QUOTE (herculane @ Jun 30 2008, 10:13)

ai uitat de mine, de M@nuel, Courage, baiatu' de mai sus si mai gasesti cateva sute pe reno.ro

@99con toate reno-urile pe benzina trebuie sa aiba distributia facuta la 60mii conform cartii de service din ro

Al meu e 1.5 dci de 106 cp si primul schimb de distributie in carte este trecut la 120000 km. Repet : masina vine din Franta si inca nu i-a fost schimbata distributia desi are 113000km.Am prieten cu Megane II Sedan 1.5 Dci, caruia la 62000km. i s-a rupt cureaua. Masina cumparata din Romania si probabil facuta in Turcia. In cazul asta pentru mine este mai mult decat clar ca la noi se vinda o cu totul alta calitate decat in vest.
QUOTE (richelieu @ Jun 29 2008, 22:09)

Pentru ca in vest, acolo unde masina are un pret corect

, toate intervalele de revizie sunt duble fata de noi. De-aia scrie ca se schimba distributia la 120k si chiar asa e acolo.
Am intele ca la RENAULT piesele de origine sunt scumpe iar in reprezentante reviziile sunt furt pe fata la pret.Stii cumva un producator de piese de schimb cu o calitate OK si cu un pret cat de cat de bun simt?Daca da, da-mi si mie un numa de firma, pt. ca oricum nu am de gand sa-i fac reviziile in reprezentanta.
A folosit cineva ulei ELF cel ce-l recomanda cei ce la Renault.Ati fost multumit de el? caci eu cred ca nu se compara cu Mobil1 sau cu Aral.Ce ziceti?
Toate chestiile astea au un sambure de adevar pe undeva

. Vei intalni si posesori fericiti si multumiti (cei norocosi) dar pe cuvant ca eu n-am intalnit nici unul. Or fi cunostintele mele ...inclusiv eu, mai ghinionisti cand e vorba de Reno...

Pai fiecare in functie de ce asteptari are si nu in ultimul rand depinde de NOROCUL (bata-l vina) fiecaruia . Eu mai am un VW TOURAN 1.9 ,105 cai din 2008,dar d.p.d.v. al manevrabilitatii prefer MEGANE-ul.E mai sprinten ,si mai usor ce-i drept,consuma ...o nimica toata, insa recunosc ca d.p.d.v. al lucraturii ,ca sa zic asa, VW TOURAN e cu totul altceva .E mai inchegat, fara greieri ,samd.
QUOTE (99con @ Jun 30 2008, 21:50)

Al meu e 1.5 dci de 106 cp si primul schimb de distributie in carte este trecut la 120000 km. Repet : masina vine din Franta si inca nu i-a fost schimbata distributia desi are 113000km.Am prieten cu Megane II Sedan 1.5 Dci, caruia la 62000km. i s-a rupt cureaua. Masina cumparata din Romania si probabil facuta in Turcia. In cazul asta pentru mine este mai mult decat clar ca la noi se vinda o cu totul alta calitate decat in vest.
Pai fiecare in functie de ce asteptari are si nu in ultimul rand depinde de NOROCUL (bata-l vina) fiecaruia . Eu mai am un VW TOURAN 1.9 ,105 cai din 2008,dar d.p.d.v. al manevrabilitatii prefer MEGANE-ul.E mai sprinten ,si mai usor ce-i drept,consuma ...o nimica toata, insa recunosc ca d.p.d.v. al lucraturii ,ca sa zic asa, VW TOURAN e cu totul altceva .E mai inchegat, fara greieri ,samd.