QUOTE(monicamuresanu @ May 27 2007, 17:45) [snapback]2892013[/snapback]
Si eu sper. In teorie, ISC-ul este obligat sa se mobilizeze la orice sezizare shi sa dea un raspuns in 30 de zile. E adevarat ca manevre s-au facut, insa de obicei cand merg ei in inspectzie, de capul lor. Daca cineva ii cheama shi nu remediaza problema, shi ei sunt pasibili de pedepse legiferate, asha ca prefera sa nu se joace. Treba lor, oricum, nu este numai sa incaseze amenzi, ci si sa sisteze lucrariel pe shantier pana la remedierea problemelor. Ca o sugestie, ajuta mult sa cunosti pe cineva la inspectorat, pentru ca asha poate se mishca mai repede.
Si la noi treab cu garantzia este vaga, pentru ca legislatzia romaneasca este defectuoasa shi protejeaza doar minimal, in ce priveshte respectarea standardelor de calitate, beneficiarul. Probabil ca in timp se va schimba. In cazul nostru, va exista timp de un an o echipa de muncitori (electrician, instalator, zugrav, etc.), cazatzi in complex, care vor remedia eventualel probleme.
m-ai cam pus pe ganduri cu ce ai scris acolo
eu am un ap. cumparat in blocul A,nu cred ca au ajuns inca la nivelul de ventilatie
oricum o sa trec saptamana viitoare pe acolo sa ma interesez
la un moment dat chiar ma gandisem si eu cum va fi cu ventilatia dar acum am motive sa ma gandesc mai serios
merci ca ne-ai pus in garda