urarom
24th September 2007, 15:13
QUOTE(suculica @ Sep 24 2007, 15:35)

Am inteles in sfarsit de ce nu avem posibilitatea sa ne vizitam apartamentele din A. E simplu, nu se mai lucreaza in ele de mai bine de o luna. Toata "forta" e concentrata in blocurile B si C unde sunt intarzieri de 6 luni.
Cand ii termina pe ei ceea ce cred ca v-a mai dura o luna cel putin vor reincepe si lucrarile in A.
Am trecut acum 2 seri pe acolo intamplator pe acolo si in blocul C am vazut lumina in 2 apartamente. In blocul B nici o miscare.
Deci o sa ne mutam la primavara.

am tendinta sa-ti dau dreptate.in apartamentul meu ultima data am fost acum o luna jumate si stadiul era acelasi ca cel de acum 3 luni.banuiesc ca acum este in acelasi stadiu
eu aveam speranta ca o sa termine pana la sfarsitul anului,dar ...........raman cu darul
problema este pentru cei care ar cam fi vrut sa se mute deja ,la mine nu e nici o graba ,n-as vrea sa fiu in pielea celor care sunt presati de timp sa se mute
nu stiu cum se simt cei care trebuiau sa se mute din martie in blocul C,dar nu cred ca bine
asta e viata,mai vedem ce o mai fi
dozer
25th September 2007, 22:49
Salutare tuturor,
Dupa planuri repetate de a-mi lua o casa pe pamant mai veche si mai la margine, mi-am dat seama ca cei 140k pe care-i bugetasem sunt total insuficieti. Drept pentru care m-am reorientat catre blocurile noi. Ideea de Jupiter imi place din mai multe motive: zona mi se pare interesanta, termenul de livrare, cu toate intarzierile, e totusi destul de aproape, problemele ridicate de voi, desi sunt, nu sunt la fel de grave ca prin alte parti...
Intrebarea pentru cei mai informati ca mine.... mai sunt apartamente cu 3 camere disponibile? Am vazut in lista de preturi de pe site-ul lor ca in blocul B sunt doua apartamente de 3 camere la preturi mai mici, cu parcarea mai ieftina... stie cineva de ce? Si o ultima intrebare putin stupida... preturile afisate de ei sunt cu sau fara TVA?
Si da, o sa ma duc la ei sa vorbesc cu un agent de vanzari, dar n-am mai avut rabdare....
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
tottenham_1882
26th September 2007, 21:49
Dragii mei,
Urmeaza sa locuiesc in blocul B, am auzit ca in locul unde aceste blocuri sunt cunstruite a existat o groapa de gunoi si datorita solului foarte slab blocurile s0au lasat cativa centrimetri.. Ce ne facem la un cutremur? Daca solul si fundatia sunt varza, e grav..
coldplay
26th September 2007, 23:09
Da, chiar, eu cred ca ar trebui sa vindeti apartamentele acum, cat mai puteti, cu 10.000, 20.000 EUR, oricat, poate mai recuperati ceva! Serios, solul e moale si fundatia e varza dupa cum s-a dovedit, e clar!
Serios acum, nu ma intereseaza Jupiter desi la un moment dat am avut o tentativa, dar genul asta de zvonuri "nevinovate" sunt super-enervante!
Lasand la o parte de la cine vine acum, de lipsa sursei, etc, utilizarea a macar 2 neuroni legati n-ar strica. In zona sunt o gramada de blocuri care nu par sa fi avut probleme cu solul, fix acolo a fost insa o groapa de gunoi (au fost o gramada din astea, pe la mai toate proiectele imobiliare, daca asculti zvonurile). Care groapa a fost si super-adanca, sapata de stramosii nostri la 20 m adancime probabil, de aia nu au dat de ea constructorii cand au sapat fundatiile... Mai pui si un cutremur "din top" si gata, apocalipsa e aproape!
monicamuresanu
26th September 2007, 23:45
QUOTE(tottenham_1882 @ Sep 26 2007, 15:49)

Dragii mei,
Urmeaza sa locuiesc in blocul B, am auzit ca in locul unde aceste blocuri sunt cunstruite a existat o groapa de gunoi si datorita solului foarte slab blocurile s0au lasat cativa centrimetri.. Ce ne facem la un cutremur? Daca solul si fundatia sunt varza, e grav..
Aceste zvonuri sunt total nefondate. Dupa cum toata lumea stie, la noi nu exista gropi de gunoi pentru ca acestea trebuie sapate si n-are cine s-o faca. La noi colectarea deseurilor se face in munti de gunoi. Sau mai simplu, in intinderi vaste de gunoi pe orice suprafata fie ea margine de drum, camp, maidan, etc. Sunt convins ca si in cazul de fata, zona era folosita pentru a depozita gunoaie, insa sa vorbim de o groapa de gunoi, ar insemna sa ne avantam cam mult.
In schimb, intr-adevar, malul lacului Vacaresti sufera de a avea terenul de suprafata ceva mai moale, fiind o zona de umplutura. Atunci cand s-a sapat fostul viitor lac Vacaresti, pamantul excavat a fost depozitat, logic, pe margini, ca doar nu era sa-l fi dus in dealul Mitropoliei. Nu se mai stie cum s-a facut compactarea si de aceea lumea vorbeste ca de zona in cauza ca fiind "cu probleme". Nu e cazul, atunci cand fundarea se face la 15 metri, cum e facuta la Jupiter. Nici un bloc din Berceni nu mai e fundat la o adancime similara, asa ca putem dormi linistiti. Somn usor!
monicamuresanu
26th September 2007, 23:49
QUOTE(dozer @ Sep 25 2007, 16:49)

Salutare tuturor,
Dupa planuri repetate de a-mi lua o casa pe pamant mai veche si mai la margine, mi-am dat seama ca cei 140k pe care-i bugetasem sunt total insuficieti. Drept pentru care m-am reorientat catre blocurile noi. Ideea de Jupiter imi place din mai multe motive: zona mi se pare interesanta, termenul de livrare, cu toate intarzierile, e totusi destul de aproape, problemele ridicate de voi, desi sunt, nu sunt la fel de grave ca prin alte parti...
Intrebarea pentru cei mai informati ca mine.... mai sunt apartamente cu 3 camere disponibile? Am vazut in lista de preturi de pe site-ul lor ca in blocul B sunt doua apartamente de 3 camere la preturi mai mici, cu parcarea mai ieftina... stie cineva de ce? Si o ultima intrebare putin stupida... preturile afisate de ei sunt cu sau fara TVA?
Si da, o sa ma duc la ei sa vorbesc cu un agent de vanzari, dar n-am mai avut rabdare....
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Sambata cand am trecut pe acolo, cineva chiar cumpara un apartament de 3 camere, n-am idee in ce bloc. Pretul era parca de 175k.
tottenham_1882
27th September 2007, 12:28
Eu stiam ca sunt undeva pe la 150k cu tot cu parcare subterana.
Legat de treaba constructiei, sa speram ca nu se darama sau se inclina la primul cutremur..
suculica
27th September 2007, 13:06
Dar cum ai masurat ca s-au lasat blocurile, personal sau ti-a spus cineva?
Sa fim seriosi, or fi oamenii astia in intarziere si avem nervi pe ei, dar stiu ca fundatia e de peste 10 metri plus ca betonul folosit am inteles de la oameni care se pricep (arhitecti, ingineri constructori) ca ar fi unul dintre cele mai bune.
Orium interesant punctul de vedere legat de cutremur, parca imi si imaginam cum cade A peste B si B peste C sau invers.
suculica
27th September 2007, 14:57
Mai sunt disponibile doar apartamente cu 3 camere, prin toate cele 3 blocuri la 175K unele si altele la 165K.
monicamuresanu
27th September 2007, 19:18
QUOTE(suculica @ Sep 27 2007, 08:57)

Mai sunt disponibile doar apartamente cu 3 camere, prin toate cele 3 blocuri la 175K unele si altele la 165K.
Azi am aflat ca se pare ca au si cumparator pentru ele. Ceva tip care a cumparat un etaj intreg in blocul B si inca nustiu cate apartamente in Hydra. Ori le vinde mai departe, ori le inchiriaza, asta nu mai stiu.
dozer
27th September 2007, 19:54
Intre timp am luat legatura cu ei... Intr-adevar apartamentele de 3 camere sunt la 165k si 175k. Pretul e putin peste ce pot eu, dar principala problema e modalitatea de plata... 30% la precontract si restul la o luna dupa. Daca n-ai toti banii gramada, e greu sa ii pui cap la cap intr-o luna... Drept pentru care, cu parere de rau, nu vom fi vecini... Asta daca nu ma hotarasc sa-mi cumpar un apartament intr-unul din blocurile comuniste din zona...
suculica
28th September 2007, 08:37
Cei care aveti apartamente in B, ati mai auzit ceva despre momentul mutarii? In C am vazut din ce in ce mai multa miscare.
Harleeyus
28th September 2007, 11:56
QUOTE(suculica @ Sep 28 2007, 09:37)

Cei care aveti apartamente in B, ati mai auzit ceva despre momentul mutarii? In C am vazut din ce in ce mai multa miscare.
salut
si eu am vazut ca miscarea e mare in C.
despre B deja au dat o gramada de chiei si cred ca vor termina pana la sf lunii viitoare.
eu am in B si sincer abia astept sa ma mut...
bafta
Harleeyus
28th September 2007, 11:57
QUOTE(suculica @ Sep 28 2007, 09:37)

salut
si eu am vazut ca miscarea e mare in C.
despre B deja au dat o gramada de chiei si cred ca vor termina pana la sf lunii viitoare.
eu am in B si sincer abia astept sa ma mut...
bafta
val18
1st October 2007, 15:06
Voi aveti transformator electric de joasa tensiune in complex?
Daca este cam ce putere nominala are?
IreneAdler
1st October 2007, 20:35
Buna seara vecini,
Astept si eu, ca si voi, sa ma mut in complexul Jupiter. Blocul A, mai precis. Si preferabil pana de craciun. Am inteles ca printre voi sunt si fericiti care au scapat de frustrari si s-au instalat deja cu catel si purcel in B si C. Vreau sa stiu care sunt primele impresii - cum sunt finisajele, daca si unde sunt probleme, etc. Multam frumos.
Harleeyus
2nd October 2007, 10:10
QUOTE(IreneAdler @ Oct 1 2007, 21:35)

Buna seara vecini,
Astept si eu, ca si voi, sa ma mut in complexul Jupiter. Blocul A, mai precis. Si preferabil pana de craciun. Am inteles ca printre voi sunt si fericiti care au scapat de frustrari si s-au instalat deja cu catel si purcel in B si C. Vreau sa stiu care sunt primele impresii - cum sunt finisajele, daca si unde sunt probleme, etc. Multam frumos.
buna vecine,
in caz ca nu ai citit toate posturile iti sugerez sa-l citesti pe Post #132.
eu sunt in bloc B si sper sa ma mut in 30 zile. 
in rest toate cele bune
CocoSoF
2nd October 2007, 13:23
De ce nu te muti mai devreme?
Harleeyus
2nd October 2007, 16:14
QUOTE(CocoSoF @ Oct 2 2007, 14:23)

De ce nu te muti mai devreme?
pei nu e gata ap...
tottenham_1882
2nd October 2007, 16:56
Eu am apartament in blocul B si am luat deja cheile, am inceput sa comand din ele.. Exista cateva imperfectiuni la pereti, parchetul este pus acceptabil, in colturi mai scartaie putin, tocurile la geamuri nu sunt pus la linie, bagheta unde se imbina parchetul cu peretele, pe margine este foarte prost prinsa.. Oricum lucruri rezolvabile, dupa cate am citit pe aici ma asteptam la mai prost.. Am fost vineri de am receptionat contoarul la curent si acum am si lumina in casa. Va trebui sa verificam toate electronicele daca functioneaza si sa vedem cu gazele cand or veni aia sa faca piful.. pana atunci nu se poate proba centrala.
Clovis
2nd October 2007, 18:29
QUOTE(d.parvu @ Sep 13 2007, 10:07)

1) Cred ca Eugen b are multa dreptate. Trebuie ca urgent sa constituim Asociatia Proprietarilor sis a mergem peste ei, cu urmatoarele probleme:
- in proiect erau prevazuti hidranti pe etaje si nu s-au executat. La ultimul etaj s-a mai construit o camera de peste 200 mp. Dna Filip ne-a mai spus ca ea are 2 apartamente in blocul C si este interesata de aceste probleme de aerisire si de calitatea ferestrelor. Ne-a sugerat sa fim atenti la receptie sa reclamam toate defectele.
2) Lasati-o pe acesta dna.Filip care este foarte dubioasa. Pe mine si alte doua personae cu care am discutat ne-a cerut bani pentru contractile de vanzare spunand ca ne face reduceri cu avocata Filip Viviana. Sunt Rude? Nu exista incopatibilitate?
Tot ea ne sugera ca ma poate ajuta pentru finisaje mai bune si materiale mai fine. Se mai afla si alte persoane in aceasta situatie. Rog mesaje pe email privat pentru a decide.
3) Trebuie sa actionam in justitie pentru aceste probleme, dar si pentru calitate, depasire termene. Dna Filip pe care eu o apreciez, se declara nemultumita de calitatea boxelor si ii critica pe turci.

Blocurile sunt construite de turci?
Mare curaj ati avut mai oameni buni sa cumparati acolo. Va apreciez curajul si bafta in continuare ca veti avea nevoie din belsug de ea.
valis24
2nd October 2007, 19:12
Esti un dragut.
suculica
3rd October 2007, 09:42
QUOTE(tottenham_1882 @ Oct 2 2007, 17:56)

Eu am apartament in blocul B si am luat deja cheile, am inceput sa comand din ele.. Exista cateva imperfectiuni la pereti, parchetul este pus acceptabil, in colturi mai scartaie putin, tocurile la geamuri nu sunt pus la linie, bagheta unde se imbina parchetul cu peretele, pe margine este foarte prost prinsa.. Oricum lucruri rezolvabile, dupa cate am citit pe aici ma asteptam la mai prost.. Am fost vineri de am receptionat contoarul la curent si acum am si lumina in casa. Va trebui sa verificam toate electronicele daca functioneaza si sa vedem cu gazele cand or veni aia sa faca piful.. pana atunci nu se poate proba centrala.
Ne poti spune cam cat a durat toata nebunia cu conturul de curent. Te-ai dus tu la Electrica sau vin ei? Cu gazele cum se procedeaza. PIF-ul asta care nu cred ca e mare scofala de ce dureaza asa mult?
Electrocasnicele ce marca sunt la tine?
Eu din punct de vedere al lucrarilor sunt optimista, ce am vazut pana acum pare ok.
Cam care a fost intarzierea la tine, fata de termenul din contractul de vanzare cumparare?
tottenham_1882
3rd October 2007, 10:24
QUOTE(suculica @ Oct 3 2007, 10:42)

Ne poti spune cam cat a durat toata nebunia cu conturul de curent. Te-ai dus tu la Electrica sau vin ei? Cu gazele cum se procedeaza. PIF-ul asta care nu cred ca e mare scofala de ce dureaza asa mult?
Electrocasnicele ce marca sunt la tine?
Eu din punct de vedere al lucrarilor sunt optimista, ce am vazut pana acum pare ok.
Cam care a fost intarzierea la tine, fata de termenul din contractul de vanzare cumparare?
M-au sunat de la Jupiter sa ma duc pentru contuar, au venit cei de la electrica si au verificat curentul in casa si la panou. A durat maxim jum de ora. Numai ca eu acum 3 sapt am platit 6 mil si m-am bagat pe acea lista magica, unde suntem mai multi, si pentru care a fost o persoana care a umblat peste tot la electrica pentru contracte. Evident pentru vro 2 mil de om spaga..
Frigiderul, masina de spalat sunt ariston, cuptorul, hota, aragazul sunt franke, centrala freolli, si ac nu stiu.. cuptorul cu microunde este lg. Eu trebuia sa ma mut la 1 iulie si cheile le-am primit la 25 septembrie.
Hai sa-ti spun ceva legat de turci... tot ce e facut prost in acest complex e facut de romani, turcii sunt f seriosi.. Toate mall-urile de pe la noi sunt facute de turci.. Nu e asta un criteriu de alegere.
suculica
3rd October 2007, 10:56
QUOTE(tottenham_1882 @ Oct 3 2007, 11:24)

M-au sunat de la Jupiter sa ma duc pentru contuar, au venit cei de la electrica si au verificat curentul in casa si la panou. A durat maxim jum de ora. Numai ca eu acum 3 sapt am platit 6 mil si m-am bagat pe acea lista magica, unde suntem mai multi, si pentru care a fost o persoana care a umblat peste tot la electrica pentru contracte. Evident pentru vro 2 mil de om spaga..

Frigiderul, masina de spalat sunt ariston, cuptorul, hota, aragazul sunt franke, centrala freolli, si ac nu stiu.. cuptorul cu microunde este lg. Eu trebuia sa ma mut la 1 iulie si cheile le-am primit la 25 septembrie.
Hai sa-ti spun ceva legat de turci... tot ce e facut prost in acest complex e facut de romani, turcii sunt f seriosi.. Toate mall-urile de pe la noi sunt facute de turci.. Nu e asta un criteriu de alegere.
Multumesc mult pentru raspunsurile la miile de intrebari pe care le am.
Inteleg ca practic dupa ce iei cheile mai sunt niste etape de parcurs care dureaza minim 2 sapt. Cred ca nu are sens sa te intreb daca Jupiter iti va plati penalizarile pentru intarziere?
Uite ca as mai vrea sa te intreb ceva de interes, cand ai facut procesul verbal de predare primire, ai gasit diferente la musaratori ? Sunt camerele cumva mai mici decat in releveu?
Si eu sunt de parere ca ce e facut de romani e mai prost. Pana la urma la fel ca la toate santierele muncitorii sunt tot romani. Unii isi fac treaba, altii nu, pe unii ii intereseaza pe altii nu.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.