toxic_jewel
9th March 2007, 22:39
o explicatie ar fi ca codurile dupa site nu-s compatibile cu unumite browsere, Din nefericire este vorba d cele mai cunoscute browsere.
parerea mea.
xnoise
9th March 2007, 23:52
o explicatie ar fi ca poate ar mai trebui sa citesti despre structura unui document html inainte sa te apuci sa faci tot felul de minuni. De ce zic asta? pentru ca NU AI ELEMENTUL <HTML>. e prima oara cand vad asta de cand sunt eu in domeniul asta. serios.
pe urma: drop-down'menus gasesti peste tot pe net, de ce nu cauti unul si sa incerci sa il refaci pentru a-i intelege inner-workings-urile? cauta suckerfish menu pe google. e unul dintre cele mai de baza tipuri de drop down'uri inventate vreodata.
si by the way: elementul se comporta exact cum ar trebui sa se comporte in FF, este interpretat gresit in opera si IE (as usual).
acum sa explic si de ce. tu ai acolo un div pozitionat relativ (ma indoiesc ca stii de ce e pozitionat relativ, asa ca o sa explic). un element cu position:absolute se relationeaza la elementul radacina sau la orice element care are ALTA POZITIE DECAT CEA NORMALA (a se citi position:relative).
tu ai acolo un div pozitionat absolut la 133px de stanga si 174 px de sus. cam asta e explicatia.
Acum: pe ff2.0/opera9.0/ie6/ie7 se vede absolut la fel, asa ca eu am presupus doar ca ai o problema, problema nu o pot vedea deci nu o pot diagnostica, dar am incercat sa iti fac un scurt rezumat a ce ai acolo poate te ajuta sa intelegi mai bine ce trebuie sa faci. daca ii adaugi un doctype si un <html> site-ul ar trebui sa fie valid.
bullysheful
10th March 2007, 00:28
....hmmmmm.....deci : totul merge ok acum.....fara declaratie DOCTYPE.............de ce??? :|
mersi