Voineasa, Vidra, Obârșia Lotrului
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

sabin

Intre timp am facut rost de tarifele de cazare de la o agentie. Poate va sunt utile:

• HOTEL LOTRU**
- CAZARE: 200.000 LEI/ZI/PERS.
• HOTEL LOTRIșOR*
- CAZARE : 175.000 LEI/ZI/PERS.
- MASA: 250.000 LEI/ZI/PERS. (B.V.)
- TRATAMENT: 50.000 LEI/ZI/PERS.

• VILE***- 2 dormitoare (4 locuri), living, bucătărie complet utilata, TV cablu, frigider, telefon
- CAZARE: 500.000 LEI/ZI/PERS.

VIDRA
• COMPLEX VILE**
CAZARE (M.D. INCLUS): 250.000 LEI/ZI/PERS. (CAM. DUBLA)
800.000 LEI/ZI (APARTAMENT)
MASA : 300.000 LEI/ZI/PERS.
INCHIRIERE TV : 20.000 LEI/ZI.

La aceste tarife se adaugă comisionul agenției de 15 %.

Dupa ce ajung acolo va spun si cat de serioasa sau neserioasa a fost oferta smile.gif
Nucu-Virgil
Salut Sabin,
Eu am fost de vreo 4-ori la Vidra si de fiecare data parca era altfel (peisajul, muntele, etc.). Cu tarifele insa, nu am reusit sa gasesc ceva stabil, cu toate eforturile.
Tu ai mentionat niste preturi - este vorba de vilele micute private sau de cele 3 hoteluri tip bloc cu 4 etaje ?

AcidMan
Originally posted by sabin
Intre timp am facut rost de tarifele de cazare de la o agentie. Poate va sunt utile:

• VILE***- 2 dormitoare (4 locuri), living, bucătărie complet utilata, TV cablu, frigider, telefon
-

Pe zi de persoana? cati pot dormi? cum e?
herrad
Stie cineva daca si unde se poate sta cu cortul langa lacul Vidra? Exista un camping sau se poate sta asa, la intamplare? Exista locuri in care se strang mai multi ? De exemplu, la Vidraru exista un loc special, langa hotel, unde nu e aproape nimeni. In schimb, intr-o poienita, ceva mai departe, sunt zeci de corturi.
Merci!
RoTTen
am fost si eu la vidra acum cateva zile... superb! Pacat de asa zisa statiune, cateva "vile" cu 2-3 etaje trantite pe-acolo, hotelul si telescaunul lasate in paragina. La baraj am aflat ca au fost foarte multi investitori straini dornici de a cumpara statiunea, insa cei de la olanesti care o administreaza nu vor s-o dea nici in ruptu` capului. Dintre toate vilele alea doar 2 functioneaza. In nici un caz nu merita sa stati acolo, mizerie infioratoare, caini vagabonzi, manele etc.

Am fost sfatuit de un lucrator de la baraj sa o iau pe drumul forestier ce coboara spre Voineasa... intr-adevar e foarte frumos, mai ales urmatorul lac de acumulare in aval de vidra.

La Obarsia Lotrului iarasi superb, am stat la vreo 10 km de Cabana Aviatorilor intr-o poiana. Locuri f bune pt campare pe malul Lotrului, nu e bine sa va indepartati de cabane pt ca e plin de ursi. Si ar fi bine sa fiti atenti si pe unde calcati... sunt si vipere
RoTTen
priveliste din "statiune"
RoTTen
telescaun ce nu a apucat sa fie folosit... a fost gata in 89 iar in decembrie cand ar fi trebuit sa fie inaugurat s-a pus lacatu`

RoTTen
lac de acumulare in aval de vidra pe drumul forestier de voineasa... merita vazut
RoTTen
poiana la aprox 10km de Obarsia Lotrului (pe Transalpina parca)
RoTTen

Cum va ajunge zona daca nu se opreste exploatarea nebuneasca a brazilor... in drum spre vidra cam 20% din priveliste era "ocupata" de asta...
Seven[BERE]
Salut.

Vreau sa ma duc luna asta un weekend la Voineasa.
A fost careva de curand? Preturi, ceva recomandari sau telefoane de la ceva moteluri/hoteluri/cabane unde sa stau si eu 3 nopti?

Multam.

bye
aztec
o parte din raspunsurile tale le gasesti la cele 2 topicuri de mai jos, adica cele referitoare la vidra si transalpina.

http://forum.softpedia.com/showthread.php?...&threadid=15773

http://forum.softpedia.com/showthread.php?...&threadid=23361
Seven[BERE]
Le-am citit inainte de a posta.

Ma intereseaza in special preturi la cazare. Cu restul ma descurc.

bye
RoTTen
nu merita sa stai la voineasa... a ajuns o statiune de manelari in semiparagina. Mai bine te cazezi intr-o pensiune de pe malul lacurilor de acumulare de pe Lotru. In general pretul e 150.000 de pers/noapte.
aztec
sper sa mai fie ct de cat actuale telefoanele...sant luate de pe net , dar gasesti o gramada de pensiuni...

HOTELS in Voineasa

Calimanesti-Caciulata Dragasani Govora Olanesti Ramnicu Valcea Voineasa
Bradisor **
Address: M.Eminescu Nr. 1
City: Voineasa Valcea
Phone: 0250/735084; 739963
Rooms: 178

Lotru **
Rooms: 173

Lotrisor*
Rooms: 165

Poienita *
Address: M.Eminescu Nr.1
Rooms: 34

Vidruta*
Rooms: 169

Voinesita *
Address: M. Eminescu Nr. 1
Rooms: 150
Seven[BERE]
Nu prea ma tin banii si aveam de ales intre Voineasa, Herculane, Straja.
La Straja am fost acum 2 ani.
Mai ramane Voineasa si Herculane ...

La Voineasa am fost acum vre-o 12 ani si mi-a placut ... mie imi place sa urc pe munte nu sa stau si sa somez in statiune.

La Herculane as merge cu cortul ... dar sunt doar eu cu sotia si la cort e naspa in 2.

Ma mai gandesc ... inca.

bye
RoTTen
Sa detaliez... s-au schimbat multe... in rau. Am fost acum ~10 ani si am mai trecut pe-acolo saptamana trecuta. Nu s-a mai facut nici un improvement, hotelul si cladirile adiacente sunt vai de mama lor, sunt doar 2 locuri in care poti manca - la hotelul lotru si la o terasa de langa. Terasa testata, am asteptat aprox 1,5h si in loc de cabanosi am primit cremvusti prajiti. Oriunde te duci e imposibil sa nu-l auzi pe marele guta si ceata de manelisti, parca asta ar fi profilul statiunii. Ce sa mai, a ajuns in asa hal ca mai ca-ncepi sa plangi cand o vezi.

Cel mai misto loc din zona voineasa - vidra e Obarsia Lotrului, sunt cateva vile, o cabana, casute, locuri de campare etc. http://forum.softpedia.com/attachment.php?...=&postid=302905 Si sunt multe trasee in zona.

Bafta
aztec
si herculane nu e prea "roz" , vazut acum 2 ani ... corturi la 1 metru de sosea garla.... statiunea cam ... pustiita .... ma rog sant 2-3 hoteluri mai spalate , dar per general inca mai lasa de dorit , si mai ales ca e atat de vestita e mult mai aglomerata... dar ai si alte locatii de vizitat in zona daca ai timp de pierdut ...
...
Alcatraz
Seven , mergi la Obarsia Lotrului , e exceptional ! Mergi de la Voineasa cam 30-40 km , treci pe langa Vidra ohmy.gifK: ! La Obarsia Lotrului ai casute, cabana, ai unde pune cortul si vin destule masini cu nr de DJ,GJ wink.gif ( deci poti veni prin Petrosani ) .
Odata ajuns la Obarsie e mai mare pacatul sa ratezi drumul spre Lacul Oasa ( merge si cu masina , dar mai bine o iei pe jos ).

Apropo : Acolo o sa merg saptamana viitoare ( pt a 3-a oara si nu ma plictisesc inca )
RoTTen
drumul petrosani - obarsia lotrului e infernal, mai ales dupa o ploaie... mai bine ocolesti prin sebes...
Alcatraz
Originally posted by RoTTen
drumul petrosani - obarsia lotrului e infernal, mai ales dupa o ploaie... mai bine ocolesti prin sebes...

...Fara suparare dar nu cumva e invers???? Eu am incercat sa merg spre Sebes din Obarsie ( de fapt spre Oasa ) si acolo iti trebuie tractor bash.gif ! E adevarat ca de la Petrosani e ceva drum neasfaltat , dar se circula acolo ca pe bulevard ; toti oltenii care erau la Obarsie venisera prin Petrosani...In fine, de la Sebes e tare nasol drumul spre Obarsie...eu as lua doar pe jos pe acolo :nu:
RoTTen
eu am mers putin (ce-i drept dupa o ploaie) si dupa vreo 2-3 km a trebuit sa ma intorc... Anyway cel mai bine e sa ocolesti prin Valea Oltului laugh.gif
Syncron
Noutati despre statiunea Vidra mai aveti?
Syncron

Mai multe poze sunt aici ----> http://www.photoromania.3x.ro/Photos/Lotru%20Zone/index.htm
Syncron

Mai sunt cateva poze si aici ----> http://www.photoromania.3x.ro/Photos/Voine...0Zone/index.htm
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.