HUSA PDA MIO 550
Pagini: 1, 2, 3

user.550

QUOTE(bengal @ Apr 13 2007, 23:59) *
Unde pot gasi o husa pt. pda Mio 550? Multumesc

Am luat o husa de la Flanco/Flamingo nededicata, dat pergecta, in care intra mio550 perfect si cu un buzunar pte telefon, la pret ridicol 20 sau 25 ron, cu agatatoare de curea si buzunaras intern pentru memorii/accesorii, dar nu e de fitze
Revi este o hama, dar probabil o chinezarie de vapor
neophlorys
QUOTE(mihainic @ Jul 25 2007, 10:32) *
Husa Krusell vine cumva si cu "Slide Swivel kit" (un suport de plastic pentru fixare la curea si altele) ?

Pe site-ul oficial, la descriere produs scrie ca este inclus si slide swivel kit.

mihainic
QUOTE(user.550 @ Jul 26 2007, 13:03) *
Am luat o husa de la Flanco/Flamingo nededicata, dat pergecta, in care intra mio550 perfect si cu un buzunar pte telefon, la pret ridicol 20 sau 25 ron, cu agatatoare de curea si buzunaras intern pentru memorii/accesorii, dar nu e de fitze
Revi este o hama, dar probabil o chinezarie de vapor

Poti sa dai te rog niste detalii. Husa ta mi se pare foarte interesanta. Din ce Flamingo ai luat-o ? Te intreb fiindca in magazinele astea este o varza teribila. Am fost in Flamingo Universitate si nu am vazut nimic asemanator.
camerevideo
QUOTE(mihainic @ Jul 27 2007, 15:49) *
Poti sa dai te rog niste detalii. Husa ta mi se pare foarte interesanta. Din ce Flamingo ai luat-o ? Te intreb fiindca in magazinele astea este o varza teribila. Am fost in Flamingo Universitate si nu am vazut nimic asemanator.

vezi la www.e-gps.ro
cred ca sunt krussel
acum este la pachet p550 cu tot cu husa.
neophlorys
Mi se par a fi prea ieftine pentru a fi de la krussel. Din ce am vazut pe acel site aceeasi imagine este prezentata si pentru modelul Mio P350/550 si pentru Eten X500. O confirmare o sa primesc de la e-gps.ro, daca imi vor raspunde la e-mail!!!
badmania98
O alternativa. Sa nu sariti ca i scumpa sau mai stiu eu ce. E doar o alternativa.
Nu cred cae din Piele.
70 lei

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[atta
hment=270545:4.JPG]Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachment
270548:7.JPG]
mihainic
QUOTE(badmania98 @ Aug 6 2007, 20:30) *
O alternativa. Sa nu sariti ca i scumpa sau mai stiu eu ce. E doar o alternativa.
Nu cred cae din Piele.
70 lei

Mie mi se pare super OK. Alternativa asta e de vanzare sau ce-i cu ea ?

neophlorys
QUOTE(mihainic @ Aug 9 2007, 16:42) *
Mie mi se pare super OK. Alternativa asta e de vanzare sau ce-i cu ea ?

Mai astept cea de la krusell, daca nu .... e o alternativa acceptabila si pt. mine!
lvg
Eu am sunat la importatorul oficial de Krusell in RO, si mi-au spus ca nu importa huse de 350/550 decat daca au comenzi de minim 10 bucati (politica lui Peshte - daca nimeni nu si-ar face stocuri ca ei, s-ar duce comertul de rapa!). In concluzie, daca nu ne adunam macar 10 oameni sa facem comanda de asa ceva, ramane sa mergem in Ungaria sau Bulgaria, unde e plin de produse de astea, la un pret de aprox 80RON. Probabil confunda suedezii Bucurestiul cu Budapesta si Sofia, de gasesti atata marfa acolo biggrin.gif
neophlorys

QUOTE(lvg @ Aug 10 2007, 14:10) *
Eu am sunat la importatorul oficial de Krusell in RO, si mi-au spus ca nu importa huse de 350/550 decat daca au comenzi de minim 10 bucati (politica lui Peshte - daca nimeni nu si-ar face stocuri ca ei, s-ar duce comertul de rapa!). In concluzie, daca nu ne adunam macar 10 oameni sa facem comanda de asa ceva, ramane sa mergem in Ungaria sau Bulgaria, unde e plin de produse de astea, la un pret de aprox 80RON. Probabil confunda suedezii Bucurestiul cu Budapesta si Sofia, de gasesti atata marfa acolo biggrin.gif

Eu astept de la e-saratoga.ro si mi-au promis ca vor aduce saptamana viitoare. Poti sa dai si tu un telefon la ei sa vezi stadiul comenzilor pt. husa pe care o dorim.
lvg
Eu m-am saturat sa ma tot milogesc pe aici, nu mai sun la nimeni: peste 3 zile ma duc la plimbare prin Europa, si imi iau de acolo.
camerevideo
57 Ron...
mihainic
QUOTE(camerevideo @ Aug 14 2007, 21:10) *
57 Ron...

Am impresia ca husa este dedicata pentru P350. E de vanzare ?
camerevideo
QUOTE(mihainic @ Aug 15 2007, 10:18) *
Am impresia ca husa este dedicata pentru P350. E de vanzare ?

Sunt huse pt P350-P550 care sunt identice ca si aspect.
Sunt destule...
mtode
QUOTE(camerevideo @ Aug 16 2007, 00:18) *
Sunt huse pt P350-P550 care sunt identice ca si aspect.
Sunt destule...

Cum se pot comanda? (doar daca sunt pe stoc ca m-am saturat sa astept)
merci
badmania98
Da. Sunt de vanzare. Ma gasiti pe YM. Cei din Cluj mergeti la camerevideo ca este din Cluj daca tin bine minte. Cei din Bucuresti...si nu numai..va astept.
mihainic
QUOTE(badmania98 @ Aug 17 2007, 20:02) *
Da. Sunt de vanzare. Ma gasiti pe YM. Cei din Cluj mergeti la camerevideo ca este din Cluj daca tin bine minte. Cei din Bucuresti...si nu numai..va astept.

Din pacate este ceva diferenta de pret intre oferta ta si a lui camerevideo ohmy.gif
badmania98
QUOTE(mihainic @ Aug 18 2007, 19:06) *
Din pacate este ceva diferenta de pret intre oferta ta si a lui camerevideo ohmy.gif

Asa este. Si din Cluj pana in Bucuresti este ceva distanta.
camerevideo
QUOTE(mtode @ Aug 17 2007, 14:48) *
Cum se pot comanda? (doar daca sunt pe stoc ca m-am saturat sa astept)
merci

Scuze pt intarziere insa cred ca nu am vazut decat acum, postul tau ( nu cred ca am subscris la acest thread).
Poti sa-mi trimiti PM. N-as vrea sa se interpreteze ca publicitate .
neophlorys
Au sosit husele la e-saratoga. Maine imi va veni si mie. Am sa pun niste poze, sper maine seara, si o sa va spun si impresiile despre ea!
neophlorys
Mi-a venit husa. Arata foarte bine! Isi merita toti banii!
mihainic
QUOTE(bestcopies @ Aug 26 2007, 14:43) *

Da, pare interesant, numai ca .... de multe ori produsul real difera fundamental de cel din poza. Problema este ca ofertantii on line mai neseriosi pun alta poza decat produsul real sau chiar ofera un produs total diferit. Eu am comandat de la mediadot si cand m-am dus sa ridic husa am constatat ca era vorba de o husa de mobil ce nici macar dimensional nu se potrivea ! cursing.gif
lvg
Am luat saptamana trecuta de la pdashop.nl un Noreve la 39EUR si un Krusell la 31EUR. Impecabile. Daca le gasiti prin RO, merita banii.
bestcopies
nu o vinzi pe cea krusell? pliiiz
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.