Sony Ericsson k810
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

Lukian_xxx

nu asta e problema!
am verificat cartela mea in alte telefoane si face acelasi lucru (da eroare)
dar am incercat si alta cartela in telu meu si merge! :-??
nknwn666
QUOTE (Lukian_xxx @ Dec 3 2008, 00:55) *
nu asta e problema!
am verificat cartela mea in alte telefoane si face acelasi lucru (da eroare)
dar am incercat si alta cartela in telu meu si merge! :-??

inseamna ca te restrictioneaza orange..vezi ca poate ai dat orange world unlimited... dry.gif pt wap unlimited te costa 3.5 euro

mateiuli
Ma scuzati ca ma bag si eu in discutie.

Tutorialul lu Tutorial Decodare K810 al lui Cedry2k merge si la v630?(cid52 Db 2020)
La resoftare nu trebuie selectat Bypass BD2020? decat la decodare?
Nexus11
Am si eu un K810i.In difuzor se aude destul de incet la volum maxim.Am facut un test cu un k510i si ala a castigat.E posibil sa fie ceva hardware sau software?Telefonul e luat de pe 2 dec.Adica ieri smile.gif .Nu l-am testat la sediu sa il aud.
Am citit tutorialul pt resoftare,am downloadat tot ce e acolo si momentan astept niste raspunsuri:
1.O sa se auda mai tare?
2.De unde pot lua ultimele drivere pentru telefonul meu si cum le pot pune sau am tot ce trebuie de aici.
3.la versiunea curenta a softwarelui imi scrie CXC1250902 R8BA024 071010.Pot utiliza ce este in tutorialul de aici?

Se-tunnig.net nu-mi merge.A patit ceva site-ul?
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 3 2008, 23:35) *
Am si eu un K810i.In difuzor se aude destul de incet la volum maxim.Am facut un test cu un k510i si ala a castigat.E posibil sa fie ceva hardware sau software?Telefonul e luat de pe 2 dec.Adica ieri smile.gif .Nu l-am testat la sediu sa il aud.
Am citit tutorialul pt resoftare,am downloadat tot ce e acolo si momentan astept niste raspunsuri:
1.O sa se auda mai tare?
2.De unde pot lua ultimele drivere pentru telefonul meu si cum le pot pune sau am tot ce trebuie de aici.
3.la versiunea curenta a softwarelui imi scrie CXC1250902 R8BA024 071010.Pot utiliza ce este in tutorialul de aici?

Se-tunnig.net nu-mi merge.A patit ceva site-ul?

ver softului e r8ba024,e noua. mai intai tre sa afli ce cid are telu,daca e cid53 trebuie sa folosesti far manager cu jdflasher,intri in fs,in ifs/settings/acoustics si pui alte acustice,le gasesti pe net.daca e cid52 poti folosi XS++ 3.1,dai fsx,start fsx,astepti,intri in ifs/settings/acoustics si dai drag&drop la noile acustice in folder. in ambele cazuri tre sa le stergi pe cele care le ai deja,si sa instalezi driverele flash,nu iti trebuie nicio resoftare
Nexus11
Cum aflu CID-ul?
Scuzati de intrebarile stupide (poate pt unii) dar e cam ceva nou pt mine.
Am zis de resoftare deoarece e luat de la orange si am si iconurile portocalii(daca se pot schimba doar iconurile in cele originale as fi multumit doar cu asta + sunetul)
La sunet mai precizez ca se aude tare cand ma suna cineva sau am primit mesaj.Se aude mai incet cand ascult o melodie.
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 4 2008, 09:02) *
Cum aflu CID-ul?
Scuzati de intrebarile stupide (poate pt unii) dar e cam ceva nou pt mine.
Am zis de resoftare deoarece e luat de la orange si am si iconurile portocalii(daca se pot schimba doar iconurile in cele originale as fi multumit doar cu asta + sunetul)
La sunet mai precizez ca se aude tare cand ma suna cineva sau am primit mesaj.Se aude mai incet cand ascult o melodie.

alfi ce cid ai conectandu-l la XS++ sau dand identify in setool2lite,tre sa instalezi driverele flash altfel nu merge sa-l conectezi. la meniu poti pune ce iconite vrei,sunt milioane pe net. iar la melodie..ia incearca si cu alta.la melodii,hrz sunt volumul,daca are sub 44000+ hrz se aude mai incet ca celalalte

Nexus11
Are CID 52.Am reusit sa imi pun drivere mai bune de sunet.Multumesc de ajutor.Acu umblu si eu prin el sa mai pun si alte chestii happy.gif
mikeypiroman
Luchian_xxx intra pe sonyericsson.ro acol gasesti si fa-ti setarile de la net, configurare wap si email si MMS . O sa-ti mearga atunci... Insa nush daca se merita sa-ti activezi netu, eu lam activat si acum am o factura la orange de ma doare capu tongue.gif. Am si eu o problema, butonu de la camera merge cam greu....:|ce as putea face, iar camera se misca destul de greu prin casa :|. Un sfat ceva ?? mersi si lucian sper ca team ajutat. peacefingers.gif
cedry2kio

QUOTE (mateiuli @ Dec 3 2008, 22:28) *
Ma scuzati ca ma bag si eu in discutie.

Tutorialul lu Tutorial Decodare K810 al lui Cedry2k merge si la v630?(cid52 Db 2020)
La resoftare nu trebuie selectat Bypass BD2020? decat la decodare?

Da,tutorialul merge aplicat si pe V630i,dar iti trebuiesc fisierele corespunzatoare,adica nu merg cu cele de K810i.Bypass Db2020 se aplica doar cand vrei sa scrii un patch pentru prima oara,adica doar o singura data.Procesul de decodare,se face prin patch(de fapt decodarea in sine este un patch) si de aceea a trebuit bifat Bypass DB2020 security.Sper ca te-am lamurit!
Nexus11
Am cautat dar nu am gasit menu icons de la k810i cele originale.Le-ar putea urca cineva aici?Eu am o tema portocalie de la orange si mi-ar fi placut cele originale.
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 6 2008, 20:56) *
Am cautat dar nu am gasit menu icons de la k810i cele originale.Le-ar putea urca cineva aici?Eu am o tema portocalie de la orange si mi-ar fi placut cele originale.

originalul nu are iconite..e doar menu.ml
Nexus11
Am gasit pe net.Menu original k810i,dar am gasit si layout original k810i.
Primul il pun acolo unde imi este indicat,iar layout-ul pt ce este?Mentionez faptul ca la iconitele de la orange acolo unde ar trebui sa am muzica (adica iconita 6) eu am netul si iconul 2 am muzica in loc de net.
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 6 2008, 22:20) *
Am gasit pe net.Menu original k810i,dar am gasit si layout original k810i.
Primul il pun acolo unde imi este indicat,iar layout-ul pt ce este?Mentionez faptul ca la iconitele de la orange acolo unde ar trebui sa am muzica (adica iconita 6) eu am netul si iconul 2 am muzica in loc de net.

pt ca ai softu de la orange...
cu layout: pozitia:ceas,data,bara de volum; modificarea marimii fontului: scoaterea logoului de operator..sunt multe,deschide layout.xml cu notepad si vezi
Nexus11
Bun si atunci cum pun ca sa am iconurile originale de la k810i.Am urcat si layout-ul poate imi poti da mai multe informatii.
danutu3
Salut! Am si eu o intrebare...Atunci cand cineva imi scrie intr-un mesaj smile.gif [doua puncte paranteza] sau wink.gif [punct si virgula paranteza] telefonul le interpreteaza automat si imi apar 2 smiley-uri.. smile.gif si wink.gif exact ca si pe forum. Insa daca scrie smile.gif) [2 puncte paranteza paranteza] imi apare smiley si apoi paranteza. Si chestia asta devine enervanta. Cum pot dezactiva functia aceasta? Stiu ca se poate...insa nu mai stiu cum. Merci anticipat!!
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 7 2008, 11:18) *
Bun si atunci cum pun ca sa am iconurile originale de la k810i.Am urcat si layout-ul poate imi poti da mai multe informatii.

pt cele originale tre sa resoftezi telefonu cu fs medirerr si main generic
Nexus11
QUOTE (nknwn666 @ Dec 7 2008, 16:04) *
pt cele originale tre sa resoftezi telefonu cu fs medirerr si main generic

Dar daca pun alte iconuri o sa am vreo problema sau :
QUOTE (Nexus11 @ Dec 6 2008, 22:20) *
Mentionez faptul ca la iconitele de la orange acolo unde ar trebui sa am muzica (adica iconita 6) eu am netul si iconul 2 am muzica in loc de net.

O sa deschida cu icoana de net ca sa zic asa muzica si invers.
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 7 2008, 16:36) *
Dar daca pun alte iconuri o sa am vreo problema sau :

O sa deschida cu icoana de net ca sa zic asa muzica si invers.

uite aici iconite ca la k850,arata destul de bine,pune tot ce e in arhiva in tpa/preset/system/menu
Nexus11
Eu pot sa pun astea care le-am atasat.Ideea e: o sa imi arate ce trebuie? Ca la orange ti-am spus au fost modificate ordinea icoanelor.
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 7 2008, 20:27) *
Eu pot sa pun astea care le-am atasat.Ideea e: o sa imi arate ce trebuie? Ca la orange ti-am spus au fost modificate ordinea icoanelor.

o sa mearga,da,o sa arate ce trebuie wink.gif
Nexus11
Multumesc foarte mult.A functionat. smile.gif
Nexus11
M-am uitat mai atent si am vazut ceva.Prima iconita imi arata orange world,a doua cu globul pamantesc tot orange world.Stiu ca prima era altceva.
1.Ce reprezinta prima iconita la meniul default k810i(deoarece eu l-am avut cu orange modificat)
2.Cum fac sa indice ceea ce trebuie?
Lukian_xxx
ce aplicatii aveti pentru acest telefon?
sunt interesat sa bag si eu cateva aplicatii dar multe dintre ele nu merg! sad.gif
nknwn666
QUOTE (Nexus11 @ Dec 8 2008, 01:08) *
M-am uitat mai atent si am vazut ceva.Prima iconita imi arata orange world,a doua cu globul pamantesc tot orange world.Stiu ca prima era altceva.
1.Ce reprezinta prima iconita la meniul default k810i(deoarece eu l-am avut cu orange modificat)
2.Cum fac sa indice ceea ce trebuie?

prima e play now. tu vezi tot orange world din cauza ca ai softu de la orange. trebuie resoftat cu main generic si fs mediterr (adica debranduire)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.