Vad ca se scrie mult si aici..
Voineasa Hotelul "Lotru" e un hotel comunist, trecut la sindicate.. si acum apartine "sind romania".. si asta spune multe.
Insa, chiar daca mobilierul nu e chiar nou, daca se poate critica programul la apa calda, este unul dintre cele mai ieftine in care am stat. Si este situat intr-o zona deosebita. La fel si cele din spate
Si oricum.. arata mult mai bine decat cele din Herculane de exemplu.
Apoi, mancarea la restaurantul "Lotrisor" (parca) pe numele lui. Ma rog.. ala din fata la ultimul etaj).
Mancare la meniu fix, adica.. meniul se schimba in fiecare zi.. dar nu prea ai de ales altceva decat ce au in lista aia.. adica 1-2 ciorbe...1-2 felu' 2.. si ceva pe langa.. daca ai alte preferinte.. mai cauti
Insa pretul la mancare este imbatabil.. foarte ieftin si excelenta. Asa ieftin si bun am mai mancat la Popasul Iliesti.. prin moldova pe undeva.
Cel putin asa a fost ed fiecare data cand am fost eu acolo.. si sper sa mai ajung cat mai des..
faptul ca nu prea ai optiuni poate fi chiar un lucru benefic pt cei care vor sa se relaxeze.
Vidra.. o statiune acum dezolanta, parasita ...
Trebuia sa fie, din cate am inteles, o statiune de vis pt sporturile de iarna.. chiar planuita pt organizarea unei olipiade de iarna sau ceva similar...
Insa. a venit 1989 si... acolo a ramas. In acelasi stadiu.
Toata zona compenseaza in schimb prin aerul curat..
Obarsia Lotrului.. aici se paote spune mai multe..
Am stat o noapte la casute. Daca cei care critica cazarea la "lotru" au pretenti.. nici sa nu se apropie. Ieftin si.. prost.
Umezeala.. miros de mucegai. Intr-un fel explicabil din cauza zonei.. dar casutele cred ca tot din vremea comunista au ramas. saltele... cam tot de atunci. Ca sa dorm decent.. am intins peste acareturil lor salteaua mea(eram pregatit de camping) si m-am bagat in sacul meu.
Poate am avut eu ghinion.. poate de acum 2 ani s-a mai schimbat ceva.... poate.
Decent se poate sta la o pensiune cam la 200 M de obarsia lotrului.. Bradet sau Bradisor.. ceva de genul asta. Se poate si manca. Numai ca e greu sa gasesti loc liber. Si la preturi, e bine sa afli din timp ca ce stiam eu poate nu mai este de actualitate.
Din pacate in zona Obarsia Lotrului sun si foarte multi "etnici" veniti la cules ciuperci sau lemne...
De mancat la obarsie.. nu am avut curaj. Insa ar fi renumit pestele preparat acolo.
Ps. Nu va duceti in voineasa.... e urat murdar si scummpppp...
Nici macar sa nu va apropiati....
Ca vreau sa ma duc EU si vreau sa gasesc locuri...