SirCrystiano
2nd April 2007, 10:43
Imi cer scuze dasca mai exista un asemenea topic, dar amfolosit search si nu am gasit nimic.
Eu folosesc Taft extreme, gel pentru par. Mi se pare foarte bun, nu prea imi cade parul. Am auzit pe multi ca ar fi mai buna ceara, dar nu am incercat inca.
Voi ce credeti? Dar despre fixativ si spuma? Spuma mi se pare prea moale, nu prea fixeaza bine.
seara inainte sa ma culc ar trebui sa imi scot gelul din par, sau ar trebui sa il las acolo ca sa il umezesc a 2-a zi si sa stea la fel?
carman
2nd April 2007, 12:02
QUOTE(SirCrystiano @ Apr 2 2007, 11:43) [snapback]2649417[/snapback]
seara inainte sa ma culc ar trebui sa imi scot gelul din par, sau ar trebui sa il las acolo ca sa il umezesc a 2-a zi si sa stea la fel?
adica te culci cu Gelu'...
sonya
2nd April 2007, 12:52
QUOTE(SirCrystiano @ Apr 2 2007, 11:43) [snapback]2649417[/snapback]
Imi cer scuze dasca mai exista un asemenea topic, dar amfolosit search si nu am gasit nimic.
Eu folosesc Taft extreme, gel pentru par. Mi se pare foarte bun, nu prea imi cade parul. Am auzit pe multi ca ar fi mai buna ceara, dar nu am incercat inca.
Voi ce credeti? Dar despre fixativ si spuma? Spuma mi se pare prea moale, nu prea fixeaza bine.
Ceara ingrasa parul si va trebui sa te speli zilnic, altfel capata un aspect uleios, inestetic. Ca si textura este ca un gel de par gras.
Cat despre spuma si fixativ iti recomand wella.
SirCrystiano
2nd April 2007, 20:20
QUOTE(carman @ Apr 2 2007, 13:02) [snapback]2649716[/snapback]
adica te culci cu Gelu'...
NU in nici un caz, dar am auzit pe unii , ca se dau de 2-3 ori pe saptamana si ca sunt dependenti si nu mi-am dat seama cum de se dau de 2 -3 ori pe sapt si ei au freza zilnic. probabil am inteles gresit.
Despre ceara ce ziceti? Merita incercat? e mai buna decat restul produselor?
Sem3ghiN
11th April 2007, 20:52
Eu folosesc Spuma Style 'n' Stay si sunt foarte multumit ... ma spal in fiekare seara p` cap sa nu fak matreatza si oricum nu dorm bine cu tzepi in kap
SirCrystiano
11th April 2007, 20:58
QUOTE(Sem3ghiN @ Apr 11 2007, 21:52) [snapback]2685822[/snapback]
Eu folosesc Spuma Style 'n' Stay si sunt foarte multumit ... ma spal in fiekare seara p` cap sa nu fak matreatza si oricum nu dorm bine cu tzepi in kap

Fixeaza bine ?
ioana88
27th May 2007, 09:53
QUOTE(sonya @ Apr 2 2007, 13:52) [snapback]2649936[/snapback]
Ceara ingrasa parul si va trebui sa te speli zilnic, altfel capata un aspect uleios, inestetic. Ca si textura este ca un gel de par gras.
Cat despre spuma si fixativ iti recomand wella.

ceara de la color trend nu este buna decat daca vrei un aspect de par umed si va trebui sa ai grija pt ca nu se usuca,ramane mereu lipicioasa
Fixativul flexibel de la taft este bun
valipoker
12th January 2008, 10:40
Am si eu o problema cu parul meu, se ingrasa foarte repede , adica sunt nevoit sa il spal o data la 2 zile, deoarece am parul relatv lung si il indrept cu placa nu pot sa stau cu el nespalat...Stie cineva ce pot sa ii fac pentru a nu se mai ingrasa??
sonya
13th January 2008, 14:30
QUOTE (valipoker @ Jan 12 2008, 10:40)

Am si eu o problema cu parul meu, se ingrasa foarte repede , adica sunt nevoit sa il spal o data la 2 zile, deoarece am parul relatv lung si il indrept cu placa nu pot sa stau cu el nespalat...Stie cineva ce pot sa ii fac pentru a nu se mai ingrasa??
Incearca L`Oreal pt par gras.
SlexX
22nd March 2009, 12:51
care este cel mai putin nociv produs ( adica care nu deterioreaza parul...si cand zic asta ma refer la caderea si rarirea parului) dintre cele 4 (Gel,ceara,spuma,fixativ pentru par)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.