Sony Ericsson k810
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

cipix

am avut 2 telefoane dinastea si la niciunul nu merge butonul foto de sus... asa trebuie sa fie sau e o problema cu ele?
Nexus11
QUOTE (cipix @ May 6 2009, 22:39) *
am avut 2 telefoane dinastea si la niciunul nu merge butonul foto de sus... asa trebuie sa fie sau e o problema cu ele?

Trebuie sa functioneze toate butoanele.Ele au probleme.Eu ala foto despre care spui tu il folosesc tot timpul(nu prea fac poze cu joystik-ul)

nob0dy
QUOTE (Nexus11 @ May 6 2009, 20:34) *
Din cate se vede nu prea ai focalizat cum trebuie.Ce drivere ai pus? Incearca cu n1 camdriver sau cu ultimate cam driver(iti recomand versiunea standard de la el)Incearca sa te duci la un orange shop sau undeva unde exista un k810 si fa un test,apoi copie poza de pe mobilul respectiv pe mobilul tau si compari.

Pozele is facute cu driver n1, am focalizat cum trebuie, dar daca te uiti la poza de aproape nu asta e problema, se vede ca pozele sunt parca "pictate" nu sunt clare.. am facut multe poze si toate au iesit asa.
Aseara am incercat aproape toate driverele vreo 20.. Si cel mai bine a facut driveru original si cu Kopritis 2.7 care le scoate mai colorate dar nu atat de clare ca cel original..
cipix
QUOTE (Nexus11 @ May 6 2009, 23:02) *
Trebuie sa functioneze toate butoanele.Ele au probleme.Eu ala foto despre care spui tu il folosesc tot timpul(nu prea fac poze cu joystik-ul)

poate e fo setare ceva?smile.gif sau de la soft ?
Nexus11
QUOTE (nob0dy @ May 7 2009, 14:50) *
Pozele is facute cu driver n1, am focalizat cum trebuie, dar daca te uiti la poza de aproape nu asta e problema, se vede ca pozele sunt parca "pictate" nu sunt clare.. am facut multe poze si toate au iesit asa.
Aseara am incercat aproape toate driverele vreo 20.. Si cel mai bine a facut driveru original si cu Kopritis 2.7 care le scoate mai colorate dar nu atat de clare ca cel original..

Pai ramai cu cel original atunci.

QUOTE (cipix @ May 7 2009, 17:51) *
poate e fo setare ceva?smile.gif sau de la soft ?

Incearca sa il resoftezi pe unu din ele si vezi cum se comporta.
nob0dy
QUOTE (Nexus11 @ May 7 2009, 19:46) *

Face poze mai bune ca driverele celelalte, dar tot nu le face clare ies incetosate, blurate. Este vreo optiune undeva ce trebuie scoasa sau eu nu fac bine pozele?

QUOTE (Nexus11 @ May 7 2009, 19:46) *

Face poze mai bune ca driverele celelalte, dar tot nu le face clare ies incetosate, blurate. Este vreo optiune undeva ce trebuie scoasa sau eu nu fac bine pozele?
Nexus11
Eu le fac pe auto cam pe toate.Intr-adevar mai ies si la mine unele incetosate putin dar deobicei ies clare.Uite (tot driverul original)eu zic ca sunt clare smile.gif

nob0dy
QUOTE (Nexus11 @ May 8 2009, 00:40) *
Eu le fac pe auto cam pe toate.Intr-adevar mai ies si la mine unele incetosate putin dar deobicei ies clare.Uite (tot driverul original)eu zic ca sunt clare smile.gif

Nu stiu ce sa fac, eu mi-am cumparat k810 pentru camera crezand ca face mai bine ca si k750, dar vad ca ma dezamagit foarte tare..
Nexus11
QUOTE (nob0dy @ May 8 2009, 13:13) *
Nu stiu ce sa fac, eu mi-am cumparat k810 pentru camera crezand ca face mai bine ca si k750, dar vad ca ma dezamagit foarte tare..

Posibil sa aiba probleme camera.De ce nu
Incearca sa te duci la un orange shop sau undeva unde exista un k810 si fa un test,apoi copie poza de pe mobilul respectiv pe mobilul tau si compari.
Ai sa vezi care e treaba.Daca si acolo apar probleme,du-te la service cu el.Daca te plangi de calitate proasta a pozelor(aici pe forum) nu ai sa primesti nici un alt ajutor.

Du-te cu el la service daca sunt probleme!!
nob0dy

Am fost azi si nu avea k810 smile.gif am sa vad eu ce fac, dar speram sa fie de la driver
marius_yo21
salut. nu stiu daca s-a mai discutat (imi cer scuze daca ma repet), doar vreau sa aflu cum se poate afla durata totala a apelurilor dupa ce s-a facut reset la telefon. ceva gen nokia *#92702689#

mersi
TimeWriter
Intrii in meniul secret tastand > * << * < * si cauti la Teste serviciu - Timp total apeluri.
marius_yo21
QUOTE (TimeWriter @ May 11 2009, 07:41) *
Intrii in meniul secret tastand > * << * < * si cauti la Teste serviciu - Timp total apeluri.

nu am prea inteles ...unde tastez si cum fac ">"...mersi
Nexus11
">" inseamna dai spre dreapta la joystik-ul telefonului. Operatiunea o poti face imediat dupa ce deblochezi tastatura.
AndreicuKapp
am si eu un k810 si pozele mele ies chiar reusite..am pus driverul ala cu focus manual(nu-i mai retin numele)
cred ca-i chestie de noroc la cumparare...smile.gif
most_wanted_racer_alive
QUOTE (AndreicuKapp @ May 12 2009, 16:41) *
am si eu un k810 si pozele mele ies chiar reusite..am pus driverul ala cu focus manual(nu-i mai retin numele)

Fa un efort de memorie si poate iti aduci aminte cum se cheama driverul ala pentru camera rolleyes.gif. Chiar face poze f bune!
balutza
Cel mai bun driver pt K790/K800/K810 (foto)
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=170579
most_wanted_racer_alive
QUOTE (balutza @ May 16 2009, 20:38) *
Cel mai bun driver pt K790/K800/K810 (foto)
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=170579

Te referi la cel numit raider nu? smile.gif
balutza
Da. Este cel mai bun din toate privintele. Se vede ca raidesky stie meserie.
nob0dy
QUOTE (balutza @ May 17 2009, 10:10) *
Da. Este cel mai bun din toate privintele. Se vede ca raidesky stie meserie.

Ii bun daca sti sa il folosesti si ai timp sa faci toate setarile pt fiecare poza, daca vrei poze default is praf parerea mea..
most_wanted_racer_alive
L-am gasit in cele din urma:). E super, desi imi cam prind urechile momentan. Are niste setari foarte interesant facute. Chiar ca e similar cu o camera digitala..are si focus manual eek.gif . Asta am eu la H50 bigyellowgrin.gif . Deci e calumea.
O data ce am prins cum se fac reglajele, o sa fie floare la ureche. biggrin.gif
balutza
QUOTE (nob0dy @ May 17 2009, 11:34) *
Ii bun daca sti sa il folosesti si ai timp sa faci toate setarile pt fiecare poza, daca vrei poze default is praf parerea mea..

Persoana ce a intrebat de driver de camera, era interesata de focalizare manuala. Pt asa ceva nu poti sa tii pe "dafault" tot. Ci trebuie o mica ajustare. Asa si cu cel de la raider. Acesta are acum si patchuri grafice pt ca fiecare sa inteleaga mai bine setarile ce trebuie sa le faca. Daca inveti 15-20 de cuvinte in engleza, te transformi in "fotograf".
PS: "sti sa il folosesti....is praf" ?
most_wanted_racer_alive
Intrebare cursing.gif : voi ati avut probleme cu handsfreeul, in sensul ca din senin se aude doar intr-o casca????? Pe mine m-au lasat 2 seturi de casti wallbash.gif : HPM-62 care au venit cu telu si HPM-64 care le-am cumparat ulterior. Sunt chiar asa de slabe (adica rezista putin)???
Nexus11
QUOTE (most_wanted_racer_alive @ May 18 2009, 20:07) *
Intrebare cursing.gif : voi ati avut probleme cu handsfreeul, in sensul ca din senin se aude doar intr-o casca????? Pe mine m-au lasat 2 seturi de casti wallbash.gif : HPM-62 care au venit cu telu si HPM-64 care le-am cumparat ulterior. Sunt chiar asa de slabe (adica rezista putin)???

Probabil ai tu probleme.Eu am un hpm62 luat odata cu mobilul si merge si acum.Recunosc ca se mai intampla cateodata sa se auda intr-o singura casca,dar asta din cauza ca nu era bine bagat in mobil.Scoteam si apoi introduceam din nou in mobil mufa respectiva si gata mergea.
balutza
Nici eu la cate SE am avut nu am avut probleme cu castile niciodata. Ba chiar au fost "maltratate" in moduri inimaginabile, insa acestea functioneaza si acum ireprosabil. Mai degraba se duce portul din telefon decat castile. Un set de HPM-82 ma tine de un an, fara nici o greseala, desi le-am avut si in apa..si prin nisip pe plaja, scapate de "n" ori, tinute in buzunarul de la spate si stat pe ele, dar nu au nici nimic. Sunt un "tanc" laugh.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.