tipb
14th April 2007, 19:41
salut, am o problema la un site. Se pare ca google nu actualizeaza prea bine datele (sau mi se pare).
Sa spunem ca am un site www.x.com care mi-a fost bagat pe search engine dupa ce l-am asezat frumos in google analitycs. Faza e urmatoarea. Desi am facut azi modificari la site, la toate paginile, atunci cand caut pe google site:www.x.com (site-ul meu) , imi apar aceleasi date ca si ieri, cu acelasi titlu in bara, desi azi l-am schimbat de 5 ori.
Apoi am sters si am tot adaugat site-ul asta pe google analitics din nou, si din nou, poate gresesc ceva. Totusi, cand ma apuc sa caut site-ul, tot nu-mi gaseste decat la fel cum arata si ieri....deci fara noile modificari in titlu.
De ce ????
avramseby
14th April 2007, 19:47
QUOTE(tipb @ Apr 14 2007, 20:41) [snapback]2698772[/snapback]
salut, am o problema la un site. Se pare ca google nu actualizeaza prea bine datele (sau mi se pare).
Sa spunem ca am un site www.x.com care mi-a fost bagat pe search engine dupa ce l-am asezat frumos in google analitycs. Faza e urmatoarea. Desi am facut azi modificari la site, la toate paginile, atunci cand caut pe google site:www.x.com (site-ul meu) , imi apar aceleasi date ca si ieri, cu acelasi titlu in bara, desi azi l-am schimbat de 5 ori.
Apoi am sters si am tot adaugat site-ul asta pe google analitics din nou, si din nou, poate gresesc ceva. Totusi, cand ma apuc sa caut site-ul, tot nu-mi gaseste decat la fel cum arata si ieri....deci fara noile modificari in titlu.
De ce ????
googlebot nu actualizeaza datele instantaneu ci dureaza un nr de zile pana va fi pe search engine noua varianta a site-ului. asta inseamna ca daca tu modifici un site de 100 de ori pe zi google nu va actaliza datele de 100 de ori pe zi.
bogdanar
14th April 2007, 21:47
Pe langa asta, google analitics nu are nici o importanta in indexarea site-ului. Google sitemap e o unealta utila pentru indexare.
creanga
14th April 2007, 23:49
Depinde de googlebot la ce interval de timp vine sa-ti indexeze site-ul. E ceva normal trebuie doar sa astepti mai ales daca site-ul e la inceput. In timp prin optimizari poti sa antrenezi googlebot sa revina cat mai des, asta mai ales daca iti updatezi site-ul cat mai des cu informatii proaspete
SorelMihai
15th April 2007, 11:57
Dar sa sti ca nu e bine sa faci schimbari asa drastice, pierzi mult, eu spun din propria experienta. Am avut un blog, era indexat perfect, l-am inchis si in vreo 3 saptamani aparea doar pagina principala si inca cateva chichite indexate fara voia mea, apoi la o redeschidere cu un blog mult mai optimizat procesul era infernal.
orio
26th April 2007, 17:45
QUOTE(SorelMihai @ Apr 15 2007, 12:57) [snapback]2700945[/snapback]
Dar sa sti ca nu e bine sa faci schimbari asa drastice, pierzi mult, eu spun din propria experienta. Am avut un blog, era indexat perfect, l-am inchis si in vreo 3 saptamani aparea doar pagina principala si inca cateva chichite indexate fara voia mea, apoi la o redeschidere cu un blog mult mai optimizat procesul era infernal.
daca in site-ul tau se adauga multa informatie in aceeasi zi ar fi indicat sa scri in meta de cate ori faci modificari pe site...ca pe multe portaluri googlebot intra de sute..mii de ori
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.