Sony Ericsson k810
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

most_wanted_racer_alive

QUOTE (balutza @ May 19 2009, 11:41) *
Nici eu la cate SE am avut nu am avut probleme cu castile niciodata. Ba chiar au fost "maltratate" in moduri inimaginabile, insa acestea functioneaza si acum ireprosabil. Mai degraba se duce portul din telefon decat castile. Un set de HPM-82 ma tine de un an, fara nici o greseala, desi le-am avut si in apa..si prin nisip pe plaja, scapate de "n" ori, tinute in buzunarul de la spate si stat pe ele, dar nu au nici nimic. Sunt un "tanc" laugh.gif

La mine au avut parte de tratament chiar regal. Adica nu le-am scapat sau ceva de genul. Iar porturile de la telefon la mine sunt curate. O data la cateva zile le curat cu o periuta. Mentionez ca am avut inainte un SE k700 la care am patit la fel cu castile. Intre timp am mai intrebat si alti utilizatori de SE k800, k810 despre aceasta problema si au avut si ei aceleasi necazuri ca si mine. Sa fi nimerit sa fie castile dintr-un lot mai prost sau sunt niste "chinezarii"???? mad2.gif Care sa fie explicatia acestui fenomen?? (sa fie voodoo? roll2.gif )
onlyone
daca ti s-a intamplat la fel si de la k700 incoace inseamna ca problema e la tine. le faci tu ceva ori ai "ceva" in urechi. biggrin.gif

most_wanted_racer_alive
QUOTE (onlyone @ May 19 2009, 19:14) *
daca ti s-a intamplat la fel si de la k700 incoace inseamna ca problema e la tine. le faci tu ceva ori ai "ceva" in urechi. biggrin.gif

In urechi nu am nimic (inca laugh.gif ).Am grija sa folosesc betigasele de urechi la vreme. Dar cum am mai zis: nu numai eu am avut aceasta problema! Si altii cu k800, k810 (SE cu conector Fast Port) au acest necaz. Deci inseamna ca si ei au probleme cu "antenele" sau "gadila" castile intr-un mod suspect ca se strica. Cum am precizat si mai devreme: cauza pentru acest fenomen este necunoscut. Probabil voodoo roll2.gif . Dar ma gandeam ca poate cineva de pe aici a mai avut asemeni probleme.
Nexus11
QUOTE (most_wanted_racer_alive @ May 19 2009, 20:26) *
Deci inseamna ca si ei au probleme cu "antenele" sau "gadila" castile intr-un mod suspect ca se strica.

Mai mult ca sigur ca e acest lucru.
robert_pantera
stiti cumva cu pot viziona filmulete de pe youtube direct pe k810i ??? am inteles din cautari ca trebuie streaming !
balutza
QUOTE (robert_pantera @ May 21 2009, 10:46) *
stiti cumva cu pot viziona filmulete de pe youtube direct pe k810i ??? am inteles din cautari ca trebuie streaming !

parca mergea cu m.youtube.com dar nu bag mana in foc. Deasemenea incearca si aplicatia asta
koss_x_treeme
QUOTE (most_wanted_racer_alive @ May 18 2009, 20:07) *
Intrebare cursing.gif : voi ati avut probleme cu handsfreeul, in sensul ca din senin se aude doar intr-o casca????? Pe mine m-au lasat 2 seturi de casti wallbash.gif : HPM-62 care au venit cu telu si HPM-64 care le-am cumparat ulterior. Sunt chiar asa de slabe (adica rezista putin)???

Deocamdată nu am avut probleme de acest gen la sony ericsson dar o cauză posibilă ar fi intreruperea pe fir aproape de conectorul fast port(chiar acolo unde intra firul Hf in mufa ce vine la conector). Acest fapt se poate datora faptului că telefonul se mișcă în buzunar și odată cu el și firul căștilor care vine în mufă. De aici și stresul în fir și ruperea sau slabirea unor fire din interior. O soluție ar fi găsirea unei poziții a telefonului în buzunar în care firul de la HF să nu se miște așa mult. Am pățit chestia asta la un Sagem myX 6-2 dupa aproape 1 an de ascultat în căști și mers zeci de kilometri cu telefonul în buzunar și cu handsfreeul în ureche. Se poate observa că la ultimele modele Sony Ericsson walkman dar nu numai la acestea au schimbat mufa pe partea laterală a telefonului, tocmai ca să existe stres mai puțtin pe fir când telefonul este așezat în buzunar cu Hf atașat. O altă problemă, cum zici tu că nu se aude o cască căteodată ar putea fi de la stresul firului căștilor ce pleacă din microfonul pe fir. Există o tensiune în fir și în acel moment. Mai ales în mers. O soluție ar fi folosirea clipului care este situat pe fir și prinderea firului de haine, maieu sau orice ai tu in momentul ăla pe tine, ca atunci când mergi caștile să nu alunece în jos și să se creeze tensiune în fir. Nu de alta dar mai ales căștile premium de la SE costă o caruță de bani și e păcat să se întrerupă prin folosirea lor defectuoasă. biggrin.gif

most_wanted_racer_alive
QUOTE (koss_x_treeme @ May 22 2009, 11:55) *
Deocamdată nu am avut probleme de acest gen la sony ericsson dar o cauză posibilă ar fi intreruperea pe fir aproape de conectorul fast port(chiar acolo unde intra firul Hf in mufa ce vine la conector). Acest fapt se poate datora faptului că telefonul se mișcă în buzunar și odată cu el și firul căștilor care vine în mufă. De aici și stresul în fir și ruperea sau slabirea unor fire din interior. O soluție ar fi găsirea unei poziții a telefonului în buzunar în care firul de la HF să nu se miște așa mult. Am pățit chestia asta la un Sagem myX 6-2 dupa aproape 1 an de ascultat în căști și mers zeci de kilometri cu telefonul în buzunar și cu handsfreeul în ureche. Se poate observa că la ultimele modele Sony Ericsson walkman dar nu numai la acestea au schimbat mufa pe partea laterală a telefonului, tocmai ca să existe stres mai puțtin pe fir când telefonul este așezat în buzunar cu Hf atașat. O altă problemă, cum zici tu că nu se aude o cască căteodată ar putea fi de la stresul firului căștilor ce pleacă din microfonul pe fir. Există o tensiune în fir și în acel moment. Mai ales în mers. O soluție ar fi folosirea clipului care este situat pe fir și prinderea firului de haine, maieu sau orice ai tu in momentul ăla pe tine, ca atunci când mergi caștile să nu alunece în jos și să se creeze tensiune în fir. Nu de alta dar mai ales căștile premium de la SE costă o caruță de bani și e păcat să se întrerupă prin folosirea lor defectuoasă. biggrin.gif

In sfarsit cineva care mi-a inteles problema!!! Multumesc worthy.gif !!!! Am sa incerc de acum sa ii caut cum ai zis o pozitie mai buna. La mine totusi am observat ca intreruperea apare dupa microfon...din cauza ca pe mine ma enerveaza la culme clipul. Dar ca sa nu mai tot dau bani pe alte casti am sa ma invat cu el. rolleyes.gif
robert_pantera
QUOTE (balutza @ May 21 2009, 12:11) *
parca mergea cu m.youtube.com dar nu bag mana in foc. Deasemenea incearca si aplicatia asta

Nu merge nimic , nici m.youtube.com nici aplicatia !
jok3r4u

QUOTE (robert_pantera @ May 23 2009, 12:25) *
Nu merge nimic , nici m.youtube.com nici aplicatia !

incearca cu acest browser.o sa-ti descarce clipurile de pe youtube in format 3gp direct pe telefon
*merge doar cu netu telefonului,nu merge daca ai nett de pe pc;)*
sa-mi zici daca ti-a mers:P
balutza
QUOTE (jok3r4u @ May 23 2009, 12:58) *
incearca cu acest browser.o sa-ti descarce clipurile de pe youtube in format 3gp direct pe telefon
*merge doar cu netu telefonului,nu merge daca ai nett de pe pc;)*
sa-mi zici daca ti-a mers:P

Care browser?
jok3r4u
aaaa:)))scuze m-am luat cu treaba si am uitat sa uploadez browserul:D

*tot acela care ti l-am recomandat si tie balutza happy.gif

Sorryy biggrin.gif
marius_yo21
salut. ma intereseaza si pe mine o mica chestie. se intampla des ca atunci cand deschid camera foto si vreau sa fac poza apasand butonul ala aflat pe marginea telefonului nu se intampla nimic...sau isi revine dupa cateva secunde si apasari indelungate a butonului...merge si nu merge...nu stiu ce ar putea sa aiba...problema hard sau soft? daca cineva a intampinat aceasi problema eventual..etc...ideea e ca atunci cand apas butonul central..acela de meniu/select, poza se face fara probleme. mersi
balutza
"Moare" butonul. Al meu dupa 1 an si ceva de folosire intensiva, a inceput sda nu mai focalizeze mereu cand apasam pe butonul de camera. Asa ca a trebuit sa ma despart de el, sa se chinuie alt ghinionist. Cred ca acel cauciuc de la buton se duce...ca alt motiv nu vad care ar fi
AndreicuKapp
am facut acum ceva timp un meniu foarte elegant(dupa mine) in alb si negru...sper sa va placa
am atasat arhiva cu meniul si una dintre imagini, pentru a va face o idee.
mi s-a parut mai special asa, sa fie cu cate o imagine mare pe rand...si cand dai din joystick, sa treaca la urmatoarea...in josul fiecarei imagini iti arata optiunile anterioara si respectiv urmatoare

cred ca merge si la alte telefoane cu 240x320
spy99
salut!folosesc hadsfree hpm 82 de seria W.combinatia W+K merge pefect:X
robert_pantera
QUOTE (jok3r4u @ 23rd May 2009, 18:06) *
aaaa:)))scuze m-am luat cu treaba si am uitat sa uploadez browserul:D

*tot acela care ti l-am recomandat si tie balutza happy.gif

Sorryy biggrin.gif

deci pana la urma tot nu pot vedea filmulete direct pe telefon fara a le donwloada ! intr-adevar aceasta aplicatie merge dar la unele filmuilete nu face download complet , ci doar o parte !
v3lsatis
CITAT (spy99 @ 1st June 2009, 00:49) *
salut!folosesc hadsfree hpm 82 de seria W.combinatia W+K merge pefect:X

daca ai pune si un driver audio de W s-ar auzi de 5 ori mai bine biggrin.gif
al3x_bt_90
Salut, recent mi-am decodat telefonul ( SE K810i ) ... si nu am avut nici o problema... insa ieri a aparut una, nu pot sa mai trimit sms-uri pe un numar.
( Sending Failed, Retry ?) dau retry, nimic... cand ma satur de retrys .... mi-l salveaza in Outbox
pe toate celelalte numere pot.
am avut ceva de furca cu el, l-am resoftat, apoi am vazut ca nu mai este decodat, apoi l-am resoftat si decodat iar.. nici un semn ca s-ar fi rezolvat din cate vad....
nu inteleg deloc ce se intampla.. doar unui numar nu ii pot trimite sms... aka girlfriend... si zicea ca, in ultimul timp nu primeste mesajele de la mine, acum nici macar nu se trimit.
o fi de la telefon sau ??....
al3x_bt_90
CITAT (al3x_bt_90 @ 11th June 2009, 11:08) *
Salut, recent mi-am decodat telefonul ( SE K810i ) ... si nu am avut nici o problema... insa ieri a aparut una, nu pot sa mai trimit sms-uri pe un numar.
( Sending Failed, Retry ?) dau retry, nimic... cand ma satur de retrys .... mi-l salveaza in Outbox
pe toate celelalte numere pot.
am avut ceva de furca cu el, l-am resoftat, apoi am vazut ca nu mai este decodat, apoi l-am resoftat si decodat iar.. nici un semn ca s-ar fi rezolvat din cate vad....
nu inteleg deloc ce se intampla.. doar unui numar nu ii pot trimite sms... aka girlfriend... si zicea ca, in ultimul timp nu primeste mesajele de la mine, acum nici macar nu se trimit.
o fi de la telefon sau ??....

problem solved... aveam un virus pe telefon.. :-<
spy99
CITAT (v3lsatis @ 2nd June 2009, 12:37) *
daca ai pune si un driver audio de W s-ar auzi de 5 ori mai bine biggrin.gif

as pune da nu ma stiu deloc cu chestiile astea.am citit la tutoriale de mi rau,dar nu vreau sa fac ceva sa ii distrug. rolleyes.gif
balutza
Da......virus pe K800. Ma bucur ca ai rezolvat problema.
PS: nu exista virusi pt platforma java. In cel mai rau caz aveai memoria flash virusata de la calulator, dar asta nu afecteaza telefonul.
morphy73
CITAT (hamann08 @ 11th August 2008, 15:45) *
In primul rand Li-ion si Li-Polymer nu se mai formateaza cat despre incalzire nu stiu ce sa zic, dar cred ca ti se pare la mine nu se intampla asa ceva. Am luat acum 2 saptamani si un SGH-D900i si acolo da chiar era problema daca il butonai 10-15 min chiar se incalzea (bateria).

TOATE BATERIILE SE FORMATEAZA INDIFERENT CA SUNT LI-ION SAU ORICE ALTCEVA !
balutza
Nop...nu se mai formateaza baterile de pe vremea cand inca se mai gaseau gume Turbo . Acum trebuie sa consumi bateria pana te anunta telefonul ca nu mai are baterie, il bagi la incarcat pana a 100% si gata. NU ma stai cu el 10-12-14 ore la incarcat. Acum in cam 2 ore ajung. Oricum o baterie noua va ajunge la potentialul maxim, dupa 4-5 sau chiar 6 cicluri de incarcare. Depinde. La mne K800 tinea 1 zi maxim, dupa o luna aveam 3 zile lejer(max 5 zile), cu utilizare intensa.
arjen96
salut! un driver de sunet pentru casti bluetooth stereo HBH-DS980 exista?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.