paul_h3k
20th July 2004, 17:57
acum cateva zile am fost cu un prieten de-al meu suedez la munte.Am fost cu o masina cu cd player si nici un cd.Cand am oprit la benzinarie ghiciti ce cd a cumparat si era foate mandru : O-Zone .Am innebunit cand am vazut si l-am intrebat daca stie ce a cumparat sau l-a luat la nimereala si spre surprindera mea stia chiar foarte bine ,cica suedia e si ea innebunita dupa o-zone.Se pare ca melodia aia e ca o ciuma care face ravagii in europa
Au prins si la scandinavi, am ascultat si eu pe un post de radio de-al lor... dar era super mixata melodia.
Sa vedeti ce nebunie e cu melodiile pentru celulare... cele mai solicitate sunt cele cu... ''dragosteeea din tei'' (ce ma distreaza italienii cand spun: ''dragosteeea'')
Tzepi
20th July 2004, 22:45
au fost considerati rusi ptr k ei vb f bine rusa...jeez
sepguy
21st July 2004, 14:04
Europa ca Europa, insa am un prieten care s-a intors recent de la San Diego si mi-a spus ca in decurs de cateva ore, pe 3 posturi diferite de radio...evident...
Allex
25th July 2004, 14:44
Scuipand peste Romania, O-Zone se pupa ruseste
Dupa ce ne-au prostit timp de doi ani spunandu-ne ca, de fapt, ei se simt romani, o data cu succesul obtinut in aceasta vara de O-Zone, sentimentele nationale ale celor trei artisti s-au schimbat radical. Chiar daca "Dragostea din tei" a ajuns in topurile din vest nu datorita lor, ci Paulei Mitrache, zisa si Haiducii, cei trei „Crai de la Rasarit” se cred mari vedete si au inceput sa isi renege radacinile. Astfel, zilele trecute, in cadrul unui interviu oferit unui post de radio moscovit, Dan Balan a declarat intr-o rusa impecabila ca muzica romaneasca este lipsita de orice savoare, iar singurul stil care i-a atras atentia este... maneaua! „Piata moldoveneasca este mai interesanta. La noi sunt amestecate mai multe culturi, inclusiv cea rusa. Avem si ceva de la Romania, ceva de la Ucraina si din folclorul nostru… In Romania, situatia este mult mai plictisitoare, cu exceptia fenomenului Natalia Maneli, un fel de Tarkan, insa in romaneste si avand radacini in folclorul romanesc… Muzica dance este foarte banala in Romania, iar rock-ul pur si simplu nu exista. Totul este insipid si prooccidental”, a concluzionat Balan.
Cu toate ca noi nu am auzit de acest Tarkan al Romaniei, la care face referinta artistul moldovean, se pare ca Balan este mult mai bine informat in ceea ce priveste segmentul de piata cu pricina, chiar daca el canta... dance. In plus, gestul artistului da senzatia de pupincurism evident (scuzati expresia), avand in vedere ca in urma cu doi ani, cand O-zone se aflau in marea de anonimi care incercau sa decina vedete pe piata romaneasca, cei trei si-au exprimat public iubirea pentru tara noastra. Iata ce declarau acestia, in decembrie 2002, intr-un interviu realizat de Muzweek: „Incepand cu ’90 de cand a fost podul de flori, noi am fost educati de niste familii pro-romane si am fost invatati romaneste. Ne-am certat atunci cu rusii, din cauza ca ei vorbeau pe limba lor. Am fost pro-romani si am tinut sa ne lansam in Romania. Noi am fost primii care am vrut sa venim in Romania si am demonstrat ca trupele din Chisinau pot sa strabata spre piata romaneasca si pot sa ajunga in top”.
Totusi, sa nu uitam ca O-zonii nu se afla la prima tentativa de lingusire a potentialilor „clienti” muzicali. In urma cu doar cateva luni, dupa ce scandalul care i-a propulsat pe acestia in clasamentele din Vest si-a atins scopul, cei trei au tacut subit, nemaireprosandu-i nimic Paulei Mitrache, pe care, de altfel, o atacasera virulent. O posibila explicatie a acestui gest ne-o ofera chiar un om din interiorul bransei, Bogdan Jianu - impresarul grupului Sexxy -, citat de cotidianul Ziua: „Succesul O-Zonilor este de fapt o afacere. Piesa a prins in Italia, dar in varianta cantata de Haiducii si Paula Mitrache. Pentru a nu fi data in judecata, casa italiana care se ocupa de trupa Haiducii i-a propus omonimei sale din Romania sa promoveze trupa O-Zone in Europa. Show-rile la care participa ei sunt spatii de emisie preplatite de casele de discuri. De altfel, daca te uiti pe Viva, si am inteles ca si pe MTV Austria, cand ruleaza Dragostea Din Tei, varianta Haiducilor, imediat dupa se difuzeaza si cea interpretata de O-Zone. Cand o sa vad ca se bate lumea pe ei la MTV Awards, atunci o sa zic, da, am gresit, pana atunci… O-Zone ramane un produs care a avut noroc, nu valoare. Muzica lor n-are ceva concret de transmis, se incadreaza in aceeasi categorie cu muzica trupelor t.A.T.u si Cheeky Girls. Nu cred ca piata occidentala o sa mai inghita asa ceva”.
Oricum ar sta lucrurile, credem ca dupa aceasta gafa de proportii marca O-zone, grupul a dat dovada ca stie sa muste mana care l-a hranit. In concluzie, le uram ca de acum incolo sa-si ia pasaport si viza de la ambasada Romaniei la Chisinau si le transmitem un sincer Davaj, davaj, pashli, pashli, kanietz filma! Kakaia muzikia! Stiu ei ce inseamna, ca doar sunt rusi, nu? Pardon, vroiam sa zic moldoveni, dar pana la urma, care e exact diferenta...?
Mircea Iliescu
Sursa: www.muzweek.net
Au gafat baietii... pacat.
Dar de surprize placute tot mai au parte... chiar acum am vazut pe un post spaniol (40 Principales TV) clipul acela mai vechi (primul lor clip, daca nu ma insel), in discoteca/club, mai exact melodia ''Despre tine''... aia cu ''Ma inec in ochii tai... plange lumea dupa ei... nu raspunzi la SMS, eu iti scriu atat de des...''
Nu stiu de ce am impresia ca si melodia asta va sparge topurile occidentale, poate chiar mai bine decat ''dragosteeea...''
roguru
29th July 2004, 12:19
Hei, postasem si eu ceva aici
De ce a fost sters?
N-am voie sa-mi exprim parerea despre O-zone?
Allex
30th July 2004, 07:17
Originally posted by roguru
Hei, postasem si eu ceva aici
De ce a fost sters?
N-am voie sa-mi exprim parerea despre O-zone?
In acei termeni, din pacate NU!
Suntem pe un forum, nu "printre blocuri". Ar fi trebuit sa tragi singur concluzia, nu sa intrebi inocent "Who, me?!"...
roguru
31st July 2004, 17:20
Era doar un citat din Parazitii, care a fost si cenzurat, deci nu vad care ar fi problema
Nicanor
2nd August 2004, 10:10
...eu zic sa fim mai temperati. de fapt declaratiile mi se par legate de marketing la care se adauga prelucrarea presei moscovite.
are dreptate dan cand spune ca in moldova sunt influente din mai multe culturi. si in ardeal sunt influente, la fel si in constanta (turci, greci). cand afirma ca succesul lor in rusia se datoreaza si melanjului din cultura acestui spatiu, influente rusesti si zaporojene inca de pe vremea lui Stefan, e perfect adevarat. si intelept pentru cineva care concerteaza la moscova.
iar faptul ca le plac manelele nu e de tras in teapa (ar fi nevoie de prea multe tepe, vezi showurile protv...). la fel ca nu apreciaza rockul romanesc, tine de gust si educatie muzicala. vocalistul canta inainte death metal, ceva underground a la napalm death, care cu greu mai il incadrezi in rockul clasic. as zice ca ce canta inainte vocalistul era mai apropiat de undergroundul rusesc, mai apropiat de punk. pe cand zdubilor le plac red hot cp dar si phoenix...
sa nu uitam ca printre primele piese o-zone este Nu ne lasam de limba noastra...
rebelhawk
2nd August 2004, 11:42
Originally posted by Allex
[B]Scuipand peste Romania, O-Zone se pupa ruseste
Dan Balan a declarat intr-o rusa impecabila ca muzica romaneasca este lipsita de orice savoare, iar singurul stil care i-a atras atentia este... maneaua! „.......... In Romania, situatia este mult mai plictisitoare, cu exceptia fenomenului Natalia Maneli, un fel de Tarkan, insa in romaneste si avand radacini in folclorul romanesc… Muzica dance este foarte banala in Romania, iar rock-ul pur si simplu nu exista. Totul este insipid si prooccidental”, a concluzionat Balan.
[/B]
si ce este neadevarat si antiromanesc (!!!) aici, fratilor?
djl
2nd August 2004, 22:36
Un cunoscut de-al meu a fost vara trecuta si de fiecare data cand vroia sa intre intr-o discoteca numai gunoiul asta de "melodie" era. Cand a vrut sa traga pe dreapta la vecini se auzea... Ozone. De atunci n-o mai inghite.
LoveDemon
8th August 2004, 10:56
Pe langa faptul ca am fost uimita sa constat ca "Dragostea din tei" era mare hit la toate posturile de radio din Israel, care o difuzeaza in prostie, am primit azi mailul asta:
Translation request from xxx@ucla.edu - languages : ROMANIAN to
ENGLISH .
Name : Lipaz and Julia
Mother tongue : english
Country : United States
this is a song that we have found in romanian, and we would love to
know what the song is saying. a rough explanation would be perfect.
thank you so much for your time and help!
Mai-ia-hii
Mai-ia-huu
Mai-ia-haa
Mai-ia-ha ha
Mai-ia-hii
Mai-ia-huu
Mai-ia-haa
Mai-ia-ha ha
Mai-ia-hii
Mai-ia-huu
Mai-ia-haa
Mai-ia-ha ha
Mai-ia-hii
Mai-ia-huu
Mai-ia-haa
Mai-ia-ha ha
Hallo, salut, sunt eu, un haiduc
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea
Hallo, hallo, sunt eu Picasso
Ti-am dat beep, si sunt voinic
Dar sa stii nu-ti cer nimic
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei
Nu ma, nu ma iei
Nu ma, nu ma, nu ma iei
Chipul tau si dragostea din tei
Mi-amintesc de ochii tai
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei
Nu ma, nu ma iei
Nu ma, nu ma, nu ma iei
Chipul tau si dragos
Mi se pare INCREDIBIL, INCREDIBIL, nu am cuvinte. Idiotenia asta fara margini de "melodie" e pana si pe cele mai indepartate site-uri de POLIFONICE! si in toate topurile, absolut peste tot. Uimitor, cui naiba poate sa-i placa asa ceva, chiar si daca nu intelege cuvintele alea insiruite atat de aiurea si enervant pe post de umplutura la negativ? De ce e asa un hit extraordinar? Groaznic.
proxxxy
12th August 2004, 21:49
nu stiu cum de le plac europenilor "muzica" asta. nu am crezut vreodata ca o melodie romanesca atat de tampita va ajunge pe topurile europene. Si toti ii considera niste "meseriasi". A auzit cineva de solid base, e-type sau ace of base? Probabil ca da dar nu mai multi decat au auzit de o-zone si bamby sau andre
djl
30th August 2004, 15:08
Io am ascultat acu' vreo 2 zile un post de radio (cred ca era turcesc) pe unde scurte si ghici ce melodii se votau: Elvis Presley cu "Suspicos Minds", una pop arabeasca si O-Zone-"Dragostea din tei"
Lol, nu?
Cadyllac
31st August 2004, 00:35
[B] nu stiu cum de le plac europenilor "muzica" asta. nu am crezut vreodata ca o melodie romanesca atat de tampita va ajunge pe topurile europene. Si toti ii considera niste "meseriasi". A auzit cineva de solid base, e-type sau ace of base? Probabil ca da dar nu mai multi decat au auzit de o-zone si bamby sau andre [B]
pai noi cand ascultam tarkan cu hepsi senin nu era cam acelasi draq?
Lemmy
24th September 2004, 14:17
Daca vreti melodie misto ascultati Trooper - Zorzon (parodie dupa Dragostea din tei)
(18+ si nu cu volumul prea tare)
djl
25th September 2004, 21:50
De unde pot sa downladez si io melodia aia?
Poate pune careva versurile pe net.
Allex
26th September 2004, 01:27
Nebunia cu "Pupaza din tei" a trecut si a inceput ascensiunea in topuri a deja hitului in Romania "Despre tine"...
Parca de aceasta data occidentalii sunt putin in urma noastra cu muzica...
Ascultati Radio Enjoy, care emite numai pe Internet, din Bruxelles, fiind singurul radio din Belgia cu "emisie" exclusiva pe Internet. Muzica de pe acest radio e foarte buna si noua si - ce imi place si s-ar impune si pe la noi - se afiseaza in Winamp numele fiecarei piese rulate.
eRwin
28th September 2004, 11:21
O-Zone a "cucerit" Europa si Ungaria
Bertino
28th September 2004, 16:32
Am fost intr-o delegatie in Maroc si vreau sa va spun ca prin toate bazarele si la toate terasele se asculta in disperare O-zone, in special "Dragostea din tei"... si cand te gandesti ca sunt o tara musulmana...
intr-un fel m-a facut sa ma simt mandru ca sunt roman. Nu au o muzica chiar atat de detestabila si in felul asta mai afla si strainii de Romania...
craiuVerde
19th October 2004, 11:17
QUOTE(HellRaiser @ Sep 24 2004, 15:17)
Daca vreti melodie misto ascultati Trooper - Zorzon (parodie dupa Dragostea din tei)

(18+ si nu cu volumul prea tare)

SUPER, SUPER!!! 
o are careva? (PM me!)
o caut in disperare...
as xxl
6th November 2004, 13:51
ascult o cu totul si cu totul alta muzica decat cea reprezentata de o-zone.
mie personal mi se pare un pic "tampitica" un pic "generatia pro", muzica a unei generatii bombardata cu prea multe stimulente superficiale.
DAR,
oameni buni inainte, sa va dovediti originea balcanica si de a arunca cu rah@ in tot ce nu e pe gustul vostru, uitand ca daca, poate, v-ati fi nascut in alt cartier, ati fi avut alti prieteni sau alta varsta ati fi fost poate extaziati de lalu-lalu-lei.
E FOARTE BINE
ca O-zne se vinde in afara tarii.
e bine poate pentru ca neamtu' care topaie in cluburi poate o sa faca si alta asociatie in afara de romani=tigani, hoti.
e bine pentru ca spaniolu' care vede din masina cohoarda de culegatori romani de portocale o sa ne priveasca cu mai multa intelegere.
E FOARTE BINE pentru ca toata Europa le spune celor de la O-ZONE romani si nu moldoveni, astfel subliniind apartenenta la aceeasi origine a fratiolor nostri de peste Prut.
oameni buni, vedeti si mai departe de un metru in jurul vostru.
add
6th November 2004, 14:21
O-ZONE a vandut peste hotare 2 milioane de discuri... la noi nu au atins 500 de bucati! asta spune tot!
Bursul
6th November 2004, 16:24
Spune ca la noi in tzara pirateria este in floare! Multi au ascultat-o dar nimeni nu dadea doi bani pe ea!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.