QUOTE(meeshu @ Apr 11 2007, 16:29) [snapback]2684400[/snapback]
Va sugerez sa incercati si cu politia. Eu am avut o situatie in care unul din vecini "adormise" cu televizorul deschis. Se auzea in tot blocul.
Mi-am luat inima in dinti si am sunat la apartamentul cu pricina....de cateva zeci de ori...nici un raspuns.
Exasperat de faptul ca nu puteam dormi si a doua zi trebuia sa merg la serviciu devreme am sunat la politie.
Dupa 10 minute au venit, le-am aratat apartamentul de unde venea zgomotul si au sunat.
Nu a raspuns nimeni, asa ca au sunat la circa de politie sa afle nr de telefon din apartament; au incercat si la telefon, dar tot nimic.
M-au invitat a doua zi de dimineata la circa sa dau o declaratie pe baza careia urmau sa aplice o amenda proprietarului apartamentului de unde venea zgomotul (nu m-am dus, nu prea imi sta in fire sa fac rau celor din jur)
Desi galagia a durat toata noaptea, intr-un final am reusit sa adorm, calmat oarecum si de interventia prompta, chiar daca fara succes, a politiei.
Nu sunt apologetul politiei romane, dar merita incercat (am mai avut parte de un incident, de data asta cu o agresiune in scara blocului din partea unui vecin - altul decat cel de sus si in alta locatie - si de asemenea politistul de proximitate s-a prezentat prompt la fata locului).
Problema este ca si la casa poti sa ai suprize neplacute: vreun vecin iubitor de genuri muzicale exotice care, aflat in extazul trairii artistice (eventual zi de zi), simte nevoia sa converteasca jumatate din cartier la noile valori culturale.....
Partea amuzanta e ca si eu am avut de-a face cu un vecin beat care a adormit cu tv-ul la maxim. Dupa ce am batut in usa si nu mi-a deschis, am luat decizia inteleapta de a-l deconecta de la cablu. Dupa cum se stie, tv-urile moderne se inchid automat in 5 minute de lipsa semnalului. Am dormit linistit si satisfacut de ideea ce-mi venise!