QUOTE (abancor @ Apr 21 2008, 19:04)

Din mesajele unora parea ca nimic altceva nu e valabil, toata lumea astepta aparitia Listerine! Daca a ajuns si substantiv comun, adica nu se recomanda apa de gura, se recomanda Listerine! Mi se pare cam ciudat, n-am mai intilnit pasiunea pentru marca asta pina acu. Nici produsele nu sunt peste tot, mult mai usor gasesti Oral B, Colgate sau Sensodyne, asa ca vezi bine ca pare ciudat sa te abtii de la clatit maselele numai ca nu ai gasit Listerine.
Respiratia nasoala nu e intotdeauna de la masele. Pentru neutralizat mirosurile din stomac e bun patrunjelul. Si probabil o vizita la doctor.
da, ai si tu dreptate, pana la urma orice apa de gura e buna, macar de-ar folosi toata lumea. eu una folosesc lacalut si sunt multumita de ea, dar listerine ramane o marca extrem de cunoscuta si care si-a dovedit eficienta in timp, cred ca de-asta o recomanda lumea...plus ca fasiutele alea de pus pe limba sunt geniale 
in alta ordine de idei, da, clar, stomacul da tonul respiratiei naspa, mai des decat o dantura stricata...numai ca la noi daca buba nu e la vedere si nu doare, nici ca ne pasa...