Salut,
m-am mutat eu de mai multa vreme (10zile) in Jupiter,C et7 tip2,42
Ca idee am fost multumit de casa cu destul de multe exceptii insa, care insumate iti dau un gust acrisor, desi te asteptai sa fie f dulce.
Am curent(treaba cu listele alea merge rezonabil), am gaz - asta a fost o problema cu baietii de la gaze care sunt destul de neseriosi(i-am injurat destul ) , am cablu tv. Astept sa vine netu' si telefonul.
Problemele avute sunt de zugraveala - nu mi-a placut peste tot,multe pete,retusuri vizibile,denivelari, pentru care am primit de la d Avi o echipa sa repare. Eu am depus la secretariat lista cu defecte/probleme(primul dealtfel) si omu mi-a trimis echipa - ca tre sa te mai intelegi tu cu ei pentru una alta,asta e altceva - a venit ala cu cada cu hidromasaj, cel cu centrala - cam cu nervi si asta pt ca se lucreaza doar de la 8-17 - s-a demolat/stricat masca de la centrala(aia de lemn pe care o refac pe banii mei dar altfel). Curgea preaplinul de la chiuveta din bucatatrie(rezolvata prin spargerea unui dop din tocatorul de resturi menajere nedislocat initial), ventilatoarele alea nu stie nimeni sa le faca sa mearga cum trebe(bazaie continuu cu becu aprins). Mai curge un robinet de calorifer,un closet un pic la tras apa, parchetul are defecte de culoare si montaj(ciupituri si lift-uri),cada de dus scapa un pic de apa pe la usi. Gresia e pusa bine - cred - la fel si faianta. Geamurile termopan par a fi ok, mai trebuie date cu silicon la contact cu pereti si glafurile, doua insa sunt zgariate si sper sa se schimbe. Centrala merge corect, apa calda la presiune acceptabile, presiunea de la apa rece se poate sa fie si mai buna(baia mica), lifturile ma enerveaza - nu sunt programate corect inca - lumina pe scara se mai intrerupe - inca se lucreaza in bloc - cada cu hidromasaj merge acum - dupa o interventie la motor - prizlee sunt ok la fel si intrerupatoarele si luminile, masina de spalat tre sa invat cum si ce cu ea c amers vo 4 ore pe nu stiu ce program aiurea

, masina de spalat vase inca nu, frigiderul e destul de mare, mobila de bucatarie e ok, mici reglaje necesare, balconul e ok, sper sa gasesc o varianta de pus ceva franghie pt rufe. Nu cred ca am suprafata corecta, voi masura sa vad ce si cum. Cuptorul e electric nu pe gaz, microunda merge bine, locul de parcare e cam inghesuit, noi cu Focusul intram oarecum dar doua Jeep-uri nu incap unul langa altul.
Internetul cred ca peste vo 2 saptamani pt ca inca nu au pus routere si switchuri . Semnalul la RDS la TV e cam subtire ar mai trebui amplificat din centrala. Mie imi place view-ul catre lacul Vacaresti, e o adancime faina. Sper sa nu construiasca ceva inalt in fata mea.
Per total dupa cum vedeti sunt multe chestii deranjante care adunate te cam enerveaza la banii care -i dam.....dar... nu putem cere perfectiunea la o treaba facuta cu romanii care nu au plecat afara sa lucreze-cei buni sunt de mult dusi dincolo- asta au putut sa faca. D Filip desi am cam stresat-o a percutat corect pana la urma la fel si dAvi . Sunt de inteles pe undeva pt ca sunt multi clienti care cer diverse chestii sa FI FOST DEJA FACUTE, nu sa apelezi la ei intru rezolvare. Incerc(desi destul de greu cand stiu cati bani am dat si cat praf am acuma in casa de la retusuri,etc

sa vad partea plina a paharului (o casa draguta in care sa traiesc linistit cu sotia si pisicu, sa invit un prieten, o mamica o soacra) si sper ca pana se termina ansamblul de construit or sa termine si amenajarile,soseaua eventual de asfaltat(treaba primariei), ca lifturile or sa mearga bine, ca nu or sa fie probleme de presiune la apa/gaz/curent electric ca nu or sa cedeze tevile(care fiind ingropate prin pereti ar fi cam nasol), ca o sa am vecini tineri de gasca cu care sa ma salut peste parculetz sau la o bere, ca nu or sa vina in acest bloc oameni neseriosi,delasatori care sa murdareasca, sa dea muzica prea tare, sa fumeze in lift, adicalea vreua ca la final sa ma bucur de mutare aici si sa nu-mi para rau de banii pe care i-am dat(creditu sa traiasca!).
In mare parte raspunzatori de asta sunt constructorul/developerul, asociatia de proprietari(pe 21e adunarea pt infiintarea ei), si omuletii vecini.
Fiti convinsi ca peste 6 luni cand va veti fi mutat,mobilat casa,murdarit primii pereti cu o cafea, scrijelit o usa, nu veti mai fi asa de revoltati .
Ne gasim pacolo, toate bune
George Tarabuta