Logitech Z2300

NightWishMaster

Buna Ziua,

Ce IC-uri are in amplificatoare? Le-a desfacut cineva? Vreun link cu poze din interior? Vreau sa mi le cumpar si mi-ar placea sa stiu cat mai multe despre ele.

Multumesc!

Cu Stima,
un_el
uite aici specificatiile, poate stie cineva:

Specifications

Product Specifications

Total RMS power: 200 watts RMS
Satellites: 80 watts RMS (2 x 40W)
Subwoofer: 120 watts RMS
Total peak power: 400 watts
Frequency response: 35Hz - 20kHz
Amplifier: Ultra-linear, high capacity analog
Drivers:
Satellites: 2.5" polished aluminum phase plug driver
Subwoofer: 8" long-throw ported driver with 6th order bass reflex enclosure
Speaker dimensions (H x W x D):
Satellites: 6.75" x 3.5" x 6"
Subwoofer: 11" x 11" x 15"
Signal-to-noise ratio @ 1Khz: >100dB
SoundTouch™ wired remote control:
Master volume
Subwoofer volume
Headphone jack
Power/Standby

acum o intrebare pentru tine: de ce te intereseaza chiar asa de mult ce are in interior? eu de exemplu am pe birou un set de geniusuri din alea ieftine de 20 de lei si habar n-am ce au inautru idem pentru un sistem creative, atata timp cat functioneaza e ok' deobicei le folosesc (geniusurile) cand nu vreau sa fac galagie prea mare, peste noapte. asculta-le daca iti place cum se aud cumpara-le si gata. sau te astepti sa se "strice" asa de repede si vrei sa vezi daca vei gasi piese de schimb? tongue.gif caracteristicile tehnice le ai mai sus, eu unul presupun ca inauntru se afla CI din familia TDA, poate stie altcineva sa-ti raspunda mai exact.

TheNutz
mai exact :
Sub-woofer:
120 watts RMS (into 8 ohms, @ 100Hz, @ 10% THD)
Satellites:
Left/Right: 40 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD)
si cu asta basta cu offtopicul smile.gif
NightWishMaster
Explicatia vis-a-vis de curiozitatea mea, e ca eu consider ca circuitele de amplificare ale unui sistem audio pot face diferenta si avand in vedere ca am de gand sa achizitionez acest sistem as vrea sa stiu unele lucruri legate de el. Am inteles ca ar fi unele probleme cu satelitii la volum mare.
Multumesc celor de mai sus si sper ca cineva imi va raspunde precis in legatura cu acele circuite.

Cu Stima,
d4m4g3
Am un Logitech Z2300 de un an si cateva luni, sunt super multumit de el dar acum... a inceput sa se auda un fel de carait de la difuzorul subwooferului. La volum mare nu se mai aude dar cand este incet este foarte suparator si... cred ca si anormal. Care poate fii cauza, s-a descentrat difuzorul? Si cam care ar fii rezolvarea...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.