adipetrica
11th May 2007, 20:57
unde o sa stai? sper ca dupa ce vii, sa intri pe forum, si poate dai niste detalii suplimentare.
noi plecam pe 18 august, dar mi-e cam teama cu caldurile care sigur vor fi........
gabriel.taran
13th May 2007, 19:32
anul trecut am fost in septembrie si a fost mai mult decat bine
am stat la " House Platanos " chiar langa plaja si il recomand (are site daca doriti sa vedeti)
de mancat va recomand restaurantele din piata centrala din Agios Nicolaos (la 10 km) cu preturi bune si atmosfera autentica greceasca
si ca recomandare: inchiriati o barca cu motor!!! a fost bestial
mercur
14th May 2007, 22:12
[quote name='cris_cautis' date='May 14 2007, 11:03' post='2831092']
Cei care nu mergeti prin agentii, cum ati facut cu rezervarile la hotelurile/pensiunile de acolo?
Eu am scris doar unui hotel Thalassokipos si mi-a raspuns imediat. E langa plaja si arata bine. Dar nimeni nu mi-a raspuns de pe forum daca a auzit ceva despre el. Oricum, am rezervat o camera la ei.
walter2002
17th May 2007, 21:02
nimeni pentru 15 iunie dimineata?
lexy
18th May 2007, 10:07
[quote name='walter2002' date='May 17 2007, 22:02' post='2849919']
nimeni pentru 15 iunie dimineata?
[/quote
Plec pe 15 iunie, dimineata, spre Gerakini, dar ies din țară pe la Vama Veche.
andserb
22nd May 2007, 13:47
Salut,
Sunt nou-nout pe forum, asa ca luati-ma mai incet. Merg de 3 ani la Vourvourou, si am batut zona in lung si in lat. Punctual, raspunsuri la intrebarile lui adi:
1. masa - intri in Ormos Panagias, mergi catre port, dar chiar in fata plajei, faci dreapta. in capatul strazii (care da de fapt in plaja) sunt doua restaurante. Ambele sunt foarte bune, iar preturile sunt rezonabile. Le recomand insa doar celor care mananca peste si fructe de mare, si nu au probleme cu mancarea greceasca in general (adica le place uleiul de masline, nu viseaza la cotlete de porc sau la ciorbe cu bors). La ultimul dintre ele, proprietar este un profesor de filosofie la Londra, care vine vara si isi ajuta mama sa tina afacerea - Angelos Kargas. In ce masura e o afacere, nu-mi prea dau seama din moment ce la prima masa luata acolo, 7 adulti au mancat si au baut de 60 de euro. Dintr-un firesc sentiment de jena, i-am lasat 70. Penultimul restaurant pe dreapta este iarasi excelent, iar pestele poate fi ales de la gheata, in buna traditie mediteraneeana. In Agios Nikolaos, in piata, sunt cateva taverne faine, unde ai parte si de atmosfera autentica greaca. Daca ai gratar in curte (si de obicei exista), atunci merita sa cumperi peste din Ormos Panagias. Pana in ora 9 jumatate, il gasesti la datorie pe Pavlos (atentie! sunt doua gherete chiar in port, langa ponton - eu vorbesc de cea din stanga). Recomand cu caldura levreki, tsipoura si calamarul. Daca reusesti sa te imprietenesti cu el (nu e foarte greu, a fost ofiter pe vas, e umblat prin lume, a ajuns si prin Constanta etc), iti vinde si scoici proaspete (cam 3-4 euro sacul). Pestele de la Pavlos e mai scump decat cel din supermarket, dar nu este de acvacultura, adica face toti banii.
2. In Vourvourou sunt cateva mici magazine, bine aprovizionate. Preturi - cam ca in Romania. In Nikiti dai de Lidl (nu recomand, desi preturile sunt imbatabile), de Marinopolous si de Magoutis (cel mai bine aprovizionat, dar si cel mai scump). Cofetarie (Zaharoplasteio) exista in Nikiti, la drumul principal - e nerecomandabila celor cu putina toleranta la zahar.
3. Ai primit raspuns: biletele se iau din Ormos Panagias. Incearca la Ormos Travel. Agentia e tinuta de doua surori foarte dragute, si la propriu, si la figurat. Pentru grupuri mai mari, fac reduceri, iti dau sfaturi etc.
Eu plec pe 16 iunie, dimineata pe la 3, din Bucuresti. Suntem mai multe masini de Brasov. Nu am avut probleme pana acum prin Bulgaria, iar anul trecut, cel putin, am intalnit la dus exact 3 echipaje cu radar. In 2004, erau 14...
Salut
Daca plec in septembrie crezi ca o sa gasesc cazare fara rezervare din tara?
Multumesc
andserb - mai da-ne detalii despre Vourvourou. Noi vrem sa mergem cu un copil de 3 ani. Sunt mai multe taverne sau trebuie sa umblam cu masina pana gasim. In afara de locurile pe care le-ai descris cu masa din Ormos Panagias unde ne mai recomanzi sa mancam (nu numai peste).
In septembrie cum e vremea?
Poate ai si ceva poze ca cele de pe net le-am epuizat.
Multumesc
Multumesc
Te mai asteptam si cu alte impresii, poate chiar de anul asta cand te intorci.
Vacanta placuta!