pai hai sa calculam un pic

dus intors aeroport centru orasului o sa te coste cam in jur de 11 euro,din centru ai spre exemplu spre Guiness vreo 5 statii de mers pe care le poti face si pe jos in 30 de minute din Temple Bar sau vei mai da 2.10 centi pe autobus daca nu mergi pe jos,nu stiu cat e intrarea la fabrica aceea dar eu sincer nu as da nici 10 euro sa intru sa o vizitez,nu-mi place Guiness si orcum cred ca vei ajunge pana la vreo 25 de euro sa vezi o fabrica parasita in care se facea candva bere si deh...ei au facut muzeu din ea...mie mi se pare prostie.
In Malahide cel mai simplu sa ajungi e cu trenul,cand ajungi in centru si vezi tapa aia inalta intrebi lumea,sau tigani ca mai nou ai vad in fiecare zi cand merg la lucru ca vand reviste :)sau pur si simplu tragi cu urechea la cine vorbeste romaneste cum ajungi in gara Connolly in 5 minute esti in gara iar din gara in alte 20 de minute esti in Malahide.
Nu stiu de ce castel vorbesti din Dublin dar sunt mai multe nu le-am vizitat si nici nu cred ca voi avea timp sau placere sa le vizitez.
In schimb daca vei fi in urmatoarele 2 saptamani in Dublin vei prinde inca cred reduceri superbe la haine,si ma refer la haine de firma nu haine sport adidasi si alte prosti care orcum is la bani de nimic.
Sincer eu nu recomand la nimeni Dublinul ca atratie turistica,e foarte scump si inafara de 2-3 castele o fabrica de bere si o tapa infipta in centrul orasului la care te uiti 2 minute si pleci nu prea ai ce vedea.
Daca ai noroc si prinzi una din zilele ploioase desi ma suprinde faptul ca nu a mai plouat de o saptamana o sa umbli prin ploaie toata ziua

.
A si daca tot vei fi in Dublin orcum ma gandesc ca vei incerca o bere Guiness care o iei cam la 5 euro in orice pub spune-i barmanului a point of Guiness with black corn si iti va adauga in bere un sirop care o face mai delicioasa.