Cum sa ai o respiratie placuta
Pagini: 1, 2

AndreiOM

QUOTE (diabloasd @ Mar 23 2007, 20:15) *
Deocamdata asta fac pentru igiena bucala. Dimineata si seara spalat pe dinti... si limba uneori,

Ce multe faci...

Trebuie să te speli pe dinți după fiecare masă, iar spălatul de dimineață și cel de seară trebuie să fie mai de lungă durată și mai profesional.
De fiecare dată dă cu peria și pe limbă, pentru că și acest organ dă un miros neplăcut. Eu dimineața, mă spăl și pe cerul gurii, nu numai pe limbă, am senzația nașpa de a voma, dar m-am obișnuit cu timpul. După spălare îmi simt gura într-adevăr fresh.
days
QUOTE (razvanmatei)
..cred ca se numeste detartraj sau ceva de genu asta...

QUOTE (fabian23 @ Mar 23 2007, 19:32) *

sau periaj profesional.

De fapt detartrajul si periajul sunt doua operatiuni distincte, complementare. peacefingers.gif

DanielCC1
hello people,

Listerine s-a lansat oficial pe piata din Romania acum cateva zile. Se va putea gasi in toate marile lanturi de farmacii. Este un produs realizat de Pfizer dar cumparat recent de Johnson & Johnson. Pot sa spun ca este intr-adevar un produs foarte bun.
marinareasa
QUOTE (DanielCC1 @ Apr 19 2008, 00:49) *
hello people,

Listerine s-a lansat oficial pe piata din Romania acum cateva zile. Se va putea gasi in toate marile lanturi de farmacii. Este un produs realizat de Pfizer dar cumparat recent de Johnson & Johnson. Pot sa spun ca este intr-adevar un produs foarte bun.

Da, este foarte bun.
Eu folosesc strips-urile si sprayul de gura in permanenta dar am folosit si apa de gura care este foarte buna, desi...cam tare pentru gustul meu confusedsmiley.png Apa de gura nu prea pot sa o tolerez, pentru ca imi dau lacrimile cand imi clatesc gura cu ea.
Ma bucur ca s-a lansat oficial si la noi, sper ca si preturile sa scada pe viitor, sunt totusi prea scumpe in Romania.
abancor
Da ce aveti cu Listerine, numa asta e buna?
adrianatoma
QUOTE (abancor @ Apr 21 2008, 18:23) *
Da ce aveti cu Listerine, numa asta e buna?

nu, dar asta e foarte buna rolleyes.gif
abancor
Din mesajele unora parea ca nimic altceva nu e valabil, toata lumea astepta aparitia Listerine! Daca a ajuns si substantiv comun, adica nu se recomanda apa de gura, se recomanda Listerine! Mi se pare cam ciudat, n-am mai intilnit pasiunea pentru marca asta pina acu. Nici produsele nu sunt peste tot, mult mai usor gasesti Oral B, Colgate sau Sensodyne, asa ca vezi bine ca pare ciudat sa te abtii de la clatit maselele numai ca nu ai gasit Listerine.

Respiratia nasoala nu e intotdeauna de la masele. Pentru neutralizat mirosurile din stomac e bun patrunjelul. Si probabil o vizita la doctor.

adrianatoma
QUOTE (abancor @ Apr 21 2008, 19:04) *
Din mesajele unora parea ca nimic altceva nu e valabil, toata lumea astepta aparitia Listerine! Daca a ajuns si substantiv comun, adica nu se recomanda apa de gura, se recomanda Listerine! Mi se pare cam ciudat, n-am mai intilnit pasiunea pentru marca asta pina acu. Nici produsele nu sunt peste tot, mult mai usor gasesti Oral B, Colgate sau Sensodyne, asa ca vezi bine ca pare ciudat sa te abtii de la clatit maselele numai ca nu ai gasit Listerine.

Respiratia nasoala nu e intotdeauna de la masele. Pentru neutralizat mirosurile din stomac e bun patrunjelul. Si probabil o vizita la doctor.

da, ai si tu dreptate, pana la urma orice apa de gura e buna, macar de-ar folosi toata lumea. eu una folosesc lacalut si sunt multumita de ea, dar listerine ramane o marca extrem de cunoscuta si care si-a dovedit eficienta in timp, cred ca de-asta o recomanda lumea...plus ca fasiutele alea de pus pe limba sunt geniale tongue.gif

in alta ordine de idei, da, clar, stomacul da tonul respiratiei naspa, mai des decat o dantura stricata...numai ca la noi daca buba nu e la vedere si nu doare, nici ca ne pasa...
lumy
Sunt de acord cu adriana....fasiutele de pus pe limba sunt extraordinare, dar ceva mai eficient poti sa incerci sa intrebi un medic stomatolog sa vezi ce-ti spune. Sunt o multime de site-uri care n-au ce cauta pe Softpedia
_SAM

asta cu patrunjelul cum e? iei o legatura si o mananci o data sau cum?
scara78
Interesanta chestia, am mai gasit asta undeva-cu patrunjelu: Tratarea miroslui gurii prin metode naturiste

Dar patrunjelu are un miros groaznic cum naiba sa-l mesteci?
AndreiOM
QUOTE (scara78 @ Jun 12 2008, 21:18) *
Dar patrunjelu are un miros groaznic cum naiba sa-l mesteci?

Pătrunjelul are un miros nașpa? Ești sigur că știi despre ce vb?
ripper
OFF- Pătrunjel aș mânca la orice oră, e foarte bun biggrin.gif

ON- Respirație plăcută poți avea tratându-ți toate bolile, atât dentare pe primul loc cât și cele generale! Alte păcăleli sunt inutile, rezolvă doar pe moment situația! Și când zic doar pe moment mă refer la un efect de maxim 1 oră!
crank_
Tatal meu a avut niste probleme cu fierea (sper sa nu gresesc) si se simtea un miros neplacut dimineata. La dentist i-a spus ca nu are nimic de tratat ,carii etc. Deci se poate sa fie si de alta natura:D

P.S Eu folosesc Listerine de cativa ani.. inainte imi luam din Germania acuma se gasesc si la noi thumbup.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.