intrebare page rang si optimizare

KpaC

am si eu cateva intrebari . siteul meu .. piatra-neamt.net are PR 0 in toate cautarile . siteul este pe up de aproximativ 1 luna .
1.Ce trebuie sa fac (concret) pentru a imbunatatesc acest PR
2. ce se intelege prin optimizarea unui site . va rog sami raspundeti ca unui incepator . ms mult
Somebody
1. tre sa ai rabdare..sa iti pui linkul tau pe cat mai multe siteuri
2.Incepe cu documentatia de pe forum.seopedia.ro sau alte siteuri de gen...chiar si pe acest forum poti gasi cateva sfaturi utile

gagautza
cumpara un link de pe un site cu PR 8 si o sa ai cam ce PR visezi tu..daca mai e si .edu
buba e ca te costa cateva sute de para pe luna
laugh.gif
orio
Ceea ce trebuie tu sa faci ca sa-ti creasca PR e sa faci schimb de linkuri cu alte site-uri si in special cu cele din acelasi domeniu de activitate cu tine, asta nu inseamna ca nu o sa faci un chimb de linkuri cu un site cu PR 1 ca e prea mic, ci din contra va ajuta pe amandoi , conteaza fff mult sa ai schimb de linkuri cu siteuri din acelasi domeniu de activitate...ca poti sa te adauci pe 1000 de directoare si nu face cat 5 site-uri .
In acest moment lucrez la un site cu aceeasi tema ca a ta dar la un nivel mult mai mare, cu mult mai multa informatie, cu ...multe multe cool.gif si vreau sa-ti spun ca am dat de o groaza de site-uri de genul site-ului tau, chiar la tine e usor...iti zic io rolleyes.gif . Lumea e dispusa sa faca schimb de linkuri
Petru inceput iti indic sa dai click aici , in timp ce o sa completezi mii de formulare , completeaza cererea pt Dmoz (ca pana ti se v-a aproba site-ul iti v-a creste par pe limba tongue.gif ... ca editorii din romania sunt numai pt interesul lor...asta-i adevarat )
Dar sa sti ca multe site-uri ale caror majoritatea utilizatorilor vin de pe google pot sa aiba un PR mic, cel mai mult conteaza continutul site-ului sa nu fie unic , sa nu intrii la categoria "duplicate content" ca poti sa ai PR 8 ca nu rezolvi mare chestie...si sa faci sa intre omul si a 2a...5a oara cool.gif

Hai ca am scris o groaza...sper sa-ti fie de folos ceea ce am scris. Si poate dupa ce termin site-ul facem un chimb de link-uri coolspeak.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.