Sony Ericsson k810
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

paulvanorton

incarca bateria si mai pune-l adata la SEUS.
Nexus11
v3lsatis ,dar peter's acustics for k800 nu sunt bune pentru castile astea?Cum e mai bine cu DRC on sau off.Care e diferenta? Diferenta se vede si in difuzor atunci cand vb la telefon?(nu vreau sa se auda asa de tare deoarece am pus in difuzor la minim si tot cam tare se aude)

sonic2007
QUOTE (v3lsatis @ Jan 31 2009, 10:14) *

Avand in vedere faptul ca SE k810i vine in cutie cu HF HPM-62, iar driverul audio din tutorialul lui cedry2kio este dedicat posesorilor de handsfree HPM-70 mai mult pentru basul castilor, fac un tutorial de instalare a altui driver audio corespunzator HF HPM-62.
Driverul audio este doar pentru cei cu platforma R8BA024 db2020
Credite celui care a facut driverul, slazher de pe http://www.esato.com/board .

Dar pt difuzorul telefonului nu exista nimic care sa il faca sa se auda mai tare. E chiar jenant cand dau cate o melodie unuia cu samsung sau nokia si la mine abia se aude iar la ei se aude cu mult mai tare, aceeasi piesa.
Nexus11
Stiu ca update-ul se face si la difuzor nu doar la casti smile.gif
v3lsatis
QUOTE (Nexus11 @ Jan 31 2009, 21:04) *
v3lsatis ,dar peter's acustics for k800 nu sunt bune pentru castile astea?Cum e mai bine cu DRC on sau off.Care e diferenta? Diferenta se vede si in difuzor atunci cand vb la telefon?(nu vreau sa se auda asa de tare deoarece am pus in difuzor la minim si tot cam tare se aude)

"Peter's Acoustics v2
Based on R8BA024R acoustics!
- v2 for HPM70 users [more bass, bit more treble]
- v2 for Hifi Headphones [soft equalization]
- v2 Ultrabass beta [just a beta test] "

Deci sunt pentru HPM-70.

QUOTE (sonic2007 @ Jan 31 2009, 21:14) *
Dar pt difuzorul telefonului nu exista nimic care sa il faca sa se auda mai tare. E chiar jenant cand dau cate o melodie unuia cu samsung sau nokia si la mine abia se aude iar la ei se aude cu mult mai tare, aceeasi piesa.

Logic ca se aude tare si in difuzor, chiar mai tare decat cu driverul care l-a pus cedry2kio aici cu ceva pagini in urma, numai ca orice lucru bun atrage si ceva prost dupa el si anume calitatea sunetului in difuzor.Se aude considerabil mai tare as spune cu 60%, dar distorsioneaza de la volum ~70% incolo.
Si cand vorbesti cu cineva se aude considerabil mai tare, dar poti da volumul inapoi pe tasta -(minus) din lateral.
Sincer nu am incercat cu DRC off ci doar cu DRC on si e foarte ok, nu vad de ce sa pui DRC off, doar daca esti curios si te plictisesti.(Am pus in tutorial si drc off ca asa e driverul original inventat de slazher de pe http://www.esato.com/board)

In principiu e un driver audio optimizat pentru anumite game de frecventa si diferenta se vede considerabil la castile stock HPM-62.Presupun ca si cu HPM-70 se aude foarte bine, poate nu la fel de puternic ca MEGABASSul.
Nexus11
Uite am gasit ce este DRC.Probabil cu el pe on distorsioneaza deoarece mareste prea mult.L-am pus pe cel off am sa vad cum e cu el.Multmesc pentru driver,dar daca ai putea sa pui si linkul catre pagina de unde l-ai luat(m-ar interesa si viitoarele upgrade-uri).Asta in cazul in care creatorul l-a pus pe o pagina din acel forum.
v3lsatis
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?t...338#post2483417

Nexus11
Multumesc.
micutzu_the_best
QUOTE (sonic2007 @ Jan 31 2009, 21:14) *

cu driverul se aude o idee mai tare si la difozor dar nu e mare diferenta......la casti e diferenta
Nexus11

Poate cineva sa urce driverele oficiale de la K810i de la camera?Le vreau pe cele de la 810i nu de la 800.Vreau sa imi pun alte drivere sa vad cum se vad si daca nu imi plac sa le pot pune din nou pe cele default.
v3lsatis
Ai PM.
Nexus11
Camera drivers nu acustics smile.gif
v3lsatis
ai pm, my bad.
Moldovanu
QUOTE (v3lsatis @ Jan 31 2009, 17:45) *
dar de ce ai facut update?
ti-a fost adus la cid53 si acum o sa fie mai greu de resoftat decat la cid 52.
cauta pe forum pe aici cum se resofteaza pentru cid53.

Am facut update de pe situl oficial cu aplicatia lui huh.gif de unde sa stiu eu ca acest lucru va aduce telefonul la cid53 ???
Oricum telefonul este in garantie ...nu am primit totusi raspuns de ce a luat-o razna agenda telefonica ...si nu imi dau seama ce ar trebui sa fac pe mai departe ca totul sa revina la normal ..eventual sa aduc niste imbunatatiri .......
Astept sugestii! Multumesc anticipat!
v3lsatis
E o prostie sa faci update doar ca zic ei asa.
in plus daca e decodat prin patch si il updatezi cu seus se blocheaza la loc.
Daca nu te pricepi mai bine du-l la service si tine-te de ei ca is bulangii aia, te lasa o luna fara telefon si vezi sa nu-ti fure din accesoriile cu care il dai.
v3lsatis
Am gasit un tutorial de schimbare a iconurile din meniu in threadul sticky de sus si imi spune ca trebuie sa pun fisierele cu iconurile selected si unselected in folderul menu din fs/tpa/preset/system/menu.
Cand am ajuns acolo fisierul continea doar un menu.ml.
Am pus pngurile acolo si nu mi le vede.
Cum trebuie sa procedez ?
hyperion1707
QUOTE (v3lsatis @ Feb 4 2009, 00:25) *
Am gasit un tutorial de schimbare a iconurile din meniu in threadul sticky de sus si imi spune ca trebuie sa pun fisierele cu iconurile selected si unselected in folderul menu din fs/tpa/preset/system/menu.

Spune @ScytheZ acolo: "Daca e prima data cand faceti asta veti avea doar 1 singur fiser menu.ml pe care va trebui sa il stergeti, eu cum am mai facut asta si am deja un meniu customizat si am mai multe fisiere pe care le voi sterge."
Ai pus "menu.ml" customizat ?
cedry2kio
QUOTE (v3lsatis @ Feb 4 2009, 00:25) *

Banuiesc ca meniul tau nu continea si fisierul menu.ml.Vezi tu,fiecare meniul modificat contine in afara de png-urile respective si un menu.ml al lui.In tel se afla menu.ml fara alte iconite deoarece el isi ia iconitele respective direct din sotftul telefonului.
Ca sa va schimbati meniurile tel folositi acest tutorial
Tutorial Schimbare Meniu
Meniul Vista Startbar a fost facut de eu_pyty89 si poisson de pe www.se-scene.net.
Tot la acel meniu trebuie sa mai instalati si 4 aplicatii.Dupa ce bagati meniul copiati aplicatii in folderul other din telefon(nu cu far cu pc-suite sau cu orice alt prog cu care copiati mel,temele etc).
Restul meniurilor sunt luate de pe Internet,nu sunt facute de mine,deci toate creditele autorilor.
Meniul Vista Starbar era prea mare de pus in attachements asa ca l-am pus pe un host.Download de aici
Vista Starbar Download
v3lsatis
Da,era fisierul acela si m-am gandit sa-mi schimb doar iconurile nu si structura meniului pentru ca erau vreo 2 iconuri plasate altfel, aveam radio direct in meniul principal(ceea ce nu vreau) si am redenumit iconurile si mi-am facut setul de 24 de pnguri gata sa le schimb.
Se pot schimba doar iconurile ?
Ce nume trebuie sa le pun la fiecare
Icon1_selected.png
Icon2_unselected.png
.
.
.
si tot asa?

later edit: am modificat un menu.ml origianl cu linkurile iconurilor mele si a mers.
ai un thank you!
cedry2kio
QUOTE (v3lsatis @ Feb 4 2009, 10:28) *
Da,era fisierul acela si m-am gandit sa-mi schimb doar iconurile nu si structura meniului pentru ca erau vreo 2 iconuri plasate altfel, aveam radio direct in meniul principal(ceea ce nu vreau) si am redenumit iconurile si mi-am facut setul de 24 de pnguri gata sa le schimb.
Se pot schimba doar iconurile ?
Ce nume trebuie sa le pun la fiecare
Icon1_selected.png
Icon2_unselected.png
.
.
.
si tot asa?

later edit: am modificat un menu.ml origianl cu linkurile iconurilor mele si a mers.
ai un thank you!

Ca sa poti face un meniu asa cum vrei tu iti atasez un program cu care poti modifica meniurile.Nu trebuie sa ai cunostine de xml sau asa-ceva.Este foarte usor de utilizat.Multumesc mult ptr Thank You.
Lukian_xxx
Vreau si eu sa stiu daca pot folosi telefonul ca si camera web?
v3lsatis
nu poti.

cine stie cum pot pune wallpaper o aplicatie ?
daca intru in meniu la wallpaper am de ales intre: file, from thene, application, none.
am o aplicatie de exemplu care imi arata un ceas analogic, si daca dau acolo la application imi zice empy folder.
confusedsmiley.png
mtode
Salut!,

Am si eu un SE K810i cumparat de la Orange. Il am de aproape 1 an cu softul original insa in ultima perioada se intampla din ce in ce mai des sa nu aud nimic cand sunt intr-o convorbire, in timp ce eu sunt auzit de persoana cu care vorbesc. Poblema se rezolva de obicei prin restart.
A mai patit cineva chestia asta? Se merita sa il resoftez sau o fi vreo problema hardware(desi nu prea cred) ? Chestia e ca daca nu o rezolv cu resoftare pierd si garantia...desi nu prea am chef sa ma poarte aia cateva zile/saptamani prin service pana il rezolva.

In rest telefonul merge super insa de cand cu problema asta ma tot gandesc sa ii fac vant !!!!

Multumesc.
<mtode>
kapaionutz
QUOTE (mtode @ Feb 23 2009, 17:08) *
Salut!,

Am si eu un SE K810i cumparat de la Orange. Il am de aproape 1 an cu softul original insa in ultima perioada se intampla din ce in ce mai des sa nu aud nimic cand sunt intr-o convorbire, in timp ce eu sunt auzit de persoana cu care vorbesc. Poblema se rezolva de obicei prin restart.
A mai patit cineva chestia asta? Se merita sa il resoftez sau o fi vreo problema hardware(desi nu prea cred) ? Chestia e ca daca nu o rezolv cu resoftare pierd si garantia...desi nu prea am chef sa ma poarte aia cateva zile/saptamani prin service pana il rezolva.

In rest telefonul merge super insa de cand cu problema asta ma tot gandesc sa ii fac vant !!!!

Multumesc.
<mtode>

încearca să îi schimbi driverele de sunet (găsești pe aici tutoriale)
anotim
QUOTE (icamaster @ Sep 15 2008, 07:50) *
Trebuie sa inlocuiesti layoutul, sunt multe cu ceasul pe mijloc, fara logo-ul operatorului, etc. Am cautat cu "gugal" si am gasit unul fara operator. Il pui cu FAR sau cu XS++ in tpa/system/layout/ . Am gasit si niste clipart-uri si margini pentru k810i. Le puteti pune cu SeTool2 Lite ca are foldere facute..... cred. Toate de mai sus le-am luat de pe se-nse, esato si se-tuning. Sper sa nu fie considerata reclama unsure.gif .

Salut.Am si eu o rugaminte la tine. Daca tot ai gasit layouturi cu ceas pe mijloc si fara logo...te rog frumos daca ai timp sa il pui pe forum...sau macar sa imi spui pe unde sa il caut.ms mult
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.