nimeni_altci
13th June 2008, 14:52
drq101
14th June 2008, 16:41
QUOTE (nimeni_altci @ Jun 13 2008, 15:52)

off topic: stupid people
stephano
18th June 2008, 17:54
aveti idee care este ultima versiune de soft la k810?eu am R6BC002
Aronka
4th August 2008, 12:23
si-a cumparat cineva telefonul acesta de la best deal?
nknwn666
4th August 2008, 13:12
QUOTE (stephano @ Jun 18 2008, 18:54)

aveti idee care este ultima versiune de soft la k810?eu am R6BC002
R8BA024
mahaiy
5th August 2008, 11:51
am luat si eu asta.. il am de 1 zi.. am dat vro 3 mil ..si nu regret nimic.. oricum la banii astia .. eu zic ca face mult mai mult.. prelungirea ab oricum trebuia facuta....deci am profitat . tata are k800i ,si pot sa zic cate cv despre cele 2 ..am stat vro 30 de min si le-am comparat.ce iti sare in ochi ..dimensiunea..este cv mai subtire k810 si dreptunghiu' ala unde e camera..nu mai e asa de iesit in afara. k810 este si mai usor..camera.. la k810 este putin mai luminoasa.. ma uitam in acelasi moment la acelasi lucru in aceiasi pozitie cu amn2 si se vedea mai multa lumina in k810,iar cand intra in camera ..se stinge tastatura si se aprind niste iconite sub 1,4,7,* care au diferite functii pt camera. Din punctu meu de vedere.. punctu maxim al acestui telefon ..fata de k800 ..este ca se aude muuult mai tare..poti asculta muzica decent.. se aude foarte tare si foarte clar ..
la functii..pot sa zic sunt 90 % identice ..ce e mai atragator la k810 ,pe ecran cand iesi din meniu ai o bara in partea stanga unde ai comenzi rapide.. ai multe comenzi rapide.. catre mesaje,player muzica, camera, radio..apeluri pierdute.. etc.. iar aia dupa cateva secunde dispare dp ecran daca nu o folosesti .Butoanele tastaturii sunt destul de mici dar le poti apasa pt ca intre ele este un spatiu destul de mare . Parerea mea..eu zic ca merita sa il cumperi ..din BD .
Aronka
5th August 2008, 16:44
are meniu orange? are undeva emblema(logo-ul) de la orange pe el?
mahaiy
5th August 2008, 17:00
QUOTE (Aronka @ Aug 5 2008, 20:44)

are meniu orange? are undeva emblema(logo-ul) de la orange pe el?

da are meniul orange si are si logo-ul orange sub ecran iar langa logo scrie k810i
Litewave
5th August 2008, 21:12
K810i isi merita toti banii la orange best deal (~300 RON).
Eu am o problema cu el totusi. Nu pot sa ma conectez cu nicio aplicatie gen messenger. Doar cu una singura am reusit (AgileMessenger). Toate celelalte (eBuddy, EQO, shMessenger, YMess, YMTiny etc.) nu mergeau si imi ziceau sa imi verific conexiunea la net (care desigur era in regula, toate celelalte aplicatii care se conectau la net mergeau cu sau fara 3G activat).
Am motive sa cred ca aceste aplicatii tip messenger nu merg din cauza softului orange. In aceeasi situatie am 2 prieteni cu Sony Ericsson K550i, unul cu soft orange (nu-i merg nici lui), celalalt resoftat (lui ii functioneaza).
Acum vine intrebarea: cati dintre voi aveti probleme cu aceste aplicatii ? Daca aveti, telefonul este branduit orange ? Sau nu din cauza softului orange nu functioneaza aceste aplicatii ?
adicted69
6th August 2008, 07:16
am si eu o intrebare pentru cine stie: daca il iau de la BD(prelungire de abonament) , merge decodat?pentru ca as vrea sa scap de meniul orange, de limitarile lui, si sa il folosesc pentru cosmote.se poate decoda, si daca da cam cat ar costa?
Aronka
6th August 2008, 10:37
poi cred ca-l poti decoda tu, singur acasa
daca citesti putin pe forumuri!
daca nu meri la un service si til decodeaza
mahaiy
6th August 2008, 14:07
QUOTE (adicted69 @ Aug 6 2008, 11:16)

am si eu o intrebare pentru cine stie: daca il iau de la BD(prelungire de abonament) , merge decodat?pentru ca as vrea sa scap de meniul orange, de limitarile lui, si sa il folosesc pentru cosmote.se poate decoda, si daca da cam cat ar costa?
este cam 20-25 de ron decodarea la un tel pe la service..dar daca il decodezi nu cred ca scapi de meniul orange..cel putin eu asa aveam un tel ..pe vdf..si tot imi apareau alea cu vdf live..banuiesc ca asa e si aici .ca sa scapi de meniul orange cred ca trebuie resoftat .. meniul tine de soft nu de retea .eu asa cred .
manea_razvanro
6th August 2008, 23:54
Salutare, L-a decodat cineva in banii astia? (20-25 ron)? . Intreb ptr ca m-ar interesa si pe mine si pretul mi se pare totusi putin cam mic.
PS: care stie segventa specifica SE pentru a intra in acel meniu ascuns? Ma intereseaza sa dezactivez din acel meniu incarcarea telefonului cand este legat la usb. Multumesc anticipat.
LE: am gasit...era >*<<*<* . 10x oricum
sisu_stelistul
8th August 2008, 08:32
Ma bate gandul sa vand k800, si sa-mi iau k810 la abonament, si asa vroiam sa trec pe abonament, credeti ca merita, adica n-ar trebui sa pun foarte multi bani de la mine.
mahaiy
8th August 2008, 23:25
QUOTE (sisu_stelistul @ Aug 8 2008, 12:32)

Ma bate gandul sa vand k800, si sa-mi iau k810 la abonament, si asa vroiam sa trec pe abonament, credeti ca merita, adica n-ar trebui sa pun foarte multi bani de la mine.
eu zic ca se merita
atg1105
9th August 2008, 14:26
am luat si eu acum 2 zile la fidelizare... merge super... am mai avut un k750i si am fost foarte multumit de el... mai multumit decat de nokia 6300 si 5310 exp music....
loredans
10th August 2008, 13:47
Am cumparat de curind acest telefon de la orange shop si merge bine.
Ce am observat diferenta fata de k800i dupa prima incarcare nivelul bateriei creste in timp ce butonezi telefonul pina la 100%
Iar dupa ce sta putin scade iar.Sa fie ceva defect?
duki
10th August 2008, 17:22
Am cumparat si eu azi un k810i de la orange.Toate bune si frumoase,dar parca se incalzeste in zona tastelor cand umblu pe el.Inca nu lam "formatat".E caldura mainilor mele?E telefonul de vina?Doar al meu pateste asa?
Tibi06
10th August 2008, 21:21
Salutare. Eu am cumparat telefonul de la Orange la BD prelungire de abonament si pot spune ca sunt multumit de el pana acum cu exceptia unui lucru
cand il conectez la calculator cam face figuri daca vreau sa copii ceva din calculator in tel. nu merge adica nu le pot vedea pe telefon dar calculatorul imi spune ca sau copiat bine si cand scot cablul de date din telefon dupa ce am terminat treaba mi se restarteaza calculatorul. Mai are careva problema asta ? Stie cineva care e problema ?
duki
11th August 2008, 09:39
QUOTE (Tibi06 @ Aug 10 2008, 22:21)

Salutare. Eu am cumparat telefonul de la Orange la BD prelungire de abonament si pot spune ca sunt multumit de el pana acum cu exceptia unui lucru

cand il conectez la calculator cam face figuri daca vreau sa copii ceva din calculator in tel. nu merge adica nu le pot vedea pe telefon dar calculatorul imi spune ca sau copiat bine si cand scot cablul de date din telefon dupa ce am terminat treaba mi se restarteaza calculatorul. Mai are careva problema asta ? Stie cineva care e problema ?
La mine merge fara probleme si cablul usb, dar m-am decis sa folosesc bluethoot-ul ca sa nu stric mufa telefonului.Fisierele se copie la fel de repede ca prin cablul usb.Incearca si tu sa faci rost de un bluethoot, eu am un bluesoleil si merge perfect,costa vreo 300 de mii (30 ron).
Si postez si o tema creata de mine aseara pe la ora 2.
hamann08
11th August 2008, 14:12
salut ! ultima versiune de soft la k810 este R8BF003 - RED53, intra pe http://www.topsony.com/forum/cmps_index.php aici vezi toate ver. noi...
hamann08
11th August 2008, 14:45
QUOTE (duki @ Aug 10 2008, 18:22)

Am cumparat si eu azi un k810i de la orange.Toate bune si frumoase,dar parca se incalzeste in zona tastelor cand umblu pe el.Inca nu lam "formatat".E caldura mainilor mele?E telefonul de vina?Doar al meu pateste asa?
In primul rand Li-ion si Li-Polymer nu se mai formateaza cat despre incalzire nu stiu ce sa zic, dar cred ca ti se pare la mine nu se intampla asa ceva. Am luat acum 2 saptamani si un SGH-D900i si acolo da chiar era problema daca il butonai 10-15 min chiar se incalzea (bateria).
mark``
11th August 2008, 14:57
Cum pot sa pun thema IPhone de exemplu pe K810?
hamann08
11th August 2008, 15:03
Sa va zic ce imbunatatiri i-am facut la tel meu K810i cumparat acum 3 zile de la orange la BD:
-in primul rand l-am debranduit MAIN:K810 R8BA024 & FS:K810_R8BA024 FS MEDITERR RED52 (lb. romana)
-decodat (merge in toate retelele)
-meniu schimbat (icoane noi in meniu)
-driver camera schimbat ( pentru calitate mai buna a pozelor si video )
-driver audio schimbat ( se aude mai tare si clar )
-skin media player 11 ca pe PC
-icoane baterie si semnal schimbate ( cu cat la suta mai este din baterie si schimbarea culorii in functie de nivelul acesteia)
- as vrea sa il fac sa filmeze in format mp4 dar asta nu am reusit....daca stie cineva cum se face sa posteze aici!
my id: hamann08
mahaiy
11th August 2008, 15:11
QUOTE (mark`` @ Aug 11 2008, 17:57)

Cum pot sa pun thema IPhone de exemplu pe K810?
eu am gasit-o pe un site.. nu e cine stie ce da daca tie iti place..
o dezarhivezi si o pui in theme in card..
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.