alex_06ze
Apr 13 2007, 15:52
SALUT!!
In curand as vrea sa ma abonez la Cliknet
la abonamentul clicknet express 1 Mbps shi am niste intrebari la care sincer nu le gasesc raspuns p www.clicknet.ro.
In primu rand am o dilema cu limiterul asta pana in 2 GB: --acest limiter(kre pune restrictii de viteza) este valabil doar la download d p net (exceptand torrente si HUB) sau la TOT???? -- dupa ce depasesc limiteru mi se injumatateste transferu?? sau scade la 128 kbps=16 KB(in termeni de download).Nu mi se pare cam placuta chestia asta da in fine.
Acum as vrea sa stiu ceva despre abonamentul clicknet minute nelimitate (la telefon) --.Cum este cu minutele astea, de exemplu dak yo folosesc doar minutele nelimitate(atat) si nu mai vorbesc in plus deloc(ma refer inainte de 6 seara), la romtelecom platesc doar abonamentul pentru telefon si internet fara costuri suplimentare la vorbit?????
totoslack
Apr 13 2007, 16:02
QUOTE(alex_06ze @ Apr 13 2007, 16:52) [snapback]2694174[/snapback]
SALUT!!
In curand as vrea sa ma abonez la Cliknet

la abonamentul clicknet express 1 Mbps shi am niste intrebari la care sincer nu le gasesc raspuns p www.clicknet.ro.
In primu rand am o dilema cu limiterul asta pana in 2 GB: --acest limiter(kre pune restrictii de viteza) este valabil doar la download d p net (exceptand torrente si HUB) sau la TOT???? -- dupa ce depasesc limiteru mi se injumatateste transferu?? sau scade la 128 kbps=16 KB(in termeni de download).Nu mi se pare cam placuta chestia asta da in fine.
Acum as vrea sa stiu ceva despre abonamentul clicknet minute nelimitate (la telefon) --.Cum este cu minutele astea, de exemplu dak yo folosesc doar minutele nelimitate(atat) si nu mai vorbesc in plus deloc(ma refer inainte de 6 seara), la romtelecom platesc doar abonamentul pentru telefon si internet fara costuri suplimentare la vorbit?????
Daca ai alternativa nu te abona la Romtelecom ca iti bati cuie in talpa, nu atat in ceea ce priveste calitatea serviciului cat a contractului aberant pe care trebuie sa il semnezi. In privinta FUP-ului pot sa iti spun ca nu este activat momentan dar nu stim ce ne va rezerva viitorul.
alex_06ze
Apr 13 2007, 16:13
QUOTE(totoslack @ Apr 13 2007, 17:02) [snapback]2694227[/snapback]
Daca ai alternativa nu te abona la Romtelecom ca iti bati cuie in talpa, nu atat in ceea ce priveste calitatea serviciului cat a contractului aberant pe care trebuie sa il semnezi. In privinta FUP-ului pot sa iti spun ca nu este activat momentan dar nu stim ce ne va rezerva viitorul.
Poi asta este problema nu prea am alternative, da din cate am auzit este bine la cliknet de ce zici k "imi bat cuie in talpa".??? 
totoslack
Apr 13 2007, 17:07
QUOTE(alex_06ze @ Apr 13 2007, 17:13) [snapback]2694296[/snapback]
Poi asta este problema nu prea am alternative, da din cate am auzit este bine la cliknet de ce zici k "imi bat cuie in talpa".???

Daca nu ai alternative intr-adevar Romtelecomul este raul cel mai mic. Iar FUP-ul va fi permanent o amenintare mai ales daca or sa ne mareasca banda. La asta se adauga si conditiile din contract care sunt mult in defavoarea clientului.
danielavram
Apr 14 2007, 01:26
QUOTE(totoslack @ Apr 13 2007, 17:07) [snapback]2694522[/snapback]
Daca nu ai alternative intr-adevar Romtelecomul este raul cel mai mic. Iar FUP-ul va fi permanent o amenintare mai ales daca or sa ne mareasca banda. La asta se adauga si conditiile din contract care sunt mult in defavoarea clientului.
incearca sa argumentezi ptin ceea ce spui, nu o lua in nume de rau.
folosesc de aproape 2 ani serviciile ADSL de la romtelecom probleme cu serviciul am avut doar in prima luna dar atuncea erau la inceput si iam intlees de atuncea pana in momentul asta absolut nici ccea mai mica problema.
Ca sa iti faci o idee referitor la Romtelecom parerea mea e una si buna fata de Romtelecom la orice capitolu poti sa spui ca sant varza la absolut orice inafara de calitateaa serviciilor si support tehnic in rest la mai nimic nus buni, comunicare 0 operatori de la 930 nasol, dar calitatea serviciilor si suport tehnic JOS PALARIA, si credema chiar am avut dea face cu ei.
Oricum in final alegerea iti apartine iar referitor la FUP nu cred ca va fi vreodata.
herren
Apr 14 2007, 01:57
eu sunt multumit de serviciile Clicknet..
danielavram
Apr 14 2007, 03:08
daca intradevar vrei sa afli mai multe pareri citeste acest topic si vei afla mult mai multe
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=85146
QUOTE(alex_06ze @ Apr 13 2007, 16:52) [snapback]2694174[/snapback]
da...e corect cum spui
DeathCom233
Apr 16 2007, 11:17
QUOTE(totoslack @ Apr 13 2007, 07:02) [snapback]2694227[/snapback]
Am o intrebare...
Cand va fi FUP activat?
Si...
Despre care torente si hub-uri este vb??
danielavram
Apr 16 2007, 13:20
FUP nu cred ca il vor mai activa
DeathCom233
Apr 16 2007, 18:56
QUOTE(danielavram @ Apr 16 2007, 04:20) [snapback]2705563[/snapback]
FUP nu cred ca il vor mai activa
huh... deci pot descarca linistit...
dar totusi... despre care hub uri este vb?
De ce nu incercati sa ii explicati in clar omului ce-l doare?
Limitarea de viteza se face atunci cand traficul ( dc++,web, mail, orice altceva care foloseste modemul pt transfer de date ) depaseste valoarea
pe care ti-au alocat-o.
Vestea buna e ca e saptamanal.
Modul de functionare pentru limitare este urmatorul:
Daca viteza ta in contract este de 1Mbps la download si 128kbs la upload ( valori orientative, nu stiu ivtezele la abonament), atunci tu vei descarca la viteza asta maxim 2GB de informatie. Dupa cei 2GB viteza la care vei descarca orice, oricat se va reduce la cat spun ei la FUP in contract, gen 128kbps la download si 64kbps la upload.
Minutele gratuite nelimitate le ai in palierul orar 18:00 si 08:00 (parca is sarbatori legale + weekend) deci orice vorbesti in alt palier platesti, altfel platesti doar abonamentul.
Sper ca acum esti lamurit.
dragosbm
May 3 2007, 21:55
TEORETIC așa se aplică FUP. Practic nu se aplică și nici nu se va aplica...
Eu personal nu sunt mulțumit, ci încântat de serviciul ClickNet. Viteză maximă tot timpul indiferent de volumul de date traficat.
Nu am avut probleme decât în prima lună. Comparat cu prețul/calitatea serviciilor la operatorii alternativi... Romtelecom merită... Doar cu noua ofertă RDS par mai atractivi, dar Romtelecom nu stă ...
Contractul normal că nu sună bine, dar prefer un astfel de contract și să îmi meargă bine netul decât unul care e lapte și miere și netul să meargă tare nasol ... Cu FUP și-au rezervat un as în mânecă Romtelecom, dar nu aplică limitări abuzive cum se întâmplă pe la alți operatori...
searching
Jul 16 2007, 21:17
salut am clicknet 1Mb\s ADSL shi downlodez in general cu 100Kb\s---90\kb\s este normanu am nici makr juma d viteza din contract
sa fac 1 pic d "
valuri" la RTL:confused:
searching
Jul 16 2007, 21:25
vrea s m ajute cineva?
e normal s downlodez cu 100kb\s la un abonament RTCd 1Mb?
daca nu
c s fac k s rezolv problema???
unchiujim
Jul 16 2007, 21:28
QUOTE(searching @ Jul 16 2007, 22:17) [snapback]3108542[/snapback]
salut am clicknet 1Mb\s ADSL shi downlodez in general cu 100Kb\s---90\kb\s este normanu am nici makr juma d viteza din contract
sa fac 1 pic d "

exprima-te limba romana!!!!!! suna gratis de pe fix la 080082525 -suport tehnic non stop ,daca iti pune muzica (apel in asteptare)ramai in telefon pana te va prelua un operator care va vedea despre ce este vorba !
ageofdark
Jul 16 2007, 21:29
QUOTE(searching @ Jul 16 2007, 22:17) [snapback]3108542[/snapback]
sa fac 1 pic d "

Faci o confuzie intre bit si byte
1Mbps = 128KB/s (1024 biti imparti la 8) 1 byte are 8biti (1 B = 8b).
Tu ai cumparat de la RTC 1024 Kbiti pe secunda... nu 1024 Kbyte pe sec...
La ADSL ai garantat cam 80-85% din latimea de banda. calculeaza si tu...!
bilyirita
Jul 17 2007, 10:57
MA bag si eu
)
Viteza e super! Fac trafic cam de vreo 200 GB pe luna si-mi merge numai cu 2,26 (atat e contractul). Download fac de pe newsgrupuri si vreau sa spun ca Romtelecom sunt cei mai tari (in banii astia).
Sanatate! (voua si Clicknet-ului)
PS
Am uitat sa va zic ca am un pirci de modem 330 USB
dreyfus
Jul 17 2007, 15:09
eu am trecut de la 1 Mbps care dupa marire a fost 2.5 la 4 Mbps...
aveam IP fix fiind abonamentul mai vechi... acum am tot fix dar altul 
intrebarea este... am scapat de tot de FUP?
))
Zubaida
Jul 17 2007, 16:49
@dreyfus: hai ma, nu mai rascoli rahatul ca poate le dai idei! Abia s-a scos fupul de pe site si din contract, bilyrita zice ca da jos 200 GB... e clar, nu?
Oricum 4 mega n-a avut niciodata fup
dreyfus
Jul 17 2007, 17:11
Zubaida, ai idee s-o mari vreodata uploadu asta ca e nenorocire...
sau gata cu maririle si de up si down pe cativa ani...
de acu poate fi sters topicu asta , fup nu mai e , uploadul e de rahat , marire era vorba de ceva in noiembrie dar nu stiu sigur...
QUOTE(KoKet @ Jul 17 2007, 22:06)

de acu poate fi sters topicu asta , fup nu mai e , uploadul e de rahat , marire era vorba de ceva in noiembrie dar nu stiu sigur...
nu trebuie sters.
fup nu mai este, serviciul este de buna calitate, upgrade cel tarziu in noiembrie.
ce are uploadul asta?
cui nu-i este suficient?
zicea cineva mai sus ca face download de 200 G, iti dai seama ca proportional si upload.
si daca 200 G nu sunt suficienti.....
ageofdark
Jul 18 2007, 10:53
Daca pana in noiembrie vor mari viteza de download (ceea ce eu nu cred) iar vitezele vor depasi 10Mbps, atunci probabil vor activa FUP-ul. Asta mai ales daca vor introduce si IPTV.
Daca vor marii viteza de download probabil vor mari si viteza de UPLOAD la 1Mbps ceea ce e mult mai bine fata de 512Kbps.
Cat timp exista http://fup.clicknet.ro eu NU ma simt in siguranta!
In rest numai de bine despre RTC si le urez sa mai faca o reducere la abonamente!
QUOTE(ageofdark @ Jul 18 2007, 11:53)

Cat timp exista http://fup.clicknet.ro eu NU ma simt in siguranta!
dupa cite stiu eu in noile contracte semnate nu mai exista nimic privitor la fup
fup acum nu mai exista
uploadul este de rahat la mine ( clicknet 2,5 mb/s ) maxim 15-20k si la teste de banda la fel
edgrimex
Jul 18 2007, 21:52
QUOTE(KoKet @ Jul 18 2007, 22:28)

uploadul este de rahat la mine ( clicknet 2,5 mb/s ) maxim 15-20k si la teste de banda la fel
Asa este conceput internetul de la infiintarea lui: upload-ul = 10% din download.
conceput , neconceput....e slabut tare..
Zubaida
Jul 20 2007, 10:15
Da, o sa se mareasca si uploadul
xxxxy.com
Jul 24 2007, 13:54
toata lumea se baga la click net chiar este asa de bun ? cu ce viteza se downloadeaza dupa net ?
ageofdark
Jul 24 2007, 15:38
QUOTE(Club-Dacia.com @ Jul 24 2007, 14:54)

toata lumea se baga la click net chiar este asa de bun ? cu ce viteza se downloadeaza dupa net ?
Downloadezi cu aproximativ 80-85% din viteza de banda pe care o cumperi (abonament). eu am abonament de 2,5Mbps si downloadez maxim cu 270KB/s (adica 2160Kbps sau 2,16Mbps) si am fluctuatii de viteza intre 80 si 270KBps.
QUOTE(Club-Dacia.com @ Jul 24 2007, 14:54)

Download 170k la conexiune de 1,5Mbit.
Viteza maxima = Conexiune in Mbit x 10/8 (valoare in k)
AirBoy
Jul 31 2007, 21:06
Am primit si un tricou de la ei, ma-m inregistrat pe getloaded.ro si mi-au trimis un tricou, de la UPC in 7 ani (astral apoi upc), in afara de net picat 3-4 ore / zi si nervi mancati, nimic in plus!
Seattle
Aug 9 2007, 10:54
Cineva care are internet prin clicknet daca vrea sa ma lamureasca. Vreau sa-mi fac un abonament de 7.5 euro la click net. Intrebare: Pe langa cei 7.5 euro mai sunt si alte costuri , chirie pe modem s.a. ? Pe site la clicknet vad ceva cu 2 euro pe luna chirie . Daca e asa inseamna ca abonamentul ajunge la 9.5 euro.
Multumesc.
QUOTE(Seattle @ Aug 9 2007, 11:54)

Cineva care are internet prin clicknet daca vrea sa ma lamureasca. Vreau sa-mi fac un abonament de 7.5 euro la click net. Intrebare: Pe langa cei 7.5 euro mai sunt si alte costuri , chirie pe modem s.a. ? Pe site la clicknet vad ceva cu 2 euro pe luna chirie . Daca e asa inseamna ca abonamentul ajunge la 9.5 euro.
Multumesc.
La abonamentul de 7.5 eur daca iti faci abonament pe 1 an ai modemul de usb gratis, daca iti faci pe 2 ani ai modemul pe ethernet. De ex. daca vrei sa iti faci abonament pe 1 an cu medemul de ethernet si nu vrei sa il cumeperi platesti 4 eur pe luna. Ai posibilitatea sa il cumperi dar sincer nu prea renteaza ca ramai cu el in casa dupa ce vei renunta la ei.
Cred ca ai inteles acum !
Bafta
Seattle
Aug 9 2007, 11:38
QUOTE(Paxus @ Aug 9 2007, 12:06)

La abonamentul de 7.5 eur daca iti faci abonament pe 1 an ai modemul de usb gratis, daca iti faci pe 2 ani ai modemul pe ethernet. De ex. daca vrei sa iti faci abonament pe 1 an cu medemul de ethernet si nu vrei sa il cumeperi platesti 4 eur pe luna. Ai posibilitatea sa il cumperi dar sincer nu prea renteaza ca ramai cu el in casa dupa ce vei renunta la ei.
Cred ca ai inteles acum !
Bafta
Am priceput. Multumesc mult!
dragosbm
Aug 9 2007, 16:03
Eu unul nu aș prefera să plătesc chirie lunară ...
Mah...vai de capu vost'!!!Neu furat cu telefonia fixa cat pentru o viatza....Ii mai sponsorizatzi si acum?Jos cu talharii astia de kkt!!! romtelecom=un rom telecomandat de un strain....bla bla bla....
bah Clujene, daca te-ai inregistrat aici sa dai cu paru`, cu parere de rau, trebuie sa te bag pe ignore!
ageofdark
Aug 9 2007, 16:57
QUOTE(gsg-9 @ Aug 9 2007, 17:10)

Mah...vai de capu vost'!!!Neu furat cu telefonia fixa cat pentru o viatza....Ii mai sponsorizatzi si acum?Jos cu talharii astia de kkt!!! romtelecom=un rom telecomandat de un strain....bla bla bla....
RomTelecomul nu e de kkt! Acum mai au nevoie de o sansa si cred ca merita inca o sansa! Au mai ieftinit se reorganizeaza, incep sa aibe oferte mult mai apropiate de realitate, au inteles ca viitorul sta in internet...
Au furat ani buni, adevarat, pentru ca au fost singurii... Au furat si mai fura si alte foste regii autonome de exemplu...
Acum este privat (70%). Si Coca-Cola este privata 100% si sa nu-mi spui ca nu ai baut vreun suc de la ei? Si exemplele ar putea continua...
QUOTE(AirBoy @ Aug 9 2007, 17:46)

bah Clujene, daca te-ai inregistrat aici sa dai cu paru`, cu parere de rau, trebuie sa te bag pe ignore!
Sti ce observ eu? Tu esti cam fricos de "Cluj"!
Sper ca nu tzi-am spart capul..da-mi ignore!
QUOTE(gsg-9 @ Aug 9 2007, 18:08)

Mare ti-e gradina Doamne!, hai sa nu deviem de la topic, cu ce te-a furat RTLC? Si oricum aici se discuta de "nelamurire abonament clicknet". Regulamentul forumului e valabil si la Koooolozsvár!

...si care e problema ta ...daca nu iti convin ofertele lor....poti sa te duci la concurenta ....
...sau esti de la concurenta
unchiujim
Aug 9 2007, 22:13

stiam ca la CJ sunt oameni civilizati ! da vii tu cu limbajul asta de retea de cartier si dai cu el in balta ! chiar daca esti de la concurenta incearca sa te exprimi ca un om normal !
ageofdark
Aug 10 2007, 11:24
Este clar ca pe acest forum scriu posturi si angajati ai RTC. Acestia, pe langa faptul ca iau un salariu "manaca o paine alba" de la companie este normal sa-i promoveze si o imagine buna. De buna functionare/rentabilitate a companiei lor depind si joburile acestora si asa mai departe...
Pe langa acestia mai posteaza si useri din partea concurentei, cel mai probabil cu aceleasi interese!
Dar, cred ca trebuie respectata parerea clientilor, in primul rand... Parerea clientilor dau adevarata imagine a unui serviciu... De exemplu, eu ca si client platesc niste servicii RTC-ului si doar atat... Nu am alte interese cu RTC-ul. Eu ii dau un ban iar el imi da serviciile contractate pentru acei bani. In urma acestui contract am dreptul sa-mi exprim parerea despre acele servicii. Desigur, cand imi expira contractul pot alege prelungirea lui sau un alt furnizor de servicii, dar dreptul la a avea o opinie despre respectivul ISP nu mi-l ea nimeni...
Nu cred ca este corect sa sara cineva la "gatul" cuiva care posteaza pe forum un mesaj critic la adresa unui ISP... Este parerea lui, experienta lui. Mi s-ar parea normal ca mai degraba sa i se scoata in evidenta beneficiile folosirii aceui serviciu sau servicii...
Am o idee: de ce sa nu lansam un topic cu titlul: Avantajele si dezavantajele ClickNet (serviciilor RTC)! Si de ce nu pentru fiecare ISP un astefel de topic?
Toate cele bune!
THX!
dragosbm
Aug 10 2007, 12:24
QUOTE(gsg-9 @ Aug 9 2007, 18:08)

Un delete account din partea unui admin ar fi mai recomandat. Ești pe dinafară băiete și îi deranjezi și pe ceilalți de pe forum ! Ce ? Dacă americanii i-au bombardat în 45 pe japonezi și acuma ar trebui să se strângă de gât pe stradă ? Ai idei preconcepute... tratează-te !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.