PachaManYo
13th September 2008, 13:09
QUOTE (morpheusdj @ Sep 11 2008, 15:59)

Folderul cu jocuri si cel cu aplicatii nu sunt disponibile atunci cand se conecteaza telefonul la calculator, in schimb este disponibil fisierul video.
Nu poti vedea fisierul cu jocuri pt. ca acestea sunt deja instalate, la fel este situatia si cu aplicatiile.
In schimb, daca urci jocuri sau aplicatii in format jar si le pastrezi dupa instalare in telefon, ca un fel de kit, ele sunt vizibile la concetarea cu pc-ul si pot fi transmise prin bluetooth etc.
eu am mai avut un motorola v360 si am avut multe programele care mergeau sa vad tot ce cuprindea telefonul....de la fisierele blocate...pana la cele facute demine....pentru asta nu sunt?
morpheusdj
14th September 2008, 08:01
Evident ca poti sa te conectezi la telefon cu diverse programe si sa ,,vezi,, tot ce contine, insa in mod standard, cand se conecteaza telefonul prin cablu usb sau prin bluetooth, nu poti accesa orice folder din telefon.
dragosmk
14th September 2008, 13:33
cum se poate face o coipe de soft k810 de la orange..adica se poate?:-s
cedry2kio
14th September 2008, 14:09
QUOTE (dragosmk @ Sep 14 2008, 14:33)

cum se poate face o coipe de soft k810 de la orange..adica se poate?:-s
Nu se poate face copie dupa softul Orange.Softul se gaseste pe net extras de ''baietii destepti'' de pe Top Sony.O sa il postez diseara,este exact softul cu care a venit telefonul,adica r8ba024.Cheers!
QUOTE (PachaManYo @ Sep 13 2008, 14:09)

eu am mai avut un motorola v360 si am avut multe programele care mergeau sa vad tot ce cuprindea telefonul....de la fisierele blocate...pana la cele facute demine....pentru asta nu sunt?
Ca sa iti raspund la intrebare,este mare diferenta intre modul cum se acceseaza fisierele dint-un Motorola,fata de un Sony Ericsson.Fisierele softului le poti vedea cu Far Manager sau cu XS++.Uite-le aici,extrase din softul r8bb001,toate fisierele din telefon.Download.
PachaManYo
14th September 2008, 21:57
cedry2kio se poate sa se ascunda numele retelei? adica sa nu mai scrie numele operatorului pe display...si daca da...cum
icamaster
15th September 2008, 06:50
QUOTE (PachaManYo @ Sep 14 2008, 22:57)

cedry2kio se poate sa se ascunda numele retelei? adica sa nu mai scrie numele operatorului pe display...si daca da...cum
Trebuie sa inlocuiesti layoutul, sunt multe cu ceasul pe mijloc, fara logo-ul operatorului, etc. Am cautat cu "gugal" si am gasit unul fara operator. Il pui cu FAR sau cu XS++ in tpa/system/layout/ . Am gasit si niste clipart-uri si margini pentru k810i. Le puteti pune cu SeTool2 Lite ca are foldere facute..... cred. Toate de mai sus le-am luat de pe se-nse, esato si se-tuning. Sper sa nu fie considerata reclama
.
cedry2kio
15th September 2008, 17:31
QUOTE (internulloaddict @ Sep 15 2008, 11:16)

poze , filmulete si programele utile gasiti
aici , sper sa va placa

Mama ce
meriti tu dude,nu inteleg ce legatura are cu Sony Ericsson k810i.
mascatu_2
16th September 2008, 20:13
Salutare la toata lumea.Am si eu o mare problema.Azi mi-am cumparat un K810i si cand am bagat sim-ul mi-am dat seama ca nu erau toate nr de tel pe el.L-am scos,l-am bagat inapoi in K750i si prostul de mine i-am dat sa-mi copieze numerele in sim(copiere totala).Nu stiu ce s-a intamplat dar mi-au disparut cele care le aveam deja pe sim si acum le am doar pe cele copiate.Mai am vreo sansa sa le recuperez? Si daca da cum?Va rog mult ajutati-ma ca deja citesc pe aici de aproape o ora si sunt plin de draci ca nu gasesc
cedry2kio
16th September 2008, 20:36
QUOTE (mascatu_2 @ Sep 16 2008, 21:13)

Salutare la toata lumea.Am si eu o mare problema.Azi mi-am cumparat un K810i si cand am bagat sim-ul mi-am dat seama ca nu erau toate nr de tel pe el.L-am scos,l-am bagat inapoi in K750i si prostul de mine i-am dat sa-mi copieze numerele in sim(copiere totala).Nu stiu ce s-a intamplat dar mi-au disparut cele care le aveam deja pe sim si acum le am doar pe cele copiate.Mai am vreo sansa sa le recuperez? Si daca da cum?Va rog mult ajutati-ma ca deja citesc pe aici de aproape o ora si sunt plin de draci ca nu gasesc
Nu se poate,sorry dude,greseala ta .
.
mascatu_2
16th September 2008, 21:01
QUOTE (cedry2kio @ Sep 16 2008, 21:36)

Nu se poate,sorry dude,greseala ta .

.
Merci mult pentru raspuns dar s-a rezolvat.Am bagat sim-ul in K810i si le vede pe toate ca fiind in telefon.Bagasem sim-ul si pe un nokia si nici ala nu le vedea.
Am sunat la Orange si mi-au zis acelasi lucru ca si tine.Noroc cu K810i ca e super ca altfel innebuneam la cate nr pierdeam.
PS-Apropo de K810i il butonez de la ora 18.00 si docamdata sunt multumit.Se misca mult mai bine decat raposatul care m-a facut sa transpir(k750i).
Lukian_xxx
17th September 2008, 11:26
Am luat si eu acest telefon, se comporta exemplar! nu am mai avut pana acum un Sony pe mana dar in 2 zile ma cucerit total, iar acum sunt fan Sony Ericsson!
in schimb am o problema! nu imi merge Track ID! de fiecare data cand vreau sa aflu numele unei melodii imi da o eroare. "Eroare comunicare, incercati din nou sau contactati operatorul pentru asistenta".
Cum pot rezolva aceasta problema!?
boriss2oo6
17th September 2008, 13:16
pentru track-id ai nevoie de un pachet de date, adica de internet pe mobil activat, sau la telefoanele care suporta wi-fi se poate folosi track-id prin wi-fi. functia track-id inregistreaza cateva secunde din melodie apoi o cauta pe internet pe un site deoarece nu are baza de date in telefon
alexsr
17th September 2008, 21:18
il am cam de o saptamana (am trecut de la nokia 6233), multe lucruri bune in el dar bateria mai mult de 2 zile nu m-a tinut (e doar pe gsm fara 3G iar luminozitatea nu este la 100%)....foarte suparator .
alin179
18th September 2008, 08:08
QUOTE (alexsr @ Sep 17 2008, 22:18)

il am cam de o saptamana (am trecut de la nokia 6233), multe lucruri bune in el dar bateria mai mult de 2 zile nu m-a tinut (e doar pe gsm fara 3G iar luminozitatea nu este la 100%)....foarte suparator .

o sa-mi iau si eu telefonul asta astazi de la orange. deci sa inteleg ca din punct de vedere al bateriei nu ajunge la nivelul "raposatului" k750? nu exista baterie de capacitate mai mare?
alin179
18th September 2008, 08:52
nu mai merge sa editez. mai am o intrebare. merge incarcatorul auto de la k750 la k810? adica au aceeasi mufa?
cedry2kio
18th September 2008, 09:45
QUOTE (alin179 @ Sep 18 2008, 09:52)

nu mai merge sa editez. mai am o intrebare. merge incarcatorul auto de la k750 la k810? adica au aceeasi mufa?
Dap merge au aceiasi mufa,pe mn bateria ma tine 4 zile,acum depinde cat de mult il freci,eu vb 15 min pe zii,ma joc 30 de min si ascult muzica aproape non-stop in casti.
alexsr
18th September 2008, 10:48
,acum depinde cat de mult il freci,
ai dreptate.... l-am cam frecat , fiind primul meu sony ericsson l-am butonat la greu !!! poate la o folosire mai normala ma tine mai mult !!!
morpheusdj
18th September 2008, 18:03
Dupa primele 2-3 cicluri de incarcare/descarcare bateria va atinge capacitatea ei maxima.
Nu confundati cu fomatarea bateriei, adica nu va apucati sa-l tineti 12 ore la incarcat si nici nu-l lasati pana se inchide singur.
Chiar se recomanda la acumulatorii li-ion sa nu fie descarcati complet inainte de o incarcare, pentru ca li se scurteaza durata de viata. Ce va spun cei de la Orange cu formatarea bateriei e o porcarie, nu-i luati in seama.
Pe mine bateria ma tine in jur de 4 zile, plus minus o zi in functie de utilizare mai mult mult sau mai putin intensa. Daca nu intru pe net si nu ma joc, bateria tine aproape 5 zile, daca am cateva sesiuni de wap, ceva fotografii si cam 30 min de jucat, bateria se duce in 3 zile, poate chiar doua. De retinut, eu nu prea ascult muzica la tefelon, asa ca, daca ascultati si muzica, nu va asteptati la mai mult de 2 zile dela baterie in conditiile unei utilizari intense.
icamaster
19th September 2008, 08:55
QUOTE (morpheusdj @ Sep 18 2008, 19:03)

Dupa primele 2-3 cicluri de incarcare/descarcare bateria va atinge capacitatea ei maxima.
Nu confundati cu fomatarea bateriei, adica nu va apucati sa-l tineti 12 ore la incarcat si nici nu-l lasati pana se inchide singur.
Chiar se recomanda la acumulatorii li-ion sa nu fie descarcati complet inainte de o incarcare, pentru ca li se scurteaza durata de viata. Ce va spun cei de la Orange cu formatarea bateriei e o porcarie, nu-i luati in seama.
Pe mine bateria ma tine in jur de 4 zile, plus minus o zi in functie de utilizare mai mult mult sau mai putin intensa. Daca nu intru pe net si nu ma joc, bateria tine aproape 5 zile, daca am cateva sesiuni de wap, ceva fotografii si cam 30 min de jucat, bateria se duce in 3 zile, poate chiar doua. De retinut, eu nu prea ascult muzica la tefelon, asa ca, daca ascultati si muzica, nu va asteptati la mai mult de 2 zile dela baterie in conditiile unei utilizari intense.
Sony ericsson k810i are Li-Polymer, nu li-ion. Citat : "Baterie Sony Ericsson (V800, J100, K800, M600, W300, W900, W950, Z530, P990) BST-33
Tip acumulator:Li-Polymer"
valy_777p
19th September 2008, 19:35
Stie cineva o aplicatie pentru a'l folosi ca webcam???
ggregorsch
19th September 2008, 22:29
salutare baieti,
poate cineva sa-mi dea menu.ml original de la orange pentru un k810i?
Multumesc anticipat...
icamaster
20th September 2008, 09:32
QUOTE (valy_777p @ Sep 19 2008, 20:35)

Stie cineva o aplicatie pentru a'l folosi ca webcam???

Nu l-am testat.
PS : Am inteles ca daca iti folosesti telu ca webcam se strica mai repede camera.
QUOTE (ggregorsch @ Sep 19 2008, 23:29)

salutare baieti,
poate cineva sa-mi dea menu.ml original de la orange pentru un k810i?
Multumesc anticipat...
Ti-am atasat in post.
GAAAM
20th September 2008, 16:02
QUOTE (antimo @ Aug 17 2008, 23:08)

Din pacate nu stie. in schimb poate sa citeasca .txt daca te ajuta cu ceva
ba poate !!! niste programele shi gata!!!merge word excell si pdf
morpheusdj
20th September 2008, 17:39
Greseala mea...m-am repezit, dar ideea e ca nu e necesara formatarea bateriei, indiferent ca vb de li-on la li-polymer. Ly-polimer sunt mai bune la capitolul descarcare completa, dar si asa, nu e recomandat sa lasi telefonul sa se inchida singur pentru ca distrugi mai repede bateria. Daca se intampla odata nu e un dezatsru, daca se intampla mereu nu e bine.
PachaManYo
20th September 2008, 19:19
mah tel ce parola are din "fabrica"....ma rog de la astia de la orange pentru restrictionare apeluri?si ma intereseaza si cea de la telefon pentru blocare
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.