Renault Megane
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

A13

@M@nuel
Bine... astept pana maine.
M@nuel
Gata sefu', se poate? worthy.gif Suntem oameni de cuvant, ce naiba?

M@nuel
Domnu' e servit!
undercoverbrother
"Prietene, te rog sa nu mai vinzi gogosi. Ori ai uitat sa adaugi manopera, ori le-ai schimbat la nenea Nelu de la colt. Chiar si asa este pretul este exorbitant... "

sa-ti cada fata huh.gif . zau ca nu inteleg nimic. si eu am criticat meganul dar incercam sa fiu coerent.

ma simt din nou nevoit sa recomand http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_erorilor_logice
A13
@M@nuel

A13 Posted Yesterday, 20:19
@M@nuel
Chiar te rog sa o scanezi. Cu ocazia asta poate te vei lamuri cum sta treaba si cu pretul manoperei.

M@nuel Posted Yesterday, 20:21
Eu sa ma lamuresc? smile.gif Promit ca maine gasesti factura aici, as pune-o acum dar chiar n-am chef sa merg la garaj.

Da, tu sa te lamuresti, ca eu m-am lamurit. Pretul manoperei de pe factura ta este 88,20 lei. Multumesc pt ca mi-ai dat dreptate.

Nu uita cele doua articole esntiale in relatia cu seful:
Art. 1 Seful are intotdeauna dreptate.
Art. 2 Cand totusi, din diferite motive, seful nu are dreptate se aplica art. 1.

@undercoverbrother
Primul "este" a ramas acolo accidental dupa ce am editat postul. Poate iti culegi fata de pe jos si mai faci o incercare. Cine stie poate vei intelege pana la urma ceva. Daca totusi nu vei intelege poti sa fi linistit ca eu unul nu te condamn.
undercoverbrother
maaare minune... coolspeak.gif

maaare minune... coolspeak.gif

auzi la el, credea ca ma iau de al doilea este... biggrin.gif

speechless...
A13
@undercoverbrother said:

"astra h a parintilor, facuta de vauxhal (sau cum i-o zice) in anglia, dar vanduta de opel nu are nici unul dintre defectele mai des intalnite printre suratelor nemtesti, poloneze sau belgiene (parca si astia fac)."

Ti se poate intampla si tie.

Este suficient?

M@nuel
Nu inteleg ce vrei, de fapt. Sincer. Am zis eu ca nu-i 88,20 lei manopera? In postul din aprilie 2007, sunt exact valorile din factura. Care-i problema?
undercoverbrother
care i-ati facum mai cont astuia pe softpedia? ca sigur nu si-a facut singur.
schimbati-i parola sa nu-l mai vedem pe aici!

parca-i din kafka biggrin.gif
A13

Bineinteles ca daca exista cineva care are alta parere decat domnul undercover sigur are ceva cu el. Nu uita ca tu esti cel care s-a bagat in seama ca musca in lapte.

Si nu uita ca nu esti atotstiutor in domeniu...oricare ar fi acela.
M@nuel
E remarcabil faptul ca vrei sa ai ultimul cuvant, totusi mie nu mi-ai raspuns la intrebare si mi se pare nepoliticos din partea ta, mai ales ca m-am obosit sa caut facturile si sa le scanez. M-ai acuzat ca n-am trecut manopera si ca am facut revizia la coltul strazii, ti-am demostrat cu facturi ca manopera e inclusa si ca operatiunile au fost facute la Dedeman, dealer Renault. Deci?
Un simplu "am gresit" mi-ar fi deajuns. dry.gif
A13
@M@nuel
Nu te-am acuzat ca nu ar fi asa. Daca vei lectura cu atentie posturile anterioare vei intelege unde bateam(adica, in postul din 1 aprilie 2007, ai insirat o lista de preturi in care ai omis manopera. Asta era marea neclaritate. "Restul e cancan").
Cat despre faza cu "am gresit" iti vei da seama ca e inutila si ca nu aveam cum sa gresesc ceva ce nu aveam de unde sa stiu, pt ca in final este factura ta achitata de tine.
semintelor
SALUTARE TUTUROR

AM UN RENAULT MEGANE 1,6 16 V DIN 2002 SI DE 2 SAPTAMANI MI SE RESETEAZA FRECVENT COMPUTERUL DE BORD(MAI PRECIS NU MERGE DECAT SA MEARGA),FENOMENUL ESTE URMATOR:
-DUPA CE I-AM DAT DRUMUL SE RESETEAZA TOTAL,ACURILE INDICATOARE IMI STAU SUB NIVELUL DE 0 PENTRU 2-3 SEC,DUPA CARE ISI REVIN PENTRU 10 SEC
-ACCELEREZ SA PLEC DUPA LOC,IAR DE RESETEAZA(IMI DISPARE SI INDICATIA DE KM ECRANUL ESTE LUMINAT FARA NICI O INDICATIE)ISI REVINE PENTRU UN TIMP,DUCA CARE IAR SE RESETEAZA
CHIAR NU STIU DE UNDE AR FI PROBLEMA(SIGUR 100% ESTE DIN BORD)
DACA ATI AVUT SI VOI PROBLEME CA A MEA VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CE SA FAC!
Above_Gods
QUOTE (semintelor @ 1st June 2009, 11:18) *
SALUTARE TUTUROR

AM UN RENAULT MEGANE 1,6 16 V DIN 2002 SI DE 2 SAPTAMANI MI SE RESETEAZA FRECVENT COMPUTERUL DE BORD(MAI PRECIS NU MERGE DECAT SA MEARGA),FENOMENUL ESTE URMATOR:
-DUPA CE I-AM DAT DRUMUL SE RESETEAZA TOTAL,ACURILE INDICATOARE IMI STAU SUB NIVELUL DE 0 PENTRU 2-3 SEC,DUPA CARE ISI REVIN PENTRU 10 SEC
-ACCELEREZ SA PLEC DUPA LOC,IAR DE RESETEAZA(IMI DISPARE SI INDICATIA DE KM ECRANUL ESTE LUMINAT FARA NICI O INDICATIE)ISI REVINE PENTRU UN TIMP,DUCA CARE IAR SE RESETEAZA
CHIAR NU STIU DE UNDE AR FI PROBLEMA(SIGUR 100% ESTE DIN BORD)
DACA ATI AVUT SI VOI PROBLEME CA A MEA VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CE SA FAC!

ori de la calculator(defect) , ori e o mufa care este oxidata , distrusa , etc si nu mai face contact cum trebuie ; cel putin asa cred
ar trebui sa fie prea multi senzori defecti ca atatea indicaotare sa nu functioneze bine .
undercoverbrother
si eu tot pe contact imperfect as paria.
semintelor
AM INLOCUIT BORBUL MEU CU AL UNUI PRIETENCARE ARE UN RENAULT IDENTIC CU AL MEU,NUMAI CA ANUL DIFERA(AL LUI ESTE DIN 1999),DIFERENTELE INTRE ELE NU SUNT MARIINSA POATE SEMNIFICATIVE:EU AM EURO3,EL ARE EURO2,EU AM COMPUTER DE BORD,EL NU(LUI II ARA DOAR KM TOTALI SI KM PARCUSI DE LA 0,PE CAND LA MINE ARATA SI CATA BENZINA MAI AM,CE MEDIE ORARA AM AVUT,ETC),SI INCA CATEVA MICI DIFERENTE,INSA BORBURILE MERG PERFECT DE LA UNU LA ALTUL,IAR CU CEL AL PRIETENULUI NU MAI FACE NICI UN DEFECT,CLAR ESTE CEVA DUPA PLACA BORDULUI DAR NU STIU CE.
DACA ARE CINEVA DE VANZARE AS FI DISPUS SA-L CUMPAR.
Marius3k
In primul rand renunta la literele mari. In al doilea rand, incearca sa duci bordul la un electronist priceput. wink.gif
semintelor
Eu chiar sunt electronist si inca nu mi-am dat seama
zugry
QUOTE (BadBoyBlue @ 24th September 2008, 19:16) *
Vă compătimesc, dragi posesori de Megane...

Apropo, vi s-a ars vreun bec (faza scurtă/lungă)? smile.gif

da, pe faza scurta, in anul 2 de viata al masinii. Azi unul, saptamana urmatoare celalalt. In anul 3 inca unul.
primul m-a costat 47 ron manopera + bec la dealer. Urmatoarele m-au costat 20-22 ron/ bec H2 si 20-30 min de chin si niste julituri de schimbat in parcare su mana bagata prin gura de vizitare de pe carenajul rotii fata.

"niste hoti!" cum zicea cineva mai devreme...

Privitor la distributie, mai sunt persoane care au sarit de recomandatii 60.000km fara sa execute distributia? si la cati km ati purces la inlocuire?
tchoara
Da, am schimbat-o eu la 73.000 la 1,9 dci. Cea veche nu era roasa deloc, dar daca tot o cumparasem pe cea noua si daca tot era demontata masina... am schimbat-o. Dracia dracului cu cureaua de distributie de la 1.9 ca, desi e motor de Laguna, nu se potriveste nici cea de la Laguna, nici cea de la Megane 1,5 dci.
TinCup
Citesc ce-au scris altii pe forumul asta si ma scarpin in cap.. exemple:
CITAT
spatele prea usor la Hatch il face pasibil de "fenomenul capra" ... motiv pentru care stiu de posesori care pleaca la drum cu un bidon de 20 de apa ... si comportamentul suspensiei se schimba radical.

CITAT
Franele mi s-au parut ineficiente, cu un ABS care intra extrem de repede, cand ti-e lumea mai draga

Am un Megane II , 1.5 dCi 80 CP de vreo 4 ani, am facut 80.000 km cu el.
Intr-o vreme mergeam des Timisoara-Bucuresti, intre Deva si Arad (un fel de Valea Oltului, dar mai liber) in 50 drumuri poate m-au depasit 3 masini, si alea mult mai scumpe si mai sportive. In conditiile in care sunt sofer, nu pilot, nu mi-a fugit spatele niciodata, n-am subvirat, si altii cu masini mult mai scumpe nu s-au putut tine dupa mine. Nu vad ce-as mai putea cere de la o masina totusi ieftina.
Dupa 80.000 km inca sunt incantat de franele de pe Megane. Absolut toti care mi-au condus masina au spus ca n-au vazut asa frane in viata lor. Am condus alte masini si pot sa spun ca franele de pe Megane sunt pur si simplu incredibile.
Dupa ce ai schimbat primul bec, urmatorul il schimbi in 30 secunde. Recunosc ca primul mi-a luat 30 minute si multe injuraturi.
Ce as enumera ca defecte:
- vizibilitate proasta in curbe la stanga, datorita stalpului foarte gros.
- piese si manopera scumpe (nu mai scumpe ca la alte marci totusi)
- senzorul pentru stergatoare o ia razna din cand in cand, la 2-3 picaturi stergatoarele merg la viteza maxima
digioptic
Salut.

Pentru ca nu e frumos sa mai deschidem cate un topic, ma "lipesc" si eu aici.

Topicul se numeste "Renault Megane in viziunea mea", tare as vrea sa zic si eu "viziunea", dar poate e mai bine sa ma abtin.

Dupa 6 ani, nu pot spune ca a fost o masina nefiabila, ba chiar as fi in stare sa o numesc de "incredere"... DAR... Pretul pieselor este unul fara nici o legatura cu bunul simt si realitatea fiabilitatii lor. Mai ales preturile practicate de service-urile reno.

O problema des intalnita si sunt convins ca multi din cei posesori si reponenti pe topicul asta au avut-o. Comutatorul de lumini, cu panglica de airbag... Am luat unul SH, nu a tinut decat doua saptamani, altul, tot SH, doar o saptamana... dry.gif Pana la urma, poate e mai bine sa iau unul nou din service-ul reno, dar pretul e...cam exagerat, de asta imi permit sa va intreb, desi am "googalit" in disperare:

Stie cineva un magazin in bucuresti, unde pot gasii acest comutator nou, e un magazin serios in bucuresti, unde-l pot comanda ?

Am comandat pana acum la doua si nu am primit raspuns.

Va multumesc anticipat
digioptic
CITAT (digioptic @ 10th October 2009, 20:58) *
Salut.

Pentru ca nu e frumos sa mai deschidem cate un topic, ma "lipesc" si eu aici.

Topicul se numeste "Renault Megane in viziunea mea", tare as vrea sa zic si eu "viziunea", dar poate e mai bine sa ma abtin.

Dupa 6 ani, nu pot spune ca a fost o masina nefiabila, ba chiar as fi in stare sa o numesc de "incredere"... DAR... Pretul pieselor este unul fara nici o legatura cu bunul simt si realitatea fiabilitatii lor. Mai ales preturile practicate de service-urile reno.

O problema des intalnita si sunt convins ca multi din cei posesori si reponenti pe topicul asta au avut-o. Comutatorul de lumini, cu panglica de airbag... Am luat unul SH, nu a tinut decat doua saptamani, altul, tot SH, doar o saptamana... dry.gif Pana la urma, poate e mai bine sa iau unul nou din service-ul reno, dar pretul e...cam exagerat, de asta imi permit sa va intreb, desi am "googalit" in disperare:

Stie cineva un magazin in bucuresti, unde pot gasii acest comutator nou, e un magazin serios in bucuresti, unde-l pot comanda ?

Am comandat pana acum la doua si nu am primit raspuns.

Va multumesc anticipat

Fratilor, chiar nimeni nu stie ? huh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.