Mtz
15th December 2008, 10:29
Asta inseamna ca ai citit cu atentie titlul threadului si primul post. 
enjoy,
Mtz
vascon
18th December 2008, 19:37
Cine are va rog codurile la telecomanda vivanco UR 89 Universal Controller
lbanias
25th December 2008, 14:39
QUOTE (paulvanorton @ Jul 4 2008, 18:53)

geamul ala rosu e un filtru,nu are treaba cu "bataia".si cu el si fara tot nu merge bine.e stiu faptul ca nu are "puterea"unei telecomenzi originale.
cu putine lectii de tir merge.decat deloc....
geamul ala de pe display e la fel,un plastic chior.tot la fel se va vedea.displayul este de proasta calitate.
Si eu am Well 1W cu care chiar tre sa fac tir ca sa receptioneze TV-ul ceva ! TV-ul e pus pe un stand pe perete cam sus la vreo 5 m. Intrebarea e de ce depinde receptia semnalului de la telecomanda, din moment ce nici o telecomanda universala nu bate ca cea din fabrica ? De receptoa ochilui infrarosu sau de emisia telecomenzii? Ma gindesc ca chiar recunoscut fiind TV-ul de telecomanda prin anumite coduri, tot nu e compatibilitate full intre ele... E chiar enervant sa ma ridic din pat ca sa schimb canalele!
Monitoxus
25th December 2008, 15:08
Berti
25th December 2008, 16:13
Da sefu, aia-i TELECOMANDA telecomenzilor, problema-i pretu, mai mult decat prohibitiv pentru un device care-i scapat din cand in cand, ocazional cineva se aseaza pe el sau nevasta il da de calorifer cand aranjeaza patura.
Dupa parearea mea telecomenzile sunt consumabile, deci si preturile ar trebui sa fie pe masura.
crizas
6th March 2009, 00:37
Buna, ajutati-ma si pe mine, pls, cu un cod pt well 7w, si doar pt un amarat de tv samsung vreau sa o setez. Nu am manual la telecomanda si cu codurile pe care le-am gasit pana acum, pt 2w si 5w, nu am reusit s ao setez. Multumesc!
lucian1963
31st May 2009, 11:31
Buna,
Am o telecomanda Well RC UNIVERS 13 AW si nu mai am manualul de utilizare si nici codurile de programare pentru WATSON FA7042TS.
Rog daca ma poate ajuta cineva in acest sens, eventual o copie dupa manual.
Multumesc.
yknot
1st June 2009, 14:58
QUOTE (Berti @ 25th December 2008, 17:13)

Da sefu, aia-i TELECOMANDA telecomenzilor, problema-i pretu, mai mult decat prohibitiv pentru un device care-i scapat din cand in cand, ocazional cineva se aseaza pe el sau nevasta il da de calorifer cand aranjeaza patura.
Dupa parearea mea telecomenzile sunt consumabile, deci si preturile ar trebui sa fie pe masura.
eu am luat o varianta mai ieftina de Harmony (525 - 200ron) si sunt super multumit de ea, merg toate device-urile(tv, av receiver, conserva digi, popcorn), se conecteaza pe usb si se programeaza, se pot programa activitati, etc.
paulgsm
5th June 2009, 16:12
525 - ul de la Logitech e chiar tare de tot. E in jur de 210 lei si stie aproape orice. Ce nu stie invata
doar_adi
6th June 2009, 10:26
Lucian, pentru Watson este doar un cod in carte si anume037.
Acum o problema a mea: am luat si eu telecomanda asta si nu vrea neam sa mearga, adica are 2 coduri in carte cu unul merge, dar total anapoda (functiile sunt amestecate si nu corespund cu butoanele) iar cu celalalt nu merge deloc. Am incercat si cautare automata si nimic. Tv-ul este un Daewoo , d-ala cu tub. Daca ma poate ajuta cineva multumesc mult.
Dani70
10th June 2009, 16:42
yknot
10th June 2009, 21:52
CITAT (paulgsm @ 5th June 2009, 17:12)

525 - ul de la Logitech e chiar tare de tot. E in jur de 210 lei si stie aproape orice. Ce nu stie invata

eu mi-am programat pe langa altele chiar si un ventilator de camera delonghi
dorgab
11th June 2009, 01:22
Nici Philips SRU5170 nu este de aruncat si costa 150 ron (este destul de "desteapta", arata "bine" si este destul de "puternica" pe emisie).
bbox
12th June 2009, 08:56
1. Telecomenzile care au functie de invatare, pot comanda mai multe aparate fara sa schimb tipul aparatului (cu butoanele TV1, TV2, VCR, SAT, etc).
De ex:
Vol+/- sa comanda volumul din TV
Sagetile sa comande playerul DVD
tastele numerice sa comande receptorul de satelit
... etc.
este posibil ?
2. In cazul unei telecomenzi Well 1w se pot vizualiza codurile memorate ? Ar trebui sa schimb bateriile si nu mai stiu codurile. In manual nu am vazut posibilitatea asta.
yknot
12th June 2009, 09:33
CITAT (bbox @ 12th June 2009, 09:56)

1. Telecomenzile care au functie de invatare, pot comanda mai multe aparate fara sa schimb tipul aparatului (cu butoanele TV1, TV2, VCR, SAT, etc).
De ex:
Vol+/- sa comanda volumul din TV
Sagetile sa comande playerul DVD
tastele numerice sa comande receptorul de satelit
... etc.
este posibil ?
2. In cazul unei telecomenzi Well 1w se pot vizualiza codurile memorate ? Ar trebui sa schimb bateriile si nu mai stiu codurile. In manual nu am vazut posibilitatea asta.
Ce spui tu stie sa faca 525-ul meu, setand "activitati", cu orice combinatii de comenzi de la tipuri diverse de aparate.
unchiulchit
29th June 2009, 20:06
salut. cu o lista de coduri pentru telecomanda rc univers 4W ma poate ajuta si pe mine cineva?
va rog frumos, multumesc.
mufa
3rd September 2009, 21:46
Bun, din motive obiective am rămas fără Harmony 525 și mă gîndeam că aș putea să iau alt Logitech.
Acum, avînd în vedere că am de butonat următoarele:
- Plasmă Panasonic
- AV Receiver HK
- Boom-Coship
- HTPC -Antec Fusion
- AC-Daikin (eventual)
dintre:
- Harmony One
- Harmony 885
- Harmony 895
care credeți că mi s-ar potrivi mai bine?
Mulțumesc
costelmarius
5th October 2009, 17:49
Stie cineva coduri pt un tv Noriko ?
Mtz
10th October 2009, 19:19
CITAT (mufa @ 3rd September 2009, 22:46)

Bun, din motive obiective am rămas fără Harmony 525 și mă gîndeam că aș putea să iau alt Logitech.
Pana la urma ce ti-ai luat ? Poti spune si ce ai aflat, pentru ca se pare ca pe forumul nostru nu prea are lumea Logitech ?
enjoy,
Mtz
mufa
10th October 2009, 20:15
Mi-am luat un Harmomy 885.
cyberDJ
10th October 2009, 20:21
CITAT (costelmarius @ 5th October 2009, 18:49)

Stie cineva coduri pt un tv Noriko ?
Ce telecomanda ai? Noriko functioneaza cu telecomenzi compatibile ORION/NEI, deci daca ai lista de coduri de la telecomanda, incearca cateva coduri de la aceasta marca.
Notorious
10th October 2009, 20:38
Eu am o intrebare.
Atunci cand se termina bateriile si trebuiesc schimbate, telecomanda isi pastreaza memoria sau trebuiesc bagate iar toate butonele de la toate telecomenzile din nou?
Multumesc
Mtz
11th October 2009, 01:02
Pastreaza memoria. Dar nu stiu cat timp ca nu am incercat sa o tin fara baterii zile intregi.
enjoy,
Mtz
georgedanielc
17th October 2009, 09:22
CITAT (unchiulchit @ 29th June 2009, 21:06)

salut. cu o lista de coduri pentru telecomanda rc univers 4W ma poate ajuta si pe mine cineva?
va rog frumos, multumesc.
salut,in legatura cu lista de codurii ai rezolvat pana la urma????? ca-ci si pe mine ma intereseaza....o zi placuta in continuare
Astor
8th November 2009, 20:56
Am citit thread-ul asta si m-a salvat de la a lua o telecomanda Well 5W. Mie imi trebuia fix una cu semnal puternic, satul fiind de mizeria de la mediabox-ul UPC (Cisco). Mi-am luat de la Domo un Sony RM-VL600T. Mic review:
- relativ solida;
- usoara;
- butoane aranjate cu cap / ergonomica (dupa ce o inveti o tastezi cu ochii inchisi);
- fara nici un display (dar anumite butoane sunt luminate), dar totusi, e telecomanda nu PDA la care sa ma uit toata ziua.
- metoda de invatare a butoanelor e extrem de simpla si rapida;
- semnal excelent, merge si direct si prin reflexie cu orice perete;
- merge cu mizeria Cisco de la UPC (Z65DVB-UPC). Desi initial mi-a dat palpitatii pentru ca o tineam la 5-10cm ca la manual si totusi nu-i citea semnalul, dupa ce am pus-o bot in bot cu telecomanda UPC, a reusit sa-i prinda si semnalul ei. Vestea buna e ca telecomanda UPC are semnal slab, nu are mediabox-ul probleme cu receptia, deci cu telecomanda asta Sony merge perfect.
Pret 170 lei. Nu cunosc oferta concurentei, m-a atras Logitech Harmony 525 initial dar a pierdut pentru asezarea slaba a butoanelor si faptul ca nu avea butoane directe pentru device-uri TV/AMP/SAT/ETC si nu vreau sa citesc meniuri inainte de culcare.
Gata, am trimis la pensie 4 telecomenzi IR.
Orice intrebari aveti, dati si un PM sa ma anuntati.
Click pentru a vizualiza atașamentul
PS: pentru cei dornici de "ultima moda", fete schimbabile & stuff, exista si o generatie mai noua, RM-VL610T & RM-VL1400T.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.