tecsupro
19th March 2007, 16:05
facute azi 19.03.2007 la ora 15:30
erau matizu alb dupa pomi, dar a plecat si a ramas golfu negru si jeepu negru
jeepu a plecat si el repede asa ca a ramas golfu.
Click pentru a vizualiza atașamentul
si dimineata au mai venit si ridicat cateva masini, asa ca atentie soferi.
daca topicul nu este binevenit aici , rog moderatorii sa-l mute unde considera ei.
xcuseme
19th March 2007, 17:14
<offtopic>
nu pot sa nu remarc in primele 2 poze cam ce poate sa fie pe stalpii aia... doamne fereste...
Afara in orasele mari nu vezi asa ceva in veci.
O sa fie distractie mare cand o sa fie obligatoriu sa le treaca in subteran
</offtopic>
worm
20th March 2007, 22:37
never ever!
tecsupro
25th March 2007, 23:13
o sa fie obligati sa le ingroape. cred, sper.
romaximusro
25th March 2007, 23:22
aratau la carcotasi cum se comporta astia cu masinile. au aratat cum au lovit o dacia break cand incercau sa o ridice. cum poti dovedi in acest caz ca ti-au busit-o ei? banui ca doar cu martori.
r3ddr
26th March 2007, 00:22
za internet... za internet...
intra unu cu un zmeu in stalpu' ala, pune juma de internet down
QUOTE(xcuseme @ Mar 19 2007, 18:14) [snapback]2590431[/snapback]
<offtopic>
nu pot sa nu remarc in primele 2 poze cam ce poate sa fie pe stalpii aia... doamne fereste...
Afara in orasele mari nu vezi asa ceva in veci.
</offtopic>
H725
26th March 2007, 00:53
Masina cu frina de mina nu poate fi remorcata?
Am vazut la nemti cum tipul de la remorcari descuia usa ori cu un manunchi de chei, ori baga o banda metalica intre geam si cheder (ca hotii), descuia usa si elibera frina sau o scotea din viteza.
Ai parcat ilegal, in UE au dreptul sa iti ridice masina, daca ii impiedici sa o tracteze, au dreptul sa o deschida si deblocheze rotile.
aeon
26th March 2007, 11:27
frana de mana nu ptre are importanta
am vazut prin austria cum ridicau masina si puneau rotile din spate pe niste carucioare (ca un skateboard), ridicau apoi cu carligul de bot si valea
worm
26th March 2007, 15:04
in timisoara le ridica complet pe o platforma... deci nu prea mai conteaza daca ai sau nu frana de mana.
sebulbus
26th March 2007, 15:53
si prin afara pe unde am vazut eu tot asa. baga 2 benzi pe sub ele si le iau cu un fel de macara pe spatele platformei.
erm... ca in poze adica.
alexshelby427
26th March 2007, 22:01
Tot ridicate total am vazut si eu.
Se poate practica si varianta cu o punte suspdendata insa nu si la masinile cu tractiune integrala permanenta care risca avarii ale transmisiei !
bogdanan
27th March 2007, 01:36
mda, urmatorul 4x4 va fi asta... oare ce platforma au pentru el ?
ipman
27th March 2007, 07:48
Modelul pe care il pui tu acolo suspectez ca are tractiune doar pe cele 8 roti din spate.
Dar macar pe asta sigur nu il ridica cu o masina normala, nici chiar camion. Dar nici tu nu-l vei parca in spatele blocului
tecsupro
28th March 2007, 17:16
[quote name='bogdanan' date='Mar 27 2007, 02:36' post='2623964']
mda, urmatorul 4x4 va fi asta... oare ce platforma au pentru el ?
pt camionul acela exista masina cu care se poate tracta , se numesc Tico
[ontopic]
din cand in cand mai vin politistii si stau pe acolo la panda, poate, poate mai apare vreun musteriu.
au un logan galben, fara insemne pe el
Alex_82
11th June 2007, 09:58
Eu sunt pt. ridicare...daca ai parcat aiurea(si in rond acolo se parcheaza aiurea rau) sa-ti ia caruta....
Este o trecere de pietoni cum vii din rond sa intri pe Burebista si asta era obturata de masini parcate...cand veneam din rond tot timpul incetineam si stateam cu picioru' pe frana....ufff bine ca i-au ridicat.
MAK
11th June 2007, 10:05
cosmin_miu
11th June 2007, 19:28
QUOTE(Alex_82 @ Jun 11 2007, 10:58) [snapback]2951418[/snapback]
Eu sunt pt. ridicare...daca ai parcat aiurea(si in rond acolo se parcheaza aiurea rau) sa-ti ia caruta....
Este o trecere de pietoni cum vii din rond sa intri pe Burebista si asta era obturata de masini parcate...cand veneam din rond tot timpul incetineam si stateam cu picioru' pe frana....ufff bine ca i-au ridicat.
si io sunt pentru ridicare ....acolo parcheaza aia pe 2-3 randuri. Nu de alta dar nu mai pot sa iau rondul in drift calumea.
Night Elf
11th June 2007, 20:45
Eu nu sunt pentru ridicarea masinilor.
Ok frate am gresit, imi dai amenda dar nu te atingi de masina. Masina e proprietate privata. Asta e furt. 
Nu scrie nicaieri in codul rutier ca daca parchez aiurea mi se ridica masiana si mi se muta nu stiu unde. In codul rutier scrie alb pe negru ca primesti amenda. De cand si pana cand e o hotarare a unui consiliu local peste o lege?
Sa mor ca daca mi se va intampla vreodata sa nu-mi mai gasesc masina o dau furata si ne vedem in instanta.
xtremdriving
11th June 2007, 20:57
da-i mah in pana mea...intai sa faca locuri de parcare. unde sa o parcheze ala daca nu e loc. a fost cu bun simt si a parcat totusi fara sa deranjeze circulatia.
daca o punea in mijlocul drumului, mai intelegeam, dar asa.
si asta se intampla doar in sectorul 3.
eb2e2
11th June 2007, 21:18
QUOTE(Night Elf @ Jun 11 2007, 21:45) [snapback]2954253[/snapback]
Eu nu sunt pentru ridicarea masinilor.
Ok frate am gresit, imi dai amenda dar nu te atingi de masina. Masina e proprietate privata. Asta e furt.

Nu scrie nicaieri in codul rutier ca daca parchez aiurea mi se ridica masiana si mi se muta nu stiu unde. In codul rutier scrie alb pe negru ca primesti amenda. De cand si pana cand e o hotarare a unui consiliu local peste o lege?
Sa mor ca daca mi se va intampla vreodata sa nu-mi mai gasesc masina o dau furata si ne vedem in instanta.

vezi sa nu o lasi in Bulgaria sau in Ungaria parcata aiurea....sa avezi ce o mai cauti ...o gasesti in cele din urma....si platesti....si o iei....
Night Elf
12th June 2007, 10:50
@eb2e2
Bre sincer as lasa-o in sofia cu geamurile deschise la ce polita casco am. Desi sunt fan benzina imi iau lacetti diesel full ca are motorul mai puternic cu banii de pe casco.
Casco la mine e facut pe (CIP+TVA+30%taxe vamale si am franciza 0). Fa si tu un calcul.
dr4qul4
12th June 2007, 11:41
QUOTE(Alex_82 @ Jun 11 2007, 10:58) [snapback]2951418[/snapback]
sa incerci tu sa parchezi regulamentar in zona intersectiei bucur obor.
acolo in rond toata lumea parcheaza. si nu se incurca nici circulatia. politia da amenzi la greu dar nimeni nu comenteaza si platesc amenda ca pe o taxa de parcare.
daca s-ar apuca sa le ridice s-ar face revolta.
tecsupro
3rd July 2007, 01:40
si eu sunt impotriva ridicarii masinilor, dar contra amenzilor nu sunt.
ca prea sunt multi nesimtiti care parcheaza pe unde nimeresc si incurca circulatia, impiedica vederea sau lasa loc de o masina.
Apropo de loc de o masina. in 2001 cand ma duceam la ilioara sa dau examen auto era o dacia parcata stramb langa trotuar si avea botul cel mai iesit in afara. o cisterna roman sau ceva de genul asta n-avea loc sa treaca printre el si celelalte masini parcate. la ora aia (dimineata si ora de examen) era full pe acolo.
soferu de la raba a tot dat claxoane pana s-a saturat.
si dupa ce s-a saturat a bagat in viteza si a trecut prin aripa omului. in partea din spate, raba avea o bara de fier orizontala. bineinteles ca si aia a trecut prin aripa omului.
i-a facut aripa, faru si botu din stg varza. atrecut ca prin branza.
ce fata o fi facut omu cand a venit sa-si ia masina.
va dati seama ca persoana respectiva se uita acum de 15 mii de ori cand isi parcheaza masina altundeva decat locul lui de parcare.
azi am dat 2 ture prin juru blocului ca n-aveam loc de parcare. pana la urma am parcat-o la 2 strazi distanta. nevastamea la 3 .
Pe net, la primaria sectorului 3 la blocu meu de 264 de apartamente sunt repartizate vreo 30-40 de locuri , daca tin bine minte (alea sunt cu plata). in rest 2 trotuare care se mai impart cu alte blocuri.
va dati seama ce e pe la mine, daca ajungi devreme prinzi loc, daca nu mai cauti.
T.rac3Er
3rd July 2007, 09:22
asa si? daca il vedea pe asta cu raba ce a facut, in direct, il baga direct la politie frumos. ala cu raba putea sa explice in n feluri ca era parcat aiurea ala, tot isi lua amenda si puncte...
deci cand dai de un nesimtit, mai intai faci poze, dai un telefon la politie frumos si sa vezi ce ti-l ridica baietii imediat. daca ai timp, sau daca nu il gasesti pe nicaieri, si te tine in loc
tchoara
3rd July 2007, 09:38
pentru cine nu stie care e metoda de transportare luand masina doar de bot: http://www.youtube.com/watch?v=SpWUhTM_1yA . De remarcat cum se tireaza SuperNova de langa loganul respectiv
La o adica inteleg sa ridice masinile care incurca circulatia sau parcate neregulamentar, dar sa stea nene cineva in locul ala pana ma intorc si sa-mi spuna unde e masina, nu s-o caut disperat
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.