Ansamblu rezidential Jupiter - Piata Sudului
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

val18

QUOTE (Clovis @ Nov 9 2007, 21:07) *
Contractul de furnizare a energiei electrice este unul individual deci vrei nu vrei trebuie sa-l faci. RCC-ul nu-l poate face decat pe persoana juridica. Adica daca-l face asta va insemna ca RCC-ul trebuie sa va vanda voua en electrica si pentru asta ii trebuie autorizatie de la ANRE. Si oricum eu cred ca nu vreti sa cumparati en el de la un intermediar ca si asa Electrica e deja un intermediar. In mod normal nu trebuie sa ai probleme la realizarea contractului..

Contractul la gaze e cu Distrigaz?
Clovis
QUOTE (val18 @ Nov 9 2007, 22:23) *
Contractul la gaze e cu Distrigaz?

La gaze nu ma pricep dar presupun ca daca fiecare apartament are contor propriu de gaze atunci trebuie si un contract individual de furnizare care banuiesc ca se faca cu Dustigaz-Sud (asa se numea odata).

gtarabuta
Chestia cu baza legumicola/mlastina santier s-a mai discutat, exista rhitecti care au spus clar ca blocul nu va avea nici o problema de infrastructura/rezistenta/scufundare/tasare etc la fundatia pe care o are.

In orice moment as da 150k pe ap din bloc nou ecat 100k pe cel din bloc vechi, am postat anterior diferentele dintre cele doua.

Am vb despre acele inundatii si se pare ca situatia este asa:o inundatie a fost dus lasat mergand pe ..langa cada,o alta a fost teava (teul) de legatura cu masina de spalat care s-a retezat pur si simplu(defect de material clar) deci se poate intampla oriunde/oricand.

O alta a fost datorata unor garnituri inlocuite de altcineva care nu a stiut ce sa puna in loc, s-au folosuit unele proaste au cedat si voila in undatia.

Deci astfel de cazuri pot aparea oriunde fie bloc nou fie bloc vechi daca vecinii sunt suficient de iresponsabili.

Inundarea cuiva de 23 de ori in 2 ani(cum spunea o colega mai sus) este nesimtire/indolenta/imbecilitate etc se poate da in judecata etc.

Contractele de energie electrica trebuie facute pe persoana proprietar apartament, e mai simplu se evita incurcaturi diverse. Contractele de gaz sunt in curs de intocmire-finalizare, d Filip trebuie sa discute cu cei de la gaze sa aduca contractele locatarilor. Garantiile la centrala,termostat vor veni tot cu contractul de gaz.

Pentru cei care sunteti proprietari in Jupiter vedeti ca am postat pe grupul de yahoo documentul cu statutul asociatie, comentarii etc puteti sa le postati acolo.

Balta din fata de la Jupiter se va rezolva se pare cu interventia apanova, sper sa se traga si o banda de asfalt pe Savinesti din Oltenitei pentru ca s-a stricat de tot straduta asta. Acum ceva vreme am trimis niste emailuri catre primaria de sector legat de modul de administrare al lucrarilor pe Oltenitei(se misca incet, parcari facute aiurea sau deloc, trecerea de pietoni de la Big nesemaforizata etc) si mi s-a raspuns ca e in raspunderea primariei generale. Asadar daca vreti sa-i forjam un pic pe cei de la primarie -trageti cu emiluri in ei, nu in cea de sector. Pe mine ma deranjeaza f mult mizeria d pe Oltenitei,santuri neatupate,moloz peste tot,parcarile facute aiurea pe artera principala,traficul extrem de lent(din cauza meseriasilor care parcheaza pe banda 1) etc. Sper ca daca mai multi ne autosesizam si ii bombardam pe edili cu emailuri poate cat de cat sa se schimbe ceva...sper.

GT

florin.verboncu
Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu o informatie: ce capacitate au centralele de gaz din apartamente? Stiu doar ca sunt marca ferolli, dar nu stiu ce capacitate au.

Mersi anticipat
chote

"Pentru cei care sunteti proprietari in Jupiter vedeti ca am postat pe grupul de yahoo documentul cu statutul asociatie, comentarii etc puteti sa le postati acolo".

Buna seara!

Sunt si eu unul dintre locatarii blocului "C" din ansamblul Jupiter. Azi am intrat prima data pe acest forum si sunt interesat de de toate discutiile legate de complex. Va rog sa-mi spuneti cum pot sa intru pe " grupul de yahoo"?

Multumesc!
Sasa Darius
Buna,

Am si eu o intrebare pentru cei care au facut receptia finala: cum se desfasoara actiunea?
Se semneaza un document aditional? Daca da, ce contine acest document - face vreo referire la garantie pentru aparatura din casa?

Eu sunt in situatia de a face receptia finala dar nu am gaz si curent. Ce se intampla daca dupa ce semnez receptia finala constat ca nu merge gazul, sau curentul sau masina de spalat, chestii pe care nu le pot verifica acum?
suculica
QUOTE (Sasa Darius @ Nov 15 2007, 11:46) *
Buna,

Am si eu o intrebare pentru cei care au facut receptia finala: cum se desfasoara actiunea?
Se semneaza un document aditional? Daca da, ce contine acest document - face vreo referire la garantie pentru aparatura din casa?

Eu sunt in situatia de a face receptia finala dar nu am gaz si curent. Ce se intampla daca dupa ce semnez receptia finala constat ca nu merge gazul, sau curentul sau masina de spalat, chestii pe care nu le pot verifica acum?

Asa am preluat si noi. Notezi in procesul verbal ca nu ai testat aparatura electronica din lipsa de curent/apa etc.

Actele de garantie ale electrocasnicelor ti le vor da ei.

Sasa Darius
QUOTE (suculica @ Nov 15 2007, 12:51) *
Asa am preluat si noi. Notezi in procesul verbal ca nu ai testat aparatura electronica din lipsa de curent/apa etc.

Actele de garantie ale electrocasnicelor ti le vor da ei.

Ai reusit intre timp sa-ti pui curent?

Noi am fost la Electrica, am depus un dosar si dupa 30 zile ne-au chemat sa platim 175 lei.
Urmeaza ca in 10 zile de acum inainte sa ridicam contractul apoi mai vedem.

Cat a durat la tine?
suculica
QUOTE (Sasa Darius @ Nov 15 2007, 15:05) *
Ai reusit intre timp sa-ti pui curent?

Noi am fost la Electrica, am depus un dosar si dupa 30 zile ne-au chemat sa platim 175 lei.
Urmeaza ca in 10 zile de acum inainte sa ridicam contractul apoi mai vedem.

Cat a durat la tine?

Da am avut aproape imediat curent in apartament. Am preferat sa punem pe cineva sa se ocupe, pentru o suma de bani decat sa asteptam cu saptamanile si dupa curent. Si asa astept dupa gaze.

Tu esti in B?
Sasa Darius

QUOTE (suculica @ Nov 15 2007, 15:34) *
Da am avut aproape imediat curent in apartament. Am preferat sa punem pe cineva sa se ocupe, pentru o suma de bani decat sa asteptam cu saptamanile si dupa curent. Si asa astept dupa gaze.

Tu esti in B?

Nu, sunt in A.
suculica
QUOTE (Sasa Darius @ Nov 15 2007, 15:50) *
Nu, sunt in A.

Noi am mai avut prize care nu mergeau deci a fost bine ca am avut repede curent.
Deci suntem chiar vecini de bloc. La ce etaj esti?

Tie de gaze ce ti-au spus?
tottenham_1882
Cu electrica cred ca, pentru ce nu au timp, merita vorbit cu Filip sa va puneti pe lista magica, platiti o taxa si se ocupa cineva pentru voi de tot. Eu am platit pt apartament de 2 camere, 450 de ron cu absolut tot. cat despre inundatii, sper sa nu inceapa si la mine ca in curand imi vine mobila... Sper sa se rezolve si cu lacurile din parcarile subterane atunci cand ploua si cu acea teava de "pipi" care tot se scurge acolo.
suculica
QUOTE (tottenham_1882 @ Nov 15 2007, 17:15) *
Cu electrica cred ca, pentru ce nu au timp, merita vorbit cu Filip sa va puneti pe lista magica, platiti o taxa si se ocupa cineva pentru voi de tot. Eu am platit pt apartament de 2 camere, 450 de ron cu absolut tot. cat despre inundatii, sper sa nu inceapa si la mine ca in curand imi vine mobila... Sper sa se rezolve si cu lacurile din parcarile subterane atunci cand ploua si cu acea teava de "pipi" care tot se scurge acolo.

Mai stiti ceva de termenul pentru gaze pentru blocul A? Ziceau maxim 2 saptamani care au trecut deja de cateva zile.
urarom
QUOTE (suculica @ Nov 20 2007, 12:51) *
Mai stiti ceva de termenul pentru gaze pentru blocul A? Ziceau maxim 2 saptamani care au trecut deja de cateva zile.

am fost eu ieri pe acolo si mi-au spus ca incepand de astazi sau maine incep sa monteze contoarele de gaz
Mi-au garantat ca la inceputul saptamanii viitoare e gata totul
o sa traim si o sa vedem
gtarabuta
Ma gandesc ca cea mai convenabila metoda de a purta discutiile despre Jupiter(intre locatari evident) este pe grupul yahoo. Acolo nu am observat nici o activitate, si nici aici nu este foarte intensa. Zic asta pentru ca eu cred ca e mult mai util sa povestim intre noi, locatarii , ce probleme sunt la fiecare apartament sau la spatiile comune, sa gasim solutii impreuna, sa facem planuri pentru complex etc., toate acestea in 'circuit inchis'.
In fond daca ne apucam sa tot strigam ce de probleme avem vom sfarsi prin a ne scade valoarea de piata a proprietatilor si in plus sa-si dea cu parerea despre ce bine e la blocul vechi unu si altul etc.
Asadar haideti pe grup!

GT
Nicanor
lol...
mie cel putin mi-au folosit postarile voastre, tnx.
Harleeyus
QUOTE (gtarabuta @ Nov 22 2007, 10:03) *
Ma gandesc ca cea mai convenabila metoda de a purta discutiile despre Jupiter(intre locatari evident) este pe grupul yahoo. Acolo nu am observat nici o activitate, si nici aici nu este foarte intensa. Zic asta pentru ca eu cred ca e mult mai util sa povestim intre noi, locatarii , ce probleme sunt la fiecare apartament sau la spatiile comune, sa gasim solutii impreuna, sa facem planuri pentru complex etc., toate acestea in 'circuit inchis'.
In fond daca ne apucam sa tot strigam ce de probleme avem vom sfarsi prin a ne scade valoarea de piata a proprietatilor si in plus sa-si dea cu parerea despre ce bine e la blocul vechi unu si altul etc.
Asadar haideti pe grup!

GT

100% de acord si sustin!
ralu76
Rugamintea mea e sa mai postati si aici din cand in cand.Ca viitor cumparator in unul din complexele RCC sunt interesata de problemele aparute la Jupiter; deci va rog nu ne uitati nici pe ceilalti!
tottenham_1882
Vorbeati de acel blog sau ma rog ce-o fi, pe yahoo.. Daca e creat, dati-ne linku sa intram si noi.
Sasa Darius
Am auzit niste zvonuri care m-au ingrozit: cica vom avea o intretinere de 300-400 euro.

Am inteles ca cei din comitetul de administrare deja au incheiat niste contracte de salubrizare si de paza pe zeci de mii de euro pe luna.

Stie cineva mai multe?
tottenham_1882
QUOTE (Sasa Darius @ Nov 23 2007, 14:48) *
Am auzit niste zvonuri care m-au ingrozit: cica vom avea o intretinere de 300-400 euro.

Am inteles ca cei din comitetul de administrare deja au incheiat niste contracte de salubrizare si de paza pe zeci de mii de euro pe luna.

Stie cineva mai multe?

Eu sper sa fie numai un zvon... Este enorm.
gtarabuta
QUOTE (tottenham_1882 @ Nov 23 2007, 15:44) *
Eu sper sa fie numai un zvon... Este enorm.

Mai oameni bune, nu mai luati de bune toate porcariile si zvonurile, ganditi si singuri . Cum sa coste 3-400 de euro? maxim 2-3 milioane cred . Care administratie? NU exista inca asociatia de proprietari NU exista un administrator oficial cu acte etc deci cine dracu a semnat contracte de zeci de mii de euro?
Am mai postat anterior mesaje legate de grupul d pe yahoo.
rimiteti-mi pe personala adresele de email cei care nu sunteti deja membri acolo DOAR daca sunteti locatari.
George
chote
QUOTE (gtarabuta @ Nov 23 2007, 17:48) *
Mai oameni bune, nu mai luati de bune toate porcariile si zvonurile, ganditi si singuri . Cum sa coste 3-400 de euro? maxim 2-3 milioane cred . Care administratie? NU exista inca asociatia de proprietari NU exista un administrator oficial cu acte etc deci cine dracu a semnat contracte de zeci de mii de euro?
rimiteti-mi pe personala adresele de email cei care nu sunteti deja membri acolo DOAR daca sunteti locatari.
George

George are dreptate ! maxim 200 lei/ luna. din cate stiu, firma care a amenajat spatiile verzi din Jupiter a venit cu o oferta de intretinere care suna cam asa: 4000 LEI/ luna pt. perioada de vara in care intra schimbat plante, tuns/udat gazon si 1200 pe perioada de iarna. Rezonabil. Ar mai fi nevoie de 4-5 femei de servici, si daca vrem firma de paza tarifele sunt intre 2-3 euro/ ora, pt fiecare post. Noi avem nevoie de unul sinngur pe tot complexul Faceti si voi calculele: 24x3 x 31 = 2232 euro/luna. Luminile de pe holuri si parcari au senzori, nu e' mult, iar cele de pe gard + gradina vor fi sub controlul nostru. Noi vom decide cat vor sta aprinse. Lumina din gradina nu tre' sa stea aprinsa toata noaptea, 3-4 ore ajunge ...cred. cele de pe garduri e normal sa fie aprinse mai mult timp, chiar toata noaptea. Problemele vor fi in mainile noastre si depinde numai de noi de toti sa stim sa le adiministram bine in interesul tuturor.
tottenham_1882
QUOTE (gtarabuta @ Nov 23 2007, 17:48) *
George

George, adresa me este tottenham_1882 at yah . com. Au inceput sa ma scoata din sarite zvonurile astea cretine, ca blocurile au structura de rezistenta proasta, ca s-au inclinat, ca s-au lasat etc. Naiba stie adevarul, cert este ca m-am mutat si casa a inceput sa capete contur. smile.gif
tottenham_1882
Mai are cineva noutati? Parcarile noastre arata ceva mai bine, dar sunt curios daca nu cumva ingheata apa in instalatii la iarna, intrucat nici pe scara nici in parcari nu avem incalzire..
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.