nu foarte mici. Acolo gasesti cam tot ce iti trebuie la capitolul vesela, lighean sa speli rufe
, detergent de vase cu burete, aparat de tantari. La jumatatea sejurului ne-au schimbat patul si au facut curat. In rest ai mop si galeata, matura si duci singur gunoiul.
Este liniste in Vourvurou, plaja Karidi mi-a placut mult, daca ai copii este excelent, pentru cei fara e poate prea multa liniste - noua ne-a placut pentru ca apoi am plecat in Thassos in Limenas si acolo am avut parte de mai multa agitatie.
Ronnie Rocket
28th August 2007, 13:18
Multumesc Aliki pentru raspuns.
O sa mergem cu masina si probabil ca seara o sa ne miscam prin insula...
Daca este curat si gradina ingrijita atunci e ok...
In rest stiu zona dar in Vourvourou nu am stat niciodata.
O zi buna
aliki
28th August 2007, 13:36
QUOTE(Ronnie Rocket @ Aug 28 2007, 14:18)

Multumesc Aliki pentru raspuns.
O sa mergem cu masina si probabil ca seara o sa ne miscam prin insula...
Daca este curat si gradina ingrijita atunci e ok...
In rest stiu zona dar in Vourvourou nu am stat niciodata.
O zi buna
Iti atasez o poza cu gradina. Este mai mult decat ingrijita.
O zi frumoasa si tie.
Ronnie Rocket
29th August 2007, 08:38
Merci mult Aliki, arata super intr-adevar.
Acum probabil ca o sa abuzez putin de " bunavointa " ta...
As fi vrut sa mai stiu daca sunt plaje amenajate in zona ( cu sezlonguri, umbrelute), terase am inteles ca sunt...
De galagie si aglomeratie suntem satui si o gasim si in Neos Marmaras.
Probabil ca o luam spre Sarti in cautare de plaje sa pe partea cealalta unde sunt mai multe amenajate.
Merci mult si ....anticipat
O zi buna
aliki
29th August 2007, 16:29
QUOTE(Ronnie Rocket @ Aug 29 2007, 09:38)

Merci mult Aliki, arata super intr-adevar.
Acum probabil ca o sa abuzez putin de " bunavointa " ta...
As fi vrut sa mai stiu daca sunt plaje amenajate in zona ( cu sezlonguri, umbrelute), terase am inteles ca sunt...
De galagie si aglomeratie suntem satui si o gasim si in Neos Marmaras.
Probabil ca o luam spre Sarti in cautare de plaje sa pe partea cealalta unde sunt mai multe amenajate.
Merci mult si ....anticipat
O zi buna
In Vourvourou sunt 2 plaje, din cate am vazut eu. Prima este f mica, in fata terasei Gorgona, iar cea de a doua la vreo 2 km de Maria Manolaki, plaja Karidi, o plaja frumoasa cu apa mica, limpede si nisip fin. Noi am facut plaja o zi in fata terasei Gorgona, o zi la Sarti (dar este f abrupta intrarea in mare), iar in rest numai la Karidi. In Vorvourou nu sunt umbrelute, noi am luat cu 5 euro o umbrela mare si cu 3 euro un fel de rogojina si a fost ok. De la Maria Manolaki o iei in dreapta pe strada (singura si principala) si dupa aprox 500 m faci stanga - e un indicator mic cu plaja Karidi dar cel mai bine il urmaresti pe cel de Pizza Top.
Poti sa ma mai intrebi daca vrei sa mai stii ceva, nu este nici o problema.
alya
29th August 2007, 23:13
Plecam si noi pe 1 sept. la Vourvourou... la Ioanna Rabota. Revin cu poze si cu comentarii dupa vacanta... Despre pensiune am auzit numai de bine de la andserb. Sper sa nu am surprize neplacute. Am ales acesta locatie pt ca distanta de la vila pana la plaja e destul de mica (avem 2 copii mici) si o gradina superba + gratar in curte.
Off topic.
Eu as vrea sa stiu dak intreaba cineva de asigurarile medicale de calatorie... nu am apucat inca sa le iau si nush ce sa fac, intreaba la vama de ele?
Pt cei cu copii minori... desi cei mici sunt trecuti in pasaport (am inteles ca la asta se uita vamesii), e bine sa ai la tine si certificatele de nastere, 'just in case'?
Multumesc
adipetrica
9th September 2007, 21:04
M-am intors de curind din Grecia. Din pacate nu din Vourvourou. Si sa va spun si de ce. Am facut o rezervare la Vour 52. In poze, pe mail, la telefon, totul parea OK! Am rezervat doua apartamente MARI, la pretul stabilit de grec (nu-i pot rosti numele, o sa vedeti si de ce). Adica 65 de euro pe noapte per apt. Toate bune si frumoase. I-am explicat ca sintem doua familii, o familie cu doi copii (4 si 6 ani), cealalta familie cu 3 copii (un an jumate, 5 si 9 ani). Nu a zis absolut nimic, dimpotriva, m-a asigurat ca totul va fi ok. Dupa aproximativ 14 ore de mers cu masina, am ajuns acolo si....surprizaaaa!!!!!
Apartamentele rezervate, de fapt erau niste apt foarte mici (nr 9 si 11 daca mai retin, la parter). I-am explicat ca NOI nu asa ceva am rezervat. S-a dus sa verifice mailurile (in paranteza fie spus, primul lucru pe care m-a intrebat a fost daca copiii sint linistiti, galagiosi, etc -abia mai tirziu am realizat de ce a intrebat asta). A revenit si foarte nonsalant ne-a spus ca avem dreptate, ca de fapt e greseala lui, ca el a incurcat lucrurile. Dar avem doua solutii: acceptam acele apartamente la 65 de euro sau ne da banii si sa plecam unde stim noi!!!
Va spun sincer....si cred ca ma intelegeti, dar nu mi-a lipsit mult si ii faceam o baie in piscina aia, care in pozele de pe net crezi ca e bazin olimpic......si in realitate e o mica baltoaca!!! In plus, casa e chiar la drumul principal, destul de circulat.
Acum trageti si voi concluziile de rigoare!
Insa recomandarea mea e sa nu va duceti cu copii acolo, la VOUR...52!!!!!!!!! IL DERANJEAZA pe dl grecoteu!
cata.dumitru.07
24th September 2007, 15:36
Ne-am intors pe 22 sept. din Vourvourou.Vreme faina , cazare faina , fara probleme pe drum.Recomand calduros statiunea.Pentru moment cateva poze.
Ronnie Rocket
27th September 2007, 16:25
QUOTE(aliki @ Aug 28 2007, 14:36)

Iti atasez o poza cu gradina. Este mai mult decat ingrijita.
O zi frumoasa si tie.
Poze cu vila si gradina
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.