Voineasa, Vidra, Obârșia Lotrului
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

tablagiu_xxx

sunt casute in obarsia cu 300,000 noaptea (doua paturi in casuta).
tel il gasiti in una din paginile anterioare
zzangaboy
CITAT (Syncron @ 12th August 2009, 00:26) *
Hotelul din Voineasa e destul de ieftin (la ultima verificare era 42 de lei pentru un loc intr-o camera cu 2 paturi).

dar e destul de naspa, am fost anul trecut de paste si era super frig, ne-au dat niste calorifere electrice care oricum nu faceau fata.

oly_raul_07
CITAT (tablagiu_xxx @ 13th August 2009, 12:59) *
sunt casute in obarsia cu 300,000 noaptea (doua paturi in casuta).
tel il gasiti in una din paginile anterioare

@tablagiu_xxx, mersi pentru informatie wink.gif
FlorinAndrei
CITAT (oly_raul_07 @ 13th August 2009, 14:33) *
@tablagiu_xxx, mersi pentru informatie wink.gif

Am fost anul trecut la Obarsia si acele casute nu aratau deloc imbietor, dar daca pretul este principalul criteriu de alegere nu ai ce face...
tablagiu_xxx
CITAT (FlorinAndrei @ 17th August 2009, 23:51) *
Am fost anul trecut la Obarsia si acele casute nu aratau deloc imbietor, dar daca pretul este principalul criteriu de alegere nu ai ce face...

Ai intrat in ele sa vezi cum arata ?
cris2388
Nu va sfatuiesc sa va faceti planuri de vacanta pentru Obarsia Lotrului. Intreaga statiune e un mare santier, se lucreaza la drumul spre Sebes si la regularizarea raului asa ca e plin de utilaje. In locul campingului este acum statie de betoane, iar Lacul Vidra a mai ramas doar o amintire. Noi am fost acolo pe 8 august ac.
Mi-au dat lacrimile cand am vazut in ce hal arata statiunea .... era pentru noi o bucatica de paradis .... acum cred ca va deveni o alta "Valea Prahovei".
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.