Inchiriere masini in Bucuresti

spare-me

Primesc o vizita de la niste oameni de afaceri din Germania !
Si vreau sa-i plimb ! Si ca sa nu-i plimb cu masina mea, inchiriem o masina ! They pay !

Ce companie de inchirieri sa aleg ? Nu conteaza pretul ! Just give me a tip !
Ati inchiriat ? Ati avut probleme ? Who do you trust !
Thanx
cerbra
Budget.

spare-me
budget fiind o firma ?!
nu conteaza pretul, am zis in primul post !
Goofy
http://www.budgetro.ro/
sanddy1964
QUOTE(Goofy @ Mar 18 2007, 00:52) [snapback]2583688[/snapback]

Oamenii trebuie sa aiba si flota corespunzatoare de masini.Poate nemtii vor sa mearga cu un tip de masina sau cine-i plimba vrea sa mearga dupa un anumit standard. Asa firme cu Logane, sunt gramezi.
Sua cu Fiesta sau alte chestii.
Ce masina se doreste, asta e cheia enigmei... wink.gif Sa te plimbi cu cineva, din prietenie sau obligatie, chiar de afaceri-intr-o masina nashpa e chiar penibil.
Trebuie stabilite cerintele de confort si dupa aia, pretul e cel "care este".
raiiar
Ma scuzati, dar doar 5 masini? smile.gif
spare-me
lol raiiar
sanddy1964 daca ne puneam de acord sa facem un topic despre companiile de inchirieri eram de acord cu tine
in al doilea rand, pentru mine, la momentul ala era chiar important un sfat de incredere.
am zis ca pretul nu incredere, si am optat pentru un seria 7 de 720 de euro pe o saptamana plus depozitul, de la o firma cu nume specific masinilor germane.
am luat-o cu tot tacamul, asta insemnand toate actele in regula, poze, semnatura stampila etc..adica fara manarii...
cand am spus ca pretul nu conteaza, chiar nu conteaza...daca mai ai alte sfaturi pentru viitor, ok...daca nu, succes la analiza si introspectie...

sanddy1964
QUOTE(spare-me @ Mar 18 2007, 20:24) [snapback]2586331[/snapback]
lol raiiar
sanddy1964 , ok...daca nu, succes la analiza si introspectie...

Pai eu chiar nici nu am deschis macar acel link cu budget cars...
"pretu'nu conteaza"...e cam relativ, parerea mea. Eu de regula corelez pretul cu produsul respectiv.
Dar daca zici ca nu conteaza, trebuie sa spui si in ce situatie nu conteaza. De unde sa stie lumea ce masina se doreste ?
In legatura cu introspectia si analiza, mersi. Asa o sa fac. Bun sfat. De altfel , nu e necesar sa citesti tot ce scrie cate cineva pe Forum. Poti sa ta scutesti de o pierdere de timp... console.gif
Goofy
QUOTE(sanddy1964 @ Mar 18 2007, 20:06) [snapback]2586462[/snapback]
Pai eu chiar nici nu am deschis macar acel link cu budget cars...
"pretu'nu conteaza"...e cam relativ, parerea mea. Eu de regula corelez pretul cu produsul respectiv.
Dar daca zici ca nu conteaza, trebuie sa spui si in ce situatie nu conteaza. De unde sa stie lumea ce masina se doreste ?
In legatura cu introspectia si analiza, mersi. Asa o sa fac. Bun sfat. De altfel , nu e necesar sa citesti tot ce scrie cate cineva pe Forum. Poti sa ta scutesti de o pierdere de timp... console.gif

linkul ala l-am pus pentru ca omul nu era lamurit ce e cu firma de care spusese cerbra, nu pentru ca as fi inchiriat eu de la ei.
sanddy1964

QUOTE(Goofy @ Mar 18 2007, 21:50) [snapback]2586621[/snapback]
linkul ala l-am pus pentru ca omul nu era lamurit ce e cu firma de care spusese cerbra, nu pentru ca as fi inchiriat eu de la ei.

No problem..e clar asta.
Eu spuneam ca daca vrei sa inchiriezi o masina, trebuie sa spui ce clasa de masina vrei.Ca nu toate firmele au masini de lux.
Asa, oameni de afaceri pot merge si cu MONDEO, nu? In fine, se discuta prea mult despre ceva deja rezolvat.
spare-me
corect, e rezolvat, de data ASTA, dar inca nu mi-ai spus in ce firma de inchirieri masini ai incredere...din parerea/experienta personala.
nici tu si nici nimeni.

deci nu e problema de lista, ca asta am gasit, sunt pe google cate vrei, problema e ca avand masina n-am fost pus niciodata in situatia asta, si vroiam sa evit tepe/probleme/etc... si de-asta intrebam in ce firma ai TU (prin tu intelegandu-se si tu si oricine altcineva poate raspunde)
de bani si de masina ma ocup eu, imi aleg ce vreau etc...dar vroiam niste firme in care altii au incredere, pe care le-au folosit si nu au avut probleme.
sanddy1964
QUOTE(spare-me @ Mar 19 2007, 16:36) [snapback]2589942[/snapback]
corect, e rezolvat, de data ASTA, dar inca nu mi-ai spus in ce firma de inchirieri masini ai incredere...din parerea/experienta personala.

Am spus ca am un prieten care e chiar patron la o asemenea companie.Dar stiu ce masini au si d-aia am intrebat, ca sa ma scutesc sau sa te scutesc de un telefon inutil 'spare-me'.
Ti-am dat adresa web prin PM.
vladec
Vreau sa inchiriez o masina pentru 2-3 zile si sa o folosesc numai in Bucuresti. Deci in principiu vreau sa fie cea mai ieftina.
Ce alte firme cu preturi acceptabile mai stiti? budgetro.ro sunt acceptabili ca pret.

Am gasit f. multe firme no-name in Bucuresti. Unii cred ca au doar o masina(cea personala). La ce sa ma astept de la ele? Nu am experienta la inchiriat masini. Stiu doar ca la firmele clasice lasi o garantie(de ex 200eur ptr logan) care nu ti se mai returneaza daca masina e zgariata, lovita, furata... Vreau sa fie ieftin dar nici sa nu ma complic cu toti smenarii.

Multumesc.
SPF
Experienta mea de cacat pe care am avut-o cu o firma buget (deci nu compania buget, ci o firmulita mica cica mai economy asa) ma face sa recomand firmele mari de renume.

Rezervi o masina ti se da alta, clasa mai mica dar la limita legalului incat sa nu poti sa ii ataci cu contractul in mana, dar masina este economy. Platesti garantia din cont daca nu ai card de credit cum am avut eu naivitatea sa nu am card de credit embosat si te rogi de ei cu saptamanile sa iti mai returneze banii.

La timpul potrivit, dupa ce imi vad banii de garantie o sa fac o istorisire completa a pataniei, cu nume de firma, marci de masini, etc. Firmele de genul astora se scot singure din afaceri. De acum in colo mai inchiriaza dracu de la firme mici. Imi fac un top cu cele mai tari 5 companii de pe planeta si cu alea merg. In topul preferintelor este Sixt. Am rezervat in Germania un BMW seria 1, nu il aveau cand m-am dus sa ridic masina si am primit un Mercedes clasa C nou nout fara sa platesc niciun cent in plus.
connectorxp
Am patit-o si eu cu o firma de rent-a-car, era singura care avea Smart ForTwo de inchiriat si eu cum aveam in pedioada aceea chef sa merg cu Smart-ul si nici cunoscuti care sa detina una, am facut pasul spre inchiriere, sun la ei, stabilesc perioada si preturile, stabilesc suma de garantie, cand vine ziua sa iau masina, stau si astept, aveam senzatia ca le cer un favor ca vreau acea masina. Din acel moment m-am calmat cu masinile de inchiriat de la firme mici.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.