tablagiu_xxx
9th July 2009, 12:10
CITAT (TweakPwnz @ 9th July 2009, 10:38)

Saptamana viitoare plec intr-un traseu prin Banat si la intoarcere as vrea sa urc din Targu-Jiu spre Petrosani si sa merg pe la Obarsia Lotrului-Vidra-Voieansa-Brezoi-Pitesti-Bucuresti.
Se poate trece cu Loganul de la Petrosani la Voineasa?
Linistit
andrei_666
9th July 2009, 13:50
CITAT (IulianaC @ 8th July 2009, 16:42)

Buna ziua
Ma bucur sa descopar aici persoane carora le plac locurile salbatice si mai putin descoperite de "lumea buna".
Dacă am stat la un grătar în zona lacului sper că nu intru și eu la categoria "lumea bună"
IulianaC
9th July 2009, 15:20
CITAT (andrei_666 @ 9th July 2009, 14:50)

Dacă am stat la un grătar în zona lacului sper că nu intru și eu la categoria "lumea bună"

Si noi daca am si pescuit in lac cum ne numin?
"Lumea buna" nu vine la gratar pe malul lacului, ca nu-i vede nimeni. Se duce pe Valea Prahovei, la promenada, la terase si in cluburi de fite. Vrei sa-si rupa masinile si tocurile cui pe aici? Prin 25-26 ajung pe acolo, sper, daca vom fi sanatosi.
TweakPwnz
9th July 2009, 16:05
A stat cineva la pensiunea Bradul din Obarsie? Af fi tentat sa petrec o noapte acolo, in camera cu 4 paturi. Cum sunt conditiile?
IulianaC
9th July 2009, 16:14
Am vrut si noi sa stam acolo odata dar pretul mi s-a parut cam piperat in raport de calitate. In 2007 era 100 lei camera cu pat dublu, fara tv sau frigider. Nu-mi mai amintesc daca baia era comuna sau nu. Arata frumos si in exterior si in interior, dar cam scump. Acum nu stiu care mai sunt preturile. Poate s-au mai dezvoltat si ei, avand in vedere ca au inceput constructia in 2005 si in 2007 in vara era functinala, or mai fi construit ceva pe acolo in 2 ani de cand n-am mai trecut prin zona. Oricum atunci in afara de cabana Obarsia Lotrului si casutele din camping, ei erau singura alternativa in zona.
Drum bun si timp frumos. Sa-ti iei ceva geaca groasa ca acolo chiar daca ziua e cald de faci plaja, seara si dimineata e frigggg, si daca mai prinzi si o ploaie...
arghi
14th July 2009, 23:47
Stie cineva cum e drumul de la Vidra pana la Obarsia Lotrului? L-au asfaltat?Sa nu fie drum forestier asta e cel mai important, ca am fost cu parintii cand eram mai mic si erau numai gropi, fara urma de asfalt. Daca poate sa ma ajute cineva care a fost de curand...
Merci
tablagiu_xxx
15th July 2009, 06:10
CITAT (arghi @ 15th July 2009, 00:47)

Stie cineva cum e drumul de la Vidra pana la Obarsia Lotrului? L-au asfaltat?Sa nu fie drum forestier asta e cel mai important, ca am fost cu parintii cand eram mai mic si erau numai gropi, fara urma de asfalt. Daca poate sa ma ajute cineva care a fost de curand...
Merci
e asfaltat cu gropi dar merge fara pb
tablagiu_xxx
15th July 2009, 14:19
Stiti careva contact (telefon) pt casutele din Obarsie ?
As vrea sa ma cazez acolo, dar nu gasesc nicaieri telefon sau ceva de contact.
Multumesc !!!
jonyy
15th July 2009, 20:15
CITAT (tablagiu_xxx @ 15th July 2009, 15:19)

Stiti careva contact (telefon) pt casutele din Obarsie ?
As vrea sa ma cazez acolo, dar nu gasesc nicaieri telefon sau ceva de contact.
Multumesc !!!
Salut!!
Eu am sunat (si rezervat ,30 ron) la nr.:0744700180 - casute Obarsiile Lotrului.
asyst72
17th July 2009, 14:44
poate sa-mi spuna cineva acre a fost de curand cum se prezinta drumurile?
1.Obarsia Lotrului-GroapaSeaca-Petrosani
si
2.Obarsia Lotrului-Oasa-Sebes
ma gandesc ca ploiele din ultima vreme au adus modificari. sunt accesibile pentru masina normala (nu 4x4)?
multumesc
biancamch
17th July 2009, 15:22
Drumul este practicabil pe timp de vara si chiar bun in mare parte, dar dupa obarsia lotrului (spre Petrosani) urmeaza o portiune de cativa km neasfaltata, tip drum forestier. Dar daca noi am mers cu bmw-ul fara probleme (masina f. joasa), e practicabil.
Iar pensiunea Bradul o fi aia aranjata, cu 2 cladiri, curte mare, si terasa acoperita inainte de zona casutelor? Daca da, conditiile sunt f. civilizate, dar mi s-a parut cam scump - acum 2 ani - 130 ron camera dubla cu baia pe coridor.
Radu-S
20th July 2009, 06:48
Drumul Brezoi-Voineasa-Obarsia-Petrosani poate fi facut cam cu orice masina.Sambata am mers pe traseul respectiv.Ok,nu il faci cu 80 la ora dar partea buna este ca mergand mai incet ai timp sa privesti la ce e in jur.Pana la Obarsie se circula decent nu e autostrada dar nici nu sunt probleme.La Obarsie e necesar un moment de respiro nu pentru admirat peisajul care e dezolant cu betoniera,defrisarile si gramezile de corturi cu manelele din dotare,dar e bine sa opriti ca sa mancati un pastrav la cabana.E pacat sa ratati asa ceva.Aud ca si ciorba de burta e de exceptie de la cei care mananca.Eu nu.
Mai departe spre Petrosani e o scurta portiune din viitorul drum asfaltat dupa care urci pana pe creasta pe un drum din piatra sparta dar fara gropi,astfel cu atentie treci fara probleme.Marea dezamagire este coborarea pe langa Groapa Seaca si prin Cheile Jietului unde drumul e jalnic.Nu am mai facut nimic pe el de ani de zile.Enjoy.
catal1n2000
20th July 2009, 07:32
Saptamana asta am fost in zona.
La Obarsie se mananca foarte bine. Si nu este nici foarte scump.
Pastravul este delicios:
Click pentru a vizualiza atașamentul
La fel si ciorba de curcan:
Click pentru a vizualiza atașamentul
Am postat mai multe informatii pe topicul Transalpina.
asyst72
21st July 2009, 15:44
Merci, cred ca pe acolo voi trece muntii in drum spre Apuseni.. Voineasa-Obarsia Lotrului-Petrosani
cu oprire o noapte in zona Obarsiei (nu neaparat langa cabana fiindca stiu ca e urat)..
Am mai stat cateva nopti acum vreo 5ani undeva unde e un pod peste rau, si se face in dreapta drumul spre Galcescu, pe valea Lotrului Superior
ursi ceva in zona?
acum 5ani n-am avut probleme
tablagiu_xxx
21st July 2009, 19:25
CITAT (asyst72 @ 21st July 2009, 16:44)

Merci, cred ca pe acolo voi trece muntii in drum spre Apuseni.. Voineasa-Obarsia Lotrului-Petrosani
cu oprire o noapte in zona Obarsiei (nu neaparat langa cabana fiindca stiu ca e urat)..
Am mai stat cateva nopti acum vreo 5ani undeva unde e un pod peste rau, si se face in dreapta drumul spre Galcescu, pe valea Lotrului Superior
ursi ceva in zona?
acum 5ani n-am avut probleme
Pai daca mergi in Apuseni de ce nu Obarsia - Sebes - Alba Iulia- Apseni din Obarsie in petrosani nu e asa spectaculos ca pe la oASA sUGAG sEBES.
asyst72
22nd July 2009, 12:50
merci, o sa imprumut al tau 4x4 si o iau spre Oasa
delsim
22nd July 2009, 14:40
Nu cred ca-ti trebuie neaparat 4*4
asyst72
22nd July 2009, 20:34
depinde.. daca ploua e urat.. au fost niste prieteni cu motocicletele saptamana trecuta pe ploile alea, si primii kilometrii de la Obarsie spre Oasa au fost groaznici.. noroi aproape pana la genunchi..
nici vorba sa urci cu o masina obisnuita.
asa mi s-a spus
victordomain
27th July 2009, 10:53
Salut.
As vrea sa fac urmatorul traseu: Rm. Valcea - Voineasa (sleep) - obarsia Lotrului - Ranca(Novaci).
Stie cineva daca o skoda fabia e capabila de bucata de traseu Obarsia lotrului - Ranca(Novaci)? Am auzit ceva de pasul Urdele si nu stiu precis daca duce masina pe acel traseu.
Multumesc.
tablagiu_xxx
27th July 2009, 11:53
CITAT (victordomain @ 27th July 2009, 11:53)

Salut.
As vrea sa fac urmatorul traseu: Rm. Valcea - Voineasa (sleep) - obarsia Lotrului - Ranca(Novaci).
Stie cineva daca o skoda fabia e capabila de bucata de traseu Obarsia lotrului - Ranca(Novaci)? Am auzit ceva de pasul Urdele si nu stiu precis daca duce masina pe acel traseu.
Multumesc.
gasesti in topicul transalpina
de putut se poate, dar cu traume pt masina
catal1n2000
27th July 2009, 12:26
CITAT (victordomain @ 27th July 2009, 11:53)

Salut.
Multumesc.
Eu am trecut pe 18.07 cu Renault Megane.
Masina va avea ceva de suferit, iar daca nu ai scut metalic pe dedesupt nu-ti recomand.
Dea asemenea sa intrabi daca a plouat cu 1-2 zile inainte, deoarece drumul prin padure poate fi dificil.
Recomand mancarea de la Obarsia Lotrului.
Vezi informatii pe topicul Transalpina la sectiunea Turism Auto.
Syncron
10th August 2009, 23:08
Salutare.
Pentru cine intereseaza, am gasit destul de ieftina cazarea la bungalow (5 locuri) - 50 de lei.
In rest zona destul de interesanta, abia astept legatura cu asfalt catre Ranca. 
Am fost pe 4-5 august in aceasta zona. Drumul e foarte bun dinspre Voineasa, insa dinspre Petrosani s-a degradat mult si nu este reparat deloc.
mpatru17
11th August 2009, 13:43
joi vreau sa plec in concediu la munte pe valea oltului .ce cazari si restaurante mai ieftine imi puteti recomanda?
Syncron
11th August 2009, 23:26
Hotelul din Voineasa e destul de ieftin (la ultima verificare era 42 de lei pentru un loc intr-o camera cu 2 paturi).
oly_raul_07
13th August 2009, 11:53
CITAT (Syncron @ 11th August 2009, 00:08)

Salutare.
Pentru cine intereseaza, am gasit destul de ieftina cazarea la bungalow (5 locuri) - 50 de lei.
In rest zona destul de interesanta, abia astept legatura cu asfalt catre Ranca.

Am fost pe 4-5 august in aceasta zona. Drumul e foarte bun dinspre Voineasa, insa dinspre Petrosani s-a degradat mult si nu este reparat deloc.
Sal!
Syncron, imi poti da, te rog, mai multe detalii despre cazarea la bungalow.
M-ar interesa in ce zona se afla, care sunt preturile, etc
Multumesc anticipat!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.