Drivere W810i Pentru Sunet si Camera si Theme Flash

daemcee

Acest topic sa fie numai de drivere pentru camera si sunet,recomandari,ce aveti,etc etc ....cred ca ar fi de mare folos pentru toti si ce teme flash aveti/recomandati sii...uploadati rolleyes.gif
..eu deocamdata nu mai am nimic ca am formatat calculatorul sad.gif
antidote
1.1 EXCELENT pentru audio si camdriver original de la MEDITEER. Nu zic ca sunt cele mai bune dar eu p`astea le am... daca primesc alte sugestii...why not....

faurionutz
Cele din softul mediterr nu sunt excelente, mai ales cel de sunet... Eu folosesc tot un driver original la sunet dar asta pe care il am nu distorsioneaza si nu diminueaza basul cand ai volumul la maxim si esti pe megabass. La camera folosesc 7.7fedited. 7.7 final,7.7fedited si 8.54 update1 sunt cele mai bune pt w810i.
Astept opinii pro si contra
muccelmic
QUOTE(daemcee @ Apr 15 2007, 04:01) [snapback]2700157[/snapback]
Acest topic sa fie numai de drivere pentru camera si sunet,recomandari,ce aveti,etc etc ....cred ca ar fi de mare folos pentru toti si ce teme flash aveti/recomandati sii...uploadati rolleyes.gif
..eu deocamdata nu mai am nimic ca am formatat calculatorul sad.gif

nu te supara...dar eu am facut un topic cu drivere audio si pt camera si cu teme flash...fii un pic mai atent oleak mai jos...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.