omega
12th March 2004, 19:56
Pe 17 Martie Siemens va prezenta succesor telefonului S55 numit S65. Imaginile au aparut pe siteul Siemens din greasala (din nou).
Specificatile vor fi asemanatoare cu CX65. Dar va include Bluetooth si o camera de 1.3Megapixeli. Si probabil un slot pentru MMC si display de 132x176 pixels TFT, si 65.000 de culori.
Atasezi imaginile.
omega
12th March 2004, 19:58
omega
12th March 2004, 19:59
image #3
omega
12th March 2004, 20:02
Image #4
Aici se poate vedea slotul MMC. Un pic sus de le conectorul Slim Lumberg.
Dupa parearea mea telefonul are un design foarte reusit si va fi cel mai bun telefon cand va fi lansat pe piata. Dar cu un pret foarte mare in primele luni.
K: pentru Siemens
Raccoon
15th March 2004, 08:45
Are sistem de operare?
Dar slot de extensie memorie?
_nameless
16th March 2004, 10:16
nice toy - sa vedem si pretul...
Raccoon - de ce am vaga impresie ca ai gresiut topicul?
Raccoon
16th March 2004, 10:42
Originally posted by _nameless
Raccoon - de ce am vaga impresie ca ai gresiut topicul?
Este foarte vaga impresia asta a ta.
Da-mi voie sa-ti reproduc cateva facilitati oferite de catre Motorola MPx100:
- SD card slot
- Microsoft SmartPhone 2003
SAU
Motorola A768 care are Linux OS
SAU
Sony-Ericcson S700 care are Memory Stick Duo card slot
SAU
Nokia 6230 care are MMC card slot
Sa-ti mai spun sau e suficient de vag acum?
)
Monitoxus
16th March 2004, 11:18
Just another Siemens CRAP
Cei cu 4x.. tineti-le bine ca sunt (se pare) ultimele telefoane Siemens care pot fi folosite
:D
Speedo
16th March 2004, 11:58
Fotografii din mapa de prezentare.

Greets,
Speedo
raiiar
16th March 2004, 15:54
Acum sa vin si eu cu o faza de newbie.....e prea mica tastatura...
ThEDaMn3d
18th August 2004, 21:06
Las' ca-i mai bine sa fie micut si cu ecran mare, decat cu ditamai tastatura, greu si mare.
Oricum S65 este in-stores acuma, un prim review gasiti aici :
http://www.xonio.com/navseite_testberichte...7177&tid2=25547
Este in germana, dar folositi www.google.com ptr. a o traduce daca nu stiti "deutsch".
Si ghiciti cine e pe locul 1 in topul astora, Nokia 6230, SE K700i sau Siemens S65, ia vedeti :
http://www.xonio.com/features/feature_9652573.html
Si am inteles ca S65 are AAC Player, deci nu trebuie sa cumparam neaparat SM65 (adevaratul succesor al ME45-ului, cu mp3 si outdoor), deci convertim MP3-urile in AAC si le ascultam.
Vreau un S65 cat mai rapid, sper ca pana la Craciun voi face rost de unul, daca nu macar de un CX65 sau CX70.
DANBV
31st August 2004, 12:39
Siemens retrage telefonul 65
Siemens va retrage de pe piata noile telefoane mobile din seria 65, in urma constatarii unor defecte in sistemul de programare, relateaza Deutsche Welle. Efectul greselii de programare duce la intreruperea convorbirii si poate afecta auzul utilizatorului. Comerciantii sint obligati sa primeasca inapoi telefoanele, iar costurile pentru instalarea unui nou software vor fi suportate de catre Siemens.
Speedo
31st August 2004, 12:57
Asta e o stire scrisa de un "cur" de ziarist sau de unul rau intentionat, poate ii citeste cineva fituica.
Se stie ca la Siemens soft-ul nu este o problema, se ofera up-date-uri oficiale pe care si le poate face fiecare acasa daca are cablu de date, probabil prima versiunea fw.11 nu e asa OK dar istoria ne spune ca s-au ajuns si la 24 de versiuni de soft (daca-mi aduc aminte bine la S45) pana la cea finala buna. Pe atunci acestea se instalau cu cabluri de service, mai nou Siemens funizeaza pentru toti cei care au cont pe my-siemens.com up-date-urile pentru cabluri de date obisnuite.
Greets,
Speedo
cutler
31st August 2004, 16:04
Ai dracului ziaristii, mi-am mai revenit ! Thanks Speedo !!
Sioux
31st August 2004, 19:17
si eu as opta pt telefonul asta dar mi-e teama sa nu scada pretul extrem de mult dupa 6-12 luni....
DANBV
1st September 2004, 15:43
27.08.2004
Siemens retrage de pe piață noua serie de telefoane mobile
Ăn urma constatării unor defecte în sistemul de programare, concernul german recheamă din comerț telefoanele mobile din seria 65. Cea mai frecvent întâlnită greșeală este întreruperea convorbirii telefonice urmată de transmiterea unui semnal sonor la un nivel extrem de ridicat. Reprezentanții Siemens au recunoscut chiar că semnalul acustic poate duce la scăderea temporară a auzului celui care folosește telefonul respectiv.
Acțiunea inițiată de germani este cu atât mai amplă cu cât modelul a fost vândut atât în Asia cât și în toată Europa. Comercianții sunt obligați să primească înapoi aparatele iar costurile pentru instalarea unui nou software vor fi suportate de către Siemens.
Pe lângă afectarea imaginii concernului și cheltuielile aferente, Siemens va mai pierde și o parte din acțiunile în branșă, permițând o mai bună poziționare a concurenței.
Alina KĂŒhnel
http://www.dwelle.de/romanian/wirtschaft/1.../1.97005.1.html
Speedo
2nd September 2004, 11:42
O simpla resoftare umflata de zici ca-i dirijabil.
Daca e pe asa Nokia cu problemele soft poate sa organizeze festivaluri cu astfel de baloane de presa.
Probabil ca nu mai avea ce sa traduca la DW si au dat atentie si la asta.
Speedo
martino
2nd September 2004, 16:39
Originally posted by Speedo
O simpla resoftare umflata de zici ca-i dirijabil.
Daca e pe asa Nokia cu problemele soft poate sa organizeze festivaluri cu astfel de baloane de presa.
Probabil ca nu mai avea ce sa traduca la DW si au dat atentie si la asta.Speedo
Siemens are buguri de soft. Trist, dar adevarat. Stirea a aparut inclusiv pe site-ul Siemens si e cat se poate de adevarata.
teduro
10th September 2004, 11:29
Si ce eu tocmai mi-am luat unu si sunt super multumit de el!
Sioux
10th September 2004, 22:57
teduro, daca esti posesorul unui astfel de telefon da-ne si noua detalii despre el....
ThEDaMn3d
11th September 2004, 20:22
Teduro, ia zi, merg aac-urile sau mp3-urile? Sau macar se aud bine wav-urile? Ce ai primit in pachet? Cat o fost?
OFF-TOPIC: Design-ul nou al forumului este
teduro
13th September 2004, 07:15
Nu are mp3, nu are radio, nu are casti (nu are nevoie), sunetele polifonice se aud destul de ok. Ecranul e submediocru nu se compara nici de departe cu SE k700, de Samsung D410 nici nu mai vorbesc. Face filme de 30 sec de o calitate indoielnica, in calculator se vad putin mai bine decat cele facute de SE k700. Bateria tine in medie 3 zile la o utilizare normala. In principiu toti cei care l-au vazut au zis ca arata exact cum trebuie sa arate un telefon de barbat. Punctul forte pozele, calitate impecabila pentru un telefon, penibile pentru o camera dedicata. In principiu merita banii, pretul lui actual undeva sub 400 EURO dar va scadea repede , deja am auzit ca in Germania se gaseste sub 300.
teduro
13th September 2004, 07:24
Interesant e ca are un joculet care pare a fi 3D. Nu sunt sigur ca nu prea ma pricep la treba cu jocurile dar arata exact ca un joc 3d de pe PC.
bogdan1978buc
13th September 2004, 08:42
Spune-mi si mie, legat de diferentele la video, dintre el si k700. Rezolutia, bitrate, codec folosit pentru inregistrare.
ThEDaMn3d
13th September 2004, 11:38
QUOTE(teduro @ Sep 13 2004, 07:24)
Interesant e ca are un joculet care pare a fi 3D. Nu sunt sigur ca nu prea ma pricep la treba cu jocurile dar arata exact ca un joc 3d de pe PC.

Cred ca vorbesti de Siemens Rally. Am citit ceva in review-ul de la Club-Siemens pe el si e joc 3D si cica poti sa te joci in "retea" prin bluetooth.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.