Vreau si eu sa-mi recomande cineva un program de editare video.
Care e problema? Trebuie sa fac niste ..cum sa le zic umbre a unor oameni care danseaza, practic niste shape-uri.
Am doua alternative sa desenez totul de mana frame cu frame sau sa import o secventa de poze care de fapt sunt frame-uri ale nei secvente video in care oameni danseaza, dau trace bitmap pe ele sterg ce nu-mi trebuie si raman cu shape-urile.
Daca mai tineti minte reclama aia la Coca-Cola-foria ssau daca nu ceva de genul www.limmy.com la categoria playthings silhouettes.
In flash 2004 iti imorta direct cu sorenson dar odata importat filmul nu ai acces la frame-uri.
Daca stie cineva cum pot sa desfac in imagini,va rog sa-mi spune-ti si mie
tchocksoo
8th March 2004, 04:17
Deci va rog mult daca ma poate ajuta cineva.Are cineva macar habar despre ce vb?A mai facut cineva asa ceva sa-mi spuna cum a procedat,eu cam ma arunc asa cu capul inainte si fac cum cred eu.Chiar am nevoie de un sfat profesional.
alex 33033
8th March 2004, 11:48
eee
flash-ul nu le stie pe toate
ediatrea video e ceva separat
un subiect destul de complex la randul lui
ti-as recomanda adobe premiere
zic ti l-as recomanda cu o oarecare abtinere pentru ca nu e asa de usor de gasit (cel putin de asta m-am convins eu, il caut de mult)
dar daca il gasesti poate faci cumva sa il obtin si eu (daca nu e prea mare deranjul..)
tchocksoo
8th March 2004, 20:17
Acu il instalez.Sa vad ce e de capul lui.Am mai gasit si o tona de pluginuri pt photoshop.Daca il vrei pm me stabilim o intalnire si ti-l dau.
MacromediaMX
8th March 2004, 23:34
incearca cu pinnacle studio.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.