Pt. Abonatii de la RCS + HBO LEGALI...........

lupull
Buna seara sant si eu un abonat al firmei de cablu RCS si totodata un ABONAT LEGAL HBO si am deschis acest thread in ideea constiintizarii unei probleme care ma preocupa si sant ferm convins ca mai sant si alti abonatii de la RCS (nu stiu la noul UPC - fost ASTRAL - daca au aceeias problema) , care au aceeias problema ca mine , dar despre ce este vorba:

-Avand in vedere ca preturile la televizoare au scazut destul de mult (pe langa posibilitatea de-a cumpara in rate ) am devenit si eu un posesor al unui televizor cu posibilitatea decodari semnalului audio STEREO sau DUAL , pana aici totul bine si frumos pana cand apare acel DAR fiind si un ABONAT LEGAL HBO am constatat ca TOCMAI POSTULUI CARE-L PLATESC SINGUR CA FIIND DE SINE STATATOR (HBO-UL ) IL RECEPTIONEZ CU SUNETUL DE CEA MAI PROASTA CALITATE ADICA MONOFONIC (pana acum avand un tv monofonic nu realizam cat de grava ar fii problema).

-Dintr-un total de 65 de frecvente cat au pe cablu (ca numar de programe cred ca sant 70 sau peste putin , unele frecvente avand 2 programe : de zi si de noapte) , din aceste 65 de frecvente doar 2 frecvente emit cu sunet MONOFONIC (Hallmark-ul , dar fiind unul din cele 70 de programe , am zis sa-l trec cu vederea) si HBO-ul care pe langa ca are sunet MONOFONIC il mai si platesc (CRED CA EXISTA O REGULA LA ROMANII CARE ZICE : CA CEL CARE ESTE CINSTIT , ALA SA AIBA CELE MAI MULTE NECAZURI , BANII PUTINI s.a , FIINDCA PARTEA CEALALTA A CELOR CARE NU SANT CINSTITI O DUC BINE MERSI IN TOATE PRIVINTELE)

Sa mai spun de reclama facuta de cei de la HBO in programul lor si pe teletext in legatura cu transmisia anumitor filme au coloana sonora cu DOLBY DIGITAL , nici vorba la cablu RCS , poate pe CABLU DITAL (alta gaselnita RCS) sau DIGI TV.

Am trimis si un e-mail catre firma , dar cred ca este aproape o luna si nici macar un raspuns legat de aceasta problema , de aceea va rog ca cine se afla in aceeias situatie ca si mine sa posteze pe acest thread si poate cand o sa fim mai multi , lucrurile se vor schimba , repet numai ABONATII LEGALI cu TELEVIZOARE STEREOFONICE si LEGAT NUMAI de RECEPTIONAREA SUNETULUI pe HBO , FIINDCA ACEST PROGRAM IL PLATIM SEPARAT DE RESTUL DIN GRILA RCS-ului.

Si poate trag speranta ca poate cineva si de la HBO va citi acest thread macar din curiozitate , fiindca cum am scris mai sus in aceasta situatie probabil ca uni si poate vor fii si alti au renuntat ori la a mai fii abonat HBO sau au trecut in ilegalitate , fiindca orice lucru (program codat) este facut pentru a fii spart (decodat ilegal) , a se vedea istoria programelor de pe satelit care au la activ cel putin 5-6 sisteme de codare si unele chiar ajungand si la varianta 2 - 3 si tot au fost decodate pana la urma (sant curios cat timp vor rezista platformele digitale de la noi avand cel mai amre impediment receptia cu un singur televizor si probabil ca mai sant si altele) , asta este mersul progresului fiindca din greseli se invata (dupa mine nu exista ceva 100% bun sau rau , chit are 0,1% scapari si tot exista si o imperfectiune)

Mai nou ce am vazut in oferta RCS-ului : CABLU DIGITAL cea ce dupa mine s-ar traduce asemanator cu DIGI TV , numai ca aici fiind vorba de semnalul de pe cablu si nu prin satelit (deci o alta gaselnita ecomomica a RCS-ului si obstructionarea implicita a abonatului la a urmari programele tot la un singur televizor (abonatul primind un receiver (set-top-box) cu care se face decodarea din semnal digital in semnal analogic pentru a putea fii urmarit pe actualele televizoare , la ora actuala neexistand televizoare care sa receptioneze si sa decodeze semnalul digital , nici macar pentru canalul 54 care emite test pentru Bucuresti si va face parte probabil din viitoarele canale pentru televiziunea digitala terestra (DVB-T))

In fine vorbaraia multa.......... ,deci sant curios sa vad cati dintre abonatii RCS-ului sant nemultumiti ca si mine de aceeias problema , week-end placut si la revedere.
sarcani
Ai dreptate. Problema la RCS este ca "se lucreaza". Eu am renuntat lunile trecute la HBO si mi-am pus o "barabola". As renunta de tot la cablu dar am trei TV-uri in casa plus rahatul de internet. Au fost saptamana asta si mi-au pus pe fibra. Merge ca porcu si nu-l mai pot avea in retea. Treaba buna si cu concurenta. La cate probleme au cu gigitv, rcs si rds, HBO stereo este fix pix.
*Victor*
QUOTE(lupull @ Mar 24 2007, 22:04) [snapback]2614872[/snapback]
In fine vorbaraia multa.......... ,deci sant curios sa vad cati dintre abonatii RCS-ului sant nemultumiti ca si mine de aceeias problema , week-end placut si la revedere.

Eu nu sunt nemulțumit de problema asta. Eu am HBO stereo.
zuppy
esti pe digitv cablu sau pe analogic ?
si la mine e mono (rcs bucuresti).
*Victor*
Analogic. RCS Oradea.
MasterT
Eu sunt din arad, nu platesc HBO la abonament, si nu am nici vreo alta jmecherie, da se vede beton si sunetu e stereo si de cea mai buna calitate!
lupull
Sal , am o rugaminte la voi si mai ales la cei care scriu ca receptioneaza HBO-ul STEREO sa specificati si din ce zona a tari sante-ti si daca sante-ti pe CABLU ANALOGIC , fiindca aceasta problema s-ar putea ivi numai pe CABLU ANALOGIC din CAUZA CODARI si REMODULARI SEMNALUI , cea ce pe CABLU DIGITAL sau DIGI TV semnalul este transmis direct digital , DECODAREA FIIND FACUTA de CARTELA sau RECEIVERUL (SET-TOP-BOX-ul) platformei respective.
Deci MasterT poate ne spui si din ce zona esti si daca receptia STEREO se face pe CABLU ANALOGIC sau CABLU DIGITAL , dupa cate am vazut din primele raspunsuri problema mea s-ar putea sa fie una zonala (BUCURESTIUL ?!?) ,Victor fiind din Oradea receptioneaza corect dupa cum ne-a scris.
Astept in continuare raspunsuri de la voi si wwek-end placut in continuare.
claudiu77
Mai bine pui tu mana pe cartea de gramatica....
In ceea ce priveste calitalea receptiei pe RCS - Bucuresti, astia sunt mai interesati in acest moment sa dezvolte DVB-C-ul decat sa imbunatateasca actuala tehnologie.
safe123
eu il prin Mono...Rcs Colentina
salve
QUOTE(claudiu77 @ Mar 25 2007, 11:51) [snapback]2616454[/snapback]
Mai bine pui tu mana pe cartea de gramatica....
In ceea ce priveste calitalea receptiei pe RCS - Bucuresti, astia sunt mai interesati in acest moment sa dezvolte DVB-C-ul decat sa imbunatateasca actuala tehnologie.

Hai ca esti tare cu gramatica!:))))))))))))))))))))))) Stai ca asta-i numai inceputul. Sa vezi ce urmeaza peste cativa ani..................
lupull
Sal , era de asteptat ca cineva sa-se lege si de alt ceva decat subiectul in sine , numai ca a cazut singur in propiai observatie .
Trecand peste aceasta observatie (nimeni nu este perfect 100%) , intradevar cei de la RCS sant interesati mai mult pentru dezvoltarea transmiteri prin cablu in digital ,numai pentru acel decodor (set-top-box) care te limiteaza la un singur televizor , deci vrei sa vezi la mai multe televizoare mai scoti un ban in plus , pe langa faptul ca si abonamentul in cazul receptionarii a intregi oferte (programe) depaseste 40 de roni ( fata de 36 roni cat este pentru toate programele pe analogic) ,iar romanul fiind obisnuit tot de catre societatea de cablu sa urmareasca la mai multe televizoare pe standardul actual analogic (cred ca proportia in momentul de fata este mai mare pe cablu analogic decat digital).
Sant de acord ca intr-un viitor apropiat (2-3 ani prognozez eu pentru noi romanii)se va trece pe digital in totalitate , dar si televizoarele se vor schimba , de fapt chiar acest lucru (schimbarea receptoarelor tv analogic cu cele digitale) va influenta dezvoltarea televiziuni digitale , pana atunci se vor inmulti probabil numarul abonatiilor care vor schimba standardul actual (analogic) cu cel digital cu acele set-top-box-uri numai ca preturile ar trebui sa mai scada pentru a atrage mai multi clienti pentru cablu digital , iar pentru cei cu mai multe televizoare deci implicit mai multe set-top-box-uri ar trebui sa ia la jumatate de pret abonamentul ca sa-l faca mai atractiv pentru abonati
In fine astept in continuare raspunsuri de la voi , mai ales din cartierele Bucurestiului fiindca banuiesc ca in momentul de fata , doar aici ar exista aceasta problema .
claudiu77
Sunt sigur ca, o data cu (re)lansarea ofertelor comerciale , gandite cu capul, nu cu altceva (vezi cazul astral), o sa apara si oferte multiview. Practic o sa platesti un singur abonament pe familie, iar pentru receptoare suplimentare o sa platesti o taxa modica 2 - 3 euro / luna de receptor. Practic asa se intampla acum la unii operatori DTH (Boom si Dolce). Si in felul asta se impaca si capra si varza.

PS. : Nu am cazut in propria observatie. O litera tastata gresit din cauza vitezei nu se compara cu aberatiile tale gramaticale. Dar nu asta e problema. Pentru ca cei care citesc acest forum sa te intelega, trebuie neaparat sa te exprimi in scris (ca altfel nici nu se poate) corect din punct de vedere gramatical. Nu ti-am zis-o cu rautate, dar e dureros sa vezi ca in 2007 inca mai sunt oameni care nu stiu sa scrie corect.
MaxxJr
vorbiti mult si prost si fara rost... ewpu.gif death.gif
mtest
@lupull: dupa text, pari reclamagiu profesionist.

'Cat de grava e problema' cand tu aveai televizor mono? Hello! Ce-mi scapa mie?
Digi cablu gaselnita a RCS-ului? Cauta pe Google 'DVB-C' si sa vezi ce de gaselnite a pus RCS prin Europa... (apropos, daca ai Digi cablu, iti ramane in continuare semnalul analogic)
Dar ca poti urmari Euronews atat in engleza cat si in franceza (in analogic), asta nu e problema, nu? (cel din Oradea care are HBO stereo, nu poate sa faca asta de ex. asa ca aude doar franceza)

Oricum, din ce inteleg eu, pentru a putea filtra HBO, se foloseste o frecventa nestandard; cam asta ar fi motivul pentru care nu merge stereo.

A, BTW, poate ne spui tu (care te pricepi) cum se face Dolby Digital in analog; ca sa invatam si noi astia care nu ne pricepem... Sper ca nu va trebui sa asteptam pana iti iei televizor cu DD :-)

Sa nu uit: si daca o sa ai televizor cu DVB-C, la ce crezi ca o sa-ti foloseasca? Cum o sa decriptezi semnalul?
lupull
Sal , in primul rand pentru "mtest" care dupa ce a scris aici nu prea este in cunostinta de cauza si ma vad nevoit sa-i scriu niste lamuriri legate de ce nu cunoaste :

-PRIMA PROBLEMA CU SCAPATUL : AM SPECIFICAT MOTIVUL PENTRU CE ANUME SANT IN MOMENTUL DE CAUZA NEMULTUMIT - PLATESC UN SINGUR CANAL LEGAL SI IL RECEPTIONEZ IN CONDITII MAI PROASTE DECAT CELELALTE 70 DE PROGRAME (EXCEPTIA FIIND "HALLMARK-ul") , daca tie iti convine sa platesti un program individual si sa-l auzi in conditi mai proaste (monofonic) decat celalalte programe asta este problema ta si nu-am ce-ti face.

-DIGI CABLU GASELNITA RCS aici nu am inteles eu ce ai vrut sa spui , eu m-am referit la ideea doar cu acel decodor per televizor (cum se folosea inainte pentru decodarea programelor pentru adulti si HBO la firma "Romsat Cable TV" care a fost preluata de RCS ) si in acest caz pentru mai multe televizoare iti trebuie mai multe decodoare , in privinta semnalului nu trebuie sa-ti mai explic fiindca am scris mai sus.

-LEGAT DE PROBLEMA CU EURONEWS SI IN AFARA DE ACEST PROGRAM MAI EXISTA INCA VREO 4-5 PROGRAME IN GENUL LUI , vezi programele de desene animate ( nu toate - CARTOON - JETIX - programe de sport - EUROSPORT - MOTORS TV - program de stiri - EURONEWS -) , aceste programe sant retransmise avand sunet DUAL1/DUAL2 ( acest sistem pe sunet transmite individual cate o limba straina per canal , in momentul in care din telecomanda ai posibilitatea de a selecta DUAL1 sau DUAL2 in ambele difuzoare vei auzi doar limba straina care ai ales-o ) iar anumite televizoare nu au si decodare pentru DUAL1/2 CI NUMAI PENTRU STEREO ,poate aceasta este explicatia pentru acest canal in Oradea , incearca si pe celelalte programe de mai sus si vezi ca ai posibilitatea de a alege intre ROMANA si ENGLEZA pentru programele de desene animate ( pe TCM nu functioneaza decat ENGLEZA orice DUAL ai apasa (afisa)) si EUROSPORT (Eurosport-ul emite prin satelit in vreo 7 limbi straine din cate stiu eu) si intre ENGLEZA si FRANCEZA pentru programele EURONEWS si MOTOR TV , deci totul depinde de tipul televizorului daca are decodor pentru ambele tipuri de decodare a sunetului (NICAM - sunet STEREO si ZWEITON (A2- DUAL1/2 standard german pentru transmiterea sunetului in mai multe limbi straine )) , sper ca m-am facut inteles pentru tine cat decat , daca vrei iti pot raspunde si alte nelamuriri din acest domeniu.

-LEGAT DE DOLBY DIGITAL IN ANALOGIC : decodarea se poate face pe 2 cai:
lupull
[quote name='lupull' date='Mar 27 2007, 22:42' post='2627874']
Sal , in primul rand pentru "mtest" care dupa ce a scris aici nu prea este in cunostinta de cauza si ma vad nevoit sa-i scriu niste lamuriri legate de ce nu cunoaste :
-PRIMA PROBLEMA CU SCAPATUL : AM SPECIFICAT MOTIVUL PENTRU CE ANUME SANT IN MOMENTUL DE CAUZA NEMULTUMIT - PLATESC UN SINGUR CANAL LEGAL SI IL RECEPTIONEZ IN CONDITII MAI PROASTE DECAT CELELALTE 70 DE PROGRAME (EXCEPTIA FIIND "HALLMARK-ul") , daca tie iti convine sa platesti un program individual si sa-l auzi in conditi mai proaste (monofonic) decat celalalte programe asta este problema ta si nu-am ce-ti face.

-DIGI CABLU GASELNITA RCS aici nu am inteles eu ce ai vrut sa spui , eu m-am referit la ideea doar cu acel decodor per televizor (cum se folosea inainte pentru decodarea programelor pentru adulti si HBO la firma "Romsat Cable TV" care a fost preluata de RCS ) si in acest caz pentru mai multe televizoare iti trebuie mai multe decodoare , in privinta semnalului nu trebuie sa-ti mai explic fiindca am scris mai sus.
-LEGAT DE PROBLEMA CU EURONEWS SI IN AFARA DE ACEST PROGRAM MAI EXISTA INCA VREO 4-5 PROGRAME IN GENUL LUI , vezi programele de desene animate ( nu toate - CARTOON - JETIX - programe de sport - EUROSPORT - MOTORS TV - program de stiri - EURONEWS -) , aceste programe sant retransmise avand sunet DUAL1/DUAL2 ( acest sistem pe sunet transmite individual cate o limba straina per canal , in momentul in care din telecomanda ai posibilitatea de a selecta DUAL1 sau DUAL2 in ambele difuzoare vei auzi doar limba straina care ai ales-o ) iar anumite televizoare nu au si decodare pentru DUAL1/2 CI NUMAI PENTRU STEREO ,poate aceasta este explicatia pentru acest canal in Oradea , incearca si pe celelalte programe de mai sus si vezi ca ai posibilitatea de a alege intre ROMANA si ENGLEZA pentru programele de desene animate ( pe TCM nu functioneaza decat ENGLEZA orice DUAL ai apasa (afisa)) si EUROSPORT (Eurosport-ul emite prin satelit in vreo 7 limbi straine din cate stiu eu) si intre ENGLEZA si FRANCEZA pentru programele EURONEWS si MOTOR TV , deci totul depinde de tipul televizorului daca are decodor pentru ambele tipuri de decodare a sunetului (NICAM - sunet STEREO si ZWEITON (A2- DUAL1/2 standard german pentru transmiterea sunetului in mai multe limbi straine )) , sper ca m-am facut inteles pentru tine cat decat , daca vrei iti pot raspunde si alte nelamuriri din acest domeniu.
-LEGAT DE DOLBY DIGITAL IN ANALOGIC : decodarea se poate face pe 2 cai :
1- Fie televizorul are pe langa decodorul stereo si decodorul "Dolby Digital" inclus si atunci redarea si decodarea se face de catre televizor , dar aceste genuri de televizoare sant de la 70cm in sus diagonala si destul de scumpe (nu pentru orice tip de buzunar) , in plu sant si mai rare nu pe toate drumurile.
2- Fie un televizor cu decodor stereo indiferent de diagonala care se va conecta la un decodor " Dolby Digital" extern de sine statator ( asa ceva a fost si prin comert la 2-4 milioane in functie de decodariile "Dolby Digital" , conectica ( optica , coaxial ,rca)) sau la un sistem audio 2.1-5.1 cu decodor "Dolby Digital" incorporat ( asa ceva vroiam sa fac in cazul transmiteri programului HBO stereo)
In privinta sistemului DUAL1/2 nu functioneaza fiindca semnalul audio este altfel prelucrat.
Intr-adevar cel putin in Bucuresti din cate vazut la raspunsuri , am explicat ca din cauza reconvertiri pe alta frecventa si codari s-ar putea sa fie retransmis monofonic acest program.
Legat de problema televizorului cu dvb-c problema se schimba radical , incepand de la selector care in prezent se merge pe ideea un canal are alocata o frecventa , iar distanta dintre 2 canale pe partea video este de 7Mhz(FIF) - 8Mhz(UIF) semnalul fiind analogic , pe cand la dvb-c sau dvb-t din cauza comprimari foarte mari la emitere si decomprimari semnalului digital la receptie de catre circuite specializate se poate ajunge ca si la transmisia prin satelit de pana la 10 programe pe o frecventa (transpoder) la o calitate buna , deci si pe partea de sunet vor fii eliminate actualele convertoare (circuite integrate) analog/digital care se gasesc in primul etaj de intrare pe aproape orice placa de sunet (vezi "creative" sau "m-audio" , cu cat aceasta conversie a semnalului din analogic in digital are mai putine pierderi cu atat placa respectiva este mai buna).
Standardul "Dolby Digital" este un standard de prelucrare a sunetului digital , de aceea se folosesc pe intrari aceste convertoare.
Legat cu afirmatia ta de " reclamagiu profesionist" , eu nu m-am legat de semnalul de la RCS in general , ci de cum poti trece foarte usor din legalitate in ilegalitate obligat de firma in sine , citeste si primul paragraf cu "scapatul".

MaxxJR poate poti sa fii mai explicit , asta in cazul in care te afli intr-o situatie ca a mea fiindca altdel nu-ti vad rostul pe acest thread , doar de dragul de-a te baga in seama ?

Imi cer scuze daca o sa apara de 2 ori aceste randuri , dar am dat edit si nu-am reusit sa fac corectura de rigoare , rog frumos pe aceasta cale poate un admin sa corecteze aceasta problema si ii multumesc anticipat

Va astept in continuare raspunsurile si poate asa vom delemita zonele problematice cu receptia stereofonica a HBO-ului - NUMAI CABLU ANALOGIC

O zi buna in continuare.
mtest
@lupull ai citit prea multa documentatie. Ultimul mail suna a curs de universitate.

Dolby Digital si Dolby Prologic sunt lucruri diferite iar tu le confunzi.
Cat despre despre varza cu etajele de intrare de la audio si DVB-C, no comment.

Eu nu zic ca digital e mai bine, doar ca e mai economic.
gymy
QUOTE(lupull @ Mar 24 2007, 23:04) [snapback]2614872[/snapback]
Buna seara sant si eu un abonat al firmei de cablu RCS si totodata un ABONAT LEGAL HBO si am deschis acest thread in ideea constiintizarii unei probleme care ma preocupa si sant ferm convins ca mai sant si alti abonatii de la RCS (nu stiu la noul UPC - fost ASTRAL - daca au aceeias problema) , care au aceeias problema ca mine , dar despre ce este vorba:

-Avand in vedere ca preturile la televizoare au scazut destul de mult (pe langa posibilitatea de-a cumpara in rate ) am devenit si eu un posesor al unui televizor cu posibilitatea decodari semnalului audio STEREO sau DUAL , pana aici totul bine si frumos pana cand apare acel DAR fiind si un ABONAT LEGAL HBO am constatat ca TOCMAI POSTULUI CARE-L PLATESC SINGUR CA FIIND DE SINE STATATOR (HBO-UL ) IL RECEPTIONEZ CU SUNETUL DE CEA MAI PROASTA CALITATE ADICA MONOFONIC (pana acum avand un tv monofonic nu realizam cat de grava ar fii problema).

-Dintr-un total de 65 de frecvente cat au pe cablu (ca numar de programe cred ca sant 70 sau peste putin , unele frecvente avand 2 programe : de zi si de noapte) , din aceste 65 de frecvente doar 2 frecvente emit cu sunet MONOFONIC (Hallmark-ul , dar fiind unul din cele 70 de programe , am zis sa-l trec cu vederea) si HBO-ul care pe langa ca are sunet MONOFONIC il mai si platesc (CRED CA EXISTA O REGULA LA ROMANII CARE ZICE : CA CEL CARE ESTE CINSTIT , ALA SA AIBA CELE MAI MULTE NECAZURI , BANII PUTINI s.a , FIINDCA PARTEA CEALALTA A CELOR CARE NU SANT CINSTITI O DUC BINE MERSI IN TOATE PRIVINTELE)

Sa mai spun de reclama facuta de cei de la HBO in programul lor si pe teletext in legatura cu transmisia anumitor filme au coloana sonora cu DOLBY DIGITAL , nici vorba la cablu RCS , poate pe CABLU DITAL (alta gaselnita RCS) sau DIGI TV.

Am trimis si un e-mail catre firma , dar cred ca este aproape o luna si nici macar un raspuns legat de aceasta problema , de aceea va rog ca cine se afla in aceeias situatie ca si mine sa posteze pe acest thread si poate cand o sa fim mai multi , lucrurile se vor schimba , repet numai ABONATII LEGALI cu TELEVIZOARE STEREOFONICE si LEGAT NUMAI de RECEPTIONAREA SUNETULUI pe HBO , FIINDCA ACEST PROGRAM IL PLATIM SEPARAT DE RESTUL DIN GRILA RCS-ului.

Si poate trag speranta ca poate cineva si de la HBO va citi acest thread macar din curiozitate , fiindca cum am scris mai sus in aceasta situatie probabil ca uni si poate vor fii si alti au renuntat ori la a mai fii abonat HBO sau au trecut in ilegalitate , fiindca orice lucru (program codat) este facut pentru a fii spart (decodat ilegal) , a se vedea istoria programelor de pe satelit care au la activ cel putin 5-6 sisteme de codare si unele chiar ajungand si la varianta 2 - 3 si tot au fost decodate pana la urma (sant curios cat timp vor rezista platformele digitale de la noi avand cel mai amre impediment receptia cu un singur televizor si probabil ca mai sant si altele) , asta este mersul progresului fiindca din greseli se invata (dupa mine nu exista ceva 100% bun sau rau , chit are 0,1% scapari si tot exista si o imperfectiune)

Mai nou ce am vazut in oferta RCS-ului : CABLU DIGITAL cea ce dupa mine s-ar traduce asemanator cu DIGI TV , numai ca aici fiind vorba de semnalul de pe cablu si nu prin satelit (deci o alta gaselnita ecomomica a RCS-ului si obstructionarea implicita a abonatului la a urmari programele tot la un singur televizor (abonatul primind un receiver (set-top-box) cu care se face decodarea din semnal digital in semnal analogic pentru a putea fii urmarit pe actualele televizoare , la ora actuala neexistand televizoare care sa receptioneze si sa decodeze semnalul digital , nici macar pentru canalul 54 care emite test pentru Bucuresti si va face parte probabil din viitoarele canale pentru televiziunea digitala terestra (DVB-T))

Sint curios cum arata abonatii de la RCS+HBO ILEGALI . ohmy.gif
lupull
Sal pt. "mtest" daca le stii tu tot atat de bine poate dai si niste explicatii acolo unde eu zici ca fac confuzi ( eu nu am pomenit de "Dolby Prologic , am scris in cel mai rau caz ca sant mai multe standarde de "Dolby Digital " explica-mi si mie ce numesti tu confuzie) , oricum vad ca am inceput sa deviem de la subiectul care ma intereseaza si numai are rost sa dau explicatii in plus ,mai ales ca toti va considerati " doctori in domeniu" , dar nu va explicati cel mai elementare sisteme de sunet in televiziune vezi "Euronews cu DUAL1/2" . NO COMENT

Gymy sa nu-mi spui ca nu ai auzit chiar si la tine in bloc de abonament la RCS + HBO platit pe din doua ,in plus chiar crezi ca cei care sant in ilegalitate or sa vina la tine si o sa-ti spuna: " Uite Gymy eu sant de-ala in ilegalitate , ma vezi cum arat? " sa fim seriosi.
Am mai scris ca acolo unde exista un program (lucru) codat sau inchis va exista si un "nas" pentru al decoda (sparge) respectivul program (lucru) , lucrul acesta privind ilegalitatea exista de cand a aparut prima lege pe acest pamant (a trebuit sa existe si cineva care sa incalce aceea lege) .
Toata treaba consta in cat de bine poti controla aceasta ilegalitate si incercand sa inclini cat mai mult balanta catre legalitate sau si tie iti convine cum am mai scris sa platesti tot timpul legal HBO-ul ca fiind un program de sine statator si sa-l receptionezi in conditiile cele mai "proaste" pe sunet (monofonic) , avand acum posibilitatea receptionari programelor stereo sau dual1/2 cum sant celelalte programe ( in jur de 70 sau peste 70 putin)
De restul (semnal . grila s.a) de la RCS nu am de ce sa ma plang , de aceea am si renuntat la romtelecom si sant abonat telefonic si de internet tot la aceasta firma , daca as fii fost nemultumit atunci nu eram abonat cu atatea la ei , diferenta de mentalitate.
gymy
QUOTE(lupull @ Mar 28 2007, 22:01) [snapback]2632421[/snapback]
Sal pt. "mtest" daca le stii tu tot atat de bine poate dai si niste explicatii acolo unde eu zici ca fac confuzi ( eu nu am pomenit de "Dolby Prologic , am scris in cel mai rau caz ca sant mai multe standarde de "Dolby Digital " explica-mi si mie ce numesti tu confuzie) , oricum vad ca am inceput sa deviem de la subiectul care ma intereseaza si numai are rost sa dau explicatii in plus ,mai ales ca toti va considerati " doctori in domeniu" , dar nu va explicati cel mai elementare sisteme de sunet in televiziune vezi "Euronews cu DUAL1/2" . NO COMENT
Gymy sa nu-mi spui ca nu ai auzit chiar si la tine in bloc de abonament la RCS + HBO platit pe din doua ,in plus chiar crezi ca cei care sant in ilegalitate or sa vina la tine si o sa-ti spuna: " Uite Gymy eu sant de-ala in ilegalitate , ma vezi cum arat? " sa fim seriosi.
Am mai scris ca acolo unde exista un program (lucru) codat sau inchis va exista si un "nas" pentru al decoda (sparge) respectivul program (lucru) , lucrul acesta privind ilegalitatea exista de cand a aparut prima lege pe acest pamant (a trebuit sa existe si cineva care sa incalce aceea lege) .
Toata treaba consta in cat de bine poti controla aceasta ilegalitate si incercand sa inclini cat mai mult balanta catre legalitate sau si tie iti convine cum am mai scris sa platesti tot timpul legal HBO-ul ca fiind un program de sine statator si sa-l receptionezi in conditiile cele mai "proaste" pe sunet (monofonic) , avand acum posibilitatea receptionari programelor stereo sau dual1/2 cum sant celelalte programe ( in jur de 70 sau peste 70 putin)
De restul (semnal . grila s.a) de la RCS nu am de ce sa ma plang , de aceea am si renuntat la romtelecom si sant abonat telefonic si de internet tot la aceasta firma , daca as fii fost nemultumit atunci nu eram abonat cu atatea la ei , diferenta de mentalitate.

Omule ori e abonat ori e ilegal.Nu poate fi amindoua in acelasi timp.Daca e abonat vecinul tau si a-ti da si tie inseamna ca tu nu esti nu?Apropo eu am abonament full max asa ca il vad legal pe doua receptoare stereo.
lupull
Sal , ai vazut ca ai priceput ideea cu abonatii ilegali , atata timp cat nu ai un contract pe numele tau , dar vezi programele societati respective se numeste abonat ilegal (ce-ar fii ca 1 din 4 locatari de pe un palier sa faca contract (abonat legal de aceea se numeste si legal) si restul de 3 locatari de pe palier sa-se lege la el (abonatul legal) si blocul sa fie cu 10 etaje , cum crezi ca ar mai merge aceea firma de cablu (decat in pierdere - din cauza abonatilor ilegali)
Pachetul Max din cate stiu nu exista pe CABLU ANALOGIC (este la CABLU DIGITAL sau DIGI TV) , deci iese din discutie citeste ce am scris mai sus sau esti cumva abonat la MAX TV si iar nu are legatura cu problema descrisa de mine mai sus.
robynet55
salut... cunoaste cineva vr'un program de decodat HBO, Discovery Science, Civilsation, Travel& Culture, Sport Klub, etc.... programele care la mine la UPC Astral Ploiesti... se vad pe tuner cat de cat... se si aud... cred ca trebuie decat un soft pt decodat... cunoaste cineva un soft de genu' ? am tot cautat.... am citit pe cateva forumuri... si cam degeaba... adica DEGEABA ! sad.gif

daca ma poate ajuta cineva.... e-mail me: robynet55@yahoo.com
amadeus79
QUOTE(robynet55 @ Aug 16 2007, 01:14) *
salut... cunoaste cineva vr'un program de decodat HBO, Discovery Science, Civilsation, Travel& Culture, Sport Klub, etc.... programele care la mine la UPC Astral Ploiesti... se vad pe tuner cat de cat... se si aud... cred ca trebuie decat un soft pt decodat... cunoaste cineva un soft de genu' ? am tot cautat.... am citit pe cateva forumuri... si cam degeaba... adica DEGEABA ! sad.gif
daca ma poate ajuta cineva.... e-mail me: robynet55@yahoo.com

smile.gif smile.gif smile.gif
acets topic se numeste ... pt abonatii ... LEGALI ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.