Bobby_ro
Mar 24 2007, 04:14
Nu am folosit wap-ul orange-ului de mai bine de 4 luni de zile, dar zilele astea eram curios sa vad cateva scoruri la niste meciuri de fotbal si surpriza nu mai merge opera mini
, profilele sunt ok, browserul telefonului merge (dar binenteles ca nu se comapra cu opera
) si ambele ies prin acelasi profil adica apn wap. Intrebare: voua va mai merge opera mini prin apn wap? sa stiu daca e de la mine sau de la ei.
george126
Mar 24 2007, 11:53
QUOTE(Bobby_ro @ Mar 24 2007, 04:14) [snapback]2611729[/snapback]
Nu am folosit wap-ul orange-ului de mai bine de 4 luni de zile, dar zilele astea eram curios sa vad cateva scoruri la niste meciuri de fotbal si surpriza nu mai merge opera mini

, profilele sunt ok, browserul telefonului merge (dar binenteles ca nu se comapra cu opera

) si ambele ies prin acelasi profil adica apn wap. Intrebare: voua va mai merge opera mini prin apn wap? sa stiu daca e de la mine sau de la ei.
1. instaleaza-ti ultima versiune de opera mini!
2. opera mini se conecteaza cu apn "internet" si nu "wap"
Bobby_ro
Mar 24 2007, 16:53
Da, am instalat ultima versiune 3.0 parca, dar cum am spus si mai sus in urma cu ~4 luni cand m-am mai dat pe net cu opera de pe telefon mergea cu apn wap fara probleme, chiar aveam wap unlimited pe vremea aia
si de aici si intrebarea mea daca e de la mine sau de la "ei". Intradevar cu apn internet merge si acum asta vasusem si eu.
Teophileos
Mar 24 2007, 17:04
Ultima versiune Opera Mini merge foarte bine am verificat pe un SE k610 i !
loveparade
Mar 24 2007, 17:59
Opera Mini v3.0 merge cu apn "wap" !
Cine ti-a spus tie ca numai cu apn "internet" ?
Depinde si de telefonul pe care i-l ai...!
Bobby_ro
Mar 24 2007, 18:13
k750i este telefonul. Nu stiu ce sa zic dar pe apn wap nu vrea nici mort, ma repet: setarile sunt corect browserul telefonului merge cu anp wap dar opera nu! se chinuie sa se conecteze si dupa un timp da eroarea "there was a problem connecting..." interesant totusi pt ca de trimis trimite si primeste date,
resetand contorul de date al telefonului si incercand sa intru pe internet cu opera vad ca trimite si primeste dar tot da eroare. Am reinstalat si opera, am refacut si profilele si manual si automat si tot nu vrea pe wap, in schimb pe apn internet nu comenteaza nimic
loveparade
Mar 24 2007, 18:22
Incearca din nou!
Downloadeaza Opera Mini de pe site-ul wap.getjar.com
Cine stie? poate e o varianta cracked cea pe care o folosesc eu de i-mi permite accesul cu apn "wap".
Succes! si sa-mi spui ce ai rezolvat pentru ca si eu tot K750i am.
Info: sa nu uiti sa-i dai restart la tel.
LunaCrystal
Mar 25 2007, 01:03
Exista o varianta care merge pe orice telefon cu apn wap, cea care are suport proxy.
Eclectic
Mar 25 2007, 02:09
Pai daca merge cu apn internet, de ce te coclesti la wap ?
LeventeCWN
Mar 25 2007, 12:41
Pe K700i merge fara probleme pe apn wap cu WAP Unlimited de la Orange.
Opera instalat de la ei de pe site folosind browserul telefonului pentru a ajunge acolo si de acolo download + install.
Bobby_ro
Mar 25 2007, 15:37
Ei uite ca astazi am incercat pe un alt telfon (D500) al unui prieten si nici acolo nu merge cu apn wap,
nu stiu cum la uni dintre voi va mai merge si acum, anul trecut mergea si la mine acu` nu.
Pai daca merge cu apn internet, de ce te coclesti la wap ?
Ma batea gandul pt un wap unlimted luna asta 
Exista o varianta care merge pe orice telefon cu apn wap, cea care are suport proxy
Si care ar fii aceea? pt ca si la 3.0 (ultima versiune) are la setings mod de conectare "socket" si "http" acelasi rezultat cu amandoua "there was a problem connecting"
loveparade
Mar 25 2007, 17:17
Pe site-ul GetJar.com, Opera Mini este in versiunea 3.1 si aceasta e ultima versiune pe care o folosesc eu.
Conexiunea la mine e http atat la setarile telefonului cat si la opera.
Schimba toate setarile in modul http, si pastreaza nemodificat apn "wap".
loveparade
Mar 27 2007, 01:07
Da, recunosc. Eu folosesc portul 8080. Acuma nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare mai "stabil" portul asta decat 8799.
Fiecare cum ii merge...
Am si eu o rugaminte...poate sa imi trimita si mie cineva setarile pt internet profiles sa mearga aplicatiile de internet pe sony ericsson K750i ?? (cum ar fi opera mini ,etc.) La adresa dunca_work@yahoo.com. PLSSSSSSSSS
Bobby_ro
Mar 30 2007, 18:30
QUOTE(dunca @ Mar 30 2007, 18:23) [snapback]2640353[/snapback]
Am si eu o rugaminte...poate sa imi trimita si mie cineva setarile pt internet profiles sa mearga aplicatiile de internet pe sony ericsson K750i ?? (cum ar fi opera mini ,etc.) La adresa dunca_work@yahoo.com. PLSSSSSSSSS
Setarile ti le trimiti tu pe telefon de pe site-ul orange nu ti le poate trimite nimeni pe adresa de email
Daca ai cartela prepay intra aici, iar daca ai abonament de aici, citeste cu atentie acolo pt ca e scris tot pas cu pas, pt eventualele probleme pe care le poti avea dupa ce faci setarile citeste acest topic
.
QUOTE(Bobby_ro @ Mar 30 2007, 19:30) [snapback]2640648[/snapback]
Setarile ti le trimiti tu pe telefon de pe site-ul orange nu ti le poate trimite nimeni pe adresa de email
Daca ai cartela prepay intra
aici, iar daca ai abonament de
aici, citeste cu atentie acolo pt ca e scris tot pas cu pas, pt eventualele probleme pe care le poti avea dupa ce faci setarile citeste acest topic

.
Le am facut setarile de la orange si merge wap-ul pe telefon dar doar prin browser-ul telefonului. Daca vreau sa intru prin opera mini 3.0 nu imi merge imi spune connection failed cand intru prima oara
de ce oare ?
Bobby_ro
Mar 31 2007, 12:14
Dute la setari > suport conectare > setari pt java si alege profilul "orange world" sau "orange wap gprs" si incearca sa te conectezi din nou din opera. Daca tot nu merge revino inapoi la setari pt java > selecteza profilul pe care l-ai pus mai sus si apsa "mai mult" > setari si schimba la "mod internet" din wap pune HTTP, dute putin mai jos la "numar port" si in loc de 8080 cat e acum pune 8799.
Pentru aceasi problema am deschis si eu topicul si la mine sa rezolvat schimband cele de mai sus.
Multumesc mult pt ajutor Bobby_ro...era din setarile de la java...Acum merge ms inca o data
Bobby_ro
Mar 31 2007, 22:30
QUOTE(dunca @ Mar 31 2007, 20:19) [snapback]2644070[/snapback]
Ok, ma bucur ca ai reusit.
maimu_21
Apr 3 2007, 19:59
mda .....pay aplicatiile java merg pe apn wap,doar ca sunt unele care nu accepta portul 8799,daca aveti telefon la care setati proxy pt java,scrieti 62.217.247.252:8799,apn wap,mig 33 nu acepta apn wap asa ca nu va laudati ca va merge pe apn wap ca nu va cred.La telefoanele care nu au la apn setarile trebuie facute din aplicatie.pacat ca nu sunt multe aplicatii la care poti seta proxy.de ex:mobile gmaps daca ii setezi proxy-ul merge cu apn wap,dar opera nu are setari pt proxy,deci trebuie sa cunoasteti codul java pt. a deschide fisier class cu wordpadul si sa-i puneti proxy...
Bobby_ro
Apr 4 2007, 00:05
Doamne cum iti place sa aberezi.
dar opera nu are setari pt proxy,deci trebuie sa cunoasteti codul java pt. a deschide fisier class cu wordpadul si sa-i puneti proxy
Nu are setari pt proxy dar opera mini "iese" pe net printr-un anumit profil, iar daca in profilul acela setezi tot ce trebuie merge, asa ca tine pt tine aiurelile cu codul sursa si wordpadul.
Tin sa te anunt ca merge si Mig33 cu apn wap si mod internet http fara nici o problema, dar ma rog daca tu esti ferm convins de aberatiile tale nu am eu cum sa ti le schimb si nici nu am de ce. Dar incearca sa nu vorbesti cea ce nu stii, sau daca la tine nu merg pt ca nu esti in stare sa le faci sa mearga nu ne mai da noua lectii cum sa editam codul java cu wordpadul.
All the best.
onlyone
Apr 4 2007, 13:28
Bobby are drepate.
Orice aplicatie java inclusiv opera mini va functiona pe apn wap fara nici o problema pe orice telefon care permite setari wap 2.0, adica daca permite la profile internet setarea de http cu proxy.
Ca sa fie clar pentru toata lumea, orice Sony Ericsson poate sa iasa cu Opera mini pe internet folosind wap unlimited. La fel vor functiona si celelalte aplicatii java care necesita internet. Acelasi lucru este valabil si pentru alte telefoane care permit http si proxy la setari conturi de date. (Eu am facut asta acum mai bine de un an chiar si pe un siemens c55 cu ecran monocrom deci ce sa mai vorbim... )
PS Editarea jar (pe langa ca nu se poate face cu wordpad) va rezulta in o eroare de aplicatie.
maimu_21
Apr 5 2007, 14:36
pay la profil yo setez doar apn nu si proxy-ul pt ca am nokia,daca m_ar lasa sa setez proxy 62.217.247.252:8799 la profilul java ar fi ok.la alte telefoane merge perfect....
maimu_21
Apr 5 2007, 14:43
am wap 2.0 ,la browser ma lasa sa_i pun proxy ,dar la acces point nu ma lasa sa pun proxy...
maimu_21
Apr 5 2007, 14:46
pay pt aplicatiile java trebuie un program pt a le putea edita,skuze ca am spus wordpad ,el este pt alte coduri cum ar fi html.....desigur dak nu folosesti ceva special care sa ``faca pagina html petnru tine``
loveparade
Apr 5 2007, 23:06
Sony Ericsson poate ceea ce Nokia nu poate (partea cu setari de proxi-server pe apn)
Yeste! Sony-Ericsson Rulez!
Bobby_ro
Apr 5 2007, 23:24
mda .....pay aplicatiile java merg pe apn wap,doar ca sunt unele care nu accepta portul 8799,daca aveti telefon la care setati proxy pt java,scrieti 62.217.247.252:8799,apn wap,mig 33 nu acepta apn wap asa ca nu va laudati ca va merge pe apn wap ca nu va cred deci trebuie sa cunoasteti codul java pt. a deschide fisier class cu wordpadul si sa-i puneti proxy
pay pt aplicatiile java trebuie un program pt a le putea edita,skuze ca am spus wordpad ,el este pt alte coduri cum ar fi html.....desigur dak nu folosesti ceva special care sa ``faca pagina html petnru tine``
Acum ne crezi?
mai sus erai ferm convins ca mintim pe aici, vezi ce inseamna sa dai din degete pe forum facand-ui pe altii mincinosi fara ca sa stii despre ce vorbesti
.
Puteai sa intrebi cum de noua ne merge, etc, etc nu sa "nu ne crezi" pai daca nu ne crezi de ce ne intrebi acum ce sa faci?
postul asta nu tot al tau cumva:
Asa om asa caracter, dupa ce suntem mucosi, mincinosi, vii cu tupeu si ne ceri sfaturi
maimu_21
Apr 6 2007, 15:05
pay ce sa fac daca nu mi_am luat Sony-Ericsson,oricum N_AM SA MOR YO CA NU_MI MERGE OPERA PE APN WAP,DE FAPT MIE IMI MERGE OPERA MINI PE PC CU APN WAP:YOUR-FREEDOM,FREECAP,SI EMULATOR JAVA
QUOTE(george126 @ Mar 24 2007, 12:53) [snapback]2612411[/snapback]
1. instaleaza-ti ultima versiune de opera mini!
2. opera mini se conecteaza cu apn "internet" si nu "wap"
Te contrazic. Am un nokia 3650 si merge opera mini pe el cu apn wap
maimu_21
Apr 6 2007, 23:54
yo spun de unele telefoane nokia ....mai ales cele s40.....care de obicei nu au suport proxy la java acces point
VipeR85
Apr 7 2007, 06:52
QUOTE(maimu_21 @ Apr 7 2007, 00:54) [snapback]2669597[/snapback]
yo spun de unele telefoane nokia ....mai ales cele s40.....care de obicei nu au suport proxy la java acces point
tot un SE k750i am si eu....pana acum am instalat opera mini de m-am saturat si tot conection failed mi-a dat. am schimbat in http si 8799 si merge....traiasca forumurile. ms
opera mini e chiar super beton
#andrei
Apr 7 2007, 07:51
QUOTE(VipeR85 @ Apr 7 2007, 07:52) [snapback]2669930[/snapback]
tot un SE k750i am si eu....pana acum am instalat opera mini de m-am saturat si tot conection failed mi-a dat. am schimbat in http si 8799 si merge....traiasca forumurile. ms
opera mini e chiar super beton
Ii merge cuiva Opera Mini pe 6230i cu apn wap ? Eu n-am reusit sa setez proxy-ul de la Orange pentru aplicatiile Java
Teophileos
Apr 7 2007, 15:41
Teophileos
Apr 19 2007, 21:49
khristian78
Apr 19 2007, 22:23
totusi...ma lamureste si pe mine cineva??? cum fac sa mearga opera mini pe nokia 6233???
merci
Lucian_M
Apr 19 2007, 23:16
Am si eu o prastie de sagem myx 5-2 si nu-mi merge opera nici gand. An downloadat-o, am instalat-o, ma conectez imi spune de o eroare. Merge opera pe prastia mea? Cu browserul lui merge binisor (chiar am fost surprins sa vad ca-mi incarca paginile repede si cu detalii). Am vazut insa pe alt telefon cum lucreaza opera si am ramas placut impresionat. Deci- am vreo sansa sa-mi mearga opera?
Teophileos
May 6 2007, 13:35
Seattle
May 7 2007, 10:48
QUOTE(Lucian_M @ Apr 20 2007, 00:16)

Am si eu o prastie de sagem myx 5-2 si nu-mi merge opera nici gand. An downloadat-o, am instalat-o, ma conectez imi spune de o eroare. Merge opera pe prastia mea? Cu browserul lui merge binisor (chiar am fost surprins sa vad ca-mi incarca paginile repede si cu detalii). Am vazut insa pe alt telefon cum lucreaza opera si am ramas placut impresionat. Deci- am vreo sansa sa-mi mearga opera?
Pe un MyX5-2 am patit acelasi lucru cand am upgradat opera mini de la 2.0 la 3.0 . Cu 2.0 mergea perfect, iar cu 3.0 nu a mai vrut. Problema este ca ver.3.0, 3.1 ocupa prea multa memorie. Solutia a fost sa sterg toate celelalte aplicatii java pe care le-am mai avut in tel. Sau pune opera mini ver 2.0.
A, si merge perfect cu apn wap.
khristian78
May 11 2007, 00:21
vai...la ora asta imi da network busy daca vreau sa ma conectez pe wap..e valabil si pt reteaua 3g cat si pt cea gsm....
khristian78
May 11 2007, 23:27
cine foloseste opera mini pe un tel. nokia 6233??
cine poate, il rog sa-mi spuna si mie...
LunaCrystal
May 13 2007, 23:00
Am zis, exista o versiune de Opera Mini care merge pe toate telefoanele (inclusiv cele pe care nu merge de regula nici o aplicatie cu apn wap pentru ca nu stiu proxy la java), cauta accea versiune.
dumy1dumy
May 14 2007, 23:10
link1
aici gasesi mai multe...> mai noi>
link2
vezi care-ti merge...e posibil ca cele de pe al doilea link sa fie in rusa... dar nu e asa greu...
sunt cam la fel meniurile, doar difera linba 
succes...
de pe site-ul opera se poate lua o versiune de opera mini universala
eu am opera mini 3.1 pe nokia 6288 si merge perfect
dar am optiunea de internet 5mb de la orange
LunaCrystal
May 15 2007, 16:47
Cea de pe opera.com nu merge pe orice telefon cu apn wap.
catayo
May 15 2007, 17:05
am si eu un sagem mye77si de ceva timp nu imi mai merge pe orange cu protocol http si numai cu wtp,iar in cazul acesta nu pt descarca fisiere mai mari de 300kb,A mai patit cineva asta?
catayo
May 15 2007, 17:11
Teophileos
May 15 2007, 20:00
QUOTE(catayo @ May 15 2007, 18:11) [snapback]2838231[/snapback]
si sagemul meu mye77merge cu opera mini f bine,dor ca nu pot downloada fisiere mai mari de 3ookb,este din cauza celor de la orange?pana acum mergea cu protocol http si se putea.acum numai protocol wtp
Sa ai parte de o perioada de utilizare a telefonului "Sagem mye 77"
cat mai indelungata si cat mai buna buna ! Vezi ca sti , "Da !", ai dreptate este un terminal mobil special produs pentru Orange mobile , eu presupun ca acest telefon are anumite limite , ele fiind impuse tocmai pentru a nu se uza prea rapid partea de hardware-transmisie -receptie date , eu cu SE - k 610i am descarcat deodata si un cantec (format mp3) de 5,6 MB , download in mod neintrerupt, dar am avut de asteptat cateva minute la viteza de 25-30 kb/s , am reusit asta in decursul lunii martie 2007 , atunci cred ca am descarcat peste 100 MB in 3 zile , e posibil ca din luna aprilie sa fi blocat descarcarea de fisiere mai mari de 300 kb , dar eu nu am avut probleme sa descarc fisiere mai mari de 300 kb utilizand browserul "NetFront", fie utilizand abonament "internet mobil" Orange , fie "Orange WAP Unlimited" .
khristian78
May 15 2007, 20:17
am instalat acum opera mini pe nokia 6233...se deschide, dar nu se connecteaza..ce setari trebuie sa-i fac?? vreau sa se conecteze pe apn de wap orange... 
merci
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.