lidiampopescu
18th April 2008, 00:30
Frumoase poze. Sa speram ca nu s-o inchide drumul pana la Petro si-o
sa apuc sa ma plimb pe'acolo. Drumul spre Vidra cum o fi? Stie careva? Tnx.
me_andreea
22nd June 2008, 14:12
am primit un bilet de tabara la voineasa pentru in vara aceasta...as vrea sa stiu daca este posibil sa mai iau cu mine pe cineva cunoscut in aceasta tabara...adik daca la hotelul vidruta unde urmeaza sa fiu cazata ar putea si persoana respectiva sa fie cazata(in aceeasi camera,acelasi pat)...apropo..dar trebuie sa anut pe cineva ca mai vine cineva cu mine avnd in vedere ca cazarea se face pe camera si nu pe numarul de persoane?
maktweet
3rd July 2008, 12:32
Nu e chiar atat de rau la Voineasa, am fost in septembrie 2006 si mergem si anul acesta, in august. Daca nu esti foarte pretentios si foarte fitzos si daca iti place muntele si daca nu mergi acolo sperand sa gasesti vreun Hilton sau vreun Marriott, te poti simti foarte bine si te poti relaxa. Plus ca mai ramai si cu ceva bani in buzunar, pentru ca preturile sunt accesibile.
Noi mergem cu bilete prin sindicat, stam la hotel Lotru. Acum 2 ani am avut televizor si frigider in camera, am facut excursii organizate, cu microbuzul, si am luat si toti muntii de pe acolo la picior. A fost super si ne intoarcem cu placere in 2008.
Am uitat sa va spun cum a fost drumul. Ei, bine, aveam atunci o Dacie din '89, care tot timpul cerea bani, iar noi.... i-am tot dat, degeaba, desigur.
Cu toate astea, drumul Bucuresi-Voineasa l-am facut lejer, pentru ca era foarte bun, chiar nu am de ce sa ma plang. Nu mai vorbesc de peisaje, erau superbe, pe Valea Oltului.
Anul acesta o sa mergem si noi cu o masina mai buna si o sa va spun impresii la intoarcere....
maktweet
3rd July 2008, 17:33
A mai fost cineva de curand la Vidra? Noi mergem la Voineasa in august si ne repezim si la Vidra.
Poate a mai fost cineva in zona de curand, ne-ar prinde bine niste informatii proaspete.