stofa cu aspect sifonat !

tki

worthy.gif worthy.gif Sunt oarecum disperata deoarece am cumparat un costum (sacou+pantalon) - super fain +pret adecvat(!) - cu aspect de stofa sifonata (stofa este 60%lina, 40% poliester). Cind l-am cumparat ideea mea era ca il voi calca si asa am sa il port. NU MERGE ! Am incercat in toate felurile (cunoscute de mine): cu cirpa uda, spalat in apa rece/ spalat in apa calda si apoi calcat umed (spre ud!), calcat cu cirpa umezita cu otet, calcat cu aburi la diverse temperaturi (am incercat pe portiuni, evident). NU A MERS (e de calitate, deh!). Stie cineva alta metoda?
Laberta
Du-l la o curatatorie sau croitorie.

tki
QUOTE(tki @ Mar 28 2007, 14:38) [snapback]2630496[/snapback]
worthy.gif worthy.gif Sunt oarecum disperata deoarece am cumparat un costum (sacou+pantalon) - super fain +pret adecvat(!) - cu aspect de stofa sifonata (stofa este 60%lina, 40% poliester). Cind l-am cumparat ideea mea era ca il voi calca si asa am sa il port. NU MERGE ! Am incercat in toate felurile (cunoscute de mine): cu cirpa uda, spalat in apa rece/ spalat in apa calda si apoi calcat umed (spre ud!), calcat cu cirpa umezita cu otet, calcat cu aburi la diverse temperaturi (am incercat pe portiuni, evident). NU A MERS (e de calitate, deh!). Stie cineva alta metoda?

Am intrebat si la curatatorie si la croitorie: mi-au spus ca procesul este ireversibilpt ca stofa a fost sifonata inainte de croire. Ma rog, m-am hotarit sa il port asa
Krystyna
vei fi ffff trendy! biggrin.gif
March1
Legat adiacent de subiectul in cauza am o problema la care caut o solutie mai buna; Stie cineva cum as putea calca cravatele sotuluyi meu? la o prima incercare mai mult le-am sifonat decat calcat fie ca erau din matase sau panza;
maltese
Pui deasupra o carpa din bumbac, nu se calca direct pe tesatura.
luk4
Reinvii topicul ...cu o mica nelamurire(de barbat).
Un pantalon(gen pantalon de costum de exemplu) care este prea larg (pe picior nu in talie) mai poate fi "ingustat"(adica redus diametrul pe picior(nu si in talie?))?
Multumesc anticipat pentru eventuale lamuriri:)

crank_
CITAT (luk4 @ 11th September 2009, 17:48) *
Reinvii topicul ...cu o mica nelamurire(de barbat).
Un pantalon(gen pantalon de costum de exemplu) care este prea larg (pe picior nu in talie) mai poate fi "ingustat"(adica redus diametrul pe picior(nu si in talie?))?
Multumesc anticipat pentru eventuale lamuriri:)

Da.Il rogi pe croitor sa ti-i "ingusteze".
luk4
QUOTE (crank_ @ 11th September 2009, 22:06) *
Da.Il rogi pe croitor sa ti-i "ingusteze".

Ok deci se poate...
Mersi.
crank_

Cu plăcere happy.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.