O-Zone a "cucerit" Europa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

El_Cid

PARIS !!!
astia au inebunit cu totii ?
peste toti numa` obsedati de O-Zone biggrin.gif LOL
Bravo - Go Go Go
pacat ca nu sunt din Romania... (parca`s din RM nu ?) sad.gif
ehh.. macar sunt romani smile.gif
Tzepi
sunt de la Chisinau ....guess...BRAVO again

Mosotti
---------
sunt de la Chisinau ....guess...BRAVO again
---------
da, poate de-aia veersurile lor n-au nici un inteles, habar n-au ce cinta...
Lup
Daca le-ar intelege versurile ar arunca cu rosii in iei ... They Suck BIG TIME
Ina
am gasit pe http://www.basi-karaoke-midi.it/index.asp - Dragostea din tei 24 clicks
DanyBoss
O-Zone, numarul 1 in cinci tari europene

Cea mai noua editie a revistei “Billboard” scrie ca O-Zone este number 1 Eurochart Singles Sales cu piesa “Dragostea din tei”. “Minunea” este anuntata chiar pe coperta prestigioasei reviste muzicale, facindu-se trimitere catre clasamentul de vinzari ale single-urilor in Europa.

Tot “Billboard” anunta ca grupul format din cei trei basarabeni este number 1 in clasamentele nationale din Franta, Marea Britanie, Elvetia, Austria si Belgia, devansind nume precum Anastacia, Usher, Eminem, Christina Milian. Este pentru prima data cind o melodie din Romania reuseste o asemenea performanta.

Dan Balan, autorul piesei si fondatorul trupei O-Zone, nu a primit deocamdata banii cuveniti din drepturile de difuzare. “Nu mai sint membru al UCMR-ADA (Asociatia pentru Drepturile de Autor de pe linga Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania). M-am inscris in SACEM, asociatia franceza. Acolo e un proces mai lung pina sa se intre in posesia acestor drepturi”, a spus Dan

Slash
Pe toate siturile cu muzica, un singur lucru: O-zone - Dragostea din tei. Fiti atenti ce pozitii au atins in topurile mai multor tari: http://top40-charts.com/song.php?sid=9730 . Plus ca in topurile astea, unde-s O-zone, hop si Haiducii!
Nicanor
...au mare show mare la nemti si apoi concert la telaviv si moscova. bravo lor, am inteles ca la francezi sunt 5 variante ale Dragostei din Tei pe primele 15 locuri (din care 1 & 2 ocupate ...). deci se poate canta in romana. si sa vedeti dupa ce se lanseaza si in state si scot la lumina si restul albumului, cred ca-i gasim in cei 300 la sfarsitul anului..
MoWeed2

Versurile celor de la Ozone nu au legatura intre ele....serios nu mi place formatzia si poate afara este placuta ptr ca nu aude ce prostii debiteaza cei 3
Slash
Or fi "cucerit" ei Europa, dar nici sa nu se gandeasca la State, pentru ca acolo muzica lor chiar n-ar prinde. Acolo se asculta rock, hip-hop si r'n'b.
SeikQ
...lol...peste tot prin europa se asculta o-zone...am ramas uimit cand am auzit prima data in italia, apoi franta si mai apoi spania...am vazut si pe viva polska ca erau nr1....anw...ei nu inteleg versurile...dar oricum alta piesa nu cred ca o sa mai prinda la fel de bine ca "dragosti di te"....cred ca aveam mai multe sanse sa castigam la eurovision daca erau o-zone in loc de sanda ladosi....anw...bravo lor pana la urma, cu toate ca nu au versuri bune...este o melodie vesela, dansabila etc etc...pana si in spoturi publicitare am vazut ca e dragostea din tei...
Allex
Fara comentarii: O-Zone - Numarul 1 la Kiss FM Franta!
Slash
Pe toate siturile cu mp3-uri (moka, bininteles), pe primele locuri O-zone.
Am cautat azi ceva pe Kazaa, bandwith-ul cel mai mare il avea O-zone, desi eu cautam MTV parca.
Astia incep sa ma enerveze!
sfantul
Bravo lor. desi ma enerveaza la culme versurile alea.

Dar totusi, daca traducem melodiile straine din topuri (rnb, pop, hiphop...), credeti ca is mai 'destepte' ?
arty
sanda ladosi s'a dus la euroviziune? wow...
lostu
da.. s-a dus , sadly.
arty
evident ca de fapt a fost cea mai buna, dar:

1) nimeni n'a intzeles adevarata valoare
2) a fost o conspiratzie impotriva lor
3) ceilaltzi au fost looseri dar au avut noroc

care din variante au ales de data asta?
Slash
De data asta pana si ea a inteles ca a fost varza.
dncrash
GOD !!! The world has gone crazy !!!
Cum puteti sa ascultati asa ceva (ozone) si sa va si laudati !?
Me is speechless
Slash
You is speechless?
Pai sa-ti spun eu cum vine treaba. Cand un artist dint-o tara (mai putin cunoscuta) are succes in USA sau Europa, se formeaza 2 pareri:
1. suntem mandri si fericiti pentru ei. bravo lor!
2. varzarii astia?! nu mai ascultati porcarii de-astea!

Cum noi suntem romani si invidia e invers proportionala cu nivelul de trai, alegem varianta 2 doua fara sa mai stam pe ganduri...

Am I right or am I right?
hErr
in germania:
1) O-Zone : Dragostea Din Tei
2) ...
3) Haiducii : Dragostea Din Tei

in austria:
2) Haiducii : Dragostea Din Tei

in elvetia:
2) ...
3) Haiducii : Dragostea Din Tei
Allex
O-Zone, mindria Rusiei
Anca Nicoleanu
Evenimentul Zilei
Luni, 19 Iulie 2004

O-Zone si “Dragostea din tei” au patruns, asa cum era de asteptat, si in Rusia. Dar nu oricum. Ziaristii moscoviti ii considera brusc “mindria nationala a Rusiei”, transmite Agentia “Rusia la zi”. “Grupul poate fi numit mindria noastra nationala pentru ca O-Zone sint ai nostri. Sint din Republica Moldova, vorbesc fluent ruseste, ceea ce ne face sa-i putem numi omologul barbatesc al grupului t.A.T.u. Ei bine, nu se saruta, dar isi vind discurile la fel de bine ca si fetele de la t.A.T.u.”, scrie cotidianul “Moskovski Komsomolet”.

O-Zone este cel de-al patrulea grup din Republica Moldova care devine popular in Rusia, dupa Cuibul, Zdob si Zdub si Gindul Mitei. Managerii din Rusia ai grupului sint de parere ca e mai avantajos sa patrunzi in Europa prin Romania, decit prin Moscova. A doua varianta e mult mai complicata. “t.A.T.u. au reusit, dar prin scandal, in timp ce la O-Zone nu este altceva decit muzica”, au afirmat ei, citati de agentia amintita.

La Moscova, cu ocazia unui mare concert organizat de postul de radio “Energia”, O-Zone au acordat un interviu intr-o rusa impecabila. Cu aceasta ocazie, ei au declarat ca muzica din Romania este plictisitoare, desi posibilitati ar exista: “Piata moldoveneasca este mai interesanta. La noi sint amestecate mai multe culturi, inclusiv cea rusa. Avem si ceva de la Romania, ceva de la Ucraina si, in sfirsit, folclorul nostru... In Romania, situatia este mult mai plictisitoare, cu exceptia fenomenului Natalia Maneli (probabil manele - n.n.). Este un fel de Tarkan, insa in romaneste si cu radacini in folclorul romanesc. Este o muzica plina de viata, cintece care ar putea sa prinda si in Rusia. Muzica dance este foarte banala in Romania, iar rock-ul pur si simplu nu exista. Totul e insipid si prooccidental. Or, posibilitati totusi exista in Romania. Studiouri, producatori si posibilitatea ca discurile sa se vinda in mod legal”, a declarat Dan Balan, liderul trupei.

Baietii considera ca in Spania au un public excelent, dar cel mai trasnit este, indiscutabil, cel german. “Am fost socati cind am vazut niste bunicute tinind in miini postere cu noi”. Recent, au concertat in Liban, alaturi de citeva vedete americane, si s-au simtit excelent. Portmoneele inca nu li s-au ingrasat, dar cei trei componenti ai trupei asteapta momentul cu nerabdare. “Vinzarile par a fi bune, poate ne alegem si noi cu ceva”, declara ei. De zece saptamini, in Franta, O-Zone sint number one. Si aproape in toata Europa la fel. “Oare t.A.T.u. a reusit asa ceva?”, se intreaba Balan.

Ca in multe alte tari, si in Rusia baietii au fost intrebati daca sint homosexuali. Cei trei basarabeni au raspuns cu zimbetul pe buze ca sint hetero.
Slash
Absolut hilar. biggrin.gif
Ei sunt moldoveni, insa in Romania sunt "romani", iar in Rusia "rusi".
Am vazut ca vorbesc si engleza si franceza. Oare in tarile in care se vorbesc aceste doua limbi sunt considerati tot "de-ai locului"? biggrin.gif
Mosotti
bine ca nu vorbesc toate limbile din lume.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.