Sony Ericsson k810
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

smechercubasca

Am un Nokia 5310 care nu e prea bun pt. internet deoarece operamini merge numai cel cu proxy si nici 3g nu are. De aceia vreau sa va intreb pe cei care aveti k 810 am vazut ca are 3g si High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) dar nu are edge faza e dak stiti cum merge netul pe el si dak poti sa instalezi ultima versiune de opera mini si sa mearga cu apn wap orange. MErci
sonic2007
tocmai mi-am luat si eu telefonul si deocamdata sunt nemultumit de difuzorul telefonului, se aude foarte incet si cand e dat la maxim. Se poate face ceva?

v3lsatis
acum 2 zile l-am cumparat si eu.
am zis prima data sa incerc sa fac niste poze, am facut cateva, e ok, am facut o poza macro, a iesit superok, iar dupa asta fix canci, nu mai face poze macro calumea.
o singura poza a facut calumea cu functia macro, cu autofocus face bine la distanta dar nu face de aproape.
problema este ca el face focus pe obiectul imediat apropiat iar cu o fractiune de secunda inainte de a face poza se blureaza si nu mai iese bine.sad.gif ce naiba are ?
v3lsatis
se pare ca acum merge, cine stie ce are confusedsmiley.png
brandu asta portocaliu sa fie..
blondevil
Telefonul are o functie de multitasking, care permite rularea mai multor aplicatii si comutarea intre ele ca la un telefon cu Symbian. De exemplu poti sa ai deschise 3 aplicatii java precum Opera, Shmessenger si un joc. Singura problema este ca la telefonul K810 vandut de Orange, tasta din dreapta (cea cu patratele pe ea) nu face schimbul intre aplicatii sau activitati cum ar trebui, ci doar te baga in meniul principal. Daca vreti sa va convingeti, intrati pe http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...cc=ro&lc=ro si incercati telefonul, o sa vedeti ca tasta din dreapta face altceva acolo dacat face la k810-ul vandut de Orange. Avantajul principal era ca se putea pendula intre aplicatii foarte usor, intrandu-se la submeniul running apps, ceea ce la k810-ul de la orange nu merge pentru ca tasta nu are functia prezentata pe site-ul sonyericsson.
Intrebare: stie cineva cum s-ar putea schimba functia butonului respectiv si revenirea la destinatia originala?
vladutgm
QUOTE (blondevil @ Oct 2 2008, 18:09) *
Telefonul are o functie de multitasking, care permite rularea mai multor aplicatii si comutarea intre ele ca la un telefon cu Symbian. De exemplu poti sa ai deschise 3 aplicatii java precum Opera, Shmessenger si un joc. Singura problema este ca la telefonul K810 vandut de Orange, tasta din dreapta (cea cu patratele pe ea) nu face schimbul intre aplicatii sau activitati cum ar trebui, ci doar te baga in meniul principal. Daca vreti sa va convingeti, intrati pe http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...cc=ro&lc=ro si incercati telefonul, o sa vedeti ca tasta din dreapta face altceva acolo dacat face la k810-ul vandut de Orange. Avantajul principal era ca se putea pendula intre aplicatii foarte usor, intrandu-se la submeniul running apps, ceea ce la k810-ul de la orange nu merge pentru ca tasta nu are functia prezentata pe site-ul sonyericsson.
Intrebare: stie cineva cum s-ar putea schimba functia butonului respectiv si revenirea la destinatia originala?

Resoftare cu soft original de la Sony - Ericsson?
v3lsatis
pai se duce garantia.
apropo de functia macro, de ce nu merge ziua la soare decat daca micsorez timpu de expunere ?
adica de mers merge dar dupa ce face focus se blureaza si iese prost poza huh.gif

icamaster
QUOTE (v3lsatis @ Oct 2 2008, 23:28) *
pai se duce garantia.
apropo de functia macro, de ce nu merge ziua la soare decat daca micsorez timpu de expunere ?
adica de mers merge dar dupa ce face focus se blureaza si iese prost poza huh.gif

Chiar daca se duce, pui softul original de la Orange pe care il iei pe topse.ru/files pui GDFS-ul la care ai facut backup si gata biggrin.gif aia de la orange nu o sa isi dea seama. Daca vrei macro foarte bun ia un camdriver SuperFunctions adica o sa setezi totul manual inclusiv focus-ul.
icamaster
A aparut de la Number One ultimul camdriver : 2.99.9 SE2

- INCREASED sharpness to 03 on auto mode & correct sharpness values for other scenes
- tidy up more code camdriver0.dat is now 38kb
- correct the compression system
- fix document mode maxium shutter speed is 1/8 @ 7,5fps, document mode didn't like 1/6 shutter @ 6fps also fixed document mode flash
- edited the jpeg q table slighty for better compression.
- entire flash settings redone, colour is correct so no more redish tint & focus is correct so no more smeared pics.
*normal mode is 1/25 iso 320
*macro is 1/30 iso 160
*document is 1/40 iso 100
*portrait is 1/30 iso 250
*twilightportrait is 1/2 iso 250

Il aplicati ori cu tutorial lui Cedry2kio sau cu XS++ etc.
bodanul

Salut am si eu un K810 si am urmat tutorialul lui cedry2kio pt resoftare si cand dau read GDFS , imi apare acolo in stanga jos : Can`t build loaders chain sad.gif , adica nu pot face backup , am trecut peste chestia asta , am zis totusi sa resoftez si fara backup , iar cand am dat flash , aceasi situatie : Can`t build loaders chain , Elapsed : 6 sec . Ce trebuie sa fac ? De ce nu merge ?vreau neaparat sa scap de meniul asta de orange . Va multumesc . Mentionez ca am apucat sa ii fac update de soft pe sonyericsson.com inainte sa citesc topicu asta , pentru ca am crezut ca asa voi scapa de meniul orange .... sad.gif
vladutgm
QUOTE (bodanul @ Oct 11 2008, 23:15) *
Salut am si eu un K810 si am urmat tutorialul lui cedry2kio pt resoftare si cand dau read GDFS , imi apare acolo in stanga jos : Can`t build loaders chain sad.gif , adica nu pot face backup , am trecut peste chestia asta , am zis totusi sa resoftez si fara backup , iar cand am dat flash , aceasi situatie : Can`t build loaders chain , Elapsed : 6 sec . Ce trebuie sa fac ? De ce nu merge ?vreau neaparat sa scap de meniul asta de orange . Va multumesc . Mentionez ca am apucat sa ii fac update de soft pe sonyericsson.com inainte sa citesc topicu asta , pentru ca am crezut ca asa voi scapa de meniul orange .... sad.gif

Trebuie sa folosesti comanda "Identify" In setool2lite si spune ce CID are telefonul. Pentru CID 53 la resoftare se foloseste Far manager si JDFlasher.
Oricum dupa SEUS CID-ul este sigur 53.
bodanul
QUOTE (vladutgm @ Oct 11 2008, 21:41) *
Trebuie sa folosesti comanda "Identify" In setool2lite si spune ce CID are telefonul. Pentru CID 53 la resoftare se foloseste Far manager si JDFlasher.
Oricum dupa SEUS CID-ul este sigur 53.

Pai si cum il resoftez cu Far manager , e asemanator cu celalalt model de debrandare ?Unde gasesc ce trebuie sa fac ? Multumesc mult
cedry2kio
QUOTE (bodanul @ Oct 11 2008, 23:15) *

Ai cid 53 de aceea,cauta pe forum aici ca o sa reusesti sa scapi de softul orange.
ps:nu pe acest topic,la topicul cu far manager.
ciumfli
QUOTE (smechercubasca @ Oct 1 2008, 20:19) *
Am un Nokia 5310 care nu e prea bun pt. internet deoarece operamini merge numai cel cu proxy si nici 3g nu are. De aceia vreau sa va intreb pe cei care aveti k 810 am vazut ca are 3g si High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) dar nu are edge faza e dak stiti cum merge netul pe el si dak poti sa instalezi ultima versiune de opera mini si sa mearga cu apn wap orange. MErci

Salut, yo folosesc k810i pt internet 80% si vorbit 20% si vreau sa spun urmatoarele : nu ca merge bine internetu pe el, rupe!!!! E cel mai tare tel pe net cel putin dintre cele pe care si le poate permite mai tot omu sa le achizitioneze fara sa-i faca o gaura f. mare in buget. Si da , iti merge opera dk ai activat fie wap unlimited fie una din cele 3 optiuni de intermet pe pachete de 5 mb, 30 mb, sau 1,5 gb.
kapaionutz
QUOTE (ciumfli @ Oct 13 2008, 22:57) *
Salut, yo folosesc k810i pt internet 80% si vorbit 20% si vreau sa spun urmatoarele : nu ca merge bine internetu pe el, rupe!!!! E cel mai tare tel pe net cel putin dintre cele pe care si le poate permite mai tot omu sa le achizitioneze fara sa-i faca o gaura f. mare in buget. Si da , iti merge opera dk ai activat fie wap unlimited fie una din cele 3 optiuni de intermet pe pachete de 5 mb, 30 mb, sau 1,5 gb.

Poate iti merge tie pe net
dar daca nu ai semnal 3G ce faci?
la k800 lipseste cu desavarsire EDGE-ul
:|
sonic2007
QUOTE (kapaionutz @ Oct 14 2008, 18:09) *
Poate iti merge tie pe net
dar daca nu ai semnal 3G ce faci?
la k800 lipseste cu desavarsire EDGE-ul
:|

mie imi merge foarte bine pe net cu opera mini acum sa vedem cat o sa coste, aveti idee cum se tarifeaza la un aboneament flexibil
vrasmasu
am si eu o problema cu un k810 l-am scapat jos si nu mai pot sa fac poze cu el..decat sa filmez atat merge.l-am resoftat,i-am schimbat drivere-le la camera si am putut sa fac decat o poza si iar sa blocat.ecranul imi ramane negru si ledurile aprinse...va rog sa ma ajutati
kapaionutz
QUOTE (vrasmasu @ Oct 15 2008, 22:07) *
am si eu o problema cu un k810 l-am scapat jos si nu mai pot sa fac poze cu el..decat sa filmez atat merge.l-am resoftat,i-am schimbat drivere-le la camera si am putut sa fac decat o poza si iar sa blocat.ecranul imi ramane negru si ledurile aprinse...va rog sa ma ajutati

te duci la service
probabil e o problema de software
mahaiy
odata ce la resoftat nu prea mai e de software. la mine a cazut de cateva ori da nu are nimic nu e chiar asa sensibil. smile.gif
pimpey
exista un program cu care pot sa salvez SMSURI pe PC?
kapaionutz
QUOTE (pimpey @ Oct 16 2008, 21:33) *
exista un program cu care pot sa salvez SMSURI pe PC?

da, my phone explorer
il gasesti aici http://www.softpedia.com/progDownload/MyPh...load-26177.html
pimpey
ms..dar ii dau connect si-mi zice ca nu am conectat Telefonul sad.gif

ce sa fac?
pimpey
nU Pot sa dau edit

oricum am rezolvat problema

intrebarea mea e am dat save pe computer
si nu gasesc folderul cu SMSURILE

unde e biggrin.gif? (daca e tongue.gif )
kapaionutz
Conectezi telefonul in mod normal la pc, instalezi driverele (de pe cd-ul care l-ai primit cand ai cumparat telefonul) si dai connect la My phone explorer. smile.gif
seememaaf
QUOTE (cedry2kio @ Sep 12 2008, 16:48) *
suta la suta nu ai facut bine,am impresia k nu ai instalate driverele usb flash. mellow.gif

Am vazut ceva pe se-tuning,despre cum sa aplici patch-uri pe cid 53,fisierul de decodare fiind depfat tot un patch,dar chestia este ca nu am testat,daca vrei incerca pe propriul risc,sicer sa fiu nu cred ca poate da rezultate.Cert e ca s-au facut progrese mari,si in max 1 luna o sa fie posibila decodarea free.

Nu... am cid 53... Mai pot face cva pt a imbunatati cel putin sunetul?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.