Corbul2004
2nd March 2004, 09:26
International Upgrade
Acum ai peste 100 de destinatii catre care poti suna, la preturi speciale! Numai 0.19 USD/minut pentru a-ti putea suna pe telefonul fix partenerii de afaceri, familia sau prietenii aflati in Europa, Venezuela, Noua Zeelanda, Liban etc.
Pentru Canada si Statele Unite ale Americii, ai parte de tariful special de 0.19 USD/minut indiferend ca destinatia apelului tau este un telefon fix sau mobil.
Beneficiezi de tarife nationale pentru apeluri internationale oricand doresti, oriunde ai fi in aria de acoperire Zapp! Pentru a profita de aceste preturi trebuie sa te abonezi la International Upgrade. Abonamentul lunar pentru acest serviciu este de NUMAI 3 USD.
Tarife apeluri internationale
SUA & Canada - Fix & Mobil 0,19 USD/minut
Zona 0 - Fix 0,19 USD/minut
Zona 0 - Mobil 0,29 USD/minut
Zona Internationala Tari componente
Zona 0 Albania, Algeria, Andorra, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaijan, Bangladesh, Belarus, Belgia, Benin, Bolivia, Bosnia-Hertegovina, Botswana, Brazilia Brunei, Bulgaria, Burundi, Canada, Cehia, Chile, China, Cipru, Columbia, Congo, Costa Rica, Croatia, Danemarca, El Salvador, Estonia, Elvetia, Finlanda, Franta, GABON, Georgia, Germania, Ghana, Gibraltar, Grecia, Guam, Guinea, Guinea Franceza, Hong Kong, Iceland, Indonesia, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kazakhstan, Kuweit, Kyrgyzstan, Laos, letonia, Liban, Lesotho, Libia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Macedonia, Malawi, Malaesia, Malta, Marea Britanie, Mexic, Moldova, Monaco, Mongolia, Mozambic, Muntenegru, Namibia, Niger, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda, Palestina, Paraguai, Peru, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Rusia, Rwanda, San Marino, Singapore, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia, Tadjikistan, Tailanda, Taiwan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Uganda, Ungaria, Uruguai, Uzbekistan, Venezuela, Insulele Virgine (UK), Insulele Virgine (US), Zambia si Zimbabwe.
Note:
Pentru activarea acestui serviciu nu este necesara constituirea vreunui depozit de garantie. Perioada minima de abonament la serviciul International Upgrade este de 3 luni.
Granularitatea pentru apelurile internationale este de 60 secunde.
Fiecare operator are dreptul de a-si stabili propriile zone de apeluri internationale.
Preturile se pot modifica conform reglementarilor privind convorbirile internationale.
Preturile si tarifele nu includ TVA.
Sebastian
2nd March 2004, 23:17
E o noutate faptul ca s-au mai adaugat niste destinatii.
Care e problema ?!
Corbul2004
3rd March 2004, 09:55
inainte erau 48 de destinatii cu 19c/min acum sunt 100.
bonefry
3rd March 2004, 18:20
care lucreaza la zapp sa ridice mana sus !
George_Catean
4th March 2004, 08:50
oare pentru activarea acestui serviciu imi cere depozit?...ca pentru activarea internationalului standard mi-a cerut 50 $ !!!
zippo123
4th March 2004, 09:10
nu se cere depozit pentru international upgrade
de la activarea serviciului cu abonament de 3 $ esti obligat sa nu renunti la el decat peste 3 luni.
Masterboy
21st November 2005, 23:01
QUOTE(lov3r @ Nov 21 2005, 22:19)

Am vazut la t.v. tarife internationale la zapp cu 13 centi cu 130 de tari dar pe site nu e nimic...care stie mai multe?
Pai atunci ar trebui schimbat si titlul acestui thread, desi e mai bine sa asteptam pina apare pe site-ul Zapp sau mai confirma cineva.
Suna prea bine sa ai doar $ 0.13/min cu USA si atentie, pe mobil. :cool:
chriss
21st November 2005, 23:04
confirm si eu am vazut.
Terrorwave
21st November 2005, 23:14
QUOTE(Masterboy @ Nov 21 2005, 23:01)

Pai atunci ar trebui schimbat si titlul acestui thread, desi e mai bine sa asteptam pina apare pe site-ul Zapp sau mai confirma cineva.
Suna prea bine sa ai doar $ 0.13/min cu USA si atentie, pe mobil. :cool:
Intr-adevar sunt 10 tari (doar atat deocamdata) cu care poti vorbi la tarife preferentiale: 0,13 USD / minut pe fix si 0,23 USD / mobil. Intr-adevar SUA si Canada beneficiaza un tarif unic de 0,13 USD / minut atat pe fix cat si pe mobil.
Dintre cele 10 tari fac parte printre altele: Italia, Franta, Germania, Turcia, Liban, SUA, Canada, Spania, Moldova si alte cateva. Accesul la serviciu se face in baza unui abonament lunar de 1 USD (care se ataseaza numai peste ISD Upgrade - 3 USD - deci e obligatoriu sa ai ISD Upg activ). Schimbarea unei tari presupune o taxa de 0,50 USD. Cam atat stiu acum...
emanu900
21st November 2005, 23:18
1) Orice optiune activata de voce trebuie tinuta minim 3 luni de la data activarii altfel platesti 10 USD penalizare ca ai dezactivat inainte de termenul limita!
2) Este adevarat: 13 centi pe minut, dar ATENTIE! NUMAI CU: Italia, Germania, si inca vreo 4 sau 5, parca si SUA fix si mobil! Dar 13 centi pe minut numai cu fixul din aceste tari(fara SUA care e si pe mobil la fel) iar pt mobile de la 29 centi cat e standard, s-a redus la 23! Si faza si mai BOMBA e ca pt aceste tarife micsorate cat de cat trebuie sa mai platesti 1 USD IN PLUS fata de cei 3 USD cat costa optiuna UPGRADE INTERNATIONAL!
P.S.
Chiar asa e de greu sa sunati la 111?

UPS, SCUZATI VA ROG! VAD CA A MAI POSTAT CINEVA SIMULTAN CU MINE, CHIAR CU INFORMATII MAI CLARE!
Florinm
22nd November 2005, 11:12
Tarifele spre Sua sau Canada, sunt la acelasi pret indiferent ca sunt pe fix sau mobil, indiferent de operatorul romanesc prin care se initiaza apelurile.
Masterboy
22nd November 2005, 18:36
QUOTE(emanu900 @ Nov 21 2005, 23:18)

trebuie sa mai platesti 1 USD IN PLUS fata de cei 3 USD cat costa optiuna UPGRADE INTERNATIONAL!
Acel dolar il amortizezi imediat daca vorbesti cel putin citeva minute pe international in fiecare luna.
La altii e peste $1/min cu SUA si alte destinatii
Ahitofel
26th November 2005, 23:06
Salutare tuturor.
Fac niste precizari: in urma cu cateva minute am sunat si eu la 111, fiind un mare consumator de telefonie internationala, si am aflat ca oferta e valabila doar pt o tara (ceva in genul numere favorite) din grupul de vreo 10 tari disponibile. Deci iti alegi tara in care vorbesti cel mai mult, suni la ei sa-ti activeze optiunea "tara favorita" si pentru doar 1$ pe luna in respectiva tara vei vorbi cu 0.13$ respectiv 0.23$ pe minut in functie de destinatia apelului, respectiv fix sau mobil. Deci 1$ pt o tara, si ai posibilitatea doar o tara sa alegi, apoi orice schimbare e taxata cu 0.50$.
S-auzim numa' de bine!
AcidMan
4th December 2005, 18:01
am luat eu un pliant cu International dintr-un magazin zapp.
AcidMan
5th December 2005, 20:33
e chiar mai rau. Canada, SUA sunt trecute cu 29 de centi.
AcidMan
7th December 2005, 13:27
de asta spuneam ca e greseala?