Nelamurire la abonament Clicknet!
Pagini: 1, 2

KoKet

fup acum nu mai exista
uploadul este de rahat la mine ( clicknet 2,5 mb/s ) maxim 15-20k si la teste de banda la fel
edgrimex
QUOTE(KoKet @ Jul 18 2007, 22:28) *
uploadul este de rahat la mine ( clicknet 2,5 mb/s ) maxim 15-20k si la teste de banda la fel

Asa este conceput internetul de la infiintarea lui: upload-ul = 10% din download.

KoKet
conceput , neconceput....e slabut tare..
Zubaida
Da, o sa se mareasca si uploadul
xxxxy.com
toata lumea se baga la click net chiar este asa de bun ? cu ce viteza se downloadeaza dupa net ?
ageofdark
QUOTE(Club-Dacia.com @ Jul 24 2007, 14:54) *
toata lumea se baga la click net chiar este asa de bun ? cu ce viteza se downloadeaza dupa net ?

Downloadezi cu aproximativ 80-85% din viteza de banda pe care o cumperi (abonament). eu am abonament de 2,5Mbps si downloadez maxim cu 270KB/s (adica 2160Kbps sau 2,16Mbps) si am fluctuatii de viteza intre 80 si 270KBps.
ak725
QUOTE(Club-Dacia.com @ Jul 24 2007, 14:54) *

Download 170k la conexiune de 1,5Mbit.

Viteza maxima = Conexiune in Mbit x 10/8 (valoare in k)

AirBoy
Am primit si un tricou de la ei, ma-m inregistrat pe getloaded.ro si mi-au trimis un tricou, de la UPC in 7 ani (astral apoi upc), in afara de net picat 3-4 ore / zi si nervi mancati, nimic in plus!
Seattle
Cineva care are internet prin clicknet daca vrea sa ma lamureasca. Vreau sa-mi fac un abonament de 7.5 euro la click net. Intrebare: Pe langa cei 7.5 euro mai sunt si alte costuri , chirie pe modem s.a. ? Pe site la clicknet vad ceva cu 2 euro pe luna chirie . Daca e asa inseamna ca abonamentul ajunge la 9.5 euro.
Multumesc.
Paxus

QUOTE(Seattle @ Aug 9 2007, 11:54) *
Cineva care are internet prin clicknet daca vrea sa ma lamureasca. Vreau sa-mi fac un abonament de 7.5 euro la click net. Intrebare: Pe langa cei 7.5 euro mai sunt si alte costuri , chirie pe modem s.a. ? Pe site la clicknet vad ceva cu 2 euro pe luna chirie . Daca e asa inseamna ca abonamentul ajunge la 9.5 euro.
Multumesc.

La abonamentul de 7.5 eur daca iti faci abonament pe 1 an ai modemul de usb gratis, daca iti faci pe 2 ani ai modemul pe ethernet. De ex. daca vrei sa iti faci abonament pe 1 an cu medemul de ethernet si nu vrei sa il cumeperi platesti 4 eur pe luna. Ai posibilitatea sa il cumperi dar sincer nu prea renteaza ca ramai cu el in casa dupa ce vei renunta la ei.

Cred ca ai inteles acum !

Bafta
Seattle
QUOTE(Paxus @ Aug 9 2007, 12:06) *
La abonamentul de 7.5 eur daca iti faci abonament pe 1 an ai modemul de usb gratis, daca iti faci pe 2 ani ai modemul pe ethernet. De ex. daca vrei sa iti faci abonament pe 1 an cu medemul de ethernet si nu vrei sa il cumeperi platesti 4 eur pe luna. Ai posibilitatea sa il cumperi dar sincer nu prea renteaza ca ramai cu el in casa dupa ce vei renunta la ei.

Cred ca ai inteles acum !

Bafta

Am priceput. Multumesc mult!
dragosbm
Eu unul nu aș prefera să plătesc chirie lunară ...
gsg-9
Mah...vai de capu vost'!!!Neu furat cu telefonia fixa cat pentru o viatza....Ii mai sponsorizatzi si acum?Jos cu talharii astia de kkt!!! romtelecom=un rom telecomandat de un strain....bla bla bla....
AirBoy
bah Clujene, daca te-ai inregistrat aici sa dai cu paru`, cu parere de rau, trebuie sa te bag pe ignore!
ageofdark
QUOTE(gsg-9 @ Aug 9 2007, 17:10) *
Mah...vai de capu vost'!!!Neu furat cu telefonia fixa cat pentru o viatza....Ii mai sponsorizatzi si acum?Jos cu talharii astia de kkt!!! romtelecom=un rom telecomandat de un strain....bla bla bla....

RomTelecomul nu e de kkt! Acum mai au nevoie de o sansa si cred ca merita inca o sansa! Au mai ieftinit se reorganizeaza, incep sa aibe oferte mult mai apropiate de realitate, au inteles ca viitorul sta in internet...
Au furat ani buni, adevarat, pentru ca au fost singurii... Au furat si mai fura si alte foste regii autonome de exemplu...
Acum este privat (70%). Si Coca-Cola este privata 100% si sa nu-mi spui ca nu ai baut vreun suc de la ei? Si exemplele ar putea continua...
gsg-9
QUOTE(AirBoy @ Aug 9 2007, 17:46) *
bah Clujene, daca te-ai inregistrat aici sa dai cu paru`, cu parere de rau, trebuie sa te bag pe ignore!

Sti ce observ eu? Tu esti cam fricos de "Cluj"! naughty.gif Sper ca nu tzi-am spart capul..da-mi ignore!
AirBoy
QUOTE(gsg-9 @ Aug 9 2007, 18:08) *
Sti ce observ eu? Tu esti cam fricos de "Cluj"! naughty.gif Sper ca nu tzi-am spart capul..da-mi ignore!

Mare ti-e gradina Doamne!, hai sa nu deviem de la topic, cu ce te-a furat RTLC? Si oricum aici se discuta de "nelamurire abonament clicknet". Regulamentul forumului e valabil si la Koooolozsvár!
eb2e2

...si care e problema ta ...daca nu iti convin ofertele lor....poti sa te duci la concurenta .... wink.gif
...sau esti de la concurenta laugh.gif
unchiujim

stiam ca la CJ sunt oameni civilizati ! da vii tu cu limbajul asta de retea de cartier si dai cu el in balta ! chiar daca esti de la concurenta incearca sa te exprimi ca un om normal !
ageofdark
Este clar ca pe acest forum scriu posturi si angajati ai RTC. Acestia, pe langa faptul ca iau un salariu "manaca o paine alba" de la companie este normal sa-i promoveze si o imagine buna. De buna functionare/rentabilitate a companiei lor depind si joburile acestora si asa mai departe...
Pe langa acestia mai posteaza si useri din partea concurentei, cel mai probabil cu aceleasi interese!
Dar, cred ca trebuie respectata parerea clientilor, in primul rand... Parerea clientilor dau adevarata imagine a unui serviciu... De exemplu, eu ca si client platesc niste servicii RTC-ului si doar atat... Nu am alte interese cu RTC-ul. Eu ii dau un ban iar el imi da serviciile contractate pentru acei bani. In urma acestui contract am dreptul sa-mi exprim parerea despre acele servicii. Desigur, cand imi expira contractul pot alege prelungirea lui sau un alt furnizor de servicii, dar dreptul la a avea o opinie despre respectivul ISP nu mi-l ea nimeni...
Nu cred ca este corect sa sara cineva la "gatul" cuiva care posteaza pe forum un mesaj critic la adresa unui ISP... Este parerea lui, experienta lui. Mi s-ar parea normal ca mai degraba sa i se scoata in evidenta beneficiile folosirii aceui serviciu sau servicii...
Am o idee: de ce sa nu lansam un topic cu titlul: Avantajele si dezavantajele ClickNet (serviciilor RTC)! Si de ce nu pentru fiecare ISP un astefel de topic?
Toate cele bune!
THX!
dragosbm
QUOTE(gsg-9 @ Aug 9 2007, 18:08) *

Un delete account din partea unui admin ar fi mai recomandat. Ești pe dinafară băiete și îi deranjezi și pe ceilalți de pe forum ! Ce ? Dacă americanii i-au bombardat în 45 pe japonezi și acuma ar trebui să se strângă de gât pe stradă ? Ai idei preconcepute... tratează-te !
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.