Vourvourou
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

marcopolo80

Stiu ca mai este destul timp pina la vara,dar o parte din cei cu care vreau sa merg la vara in concediu trebuie deja sa-si programeze perioada in care vor sa-si ia concediul de vara.Destinatia principala ar fi Vourvourou iar cea de avarie Bulgaria...Perioada probabila dupa 15 iulie 2008(unii au examen de licenta).Am si eu citeva intrebari care vor hotari unde merg(em) la vara.Contactind citeva locatii din Vourvourou(prin e-mail) am primit niste raspunsuri nu foarte incurajatoare...In general se cere intre 55-70 euro per camera,perioada 15-25 iulie,desi vom inchiria 5 camere(sau 1 camera si 2 apartamente cu 2 camere).Uitindu-ma pe http://www.halkidiki.com/vourvourou/accommodation.htm am vazut altfel de preturi si de aceea mi se par stupide raspunsurile primite..De ex la http://www.psarogiannis.com/en/reservations.htm o camera costa 58 euro iar un 2 rooms apartment 78 euro/zi.Pt.cei care au fost in Vourvourou(sau care frecventeaza Grecia) cum vi se par preturile??Exista posibilitatea de a negocia pretul(totusi vorbim de 5 camere pt 10 zile)??Chiar daca camerele ar permite cazarea a 4 persoane,din motive obiective biggrin.gif nu putem sta mai mult de 2 in camera,astfel ca 55-70 euro pe camera mi se pare destul de mult.Sau poate mi se pare mie...Exista de asemenea posibilitate de a beneficia de factura(2 dintre cei care merg pot deconta concediul in valoare de xxx euro,asa ca le-ar trebui factura)??Sau o agentie de turism in Bucuresti care are oferte in Vourvourou(asa am avea si factura)??Orice sfat este binevenit.
adipetrica
Iti recomand sa eviti pensiunea sau ce naiba o fi aia, Vour52! Arata foarte bine in poze, insa daca aveti copii cu voi, e naspa. Am muscat-o romaneste in vara asta, adica am rezervat ceva, si acolo ni s-a dat altceva, asa ca am plecat urgent de acolo. Statiunea parea interesanta, insa doar pt liniste mai mult. Pt copii, e cam trist. Noi ne-am mutat pe cealalta peninsula, mult mai populata si mai "cu fite", daca pot zice asa. Am gasit mult mai multe posibilitati in afara de plaja si papica, gen ATV-uri, parcuri dejoaca pt copii, etc. In fine, gusturile nu se discuta. Pt peisaje sunt convins ca Vourvourou bate de departe alte locuri, insa.decit sa ajungi dupa 13 ore de drum cu copii obositi si sa iei o asemenea gherla, parca m-as mai gindi!

QUOTE (marcopolo80 @ Dec 15 2007, 12:39) *
Stiu ca mai este destul timp pina la vara,dar o parte din cei cu care vreau sa merg la vara in concediu trebuie deja sa-si programeze perioada in care vor sa-si ia concediul de vara.Destinatia principala ar fi Vourvourou iar cea de avarie Bulgaria...Perioada probabila dupa 15 iulie 2008(unii au examen de licenta).Am si eu citeva intrebari care vor hotari unde merg(em) la vara.Contactind citeva locatii din Vourvourou(prin e-mail) am primit niste raspunsuri nu foarte incurajatoare...In general se cere intre 55-70 euro per camera,perioada 15-25 iulie,desi vom inchiria 5 camere(sau 1 camera si 2 apartamente cu 2 camere).Uitindu-ma pe http://www.halkidiki.com/vourvourou/accommodation.htm am vazut altfel de preturi si de aceea mi se par stupide raspunsurile primite..De ex la http://www.psarogiannis.com/en/reservations.htm o camera costa 58 euro iar un 2 rooms apartment 78 euro/zi.Pt.cei care au fost in Vourvourou(sau care frecventeaza Grecia) cum vi se par preturile??Exista posibilitatea de a negocia pretul(totusi vorbim de 5 camere pt 10 zile)??Chiar daca camerele ar permite cazarea a 4 persoane,din motive obiective biggrin.gif nu putem sta mai mult de 2 in camera,astfel ca 55-70 euro pe camera mi se pare destul de mult.Sau poate mi se pare mie...Exista de asemenea posibilitate de a beneficia de factura(2 dintre cei care merg pot deconta concediul in valoare de xxx euro,asa ca le-ar trebui factura)??Sau o agentie de turism in Bucuresti care are oferte in Vourvourou(asa am avea si factura)??Orice sfat este binevenit.

justy
QUOTE (aliki @ Aug 29 2007, 16:29) *
In Vourvourou sunt 2 plaje, din cate am vazut eu. Prima este f mica, in fata terasei Gorgona, iar cea de a doua la vreo 2 km de Maria Manolaki, plaja Karidi, o plaja frumoasa cu apa mica, limpede si nisip fin. Noi am facut plaja o zi in fata terasei Gorgona, o zi la Sarti (dar este f abrupta intrarea in mare), iar in rest numai la Karidi. In Vorvourou nu sunt umbrelute, noi am luat cu 5 euro o umbrela mare si cu 3 euro un fel de rogojina si a fost ok. De la Maria Manolaki o iei in dreapta pe strada (singura si principala) si dupa aprox 500 m faci stanga - e un indicator mic cu plaja Karidi dar cel mai bine il urmaresti pe cel de Pizza Top.
Poti sa ma mai intrebi daca vrei sa mai stii ceva, nu este nici o problema.

Ai pomemnit de Pizza Top. Am inteles ca ei au si pensiune acolo, cum ti se pare, cunosti locul?, se merita sa optez pentru o cazare la pensiunea lor?
ralucis
Anul asta nu mai merge nimeni in Vourvourou? Eu vreau sa merg cu familia, 2 adulti si 2 copii mici, aici, la inceputul lui sptembrie, am trimis deja cateva mailuri la vile si hoteluri de pe halkidiki.com, am primit si ceva raspunsuri, dar nu stiu exact unde sa fac alegerea. Cine imi mai da si mie detalii? De exepmplu, cum e hotelul Thalassokipos? Multumesc!
ralucis
am primit multe raspunsuri de la pensiunile si vilele de pe halkidiki.com, nu stiu pe care sa o aleg, pretul e cam la fel, ce ofera asijderea, distanta de mare idem, nu stiu sincer, de asta erau bune impresiile celor care au mai fost. anyone?
elena2007
QUOTE (ralucis @ Apr 14 2008, 07:26) *
am primit multe raspunsuri de la pensiunile si vilele de pe halkidiki.com, nu stiu pe care sa o aleg, pretul e cam la fel, ce ofera asijderea, distanta de mare idem, nu stiu sincer, de asta erau bune impresiile celor care au mai fost. anyone?

si noi vrem sa mergem acolo. Cam ce preturi ai obtinut pentru o camera( noi suntem 3 persoane).
dias77
Salutare!
V-as fi tare recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Vreau sa merg la Vourvourou din 25 august, 10 nopti. Am trimis mailuri la toti ceiinscrisi pe halkidiki.com si am primit multe raspunsuri, insa nu stiu ce sa aleg smile.gif In poza toate arata bine, dar.... Cei care ati fost poate stiti mai multe depre Haus Dimitra, Villa Ioannis sau Elena's Studios. Ofertele lor m-ar tenta, dar chiar nu stim ce sa alegem. Sunt 6 tineri din Brasov si vom merge cu masinile.
Multumesc !!

paurelian
QUOTE (alya @ Aug 29 2007, 23:13) *
Plecam si noi pe 1 sept. la Vourvourou... la Ioanna Rabota. Revin cu poze si cu comentarii dupa vacanta... Despre pensiune am auzit numai de bine de la andserb. Sper sa nu am surprize neplacute. Am ales acesta locatie pt ca distanta de la vila pana la plaja e destul de mica (avem 2 copii mici) si o gradina superba + gratar in curte.

Multumesc

Buna,

Poti sa dai ceva detalii despre sederea la Rabota? M-ar interesa si pe mine cum e acolo

Multumesc,
Aurelian
letis
Eu am facut rezervare la Hotel Vergos http://www.halkidiki.com/vergos/index.htm (am luat in considerare comentariile de la acest topic)
Initial voiam la Psarongianis Studios http://www.psarogiannis.com/en/photos.htm (recomandat de o prietena)dar nu am mai gasit liber in cladirea de pe plaja.

spaduretu

A fost cineva la Christaras Apartment in Vourvourou?. Pe site arata fain insa as dori sa stiu ceva mai mult si as ramane recunoscator daca a fost cineva si ne poate impartasi parerile.
mihapavel
QUOTE (ralucis @ Apr 12 2008, 09:34) *
Anul asta nu mai merge nimeni in Vourvourou? Eu vreau sa merg cu familia, 2 adulti si 2 copii mici, aici, la inceputul lui sptembrie, am trimis deja cateva mailuri la vile si hoteluri de pe halkidiki.com, am primit si ceva raspunsuri, dar nu stiu exact unde sa fac alegerea. Cine imi mai da si mie detalii? De exepmplu, cum e hotelul Thalassokipos? Multumesc!

buna! noi vom pleca la inceputul lui septembrie la vourvourou. vrem sa rezervam la hotel vergos si inca nu stim daca sa mergem cu masina sau cu altceva. am inteles ca se recomanda masina pentru mobilitate dar nu e mai comod sa inchiriezi o masina acolo? oricum vad ca ai intrebat de hotel thalassikipos. si eu eram intre vergos si thalassokipos, asa ca m-am logat pe forumul lor de pe www.halkidiki.com si am cerut lamuriri, asa fac de obicei. mi-a raspuns moderatorul forumului si mi-a zis ca vergos-ul e situat in centrul satului si mai aproape de celebra plaja karidi, daca stii despre ce vorbesc, iar thalassokipos are cea mai buna vedere din toata zona-asta se vede si din poze. oricum mi-a trimis o harta a satului cu cele 2 hoteluri marcate, daca vrei ti-o trimit.
schumiholic
A fost cineva la Hotel Ekies All Senses?
mihapavel
QUOTE (walter2002 @ May 12 2007, 18:18) *
Voi sta 2 saptamani la Hotel Vergos, pana in jurul datei de 28-29 Iunie, daca e frumos , mai iau 2-3 zile. o sa pun si ceva poze la intoarcere. Nu e nimeni pentru 15 iunie dimineata la Giurgiu ?

Buna! Nu pui si pozele promise?
spaduretu
Stie cineva unde se mananca bine in vourvourou??????????????
gilcao
salutare!
De catva timp citesc impresiile voastre de pe acest forum.Pana acum cateva minute ma interesa f.mult vour52, acea viluta din vouvourou.
De cateva saptamani sunt in tratative cu respectivul, acum doua zile fac viramentul bancar, iar banca imi spune ca e gresit IBAN-ul.
Incerc sa-l contactez pe individ, si dupa vreo 10 e-mailuri, imi raspunde acum ca nu mai are locuri!
Noroc ca n-au ajuns banii...Cred c-am pierdut comisionul bancar...
Fratilor, e un ordinar si jumate! Mai mergeti la el daca aveti chef...
adipetrica
Imi pare rau pt tine!
daca citeai atent impresiile mele despre acest individ (pe care altii il lauda.....norocul lor) poate nu ai fi patit-o!
Am muscat-o anul trecut de numa cu el, plus ca pozele postate...........sint o simfonie fotografica, fata de realitate. Piscina de exemplu care in poze pare ceva real si frumos, e o baltoaca buna de balaceala. Vila e situata la drumul principal unde te bruiaza clar zgomotul masinilor, si ma rog multe alte inconveniente pe care am avut nesansa sa le descopar la fata locului, dupa 14 ore de drum.
Ca sa rezum intr-un singur cuvint despre acest "domn" ......NESIMTIT!!!

QUOTE (gilcao @ Jun 26 2008, 16:26) *
salutare!
De catva timp citesc impresiile voastre de pe acest forum.Pana acum cateva minute ma interesa f.mult vour52, acea viluta din vouvourou.
De cateva saptamani sunt in tratative cu respectivul, acum doua zile fac viramentul bancar, iar banca imi spune ca e gresit IBAN-ul.
Incerc sa-l contactez pe individ, si dupa vreo 10 e-mailuri, imi raspunde acum ca nu mai are locuri!
Noroc ca n-au ajuns banii...Cred c-am pierdut comisionul bancar...
Fratilor, e un ordinar si jumate! Mai mergeti la el daca aveti chef...

edygilet74
Buna,noi plecam pe 06.09.2008 in Vorvourou.A stat cineva la STAMOS STUDIOS & APART sau la IOANNA STUDIOS & APART?
In pozele postat pe http://www.halkidiki.com arata destul de ok si vrem sa facem rezervare direct la ei.
Exista viata de noapte in zona?Ca nu vreau ca la 10 seara sa sting lumina si sa ma bag in pat.
Mai merge cineva in aceasta perioada?
spaduretu
QUOTE (edygilet74 @ Jul 1 2008, 09:29) *
Buna,noi plecam pe 06.09.2008 in Vorvourou.A stat cineva la STAMOS STUDIOS & APART sau la IOANNA STUDIOS & APART?
In pozele postat pe http://www.halkidiki.com arata destul de ok si vrem sa facem rezervare direct la ei.
Exista viata de noapte in zona?Ca nu vreau ca la 10 seara sa sting lumina si sa ma bag in pat.

Cu exceptia Vour 52 unde s-au plans si forumistii de mai dus, peste tot in Vourvourou este fain si cam la fel. Grecii stiu sa faca turism si sa-si primesca oaspetii. Noi am venit sapt. trecuta si am stat la Christaras (pensiunea cu barcile de inchiriat) si avem numai cuvinte de lauda. In general cam ce este in poze gasiti si acolo. Nu-si permit glume mai ales ca am gasit acolo multi nemti, italieni...etc.
Viata de noapte nu exista in Vourvourou. Exista 3 marketuri si cateva taverne cu muzica in surdina......
Viata de noapte se poate gasi in NIKITI sau zona Neos Masrmaras.........Vorvourou fiind o destinatie linistita de familie........ideal pt. fam. cu copii mici cu plaje salbatice care intra lin in mare si ape albastre cat vezi cu ochii......
marusoi
Buna,

Exista camping in vourvourou?

Iar adca nu, ce camping din sithonia imi recomandati?

Multumesc
edygilet74
Multumesc spaduretu pt raspuns.

Am vazut aferta de la Christaras si pot sa spun ca arata foarte bine.

Poti sa-mi spui te rog pe unde se mananca bine?
Ceva plaje faine prin zona?Am inteles ca sunt 2 in Vorvourou dar daca mergi cu masina poti sa gasesti si alte plaje.
mihapavel
QUOTE (edygilet74 @ Jul 1 2008, 09:29) *

Mergem noi in perioada 10-17.09.Vom sta la hotel Vergos.
edygilet74
QUOTE (mihapavel @ Jul 1 2008, 14:02) *
Mergem noi in perioada 10-17.09.Vom sta la hotel Vergos.

Noi o sa stam in Vorvourou pana pe 18.09.2008,asa ca ne vedem pe acolo.Inca nu ne-am hotarat asupra cazarii,avem orea multe oferte si ne decidem cam greu.O sa-ti spunem unde o sa stam.Plecam din Baia Mare.Voi de unde plecati?
mihapavel
QUOTE (edygilet74 @ Jul 1 2008, 16:11) *
Noi o sa stam in Vorvourou pana pe 18.09.2008,asa ca ne vedem pe acolo.Inca nu ne-am hotarat asupra cazarii,avem orea multe oferte si ne decidem cam greu.O sa-ti spunem unde o sa stam.Plecam din Baia Mare.Voi de unde plecati?

Plecam din Tulcea si suntem 2 familii.
spaduretu
QUOTE (edygilet74 @ Jul 1 2008, 13:50) *
Multumesc spaduretu pt raspuns.

Am vazut aferta de la Christaras si pot sa spun ca arata foarte bine.

Poti sa-mi spui te rog pe unde se mananca bine?
Ceva plaje faine prin zona?Am inteles ca sunt 2 in Vorvourou dar daca mergi cu masina poti sa gasesti si alte plaje.

Intr-adevar e fain la Christaras dar am vrut sa rezerv ceva in august pt. un prieten fiind eu acolo si mi-a zis ca are full pana la 15 sept.
Se mananca bine la taverna lui Paris care este chiar pe malul marii langa Christaras si mai este una tot pe mal cam in dreptul lui Vergos aprox 400m de Paris. La Paris am papat la preturi bune adica 5E portia de calamari, 9E caracatita, 2E halba de amstel........etc. Mai exista si alte taverne si pizerii chiar in drumul care trece prin vourvourou. Pt aprovizionare este LIDL la Nikiti - un fel de Billa de la noi si peste drum de LIDL este Mr. Masoutis care are o gama mai larga dar preturi putin mai mari.........
Pentru souveniruri si alt gen de cumparaturi se merita Neos Marmaras care este la 30km de Vourvourou si este un orasel port frumusel foc...........pt. amatori in portuletz este si un magazin de pielarie unde vanzatorii sunt romani si foarte amabili......
In ceea ce priveste plajele, in Vorvourou recomand Karidi beach cand nu aveti chef de plecat cu masina, in rest exista:
- Teacher of school bech - la capatul de sud al lui Vourvourou (o plaja mica intre stanci absolut mirifica) si langa mai sunt altele doua....se coboara pe niste scari si apoi pe stanci
- Paja ARMENISTIS (cea mai frumoasa de pe sithonia) la 8km de vour. spre Sarti - exista indicator din drum
- Plaja Sarti cu vedere super la muntele Athos care este vis a vis........
- Plaja Kalamitsi in sudul bratului.........
- Plaja Ormos - landa micul portulet Ormos Panaghia.........
- Plaja din Porto Caras (un resort englezesc de lux - intrere 3E/pers - dar merita) si Neos Marmaras
- Pentru plaje 100% salbatice si cu acces numai de pe mare se poate inchiria barca de la Christaras (60E/zi) si apoi viteza in insulele Diaporos......
...........Se poate continua lista cu plajele........ideal este sa se fac inconjurul bratului Sithonia iar din drum sunt indicatoare catre toate plajele amenajate sau salbatice........Noi am mers in fiecare zi pe o alta plaja si nu regretam........
edygilet74
Multumesc spaduretu o sa-mi fie foarte utile informatiile tale.
Pana la urma ne-am decis o sa stam la Studio Ioanna Rabota am schimbat cateva emailuri si ne-am inteles.
Trebuie sa pletesc in avans 2 zile de cazare in contul ei si restul cand ajung.Din poze arata ok si nu am de gand sa-mi petrec timpul in camera.
Tot asa ne-am gandit si noi sa schimbam in fiecare zi locatia,sa putem vizita cat mai mult iar seara sa ne intoarcem la camera.
Am vrut si noi la Christaras si am primit raspuns ca au liber doar din 12 septembrie.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.